- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли силните момичета?
Какво ще кажете момчета?Подтискат ли ви или ви е приятно до вас да стои силно момиче,което има големи амбиции или предпочитате по-крехко девойче,което се нуждае от вас постоянно и по този начин и вие се чувствате обгрижен и значим ?
харесвам глупавите, защото не ме занимават толкова много... А за амбициите всеки има такива, но малко са доста активни за осъществяването им
An Evil Man
Yep~ ... predpo4itam edno silno i inteligentno momi4e ... 4uvstvam se po-komfortno .. ne mi trqbva osobeno golqmo vnimanie ... i sam gotov da q podkrepqm ... no uviprekaleno silnite sa dosta samovlubeni i celeustremeni i mogat napulno da ignorirat vsi4ko i vseki ...
МММ Enough ne mislq taka....silnite sa po-predpazlivi i nishto poveche..
mai 6te se saglasq s teb ;/ prosto sam vluben v takova momi4e ;D i se 4uvstvam izli6en ... ;/ kato ne 2ra ami 231235ta cigulka v jivota i ...Първоначално написано от moneycomeme
Tova veche e vypros na tvoqta taktika![]()
moje bi ... napravih jestove s koito pokazah namereniqta si ... s nadejdata tq da otklikne ... bez da q pritiskam i pri6porvam ... :/
Мушкато и бегония..ясна работата.Първоначално написано от mitkom89
Просто няма да ти обръщам внимание.
По темата - предпочитам момиче с характер. Лигла, която не може и един час без да ме чуе не ми трябва.
Еnough - покажи характер и заинтересованост към нещо различно от нея. Тя е момиче с доста интереси. И иска инициативен човек който има също толкова разностранни интереси и няма да се интересува главно и само от нея.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
По-силните обикновено имат напомпано самочувствие, което ме отблъсква като женска черта. Затова гласувам за по-слабите. Мисля, че биха ми били по-интересни като характери.
Предопочитам силните момичета но не по силни от мен, защотот ще се чуствам като заврян зет.
Ne mislq che silnite sa samovlubeni,a po-skoro predpazlivi za deistviqta si.V povecheto sluchai samovlubenite momicheta koito sum vijdala sa nqkakvi kompleksarki ...Lichno az sum ostanala s takiva ubejdaniq.Spored men po-dobre da si s nqkoi silen koito znae kakvo iska i celi.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
какво да ви кажаи аз си харесвам една недостъпна умна, красива и широко скроена личност, но понякога си мисля ,че не съм и в категорията
![]()
![]()
Венити...из дефинитли май февърит син (rock)
Това е истинска жена. Амбициозна, напориста, силна и независима, но все пак жена. Тя може да е много слаба и нежна, но само ако стигнеш до сърцето й. Шапка свалям на успелите да го направят.
На същото мнение съм.Първоначално написано от DimovB
+1 и все пак всяко правило си има изключенияПървоначално написано от DimovB
![]()
зависи колко силно ако от онези които са много мускулести
като културити и да мяза на мъж не
във границите да бъде
Айде давайте рецептата де!Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
Само не казвайте:"Трябва да си като нея",че няма да се разберем.![]()
obi4am edno takova momi4ei znam 4e nqkade vuv vremeto 6te moga da buda s neq ...
![]()
Бъди мил с нея и достатъчно самоуверен. Ако си женчо ще те отреже. Ако си нахален също. Просто се дръж мъжки и покажи, че тя би могла да разчита на теб.Първоначално написано от Niakoitam
Значи няма да ме огрее такава.Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
Всъщност аз мисля че тези момичета са малко еквивалент на лошите момчета.В смисъл такъв че можеш да спечелиш сърцето им по подобен начин на този на който ти каза,но не е сигурно че ще успееш макар понякога да полижиш геройски усилия.Впрочем май ако не те харесат от самото начало и първата тактика,която подбереш не е правилната шансовете ти да те допуснат да спечелиш сърцето им падат почти на минимум.
Освен това трябва да си много търпелив,силен психически,обедителен и още и още за да ти покажат че и те са слаби и нежни създания.
Абе трудна работа,ама искрено ще се радвам ако поне веднъж в живота си открия тая рецепта и постигна успехи в тая насока..Ако почна да се изявявам и като психолог в тази насока от това по хубаво здраве по кажи.![]()
Сега ще ти кажа с какво момиче съм имал работа. Девствена, възпитана от баба си, която логично е живяла през социализма, учи, учи учи и само учи, рядко излиза, но пък за сметка на това беше изключително силен характер, трудна и въобще не се даваше лесно. Самоувереността може въобще да не ти е от полза. За да стигнеш до сърцето на такова момиче трябва да използваш самата нея за тази цел. Първо..., като всяко момиче и тя си има идеал за момче. Трябва да отговаряш на този идеал, второто това е доверието, дори 99,9% доверие не са достатъчни трето, но не на последно място по важност е светогледа и. Това е човек който не излиза мн мн = > е с доста по беден светоглед. Трябва да и се покаже нещо което не е виждала досега. Пример - не е ходила на изискан ресторант = > се води там, не се е возила в кола или каквото и да е => направи няколко кръгчета. И четвърто - това е търпението и толерантноста, но до там че да не се качва на главата. Отне ми поне 3 месеца докато това момиче се навие да излезне с мене на кафе и още 5 месеца докато се влюби. Общо взето си я бях поставил за връх който искам да изкача. Но когато тя се влюби нямахме физическа възможност да се видим за да я вкарам в леглото. Когато имахме, вече не ми се занимаваше с нея, а тя беше още влюбена и до колкото разбрах от нейни аверки е изпаднала в депересия и си е развалила учението. Това е по заинтересованите.Първоначално написано от dimitar_ak
Аз ли4но бих предпо4ел някое моми4е което се нуждае от мен в смисъл някоя която не работи само за себе си и бъдещето си а има нужда и от малко помощ понякога.Не казвам 4е не трябва да е интлигентна или нещо такова...
А ако имаш предвид физи4ески силно да бих си харесал някоя която да ме дига от лежанка![]()
![]()
![]()
got28the1 iskam da ti kaja,che edno momiche da e silno ne znachi da nqma nujda ot nikoi i ot nishto...silnite momicheta prosto znaqt kakvo iskat,znaqt da davat da poluchavat,naqsno sa s celite si i ne i pri tqh e trudno edno kamyche da obyrne cqlata im karuca....naqsno sa s riskovete umeqt da pechelqt,umeqt da gubqt dostoino...no ne sa naduti ili ne sa hora,koito da nqmat jelaniq,mechti i ne sa lisheni ot udovolstviq....o boje ...i vse pak vsichko,koeto izbroih e kolkoto +,tolkova i nedostatyk.....i silnite momicheta syshto se nujdaqt ot pomosht,podkrepa i nejnost....s razlikata,che te umeqt da podbirat.......
@Alabalaportokala
Говорим за различен тип жени. Това което аз имах предвид е:
1. жена с добро образование
2. хубава работа
3. печели наравно или повече от теб
4. облича се само с маркови дрехи
5. кара нов автомобил, който е купила в брой или изплаща сама
6. мирише винаги на марков парфюм
7. винаги с подържан маникюр
8. не да не е виждала ресторант а тя да ти предложи заведението където да отидете и то да е изключително изискано
9. да не очаква след това да я почерпиш
има още много неща, но и тези не са малко.