PDA

View Full Version : Влюбена съм, но не мога да си призная

crazymm
03-15-2009, 13:29
Историята е кратка и тъпа: преди половин година на купон у една фр един супер точен пич ми предложи, а аз още се занимавах с бившето ми гадже. Сега съм неутешимо влюбена в този,който преди пренебрегвах. Вчера се прегръщахме, говорихме си и беше супер яко преживяване, но днес не стана нищо. Все едно не е било. Знам, че е минало мнооого време и може би вече не чувства нищо към мен, ама тогава защо вчера, като си тръгнаха всички, той остана?!
Супер объркана съм и се чудя дали да му кажа и по - важното: какво да му кажа..

teenems
03-15-2009, 13:31
кажи му ,че го харесваш ко толкова ! и на мене преди един ми предложи ,аз не го харесвах отказах му ,а после го харесах ,а той мене не ..

metodi1
a vas momi4etata ne moga da vi razbera mi vie si znaete kak! mn dobre znaete kak da ni zamaete glavite otivash pri nego kazvash my kakvo 6te kajesh da hodime na kafe ili ne6to takova i go gledai v o4ite! i ottam otivate i si4ko stava mn lesno :))

Lyubeto
Къде е проблема , че не можеш да му признаеш ? И какво толкова сложно има в това да му кажеш , че го харесваш ?

crazymm
03-15-2009, 13:32
Вероятно проблема е, че съм свикнала на мен да ми признават, а аз да ги отхвърлям..

teenems
03-15-2009, 13:33
^
^

може да се притеснява момичето или да я е срам ..

balu4ka
03-15-2009, 14:51
КАжи му...после ще е късно и ще се блъскаш по главата .Направи това което искаш докато има шанс..и той не се е отказал на пълно ;)

GameMaster
03-15-2009, 16:07
Еми по-добре му кажи.Няма смисъл да криеш....Хайде успех ;-)

anSsito
03-15-2009, 16:45
Кажи му без да се притесняваш - нищо няма да загубиш..
А ако те отреже.. продължаваш напред и толкова. Но е по-добре да знаеш какво чувства той (ако чувства) отколкото да се измъчваш

myNameIsImmortal
03-15-2009, 16:45
Давай по-бързо, за да не си изпуснеш шанса, щото после ще страдаш адски много!

Mi6inka
03-15-2009, 19:11
Подкрепям всички мнения ... кажи му ;) Може и той все още да си те харесва ,но тъй като един път си го отраязала... не върви пак да опита.. ЗА това... действай.. казваш му пък каквото стане ;) Успех {}

vlubeno_momi4e***
03-15-2009, 19:39
Да .. най-добре да му признаеш чувствата си, за да не съжаляваш после : )) ..пък ако не стане нищо - живота продължава!

Tempest
03-15-2009, 20:24
Историята е кратка и тъпа: преди половин година на купон у една фр един супер точен пич ми предложи, а аз още се занимавах с бившето ми гадже. Сега съм неутешимо влюбена в този,който преди пренебрегвах. Вчера се прегръщахме, говорихме си и беше супер яко преживяване, но днес не стана нищо. Все едно не е било. Знам, че е минало мнооого време и може би вече не чувства нищо към мен, ама тогава защо вчера, като си тръгнаха всички, той остана?!
Супер объркана съм и се чудя дали да му кажа и по - важното: какво да му кажа..

кажи му, нищо не губиш... ако не му кажеш, така и няма да разбереш "дали-или?", а ако му кажеш и те отхвърли... сори, ама случва се, живота е кофти :?

bloodylips
03-16-2009, 08:47
КАжи му...после ще е късно и ще се блъскаш по главата .Направи това което искаш докато има шанс..и той не се е отказал на пълно ;) :)

krisy
03-16-2009, 12:16
Припомни му за миналото .. Кажи му,че може би съжаляваш,че си го пренебрегнала и той сам ще се досети :-)

Presley
03-16-2009, 12:27
Вероятно проблема е, че съм свикнала на мен да ми признават, а аз да ги отхвърлям..
Гахахахахахахахаххахахаха хахахахахахахахаххахахаха хахахаха.

Покажи му,че имаш интерес.Не е нужно да проиэнесеш трогваща реч.Направи ги нещата както ги чувстваш,вместо да искаш някой си от тук да ти направи готов сценарий,който така и така ще осереш.

crazymm
03-17-2009, 14:18
10х за съветите! :oops:
Смятам да му призная, па кфото ще да става.. :-D

mshark
03-18-2009, 20:16
Мисля,че просто трябва да си по блиска с него и засега да не си признаваш.Се пак не трябва да го плашиш :D