.

Виж резултатите на анкетата: Харесвате ли силните момичета?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

50 66,67%
  • НЕ

25 33,33%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Харесвате ли силните момичета?

Какво ще кажете момчета?Подтискат ли ви или ви е приятно до вас да стои силно момиче,което има големи амбиции или предпочитате по-крехко девойче,което се нуждае от вас постоянно и по този начин и вие се чувствате обгрижен и значим ?

харесвам глупавите, защото не ме занимават толкова много... А за амбициите всеки има такива, но малко са доста активни за осъществяването им
    An Evil Man

Yep~ ... predpo4itam edno silno i inteligentno momi4e ... 4uvstvam se po-komfortno .. ne mi trqbva osobeno golqmo vnimanie ... i sam gotov da q podkrepqm ... no uvi prekaleno silnite sa dosta samovlubeni i celeustremeni i mogat napulno da ignorirat vsi4ko i vseki ...

МММ Enough ne mislq taka....silnite sa po-predpazlivi i nishto poveche..

Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    МММ Enough ne mislq taka....silnite sa po-predpazlivi i nishto poveche..
    mai 6te se saglasq s teb ;/ prosto sam vluben v takova momi4e ;D i se 4uvstvam izli6en ... ;/ kato ne 2ra ami 231235ta cigulka v jivota i ...

Tova veche e vypros na tvoqta taktika

moje bi ... napravih jestove s koito pokazah namereniqta si ... s nadejdata tq da otklikne ... bez da q pritiskam i pri6porvam ... :/

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    харесвам глупавите, защото не ме занимават толкова много... А за амбициите всеки има такива, но малко са доста активни за осъществяването им
    Мушкато и бегония..ясна работата.

Просто няма да ти обръщам внимание.

По темата - предпочитам момиче с характер. Лигла, която не може и един час без да ме чуе не ми трябва.

Еnough - покажи характер и заинтересованост към нещо различно от нея. Тя е момиче с доста интереси. И иска инициативен човек който има също толкова разностранни интереси и няма да се интересува главно и само от нея.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    По-силните обикновено имат напомпано самочувствие, което ме отблъсква като женска черта. Затова гласувам за по-слабите. Мисля, че биха ми били по-интересни като характери.

Повече от фен Аватара на suantito
    Предопочитам силните момичета но не по силни от мен, защотот ще се чуствам като заврян зет.

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Град
    Shumen
    Ne mislq che silnite sa samovlubeni,a po-skoro predpazlivi za deistviqta si.V povecheto sluchai samovlubenite momicheta koito sum vijdala sa nqkakvi kompleksarki ...Lichno az sum ostanala s takiva ubejdaniq.Spored men po-dobre da si s nqkoi silen koito znae kakvo iska i celi.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

какво да ви кажа и аз си харесвам една недостъпна умна, красива и широко скроена личност, но понякога си мисля ,че не съм и в категорията
    Венити...из дефинитли май февърит син (rock)

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Това е истинска жена. Амбициозна, напориста, силна и независима, но все пак жена. Тя може да е много слаба и нежна, но само ако стигнеш до сърцето й. Шапка свалям на успелите да го направят.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    По-силните обикновено имат напомпано самочувствие, което ме отблъсква като женска черта. Затова гласувам за по-слабите. Мисля, че биха ми били по-интересни като характери.
    На същото мнение съм.

Цитирай Първоначално написано от DimovB
    +1 и все пак всяко правило си има изключения

зависи колко силно ако от онези които са много мускулести
    като културити и да мяза на мъж не
    във границите да бъде

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Това е истинска жена. Амбициозна, напориста, силна и независима, но все пак жена. Тя може да е много слаба и нежна, но само ако стигнеш до сърцето й. Шапка свалям на успелите да го направят.
    Айде давайте рецептата де!

Само не казвайте:"Трябва да си като нея",че няма да се разберем.

obi4am edno takova momi4e i znam 4e nqkade vuv vremeto 6te moga da buda s neq ...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam

Бъди мил с нея и достатъчно самоуверен. Ако си женчо ще те отреже. Ако си нахален също. Просто се дръж мъжки и покажи, че тя би могла да разчита на теб.

Мега фен Аватара на Niakoitam

Бъди мил с нея и достатъчно самоуверен. Ако си женчо ще те отреже. Ако си нахален също. Просто се дръж мъжки и покажи, че тя би могла да разчита на теб.
    Значи няма да ме огрее такава.

Всъщност аз мисля че тези момичета са малко еквивалент на лошите момчета.В смисъл такъв че можеш да спечелиш сърцето им по подобен начин на този на който ти каза,но не е сигурно че ще успееш макар понякога да полижиш геройски усилия.Впрочем май ако не те харесат от самото начало и първата тактика,която подбереш не е правилната шансовете ти да те допуснат да спечелиш сърцето им падат почти на минимум.

Освен това трябва да си много търпелив,силен психически,обедителен и още и още за да ти покажат че и те са слаби и нежни създания.
    Абе трудна работа,ама искрено ще се радвам ако поне веднъж в живота си открия тая рецепта и постигна успехи в тая насока..Ако почна да се изявявам и като психолог в тази насока от това по хубаво здраве по кажи.

Супер фен

Сега ще ти кажа с какво момиче съм имал работа. Девствена, възпитана от баба си, която логично е живяла през социализма, учи, учи учи и само учи, рядко излиза, но пък за сметка на това беше изключително силен характер, трудна и въобще не се даваше лесно. Самоувереността може въобще да не ти е от полза. За да стигнеш до сърцето на такова момиче трябва да използваш самата нея за тази цел. Първо..., като всяко момиче и тя си има идеал за момче. Трябва да отговаряш на този идеал, второто това е доверието, дори 99,9% доверие не са достатъчни трето, но не на последно място по важност е светогледа и. Това е човек който не излиза мн мн = > е с доста по беден светоглед. Трябва да и се покаже нещо което не е виждала досега. Пример - не е ходила на изискан ресторант = > се води там, не се е возила в кола или каквото и да е => направи няколко кръгчета. И четвърто - това е търпението и толерантноста, но до там че да не се качва на главата. Отне ми поне 3 месеца докато това момиче се навие да излезне с мене на кафе и още 5 месеца докато се влюби. Общо взето си я бях поставил за връх който искам да изкача. Но когато тя се влюби нямахме физическа възможност да се видим за да я вкарам в леглото. Когато имахме, вече не ми се занимаваше с нея, а тя беше още влюбена и до колкото разбрах от нейни аверки е изпаднала в депересия и си е развалила учението. Това е по заинтересованите.

Град
    В думите на хората ;)
    Аз ли4но бих предпо4ел някое моми4е което се нуждае от мен в смисъл някоя която не работи само за себе си и бъдещето си а има нужда и от малко помощ понякога.Не казвам 4е не трябва да е интлигентна или нещо такова...

А ако имаш предвид физи4ески силно да бих си харесал някоя която да ме дига от лежанка

got28the1 iskam da ti kaja,che edno momiche da e silno ne znachi da nqma nujda ot nikoi i ot nishto...silnite momicheta prosto znaqt kakvo iskat,znaqt da davat da poluchavat,naqsno sa s celite si i ne i pri tqh e trudno edno kamyche da obyrne cqlata im karuca....naqsno sa s riskovete umeqt da pechelqt,umeqt da gubqt dostoino...no ne sa naduti ili ne sa hora,koito da nqmat jelaniq,mechti i ne sa lisheni ot udovolstviq....o boje ...i vse pak vsichko,koeto izbroih e kolkoto +,tolkova i nedostatyk..... i silnite momicheta syshto se nujdaqt ot pomosht,podkrepa i nejnost....s razlikata,che te umeqt da podbirat.......

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    интересно....
    ако бях момче със сигурност щях да харесвам повече невинните момичета,защото изглеждат по-беззащитни.Щях да ги закрилям по някакъв начин.Но да си дойдем на думата,аз не съм мъж

Град
    София
    @Alabalaportokala

Говорим за различен тип жени. Това което аз имах предвид е:
    1. жена с добро образование
    2. хубава работа
    3. печели наравно или повече от теб
    4. облича се само с маркови дрехи
    5. кара нов автомобил, който е купила в брой или изплаща сама
    6. мирише винаги на марков парфюм
    7. винаги с подържан маникюр
    8. не да не е виждала ресторант а тя да ти предложи заведението където да отидете и то да е изключително изискано
    9. да не очаква след това да я почерпиш

има още много неща, но и тези не са малко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си