View Full Version : Студентска практика в училищата
kalashnik
03-14-2009, 17:18
Имате ли студенти на практика в училищата. Кажете как е? При нас ще има в понеделник някакви и ми е страшно притеснено, пичове ли са или само тормозят?
Хах, зависи каква ти е специалността и какво се очаква да правиш, разбира се:Д
Инак - успех и валерианче, 'щото ще ти трябват!:Д
Какво питаш, децата са изчадия, в клас има няма по 1-3-5 нормални и респектирани от по-възрастните. И пак е въпрос на късмет:Д
едит:
ахахахахха, толкова и чета:Д
пхах:Д
Ами, зависи от човека, зависи от предмета, от редовния ти преподавател. Общо взето, на казаното по-горе, другата страна.
На него/нея няма да й е по-спокойно, дишайте, не ги ядосвайте. И така.:Д
трябва да ти кажа че студентите сме много печени :) Тези който ми предават на мен, са 1-2 години по-големи от мен и са много печени :)
Те ще са по-притеснени от вас. Може да ви поизтормозят, но имайте милост към тях. В крайна сметка те също се учат, точно както и вие.
TheRestorer
03-14-2009, 18:50
Имаме по химия.Печени са :D
Nekasa4a
03-14-2009, 18:53
Имате ли студенти на практика в училищата. Кажете как е? При нас ще има в понеделник някакви и ми е страшно притеснено, пичове ли са или само тормозят?
Като човек който е ходил на такива неща (от странта на студентите) Ще ти кажа че на тях и е много по спечено... ако се държите нормално и адекватно, всичко ще мине без проблеми ;)
Засега имаме по 2 предмета. Така както е тръгнало, май ще се задържат поне 2 месеца. Не са ми направили лошо впечатление :)
HeartOfRaven
03-14-2009, 19:23
Имаме по химия, математика, история, физическо и по БЕЛ ще идва другата седмица. :-x
По химия точно заради студентките имах 5 за срока, много зле бяха.
Не знам какво ги чака следващите поколения.
afterforever
03-14-2009, 19:30
Бе аз щи кажа да не се притеснявате вие, а да им помагате, защото и те за оценка се борят.
kalashnik
03-15-2009, 05:44
Еми то ние сме кротък и възпитан клас, така че няма да имат проблеми, но в съседната паралелка са пълни изверги.
afterforever
03-15-2009, 08:06
Ние една година стажантките ни толко се бяха спекли, че говореха толко тихо, че ние се правехме, че ги чуваме и стояхме по 15 минути, след като тя била задала въпрос, който ние не сме чули, шото я е страх да попита "Ама никой ли не знае?" :D:D:D