View Full Version : край
angelcheeee_93
03-15-2009, 13:02
КРАЙ :) Темата е вече за ключ :)
за кво говориш, баща, гадже, брат?
Кажи ми че имаш нужда от лична свобода,ти не си негово притежание и не може да ти забранява това и онова.Не се потдавай,колкото по му се връзваш толкова по собственически ще се държи.Изкажи мнение по въпроса и му покажи,че не е той човека който ще те държи у вас когато му скимне.
angelcheeee_93
03-15-2009, 13:08
за приятеля ми става дума
^^Направи това което ти казах и трябва да подейства.Ако ли не....сама се замисли това може ли да продължава.
брех ,че къв ти е да ти забранява ! той едва ли излиза само с тебе .. кво му цепиш басма
valdesbg
03-15-2009, 13:28
Ммм преди много теми бях ти казал нещо за вашите отношения... Спомни си :)
Kak taka 6te ti zabranqva?Da ne ti e roditel?! Q se stegni
Поговри с него на тази тема . Ако не те разбере , няма какво да го търпиш . Бий му шута и тва е.
GameMaster
03-15-2009, 14:10
Ami pogovorete si seriozno ne moje taka.Ili ako ne se promeni otnoshenieto mu go zareji nai-dobre.Ne moje da jertvash lichnata si svoboda za da ugajdash na nqkogo...
Кажи ми че имаш нужда от лична свобода,ти не си негово притежание и не може да ти забранява това и онова.Не се потдавай,колкото по му се връзваш толкова по собственически ще се държи.Изкажи мнение по въпроса и му покажи,че не е той човека който ще те държи у вас когато му скимне.
++съгласна съм
ти да не си му послушница та ще те командва :? Трябва да се опълчиш дори ако трябва да скъсате ....
ivcheto0o
03-15-2009, 14:34
pogovori s nego i ako vapreki tova prodaljava da s e darji taka mislq 4e vrazkata vi nqma smisal :? a ti za6to tarpi6 tova tolkova li mnogo go obi4a6 ? ot kolo vreme ste zaedno ? vinagi li se e darjal taka izob6to dala li si mu povod?
vesSynkaa
03-15-2009, 14:38
+1
chester_love
03-15-2009, 14:42
как го търпиш..така като гледам ти се е качил на главата..казваш му че не издържаш така ако не престане го оставяш и така..
И ти още си с него, защото.....? :-o
Ми кажи на гея да ходи да се е.бе с мъже,докато ти си навънка и така нема да му прави впечатление,че си навънка 8-)
sweet_sorcerer
03-15-2009, 14:56
И аз това питам....След такова отношение защо ги търпиш? :shock:
Bellatrix
03-15-2009, 15:04
И аз това питам....След такова отношение защо ги търпиш? :shock:
Мда. Аз не бих. Звучи ми безсмислено. Хората се събират по двойки, за да са щастливи. Ако не са, по-добре сами. Ти не си щастлива.
Брей, че и сметка ти държи с кого да излизаш и дали да излизаш..
Защо въобще търпиш такова отношение?! Поговори с него и му кажи, че искаш да си имаш личната свобода и не той е този, който да определя с кого трябва да излизаш.. Ако продължи да ти държи сметка го режеш.. Нима заради него трябва да загърбваш всички други?
myNameIsImmortal
03-15-2009, 16:58
..го обича ? ..
Сега да ти кажа според мен защо прави така..
Значи една от причините е че може да мисли, че не ти е достатъчен и искаш разнообразие с друг, като казваш, че излизаш с приятелки;
Може пък да го прави, защото иска да ти покаже какво е да го държиш на сухо (не знам дали вече сте го правили, защото доколкото помня беше писала в една тема нещо от сорта, че още не сте правили секс)
Може пък да си е намерил друга за разнообразие, та като има "работа" (с нея) да не излизаш и да не можеш да разбереш нищо (което отпада, понеже преди беше казала, че при теб всички клюкарстват и щеше да се разбере)
Може вече да те приема за даденост и да си мисли, че може да си прави както иска с тебе.
Или пък под такъв предтекст, да те ядоса и прочие, в смисъл да повлияе над мнението ти за него и за връзката ти и по този начин да те накара ти да го скъсаш, а не той теб..
Дано да е нито едно от всички изброени..
KisSsSsSs
03-15-2009, 17:00
Тва неговото е ненормално.
Никъде с никого.. абсурд..
Това е някакво обсебване и
не виждам защо трябва да
го търпиш повече.....
..
angelcheeee_93
03-15-2009, 17:04
обичам го,затова съм с него.Сигурна съм,че и той ме обича ,но ще трябва да говоря с него.
Аз го познавам мн добре и затова го обичам.Той е хубав човек и винаги ме разбира,надявам се и сега да го направи.
DevilWish
03-15-2009, 17:07
Тъкмо преди 2 дни се опита моя да направи същото и да ми каже стой в къщи.Ама не е познал.Имахме такава кавга.Много скоро ще ме изгуби ако продължава.И не забравяй, че сега сте само гаджета- представи си, че трябва нещо по-сериозно да стане между Вас той ще ти забрани да дишаш и ще те заключи в къщи.Поговори с него и ако има проблеми с това кажи му, че или трябва да търпи или ще те изгуби.Колкото и да го обичаш не си струва да понасяш такова нещо.
Да, поговорете. Той те държи като затворничка, бе :lol: :lol:
obesni mu 4e ima6 nujda ot li4no prostranstvo
bitchwolf
03-15-2009, 17:43
Кажи ми че имаш нужда от лична свобода,ти не си негово притежание и не може да ти забранява това и онова.Не се потдавай,колкото по му се връзваш толкова по собственически ще се държи.Изкажи мнение по въпроса и му покажи,че не е той човека който ще те държи у вас когато му скимне. +1
Stan4o123
03-15-2009, 18:44
Не ми дава да излизам навън без него.
Ако той е зает ,то трябва и аз да си седя вкъщи.Преди няколко дни една приятелка искаше да се разходим и той имаше работа и не слезнах,за да не го ядосам. :x Това честно ли е за БОГА :-x
Кажете ми какво да правя,че вече не се търпи това положение :smt067 ще го разстрелям ,мамка му![/b]
ти кво си му?!пет ли кво?!при квото искаш,а ако той не цени личната ти свобода му тегли 1 майна
sh3_1s_7h3_0n3
03-15-2009, 18:53
Много ме радват такива момичета, дето супер много злобеят срещу несправедливите си гаджета, и са много силни на думи пред други, обаче застанят ли пред половинките си и губят ума и дума, и стават отново писенца.
Ядосвай се единствено на себе си, че си безгласна буква във връзката ви и ще те тъпче колкото си иска, и ще му вървиш зад....
YouCantStopMe
03-15-2009, 18:54
Много ме радват такива момичета, дето супер много злобеят срещу несправедливите си гаджета, и са много силни на думи пред други, обаче застанят ли пред половинките си и губят ума и дума, и стават отново писенца.
Ядосвай се единствено на себе си, че си безгласна буква във връзката ви и ще те тъпче колкото си иска, и ще му вървиш зад....
Много,много вярно.
Sladurancheto
03-15-2009, 18:59
Толкоз ревнив мъж не ти трябва според мене :? ...мисля че дори и да говориш с него няма да можеш да го убедиш в нещо друго ,но си струва да опиташ ако държиш на него :-o :-o 8)
Не му се връзвай на идиотщините,100% и той излиза с други хора,така че излизай си с приятелки и хич да не ти пука
angelcheeee_93
03-15-2009, 19:46
Благодаря на всички ,които отделихте време за мен.
Ще се възползвам от помощта и ще говоря с него.
Още веднъж благодаря и нали знаете,че ви обичам :-$ :smt007
Темата може да бъде заключена[/b]
добре ще бъде за теб да не го търпиш,та той след време ще ти забранява да дишаш.... :shock:
sh3_1s_7h3_0n3
03-15-2009, 20:19
Ключ по желание на авторката. ;)