Влез

View Full Version : Харесвате ли силните момичета?

moneycomeme
03-15-2009, 10:51
Какво ще кажете момчета?Подтискат ли ви или ви е приятно до вас да стои силно момиче,което има големи амбиции или предпочитате по-крехко девойче,което се нуждае от вас постоянно и по този начин и вие се чувствате обгрижен и значим ?

mitkom89
03-15-2009, 10:55
харесвам глупавите, защото не ме занимават толкова много... А за амбициите всеки има такива, но малко са доста активни за осъществяването им

Enough
03-15-2009, 10:59
Yep~ ... predpo4itam edno silno i inteligentno momi4e ... 4uvstvam se po-komfortno .. ne mi trqbva osobeno golqmo vnimanie ... i sam gotov da q podkrepqm ... no uvi ;) prekaleno silnite sa dosta samovlubeni i celeustremeni i mogat napulno da ignorirat vsi4ko i vseki ...

moneycomeme
03-15-2009, 11:08
МММ Enough ne mislq taka....silnite sa po-predpazlivi i nishto poveche..

Enough
03-15-2009, 11:10
МММ Enough ne mislq taka....silnite sa po-predpazlivi i nishto poveche..

mai 6te se saglasq s teb ;/ prosto sam vluben v takova momi4e ;D i se 4uvstvam izli6en ... ;/ kato ne 2ra ami 231235ta cigulka v jivota i ...

moneycomeme
03-15-2009, 11:13
Tova veche e vypros na tvoqta taktika :)

Enough
03-15-2009, 11:22
moje bi ... napravih jestove s koito pokazah namereniqta si ... s nadejdata tq da otklikne ... bez da q pritiskam i pri6porvam ... :/

valdesbg
03-15-2009, 11:55
харесвам глупавите, защото не ме занимават толкова много... А за амбициите всеки има такива, но малко са доста активни за осъществяването им

Мушкато и бегония..ясна работата.

Просто няма да ти обръщам внимание.

По темата - предпочитам момиче с характер. Лигла, която не може и един час без да ме чуе не ми трябва.

Еnough - покажи характер и заинтересованост към нещо различно от нея. Тя е момиче с доста интереси. И иска инициативен човек който има също толкова разностранни интереси и няма да се интересува главно и само от нея.

DimovB
03-15-2009, 12:03
По-силните обикновено имат напомпано самочувствие, което ме отблъсква като женска черта. Затова гласувам за по-слабите. Мисля, че биха ми били по-интересни като характери.

suantito
03-15-2009, 12:03
Предопочитам силните момичета но не по силни от мен, защотот ще се чуствам като заврян зет.

GameMaster
03-15-2009, 12:30
Ne mislq che silnite sa samovlubeni,a po-skoro predpazlivi za deistviqta si.V povecheto sluchai samovlubenite momicheta koito sum vijdala sa nqkakvi kompleksarki ...Lichno az sum ostanala s takiva ubejdaniq.Spored men po-dobre da si s nqkoi silen koito znae kakvo iska i celi.

Tienji
03-16-2009, 08:41
какво да ви кажа :D и аз си харесвам една недостъпна умна, красива и широко скроена личност, но понякога си мисля ,че не съм и в категорията :? 8)

dimitar_ak
03-16-2009, 08:54
Това е истинска жена. Амбициозна, напориста, силна и независима, но все пак жена. Тя може да е много слаба и нежна, но само ако стигнеш до сърцето й. Шапка свалям на успелите да го направят.

RichardBernstein
03-16-2009, 09:58
По-силните обикновено имат напомпано самочувствие, което ме отблъсква като женска черта. Затова гласувам за по-слабите. Мисля, че биха ми били по-интересни като характери.
На същото мнение съм.

Re5peC7
03-16-2009, 10:16
+1 и все пак всяко правило си има изключения :)

kyker4y
03-16-2009, 11:08
зависи колко силно ако от онези които са много мускулести
като културити и да мяза на мъж не
във границите да бъде

Niakoitam
03-16-2009, 12:08
Това е истинска жена. Амбициозна, напориста, силна и независима, но все пак жена. Тя може да е много слаба и нежна, но само ако стигнеш до сърцето й. Шапка свалям на успелите да го направят.

Айде давайте рецептата де! :D

Само не казвайте:"Трябва да си като нея",че няма да се разберем. :-D

Enough
03-16-2009, 12:09
obi4am edno takova momi4e :smt007 i znam 4e nqkade vuv vremeto 6te moga da buda s neq ... :)

dimitar_ak
03-16-2009, 13:23

Бъди мил с нея и достатъчно самоуверен. Ако си женчо ще те отреже. Ако си нахален също. Просто се дръж мъжки и покажи, че тя би могла да разчита на теб.

Niakoitam
03-16-2009, 14:22

Бъди мил с нея и достатъчно самоуверен. Ако си женчо ще те отреже. Ако си нахален също. Просто се дръж мъжки и покажи, че тя би могла да разчита на теб.

Значи няма да ме огрее такава. :D

Всъщност аз мисля че тези момичета са малко еквивалент на лошите момчета.В смисъл такъв че можеш да спечелиш сърцето им по подобен начин на този на който ти каза,но не е сигурно че ще успееш макар понякога да полижиш геройски усилия.Впрочем май ако не те харесат от самото начало и първата тактика,която подбереш не е правилната шансовете ти да те допуснат да спечелиш сърцето им падат почти на минимум.

Освен това трябва да си много търпелив,силен психически,обедителен и още и още за да ти покажат че и те са слаби и нежни създания.
Абе трудна работа,ама искрено ще се радвам ако поне веднъж в живота си открия тая рецепта и постигна успехи в тая насока..Ако почна да се изявявам и като психолог в тази насока от това по хубаво здраве по кажи. :)

Alabalaportokala
03-16-2009, 16:20

Сега ще ти кажа с какво момиче съм имал работа. Девствена, възпитана от баба си, която логично е живяла през социализма, учи, учи учи и само учи, рядко излиза, но пък за сметка на това беше изключително силен характер, трудна и въобще не се даваше лесно. Самоувереността може въобще да не ти е от полза. За да стигнеш до сърцето на такова момиче трябва да използваш самата нея за тази цел. Първо..., като всяко момиче и тя си има идеал за момче. Трябва да отговаряш на този идеал, второто това е доверието, дори 99,9% доверие не са достатъчни трето, но не на последно място по важност е светогледа и. Това е човек който не излиза мн мн = > е с доста по беден светоглед. Трябва да и се покаже нещо което не е виждала досега. Пример - не е ходила на изискан ресторант = > се води там, не се е возила в кола или каквото и да е => направи няколко кръгчета. И четвърто - това е търпението и толерантноста, но до там че да не се качва на главата. Отне ми поне 3 месеца докато това момиче се навие да излезне с мене на кафе и още 5 месеца докато се влюби. Общо взето си я бях поставил за връх който искам да изкача. Но когато тя се влюби нямахме физическа възможност да се видим за да я вкарам в леглото. Когато имахме, вече не ми се занимаваше с нея, а тя беше още влюбена и до колкото разбрах от нейни аверки е изпаднала в депересия и си е развалила учението. Това е по заинтересованите.

got2Bthe1
03-16-2009, 16:24
Аз ли4но бих предпо4ел някое моми4е което се нуждае от мен в смисъл някоя която не работи само за себе си и бъдещето си а има нужда и от малко помощ понякога.Не казвам 4е не трябва да е интлигентна или нещо такова...

А ако имаш предвид физи4ески силно да бих си харесал някоя която да ме дига от лежанка 8) 8) 8)

moneycomeme
03-16-2009, 19:50
got28the1 iskam da ti kaja,che edno momiche da e silno ne znachi da nqma nujda ot nikoi i ot nishto...silnite momicheta prosto znaqt kakvo iskat,znaqt da davat da poluchavat,naqsno sa s celite si i ne i pri tqh e trudno edno kamyche da obyrne cqlata im karuca....naqsno sa s riskovete umeqt da pechelqt,umeqt da gubqt dostoino...no ne sa naduti ili ne sa hora,koito da nqmat jelaniq,mechti i ne sa lisheni ot udovolstviq....o boje ...i vse pak vsichko,koeto izbroih e kolkoto +,tolkova i nedostatyk..... :) i silnite momicheta syshto se nujdaqt ot pomosht,podkrepa i nejnost....s razlikata,che te umeqt da podbirat.......

ThisIsMe
03-16-2009, 20:36
интересно....
ако бях момче със сигурност щях да харесвам повече невинните момичета,защото изглеждат по-беззащитни.Щях да ги закрилям по някакъв начин.Но да си дойдем на думата,аз не съм мъж :D

dimitar_ak
03-16-2009, 20:50
@Alabalaportokala

Говорим за различен тип жени. Това което аз имах предвид е:
1. жена с добро образование
2. хубава работа
3. печели наравно или повече от теб
4. облича се само с маркови дрехи
5. кара нов автомобил, който е купила в брой или изплаща сама
6. мирише винаги на марков парфюм
7. винаги с подържан маникюр
8. не да не е виждала ресторант а тя да ти предложи заведението където да отидете и то да е изключително изискано
9. да не очаква след това да я почерпиш

има още много неща, но и тези не са малко.

ThisIsMe
03-16-2009, 20:55
@Alabalaportokala

Говорим за различен тип жени. Това което аз имах предвид е:
1. жена с добро образование
2. хубава работа
3. печели наравно или повече от теб
8. не да не е виждала ресторант а тя да ти предложи заведението където да отидете и то да е изключително изискано

ти май идеална си търсиш.
Не всеки има възможност да си осигури такъв живот.И колкото до работа ,един мъж принципно трябва да изкарва повече от жената,нали за това е мъж...трябва да може да изхранва семейството.Жената си има достатъчно задължения,като добавим и работата разбира се.

ruriiina
03-16-2009, 21:04
@Alabalaportokala

до колкото разбрах..тези качества прилягат на богата жена,но това не означава,че тя силна :-|

dimitar_ak
03-17-2009, 05:16
Не значи да е богата, а финансово независима. И за да отговоря на предния въпрос дали търся идеална. Не търся. Тези жени също си имат своите недостатъци. Бившата ми беше такава. Тази която ме привлича в момента е същата.

PS: Да мъжът трябва да изхранва семейството. Под точката за печеленето имах предвид друго. Че дори в един момент мъжа и да си събере багажа и да си тръгне, тя няма да закъса.

Kostadin_682
03-17-2009, 06:08
+2

Niakoitam
03-17-2009, 08:28

Сега ще ти кажа с какво момиче съм имал работа. Девствена, възпитана от баба си, която логично е живяла през социализма, учи, учи учи и само учи, рядко излиза, но пък за сметка на това беше изключително силен характер, трудна и въобще не се даваше лесно. Самоувереността може въобще да не ти е от полза. За да стигнеш до сърцето на такова момиче трябва да използваш самата нея за тази цел. Първо..., като всяко момиче и тя си има идеал за момче. Трябва да отговаряш на този идеал, второто това е доверието, дори 99,9% доверие не са достатъчни трето, но не на последно място по важност е светогледа и. Това е човек който не излиза мн мн = > е с доста по беден светоглед. Трябва да и се покаже нещо което не е виждала досега. Пример - не е ходила на изискан ресторант = > се води там, не се е возила в кола или каквото и да е => направи няколко кръгчета. И четвърто - това е търпението и толерантноста, но до там че да не се качва на главата. Отне ми поне 3 месеца докато това момиче се навие да излезне с мене на кафе и още 5 месеца докато се влюби. Общо взето си я бях поставил за връх който искам да изкача. Но когато тя се влюби нямахме физическа възможност да се видим за да я вкарам в леглото. Когато имахме, вече не ми се занимаваше с нея, а тя беше още влюбена и до колкото разбрах от нейни аверки е изпаднала в депересия и си е развалила учението. Това е по заинтересованите.

Сигурно ще се развали още повече времето от това,което ще кажа :D
ама айде.Веднъж и ти да напишеш едно качествено мнение.

Съгласен съм и с описанието на dimitar_ak за друг вид силни жени.Все пак то силни силни,ама не трябва да се гледат по калъп и при тях има различни видове.

А и Alabalaportokala,това че не ти се е занимавало с нея според мен си е чисто оправдание.След тези 8 месеца на борба си усетил че нещата тръгват към сериозна работа и затова си се отръпнал,дострашало те е,а и това е щяло да е силен удар по имиджа ти.Поне сега,преди доста по-често сега вече много рядко се занимавам с едно момиче,което се двоуми много яко,но предпочита имиджа пред любовта.И ако продължава още малко така ще си остане с имиджа и дори без приятелството ми.

PainMonopoly
03-17-2009, 11:00
Да, дори бих казал, че ги предпочитам.

anonymous485803
03-30-2009, 23:00

ОО я какво стана с бургаския Гларус, да му се опре жена.. да не повярваш.
Познавам подобен тип момичета които описваш и свалям шапка на такива. Те си живеят малко в собствен свят, ама лошо нема. Понякога с такива имаш много повече какво да си кажеш и е много по-забавно.
Та що ли не си признаеш, че си усетил, че е по-умна от тебе, че няма явно да си ти доминиращия, че не е от тия дето ще ги изебеш и зарежеш на следващия ден, няма да ти ходи по гайдата, ще успее да ти влезе под кожата и да те направи кукла на конци и заради това си се поуплашил и просто си се отдръпнал?

dimitar_ak
03-31-2009, 06:28
Запознах се с още една такава жена. На нея вече направо се възхищавам. Няма да разкажа историята й тук. Само ще кажа, че живота я е поударил както само той си може, но не я пречупил.

FancyGirl
03-31-2009, 06:50
Силните момичета изглеждат по предизвикателно.. всяко момиче има своя гледна точна на нещата и свой принципи. Това да имаш определена цел в живота мисля, че е най-важното а още повече да се стремиш към нея за да я осъществиш ... всяка една жена обича да се глези. Но със сигурност силните жени са по.. интелигентни,умни и не толкова разглезени ... но същевременно много стриктни и внимателни. Малко се отклоних от темата .. но мисля, че и това е важно ... Всякo момиче или жена е индивидуална сама за себе си.. :oops:

bobi0194
04-19-2009, 19:16
Ми не щото ако е по здрава от мен определено ми влияе негативно, а и някакси ако е здрава и се губи женственото според мен

Take_That
04-20-2009, 10:07
+2

Хммммм Роска, Попе, не мислих, че си падате по слаби момичета ...... :?
По темата - една жена е силна, когато живота и е поднесъл много страдания, но тя не се е пречупила, а е продължила да се бори - ей на такива жени шапка им свалям... :)
П.П - винаги съм мислила, че момчета се страхуват от силни момичета, от момичета с характер ...... (не искам да прозвучи като обида към момчетата, лично мое мнение:))