.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    София

Студентска практика в училищата

Имате ли студенти на практика в училищата. Кажете как е? При нас ще има в понеделник някакви и ми е страшно притеснено, пичове ли са или само тормозят?

Мега фен Аватара на Blab
    Хах, зависи каква ти е специалността и какво се очаква да правиш, разбира се:Д
    Инак - успех и валерианче, 'щото ще ти трябват!:Д
    Какво питаш, децата са изчадия, в клас има няма по 1-3-5 нормални и респектирани от по-възрастните. И пак е въпрос на късмет:Д

едит:
    ахахахахха, толкова и чета:Д
    пхах:Д

Ами, зависи от човека, зависи от предмета, от редовния ти преподавател. Общо взето, на казаното по-горе, другата страна.
    На него/нея няма да й е по-спокойно, дишайте, не ги ядосвайте. И така.:Д

Град
    Инкогнито
    трябва да ти кажа че студентите сме много печени Тези който ми предават на мен, са 1-2 години по-големи от мен и са много печени

Град
    София/Бургас
    Те ще са по-притеснени от вас. Може да ви поизтормозят, но имайте милост към тях. В крайна сметка те също се учат, точно както и вие.

Имаме по химия.Печени са

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"

Re: Студентска практика в училищата

Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    Имате ли студенти на практика в училищата. Кажете как е? При нас ще има в понеделник някакви и ми е страшно притеснено, пичове ли са или само тормозят?
    Като човек който е ходил на такива неща (от странта на студентите) Ще ти кажа че на тях и е много по спечено... ако се държите нормално и адекватно, всичко ще мине без проблеми
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Супер фен
    Град
    в килера
    Засега имаме по 2 предмета. Така както е тръгнало, май ще се задържат поне 2 месеца. Не са ми направили лошо впечатление

Имаме по химия, математика, история, физическо и по БЕЛ ще идва другата седмица.
    По химия точно заради студентките имах 5 за срока, много зле бяха.

Не знам какво ги чака следващите поколения.

Бе аз щи кажа да не се притеснявате вие, а да им помагате, защото и те за оценка се борят.

Град
    София
    Еми то ние сме кротък и възпитан клас, така че няма да имат проблеми, но в съседната паралелка са пълни изверги.

Ние една година стажантките ни толко се бяха спекли, че говореха толко тихо, че ние се правехме, че ги чуваме и стояхме по 15 минути, след като тя била задала въпрос, който ние не сме чули, шото я е страх да попита "Ама никой ли не знае?"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си