Влез

View Full Version : Не ми се живее

LilWayne
03-16-2009, 06:29
lllll

dimitar_ak
03-16-2009, 06:41
Айде сега се успокой и мисли трезво. Тя те е зарязала заради друг. Това е достатъчен аргумент да я забравиш. Знам колко боли и колко е трудно. Излизай с приятели, забавлявай се. Започни някой спорт или курс. Промени нещо в себе си. Просто се чувствай добре и бъди готин. Нея си я запаси в сърцето, но като бивша. Ще видиш как скоро ще почнеш да поглеждаш другите момичета. А след още малко ще се появи и тази дето да ускори отново пулса ти. Със самосъжаление нищо няма да постигнеш.

3oPuTy
03-16-2009, 06:46
Ако наистина я обичаше и мислеше за нея нямаше да искаш да разбиеш зъбите на новия или да й правиш живота черен,а щеше да я оставиш да бъде щастлива макар и с него!!!
Честно казано според мен не я обичаш чак толкова много,а по-скоро те е яд,защото те е зарязала заради някой друг :?

LilWayne
03-16-2009, 06:47
нем пич на татко приказките нема да я забравя и тя нищо не енапварила само е отишла да се срещнат .... + тва тоя некадарник не е от моя град и нема да я види повече ... и ако случаино я барне ще го натикам в затвора щото тои е 20 а тя 14 може да изглежда голяма но е на 14 !!! Не се самосужелявам просто тва е истината !!! Нема да има друга не го казвам просто еи така , няма да има !!! след сичко което направи тя пак я обичам тва е !!!

LilWayne
03-16-2009, 06:48
ще се боря за нея и ще си я вурна пак ако зема да се сабудя тва наи много искам !!! Сичко да е сьн.

dimitar_ak
03-16-2009, 06:52
С ярост и заплахи няма да си я върнеш. Ще я отблъснеш повече.

LilWayne
03-16-2009, 06:53
хаха яд ме е сигорно вие момичетата сте големи курветини квото и да говорим искате понеже ви обичаме да ви оставтим да сте щаствливи а ние кво да праим голяма работа че от сичко се отквзах и ми се мре !!!
Ако нея обичах просто щях и напрая живота ужас както тя направи с мен !!!Щото имам много Козове и сме на сичко Коз . Но немога !!!

LilWayne
03-16-2009, 06:55
Никакви заплахи просвто казвам тука на момичето кво щеше да стане ако беше друг щеше да си използва козовете а в моя случаи са много ... но причината да не прибягвам кам тях е че я обичам.. До утре мога повтарям че я обичам ако не бях още веднага 6тях да не искам да чуя за нея !!!

RichardBernstein
03-16-2009, 06:56
Бори се за нея пич. Бори се за нея ако наистина я обичаш толкова много. Защото знам какво е. Ако трябва всеки ден и стой под прозореца, но прави нещо а не стой да ревеш във вас.

dimitar_ak
03-16-2009, 06:57
Тя наистина е малка и при тази възраст не може да очакваш сериозно отношение към една връзка. Принципно обаче една жена за да потърси друг е била емоционално неудовлетворена и проблема за това вероятно си ти. Помисли дали не си я ревнувал така и докато е била с теб

3oPuTy
03-16-2009, 06:57
Е щом само са излезли да се видят,какъв е проблема?! :-o
Излезли са,видяли са се и това е ...
Това,че е излязла един път с някой друг,а не с теб не означава,че те е зарязала ... Просто не си единствения човек на тоя свят ... Разбери го!!!

П.П.На колко си ако не е тайна?

Лелеее ако имам гадже с характер като твоя ще стана лесбийка :shock:

therocky
03-16-2009, 06:58
нем пич на татко приказките нема да я забравя и тя нищо не енапварила само е отишла да се срещнат .... + тва тоя некадарник не е от моя град и нема да я види повече ... и ако случаино я барне ще го натикам в затвора щото тои е 20 а тя 14 може да изглежда голяма но е на 14 !!! Не се самосужелявам просто тва е истината !!! Нема да има друга не го казвам просто еи така , няма да има !!! след сичко което направи тя пак я обичам тва е !!!

А ти на колко си?

LilWayne
03-16-2009, 06:58
е споко аз си рева насякаде не ме е срам заради това !!! дам еи ся я ч 4акам да стане грабвам китаиския боклук и отивам да я взема водя я в нас и ас падам на колене и се моля на сички богове, с мене да е !!!!!!!

LilWayne
03-16-2009, 06:59
17 сам

RichardBernstein
03-16-2009, 07:03
Това,че е излязла един път с някой друг,а не с теб не означава,че те е зарязала ... Просто не си единствения човек на тоя свят ... Разбери го!!!

Абе не мога да разбера как всички приемате това за нормално?? "видяли се, какъв е проблема" е то само факта, че си е помислила за друг, още повече пък че са се видели показва колко държи на приятеля си. Мойта ако го направи това ще ме нарани жестоко. След като е с мен би трябвало само аз да съм и достатъчен.

therocky
03-16-2009, 07:04
17 сам

А тя на 14?
Както казаха по горе нищо сериозно не може да очакваш от нея. Тя сега се развива, хормоните и бушуват (както е и при мене). Днес е с тебе, утре с друг, след месец с друг и така. Разбира се това не я прави кучка. Когато човек е на тази възраст всичко му е розово и лети в облаците. Дори и тя самата (може би) не може да разбере дали е влюбена. А виж той е на 20, а тя на 14. Това са 6 години разлика. Едва ли ще се получи нещо между тях, а и не вярвам родителите й да са много съгласни.
П.П. Ако я обичаш и ако си сигурен, че и тя тебе се бори за нея. Но ако е обратното няма смисъл. Не си пропилявай последните години от тази възраст заради едно момиче. :?

LilWayne
03-16-2009, 07:06
зори зори :) ясно ми е по разсужденията ква си ти хах няма зн

LilWayne
03-16-2009, 07:09
ам вчера казах ма брат и тва че нема да се виждат е ясно а ако се обадя на маика и итя е в италия и ще превурти направо и вече нема как да излезне докато не сатен на 18 тях !!! Но не ми стиска обичам я макар 4е тя ми еба маиката с тва така се нервих че само си пишат с нея по скаипа и вчера като ми каза че я целунал оня напрао побеснях инсталирах си раката в таблото на мотора но не ми пука занего ако знам че ще се оправят работата пак казвам гол и бос ще сам !!!

LilWayne
03-16-2009, 07:09
ам вчера казах ма брат и тва че нема да се виждат е ясно а ако се обадя на маика и итя е в италия и ще превурти направо и вече нема как да излезне докато не сатен на 18 тях !!! Но не ми стиска обичам я макар 4е тя ми еба маиката с тва така се нервих че само си пишат с нея по скаипа и вчера като ми каза че я целунал оня напрао побеснях инсталирах си раката в таблото на мотора но не ми пука занего ако знам че ще се оправят работата пак казвам гол и бос ще сам !!!

therocky
03-16-2009, 07:10
ам вчера казах ма брат и тва че нема да се виждат е ясно а ако се обадя на маика и итя е в италия и ще превурти направо и вече нема как да излезне докато не сатен на 18 тях !!! Но не ми стиска обичам я макар 4е тя ми е** маиката с тва така се нервих че само си пишат с нея по скаипа и вчера като ми каза че я целунал оня напрао побеснях инсталирах си раката в таблото на мотора но не ми пука занего ако знам че ще се оправят работата пак казвам гол и бос ще сам !!!

ГОВОРИ С НЕЯ ТОГАВА.
Обясни и как се чувстваш и т.н.
Но не по скайп, а на четири очи.

beb4yy
03-16-2009, 07:10
Тежко е да дойде некъф от нищото и да ти я земе тежко е !Но това е животът просто явно траа да я оставиш или да се бориш за нея!

LilWayne
03-16-2009, 07:11
имено заради това ми е вината кирливите ми компутри и мотори последния месец винаги бях нерверн и ядосан заради тоя тап китаиски боклук наречен мотор щото секи божи ден се разваля и като отида при нея се сам нервен и не ми е до нищо но ся са заклевам ще го фурля дет хора не минават !!! 2 години секи ден заедно по 18 часа секи ден накрая за 1 ден не сам нищо вече .

LilWayne
03-16-2009, 07:15
а преди това на парвата година фанах да си пише с един тапанар и бепше писала обичам те и са гоп видях и си фанах друмите и чезнах след тва тря тругна ма гони да ме спира доиде до нас и ми беше в краката молише се да и простя нема да се повтори била уязвима щото тогава се бяхме сакарали ест ревах кат пут.ка и и простих без да се замисля и сега пак така , и пак ще и простя неможели и тя да гои напрвави втори пат ми ебе мамата и за сички грижи не го ли заслужавам

therocky
03-16-2009, 07:15
имено заради това ми е вината кирливите ми компутри и мотори последния месец винаги бях нерверн и ядосан заради тоя тап китаиски боклук наречен мотор щото секи божи ден се разваля и като отида при нея се сам нервен и не ми е до нищо но ся са заклевам ще го фурля дет хора не минават !!! 2 години секи ден заедно по 18 часа секи ден накрая за 1 ден не сам нищо вече .

Спокойно човек. Ако не иска да сте заедно просто я забрави. Трудно ще е, да. Но трябва да се справиш колкото и да я обичаш. Пази добри спомени за нея, но нека останат само в миналото. Да, вярно, че спомени от настоящето НЯМАШ и винаги ще се връщаш назад. А тя може да съжалява само какво е загубила (може би). Тренирай нещо... Бокс, фитнес, баскет... Разсейвай се така че да не мислиш за нея и сега вместо да седиш на компютъра и да чакаш отговор в някой форум. Излез... Отиди до тях и говори с нея.

therocky
03-16-2009, 07:17
а преди това на парвата година фанах да си пише с един тапанар и бепше писала обичам те и са гоп видях и си фанах друмите и чезнах след тва тря тругна ма гони да ме спира доиде до нас и ми беше в краката молише се да и простя нема да се повтори била уязвима щото тогава се бяхме сакарали ест ревах кат пут.ка и и простих без да се замисля и сега пак така , и пак ще и простя неможели и тя да гои напрвави втори пат ми е** мамата и за сички грижи не го ли заслужавам

Е, май тя не те заслужава. Но какво ли разбирам аз. На 13 съм и говоря от моята гледна точка. Но щом се е повторило може би ще се потрети.

LilWayne
03-16-2009, 07:18
ем немога да я забрява тва е ,вече и се обаждах 3 пати 20 саобщтения шото като и се обадих и ас още и говоре миличка така се обрущам кам нея и тя ми каза о мило спа сега псоел ще доида до вас - немога да опища как се почуестжах на седмото небе като чух миличко и сега ми се вурнаха надеждите

LilWayne
03-16-2009, 07:19
ем едно момиче точно такова момче му трябва дето сичко заебава заради нея и прощава 6тото тя е живота му ....

therocky
03-16-2009, 07:19
ем немога да я забрява тва е ,вече и се обаждах 3 пати 20 саобщтения шото като и се обадих и ас още и говоре миличка така се обрущам кам нея и тя ми каза о мило спа сега псоел ще доида до вас - немога да опища как се почуестжах на седмото небе като чух миличко и сега ми се вурнаха надеждите

А тя каза ли ти, че не иска да има нищо общо с тебе. Каза ли ти че иска да се азделите окончателно. Разкажи какво стана!

therocky
03-16-2009, 07:20
ем едно момиче точно такова момче му трябва дето сичко заебава заради нея и прощава 6тото тя е живота му ....
Не слагай всички момичета под общ знаменател.

3oPuTy
03-16-2009, 07:24
И каква съм,че ми е чудно?!

А иначе щом си мислиш,че греша -давай ;) Разбий му зъбите (ако въобще успееш,че като гледам как хленчиш и се тръшкаш ...) и после какво ще получиш?!Момичето ще се изнерви,ще се скарате,на нея ще й кипне и наистина ще те зареже ;)
Имала съм мааалко повече сериозни връзки от теб.Имам и доста по-голям опит с момчетата,приличащи на теб ;) Бях на нейните години,когато тръгнах с първия ми сериозен приятел (2 години и малко бяхме заедо).Той се държеше точно като теб ... И на края не издържах и се разделихме!!!Никое момиче не обича,когато половинката й се прави на нещо,което не е ... Ама какво да ти обяснявам ... За 17 годишен разсъждаваш доста детски ...
П.П.В българския език има буква "Ъ" ... Няма да е зле ако я включваш в някои от думите в постовете си ;)

RichardBernstein автора каза,че тя просто е излязла с него и не са правили НИЩО ... Е какъв е проблема тогава?!Оня е някъв 20 год. батко от друг град,с когото поддържат връзка по скайп (приятелска явно) ... Е щом е така,защо пък да не се видят,да се запознаят и да пият едно кафе заедно?!В крайна сметка момичето не е затворничка,нали?!Има право да си излиза и с други хора освен автора!!!Най-вече след като е само на 14 год. и има нужда да комуникира и с други хора (и като казвам хора имам предвид момичета И МОМЧЕТА).
А така като й забранява и й прави проблеми само заради едното излизане ... най-много да я отблъсне от себе си!!!Все пак 2 години за 14 годишна тийнка не са никак малко и точно сега чувствата й са супер променливи и уязвими!Най-малкия проблем може да я накара да го намрази,а като гледам той не иска това ... => Е време автора да порасне и да разбере,че момичето не е негова собственост,не е марионетка,не е добричко и верно кученце,което да изпълнява командите му и да спазва забраните му!!!

Едит:Сега видях,че тоя 20 годишния я е целунал ... И за к'во се нервиш?!Нали тя не е отговорила на целувката?!Нали ти е казала истината?!Вярно,че е гадно да разбереш нещо подобно,но ако беше малко по-умен щеше да разбереш,че момичето те обича!!!Ако не те обичаше нямаше да ти каже,нали?!
А иначе това,че си казал на брат й е доста тъпа постъпка ... Най-много момичето да развали отношенията със семейството си заради теб ... А после нали се сещаш,какви ще са последствията ...

therocky
03-16-2009, 07:28
И каква съм,че ми е чудно?!

А иначе щом си мислиш,че греша -давай ;) Разбий му зъбите (ако въобще успееш,че като гледам как хленчиш и се тръшкаш ...) и после какво ще получиш?!Момичето ще се изнерви,ще се скарате,на нея ще й кипне и наистина ще те зареже ;)
Имала съм мааалко повече сериозни връзки от теб.Имам и доста по-голям опит с момчетата,приличащи на теб ;) Бях на нейните години,когато тръгнах с първия ми сериозен приятел (2 години и малко бяхме заедо).Той се държеше точно като теб ... И на края не издържах и се разделихме!!!Никое момиче не обича,когато половинката й се прави на нещо,което не е ... Ама какво да ти обяснявам ... За 17 годишен разсъждаваш доста детски ...
П.П.В българския език има буква "Ъ" ... Няма да е зле ако я включваш в някои от думите в постовете си ;)

RichardBernstein автора каза,че тя просто е излязла с него и не са правили НИЩО ... Е какъв е проблема тогава?!Оня е някъв 20 год. батко от друг град,с когото поддържат връзка по скайп (приятелска явно) ... Е щом е така,защо пък да не се видят,да се запознаят и да пият едно кафе заедно?!В крайна сметка момичето не е затворничка,нали?!Има право да си излиза и с други хора освен автора!!!Най-вече след като е само на 14 год. и има нужда да комуникира и с други хора (и като казвам хора имам предвид момичета И МОМЧЕТА).
А така като й забранява и й прави проблеми само заради едното излизане ... най-много да я отблъсне от себе си!!!Все пак 2 години за 14 годишна тийнка не са никак малко и точно сега чувствата й са супер променливи и уязвими!Най-малкия проблем може да я накара да го намрази,а като гледам той не иска това ... => Е време автора да порасне и да разбере,че момичето не е негова собственост,не е марионетка,не е добричко и верно кученце,което да изпълнява командите му и да спазва забраните му!!!

Едит:Сега видях,че тоя 20 годишния я е целунал ... И за к'во се нервиш?!Нали тя не е отговорила на целувката?!Нали ти е казала истината?!Вярно,че е гадно да разбереш нещо подобно,но ако беше малко по-умен щеше да разбереш,че момичето те обича!!!Ако не те обичаше нямаше да ти каже,нали?!
А иначе това,че си казал на брат й е доста тъпа постъпка ... Най-много момичето да развали отношенията със семейството си заради теб ... А после нали се сещаш,какви ще са последствията ...

Съгласна съм.

LilWayne
03-16-2009, 07:28
моляти са нашата врузка е 2 г и 3 месеца а ти когато си по цял ден с проятеля си и неможеш без да го видиш и 1 мин тогава ми се прави и ти засуждаваш като дете и второ хленча и рева да наиш колко ми пука като се напрая на мьж и кава бал сам мама и да си гледа работаа кво ще стане ем нищо никва фаида

therocky
03-16-2009, 07:29
моляти са нашата врузка е 2 г и 3 месеца а ти когато си по цял ден с проятеля си и неможеш без да го видиш и 1 мин тогава ми се прави и ти засуждаваш като дете и второ хленча и рева да наиш колко ми пука като се напрая на мьж и кава бал сам мама и да си гледа работаа кво ще стане ем нищо никва фаида

Нещо не ти схванах написаното :razz:

LilWayne
03-16-2009, 07:29
вече сичко ми трепери немога натискам копчетата

LilWayne
03-16-2009, 07:30
как да схванеш варви ти пиши сас рацее дет от тука трепярет до прозореца

therocky
03-16-2009, 07:31
как да схванеш варви ти пиши сас рацее дет от тука трепярет до прозореца

Ami stegni se!!!
To ne moje taka da sedi6 i da rewe6! :X

LilWayne
03-16-2009, 07:34
е в момента не рева то неможе вече не сам пил и ял 2 дена откаде да текне сулза .... отивам до тях ...

therocky
03-16-2009, 07:37
Успех!

3oPuTy
03-16-2009, 07:40
Айде пиши по-смислено и без толкова много правописни грешки,че ми е трудно да схвана смисъла ...

Освен това до преди 3 години се чувствах така ... За 2 години най-голямото ни разделяне беше за 3 месеца (защото се наложи да замине с техните за София),като тогава говорехме по над 14 часа на ден по телефона.Ваканцийте ги прекарвахме заедно (ходехме на почивки,на неговото село,на хижа ...),през седмицата след даскало веднага бяхме заедно до 1-2 вечерта,после ме изпращаше и на другия ден същата работа ... Така,че не ми обяснявай как се чувстваш,защото когато аз и приятеля ми сме били на вашето място,ти още не си знаел,какво е това "гадже" ;) И не мисля,че моите разсъждения са детски :) След някой друга година,когато ти дойде акъла в главата (ако въобще ти дойде де) ще разбереш,че съм била права ;)

RichardBernstein
03-16-2009, 07:51
Бате и аз кво ли не дадох на мойта, провалих си живота заради нея, бачкал съм като луд за да и давам пари щото техните не и дават много а накрая разбрах че за нея това е нищо и ме заеба.....

therocky
03-16-2009, 07:54
ЧУДЯ СЕ какво е това момиче да приема пари от приятеля си :shock:

3oPuTy
03-16-2009, 07:55
Не само ти се чудиш ... :-o :? :-o

therocky
03-16-2009, 09:18

При каквито и обстоятелства а съм поставена НИКОГА няма да взема пари ей така на готово. Предпочитам нищо да не ям, но пари да взема не бих могла. А и какви са тези момчета да дават? ... :shock: :shock: :shock: :?

3oPuTy
03-16-2009, 09:21

При каквито и обстоятелства а съм поставена НИКОГА няма да взема пари ей така на готово. Предпочитам нищо да не ям, но пари да взема не бих могла. А и какви са тези момчета да дават? ... :shock: :shock: :shock: :?
Абе и аз съм давала,когато на някой познат му трябват пари,но никога не бих взела пари от момче ... Аз не давам да ми плащат сметката,пък какво остава да взема пари на ръка ... УЖАС!!! :? :o :?

dimitar_ak
03-16-2009, 09:54
Какво лошо има ако после си върнеш заема?

RichardBernstein
03-16-2009, 10:03
Аз пък никога не я оставям да си плати сметката. Тъпо е.

Re5peC7
03-16-2009, 10:06
направо съм разочарован от нежния пол...всеки ден откривам по някоя нова гадорийка за тях...и започвам да разбирам момчетата които ги имат само за бройката :?

3oPuTy
03-16-2009, 11:54
Какво лошо има ако после си върнеш заема?
В случай,че не си успял да вникнеш в написаното ... Тук става въпрос,че момчетата дават/са давали пари на приятелките си,защото те са били доста зле в това отношение и естествено после не са им ги връщали :)

RichardBernstein и на мен ми е тъпо,когато момче поиска да ми плати сметката и точно за това до сега точно 2 пъти момче е плащало моите неща (и то единия път една бира,а втория една кока-кола) :) А после не е истина,какво му чу главата на момчето :) Колкото на теб ти е тъпо да не платиш,толкова на мен ми е тъпо да не си платя :)

LilWayne
03-16-2009, 17:13
ем на4и хора много добре я познавам тя не беше такава но незнам какво стана направо немога да повярвам като и се моля цяял ден и се извинявам пак тва тря тя да го направи казах на наи добрата и приятелка и тя полудя и каза тва не е Рада която познавам ....... но спокоино батко и ми каза че кабел на компа няма да има и нема да излезне от тях тва заслужава да стои сама и да види кво е без мене !!! и понеже сам тапак пак ще ме потурси и ще и се вьржа !!!
Вика ми знам че ако ти дам шанс хах кои на кого тря да дава !!! - ше е много хубаво и ще сме щастливи но искам с него да сам тва немога си го обесня вие незнаете квото и да обеснявам неможете да разберете трябва да го видите теязи 2 години магически как ме обичаше и извдьж не е сьщата ! Льжи ме че отива в стара загора сас няква приятелка и отива в Сливен и спи сас някав боклук дет дошал от нищото , ем сажелявам ама тоя е на 20 и си пише сас 14 годишно момиче за кав мьж става дума само !!! Ем много просто никои не неговата вьзраст не му се фаща на акала и за това човека след 1 годинка и сас 10 годишни ще тругне така е не след 1 те нема да се видят повече !!! Дано си осузнае грешката или незнам какво е ше и простя за тва нема спор пак ви казвам - МНОГО Я ОБИЧАМ !!!

Re5peC7
03-16-2009, 17:20
14 годишна?!
връзка от 2 години?!
:shock:
Ти на колко си бе човек?

kypo
03-16-2009, 17:29
е спокойно бе, живота не свършва с една раздяла все пак. пътищата се разделят, след време се кръстосват пак ако е писано.
"представата за едно нещо е винаги по-хубав аот самото нещо" - не помня кой е казал тази мъдрост но е вярна, ти си я идеализирал много и ще видиш че след месец, два, три вече няма да е "тя"

и аз съм страдащ по една и те разбрам много добре, но не може да има и сравнение, защото тя е жена, не момиче на 14 което не знае какво иска, пък и как си представяш нещата? мислиш че ще бъдете винаги заедно? можеш л ида си представиш живота с нея завинаги.. .едва ли, тъй че спокойно. тва е един урок който ще научиш млад, питаш ли ме мене кога дойде голямата ми любов и голямото разочарование? тва голямата любов е като шарката - трябва да се преболедува колкото се може по-рано за да боли по-малко и да си извадиш поука
айде лека вечер

LilWayne
03-16-2009, 17:31
нем не са 2 1 и половина е ас бях на току що направих 16 се а тя 13 беше но си я харесах и трьгнахме и се оказа че тя на 13 се а я мислех за по голяма от мен щото визуално е така изглежда голяма .

LilWayne
03-16-2009, 17:34
човек според тебе два пати и прощавам неща които друг за по малки работи би я оставил мислиш ли че има друга за мене !!!

LilWayne
03-16-2009, 19:00
оф батко и забрани да излзиа и да сяда на компутара ас и се обадих и и тя ми каза че ме мрази и не иска да ме вижда понеже сам сигорен че него мисли щото колкото и да е я познавам и докато тя ми кряска и да се махна и че ме мрази ас и казах че винаги ще я обичм и ще сам с нея и винаги ще е в сурцето ми тя нищо не каза и казах и да се качва горе да утре ще говорим !!! А забравих да спомена че преди тва е излезнала и обикалях кат лулав из града да я турся пртеснен да не направи нещо (забележете пеш бях и бягах и целия град ) понеже днес се молех на бок да ми вземе всичко но да ми я вьрне и явно тои е чул и сега идеята беше да отида с мотора но някак си кат излезнах от нас мотора го нямаше до оградата !!! (мама им крадлива циганска ) но тва не е важно искам нея мотора не ми дреме за него казал сам сичко да ми вземе само нея да ми вьрне ...

LilWayne
03-16-2009, 19:03
а е кво става тука е не сам толкова неграмотен излизат някви букви кадето изобщо не сам писал !!!

LilWayne
03-16-2009, 19:04
оф за един ден разбито сьрце мотора ми отиде офф чудя се да живея ли да мра ли (cry)

LilWayne
03-16-2009, 19:14
оф хора побертет ли го хвана тва момиче кво му стана оффф как така изедньж не е сьщата и праи някви простотии оргомнииииии уникални пфф :@

3oPuTy
03-16-2009, 19:15
Абе ти наистина ли си на 17 г.?!
Държиш се като 10 годишен ... Ходиш и правиш мръсно на момичето,което обичаш ... Е това ако е любов ... Разваляш й отношенията със семейството,нареждаш я в някъв форум и после очакваш да те обича ... ИДИОТ!!!
А и как очакваш да не се промени?!Та тя РАСТЕ!!!Сега е времето,в което ще се "отвори",ще стане по-общителна,ще търси нови приятели,нови забавления и т.н.!!!
Честно ти казвам не знам как това момиче е още с теб!!!Ако на мен нашите преди време ми бяха забранили да сядам на РС-то или да излизам заради някой,с когото ходя направо не знам ... Какъв си ти,че да ходиш да я клюкариш на брат й и да въртиш проблеми около нея?!Това ли ти е обичта?!Искаш роднините й да й нямат доверие и да разчита само на теб ли?!
....
Не,не сериозно ти не си добре ... Живееш в някакъв измислен свят ... Тя НЕ Е твоя собственост и ти нямаш НИКАКВО право да й се месиш в отношенията ... Толкова ли не можеш да разбереш,че тя е САМО на 14 г. и е нормално след 2 годишна връзка да й писне от теб и от държанието ти (ако наистина се държиш с нея по начина,който описваш)

Едит:Беше казал,че искаш да кажеш в полицията,че тя (макар и по нейно желание) се занимава с 20 годишен ... А замислял ли си се,че след година и тя може да реши да ти направи мръсно (ако случайно още сте заедно) и да каже,че някъв пълнолетен тъпак я тормози,постоянно я занимава с глупости,държи й сметка,създава й проблеми със семейството и т.н. ...

Оффф честно ти казвам съжелявам горкото момиче ...

LilWayne
03-16-2009, 19:21
оф ти да млукваш че ми писна от тебе ти на 8 ли си не сам я наранил не ередно да излиза сас 20 годишен тва е ял сам на едно живял сам при тях и точно щото я обичам нема да го допусна както родителите и ... и твоита логика е детска ако сам я обичал да я оставя на 20 годишен да я чукне и да я зафурли смешна си просто не пиши повече ...!!!! Тя ме обича просто прави грешка и я разбирам винаги ще и простя квото и да прави малка е там е проблема и явно нещо стана никога не е била такава ама ти си запази големите мнения за тебе че си много голяма!!!

LilWayne
03-16-2009, 19:22
не пиши тука на 10 годишни :D че малко сам ядосан

LilWayne
03-16-2009, 19:26
а на нея колко и е обичта ? че направи така ? а е просто тихо не се занимаваи с 10 годишни .... разликата е че едвали ще оставиш лубовта на живота си ще я изльжеш че отиваш в стара загора а през тва време спиш сас 20 годишен незнам само спанели е кво оня ест вика че небило спане само а тя казва че само спали но тва са подробности . Ти ще го направиш ли тва нещо на чоека на когото преди 2 дена си казала че е твоя живот и неможеш без него и заради него живееш ? А како ?

3oPuTy
03-16-2009, 19:32
Да млУкна,а?! :lol: :razz: :razz: :razz: :lol:

А ти умнико вместо да си показваш селския манталитет и неграмотността вземи се замисли малко що за приятелка имаш щом ходи да се е*е с тоя и оня ... И още по-малко с някой на 20!!!

Един съвет ;) Вместо да се правиш на големия мъж ( :lol: :lol: :lol: ) вземи напиши един речник с превод на всички грешно написани думи от постовете ти в тази тема :lol:
млУкна,заФУрли,сАс,твоИта,с Ам,пОбертет,компУтАра,ЛУЛА ?!,боК (а и се пише с главна буква) .... и т.н. ... Да не говорим,че точките и запетаите също ги е хванала липсата ... А после казваш,че аз съм била на 8 годинки?!Лелеее....

Честно казано всяко момиче би зарязало такъв неграмотен приятел,който й се меси в отношенията с родителите ... Така,че не се чуди,защо търси ласките и компанията на по-големи момчета ... Оня има мааалко повече акъл в главата и на нея й е интересно с него,а с теб ... Съмнявам се ... По скоро за 2 години се е привързала към теб (предвид годините й) и за това е все още с теб ... (ноо ще е така докато не смени още няколко момчета и не намери някой,който да я кефи повече от теб ;))
Айде със здраве,че ме заболя главата докато ти четох писанията ...

LilWayne
03-16-2009, 19:35
хаха само че мухло тапа представи си не ми се налага като тебе да сам тука в тоя саит от 100 годиини и да иам 1000 менния и не мога да пиша на бг щото не сам свикнал и второ не е правила нищо само е спала и не са хора а само един ...... и трето ти като те гледам сигорно оная ти работа е попски ракав щото ти са големи разсужденията на пьлна ку.ва ! е Тва ся ще го разбереш

3oPuTy
03-16-2009, 19:41
хаха само че мухло тапа представи си не ми се налага като тебе да сам тука в тоя саит от 100 годиини и да иам 1000 менния и не мога да пиша на бг щото не сам свикнал и второ не е правила нищо само е спала и не са хора а само един ...... и трето ти като те гледам сигорно оная ти работа е попски ракав щото ти са големи разсужденията на пьлна ку.ва ! е Тва ся ще го разбереш
Ку*ва нали знаеш на кого ... На майка ти ...
А това,че не влизаш в часовете по български език си е лично твой проблем ...
Освен това веднъж казваш,че преди година правила еди-кво си,после казваш,че само с тоя е правила нещо ... После казваш,че само са спали ... След това,че може и секс да са правили,сега пак каза,че е само спане ... Ти май сам се оплете в собствения си филм,а?!
Айде ходи си режи вените,че професията ЕМО най ще ти отива ;) Нали и без това си искал Бог да те прибере (или и за това си промени мнението вече ...)

П.П.Сори пич ;),но манталитета ти наистина е селски ... Замисли се поне за малко и ще разбереш,какво е намерила бившата ти в 20 годишния батко (който със сигурност знае как да си използва сивото вещество!!!)

moneycomeme
03-16-2009, 20:44
ei sladur s takyv hubav nik si:LilWayne.....i da pishesh takiva neshta...obedena sym che tolkova otdadeno momche ne moje da byde neshtastnik...misle che trqbva da se borish za lubovta si shtom tolkova q obichash....da znaesh kvoto ida e napravila podkrepqm te...stiga chuvtvata vi da sa vzaimni i samo v momenta da imate truden moment.... davaiii ne pozvolqvai pred ochite ti da se izplyzne lubovta :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

HipHopBlond
03-16-2009, 20:45
Съчувствам ти братле :shock: ;(

beiho
03-16-2009, 20:50

Не знам ти каква си, обаче си мислиш, че вие момичетата имате много големи права-как така уж ще му казва, че го обича пък ще се прави на к***а да излиза с други п***и (извинявам се за изразите).Ти явно не си усетила истинската любов, защото даже не виждаш, че човекът е готов да й прости, въпреки всичко.Не я оправдава това, че е малка госпожица, а ти мен си намери някоя, която може да мисли за теб!!!

LilWayne
03-16-2009, 20:56
немога пич тя е единсвена за мен оф тва е промяна за 3 дена нещо немога си обесня офф... тва още не го вярвям!!!

Stamera
03-16-2009, 22:13
аман от любови на живота.. тегли и чертата к'во се впрягаш..

neznaesh
03-16-2009, 23:02
и 2 годишна врузка отиде на вятара

И казваш, че е на 14.. От кога 12-13-14 годишни остават за цял живот с един? Ти май много сериозно си се заблудил. Човече, хора с дългогодишен брак и деца се разделят, какво остава за пубетретските истории. Я малко се съвземи. Трудно ти е, ама.. осъзнай се!

DimovB
03-17-2009, 00:13
Не се филмирай е, клошар.
След няколко месеца ще ти е през мекия за тая мастия и ще осъзнаеш кви простотии си приказвал..

Kostadin_682
03-17-2009, 06:13
Много гадна постъпка, от нейна страна... да зарежеш гаджето си, заради някой когото даже и не познава... не мога да го разбера :?

3oPuTy
03-17-2009, 06:51

Не знам ти каква си, обаче си мислиш, че вие момичетата имате много големи права-как така уж ще му казва, че го обича пък ще се прави на к***а да излиза с други п***и (извинявам се за изразите).Ти явно не си усетила истинската любов, защото даже не виждаш, че човекът е готов да й прости, въпреки всичко.Не я оправдава това, че е малка госпожица, а ти мен си намери някоя, която може да мисли за теб!!!
1.За мен не се безпокой ;) Голямата любов я изпитах с един такъв индивид като автора и от тогава най-дългите ми връзки продължаваха по МАКСИМУМ 8-9 месеца.
2.Да беее ... Голямата любов ... Той ако я обичаше щеше да седне с нея,да поговорят спокойно като големи хора (той нали се мисли за много голям ...) и да си решат проблемите,а не да ходи да я порти на брат й,на най-добрата й приятелка,да й навлича семейни проблеми и т.н.
3.Ти как очакваш 14 годишно момиче да търпи подобно държание и подобна връзка?!Не стига,че е прекалено малка за чак толкова сериозна връзка,а и автора й забранява да се вижда с други хора (поне с такова впечатление останах,след като го повтори няколко пъти)
4.Поста,който си цитирал е още в началото на темата,когато автора не беше изръсил умните изрази "те само са спали,но може и секс да са правили" и след това "ти не разбра ли,че само са спали" ( :lol: ) Ако не си забелязал в началото на темата той никъде не споменава,че момичето е правило нещо с 20 годишния!!!Казва само,че те двамата са се запознали в скайп (момичето и баткото) и оня е дошъл да се запознаят.После чак завърта един филм,че тя каза,че ще спи в еди кой си град,а отишла в друг град и спала при оня ... След това казва,че 20 годишния казвал,че не само са спали,а е имало и секс (чудно как така уж автора не го познава,не знае нищо за него (освен,че е на 20 г.) а му е казал,че не било само спане),а когато не му оттърва (пак на умния ни автор) твърди,че секс не е имало ... :lol: :lol: :lol:
Ох отплеснах се :) Та мисълста ми беше ... Какъв е проблема момичето да излезе да се види с някой нейн приятел (ПРОСТО ПРИЯТЕЛ,както автора беше описал случката в началото) ... Та тя е на 14 години ... Сега й е времето да контактува с много и различни хора (като под контактува не разбирам да ходи да се лашка на ляво и на дясно ЕСТ.)

Беее какво да ви обяснявам :) Не можете да се поставите на мястото на момичето и за това говорите така :) Аз обаче съм била на нейното място (само,че бях на 14 г.,когато тръгнах с момчето).Ходихме 2 години,оня ми сваляше звезди,правеше всичко за мен и т.н.,но в един момент явно започна да гледа на мен като на негова собственост (както прави и автора) ... Забраняваше ми да се виждам с приятелите си (само с неговата компания можех да излизам и то когато той е там,защото имаше много момчета).За останалото време можех да излизам само с най-добрата си приятелка,но не и с нейната компания,защото също имаше доста момчета.Заради тоя индивид прецаках едно дългогодишно и силно приятелство с едно момче,защото оня ни видял как стоим в даскало на една пейка и цяло междучасие си говорим.Отиде при него,удари го и му каза,че ако пак го види около мен ще съжелява ... На мен естествено в един момент ми кипна,зарязах го и си се върнах в старата компания.Една вечер оня кретен идва на едни пейки (където се бяхме събрали преди диското) и ме вижда с якето на един приятел (ми беше студено,що пък да не го облека).Идва нашия,хваща момчето и му удря няколко тупаника с думите "Тоя кретен е на 21 г. бе! (аз бях на 16г.) Мислиш ли,че му пука дали ти е студено или не?!Той просто иска нещо от теб ама ти си малка и не разбираш!!!" ( :lol: ) На другия ден се обадил на майка ми и й казал,че ме видял да се прегръщам със Светльо,като 3-4 пъти повторил,че е на 21 г. ( :lol: ) и естествено майка ми го затапва с думите "Те се познават от както тя беше на 2 г.,а той на 7 г.,мислиш ли,че след 15 години ще искат да направят нещо,след като са близки като брат и сеста?!" ( :lol: ) ...
След края на връзката ни оня кретен ме тормозеше няколко месеца :) Все ми пишеше СМС-и,в които ми обясняваше,че ще се промени,че иска да започнем отначало,че просто ревнува прекалено много и не иска да ме загуби ... Идваше до нас,ронеше 5-6 кубика сълзи,обясняваше ми се,повтаряше ми,колко ме обича и т.н. ... Да ама неее :) Това не беше обич ;) Това беше чиста и проста ПРИВЪРЗАНОСТ :) При мен също вече нямаше чувства,въпреки че се излъгах да се събера с него след тия няколко месеца раздяла :o Издържа една седмица без да ми забранява да се виждам с когото си искам и на края пак започна :) Тогава естествено вече ми кипна и сложих края окончателно :) Сега с въпросния човек дори "Здравей" не си казваме :) И то точно,защото той осъзна грешките си и се чувства гузно ... Хах та той дори не може да ме погледне в очите вече :lol:

Както и да е :) Авторчето като иска нека навлича още и още проблеми на "приятелката си" ... Нека не я пускат навън,нека няма достъп до РС-то ... ама така и тяхната "връзка" се руши ;) С държанието си той само успява да я отблъсне от него ;) А и нали знаете,защо е отишла при другия ... Защото не е намерила това,от което има нужда при автора ... Е правете си изводи тогава!!!

Беее да правят,каквото си знаят,но наистина съжелявам момичето :(

LilWayne
03-17-2009, 09:36
ти си смешна ма на мястото на момичето то ми еба маиката на мене ние ще се поставяме на мястото на момичето , и втоите врьзки ако са повече от 1 седмица от разсьжденията ти ас ще си отрежа ......

LilWayne
03-17-2009, 09:38
та да говорим по сьщество след 1 седмица тя ще реши тоест в понеделник , но ясно ми е сичко просто тва не е моето момиче което беше ...

LilWayne
03-17-2009, 09:40
щом тя направи това кво остава за другите не сам очквал от нея да ми причини такова нещо сеино някои да очаква от прасе да каже мяу.... и даже като ритна от тоя свят (надявам са да е по скоро ) пак нема да повярвам че стана така !!!

therocky
03-17-2009, 15:41

Абе и аз съм давала,когато на някой познат му трябват пари,но никога не бих взела пари от момче ... Аз не давам да ми плащат сметката,пък какво остава да взема пари на ръка ... УЖАС!!! :? :o :?

Е и аз съм давала... Но говорим за малки суми... НАИСТИНА УЖАС! :o

therocky
03-17-2009, 15:50
оф ти да млукваш че ми писна от тебе ти на 8 ли си не сам я наранил не ередно да излиза сас 20 годишен тва е ял сам на едно живял сам при тях и точно щото я обичам нема да го допусна както родителите и ... и твоита логика е детска ако сам я обичал да я оставя на 20 годишен да я чукне и да я зафурли смешна си просто не пиши повече ...!!!! Тя ме обича просто прави грешка и я разбирам винаги ще и простя квото и да прави малка е там е проблема и явно нещо стана никога не е била такава ама ти си запази големите мнения за тебе че си много голяма!!!

ЪЪъЪЪъЪ мисля си, че за това, че този 20 годишния излиза с нея няма да го заключат. Освен ако не водят полов живот.
П.С. Само си го мисля. Не съм сигурна!

therocky
03-17-2009, 16:10
щом тя направи това кво остава за другите не сам очквал от нея да ми причини такова нещо сеино някои да очаква от прасе да каже мяу.... и даже като ритна от тоя свят (надявам са да е по скоро ) пак нема да повярвам че стана така !!!

'Що я сравняваш с прасе? А?
Пише се Бог... С ГЛАВНА БУКВА И ЗАВЪРШВА С БУКВАТА "Г", А НЕ "К"!!!
Аз където съм на 13 го знам и го пиша!
Вече си мисля, че темата е ебавка.
Автора... Ти си се привързал много към нея... Защо трябва да я нараняваш така? Искаш да те намрази ли? Защо заради тебе трябва да я наказват? Замисли се, ако я обичаше щеше ли да кажеш на брат й? Ти знаеше какво ще последва, но го направи нали? Тя не е твоя СОБСТВЕНОСТ и НИКОГА не е била и НИКОГА няма да бъде! Тя НЕ Е ПРЕДМЕТ, КОЙТО ДА ПРИТЕЖАВАШ! Тя е едно малко момиче (малка е, да!), което минава през една трудна и хубава възраст. Тя тепърва ще опитва от всичко! Какво очакваш от нея? Казах го още в началото... Тя е само на 14 едва ли е на ясно какво иска от тебе. След седмица ще се съберете и пак ще го направи! ОТНОВО И ОТНОВО И ОТНОВО, защото ти я имаш за своя собственост.
Сега тя трябва да ти прощава и да се замисли дали иска да има нещо общо с тебе, защото ТИ си този който е казал на брат й за случката, а всъщност той няма право да се меси във взаимоотношенията ви... Те са си САМО ВАШИ НА НИКОЙ ДРУГ! ТИ си този заради който е наказана, ТИ...
ОСЪЗНАЙ СЕ, МОМЧЕ. ОСЪЗНАЙ СЕ ДО КАТО Е ВРЕМЕ.

3oPuTy
03-17-2009, 16:40

Автора... Ти си се привързал много към нея... Защо трябва да я нараняваш така? Искаш да те намрази ли? Защо заради тебе трябва да я наказват? Замисли се, ако я обичаше щеше ли да кажеш на брат й? Ти знаеше какво ще последва, но го направи нали? Тя не е твоя СОБСТВЕНОСТ и НИКОГА не е била и НИКОГА няма да бъде! Тя НЕ Е ПРЕДМЕТ, КОЙТО ДА ПРИТЕЖАВАШ! Тя е едно малко момиче (малка е, да!), което минава през една трудна и хубава възраст. Тя тепърва ще опитва от всичко! Какво очакваш от нея? Казах го още в началото... Тя е само на 14 едва ли е на ясно какво иска от тебе. След седмица ще се съберете и пак ще го направи! ОТНОВО И ОТНОВО И ОТНОВО, защото ти я имаш за своя собственост.
Сега тя трябва да ти прощава и да се замисли дали иска да има нещо общо с тебе, защото ТИ си този който е казал на брат й за случката, а всъщност той няма право да се меси във взаимоотношенията ви... Те са си САМО ВАШИ НА НИКОЙ ДРУГ! ТИ си този заради който е наказана, ТИ...

Не се обяснявай на тоя келеш ....
Колкото е неграмотен,толкова е и прост!!!Да не говорим,че обноските му са по-зле от тези на циганчетата в крайните квартали!!!
Знае само да нарежда и да пише нечетливи коментари ... И после,защо момичето го е зарязало ... Ми всяко разумно момиче ще бяга далеч от подобен индивид хванат от гората!!!

V1zmuten
03-17-2009, 16:43
хахах няма такъв форум!!
Тука всички са на по 12 години и имат СЕРИОЗНИ връзки и то от по 6 години!!! Тоз пак приятелката му на 14 от две години и три месеца имат връзка!! Тя на 11 години и седем месеца ли е била бе !!!
Вие не сте хора как може да се хващате с деца на по 11 12 години на пясъчника пред блока ли ги намирате или на люлките в яслите!!!
И стига си ревал ами направи нещо смислено , като например порастни и почни да мислиш!! Хората са казали заради П**КА ,П**КА не ставай!!!!

3oPuTy
03-17-2009, 16:46
хахах няма такъв форум!!
Тука всички са на по 12 години и имат СЕРИОЗНИ връзки и то от по 6 години!!! Тоз пак приятелката му на 14 от две години и три месеца имат връзка!! Тя на 11 години и седем месеца ли е била бе !!!
Вие не сте хора как може да се хващате с деца на по 11 12 години на пясъчника пред блока ли ги намирате или на люлките в яслите!!!
И стига си ревал ами направи нещо смислено , като например порастни и почни да мислиш!! Хората са казали заради П**КА ,П**КА не ставай!!!!
А ти ако беше на малко повече от 12 год. щеше да знаеш,че 3+7 НЕ Е равно на 12 :lol: (или не знаеш,че годината има 12 месеца?!)

V1zmuten
03-17-2009, 16:49
Да права си сгрешил сам и аз съм хора !! :D
И все пак сам на повече от 12! :P
А ти на колко си 4е не разбрах в бързината ,а те има в повечето теми!

3oPuTy
03-17-2009, 16:50
Да права си сгрешил сам и аз съм хора !! :D
И все пак сам на повече от 12! :P
А ти на колко си 4е не разбрах в бързината ,а те има в повечето теми!
На 18 г. :) ,нооо не това е темата в случая :-D

therocky
03-17-2009, 16:53

Не се обяснявай на тоя келеш ....
Колкото е неграмотен,толкова е и прост!!!Да не говорим,че обноските му са по-зле от тези на циганчетата в крайните квартали!!!
Знае само да нарежда и да пише нечетливи коментари ... И после,защо момичето го е зарязало ... Ми всяко разумно момиче ще бяга далеч от подобен индивид хванат от гората!!!

Зори (Нали мога така да те наричам?), жалко е че има такива хора... То не е нужно да седиш по цял ден във форумите и да пишеш, за да се научиш да пишеш правилно... Той часовете по Български език и литература ги е проспал... Жалко!

Ааа в един негов пост беше написал 'обЕснявам' :grin: :grin:
Стана ми много смешно като го прочетох :D

3oPuTy
03-17-2009, 16:57
Оооо то да е само "обЕснявам" ... :razz:
Виж един от предишните ми постове в темата :razz: Бях извадила няколко думи от постове на автора и му предложих да направи речник,в който да обясни значението им :razz: :razz: :razz:

Както и да е :) Нека не спамим в темата :)
Все пак за тия неща си има ЛС :)

П.П.Естествено,че може да ми викаш (а и всички други) Зори ;)

therocky
03-17-2009, 16:59
^Видях ти поста...
Хубава е идеята за речник :razz: :razz: :razz: :razz:

LizZz
03-17-2009, 17:49
Ах колко ме дразнят толкова ограничени хора като теб...

SimonaShtonova
03-17-2009, 20:36
Щом така е решила тя няма какво да направиш, освен да се вземеш в ръце и щом я обичаш да я оставиш да бъде щастлива.
Сигурна съм, че ще има и други...

LilWayne
03-18-2009, 09:39
хах не я срявнявам с прасе понеже си на 13 таи го приемаш просто казвам че толкова сам учуден от нея че го направи и давам пример щото примерно тва за прасето никога неможе да измяука ... и ас така и вярвях че това неможе да направи .. сравнявал сам я с прасе хахахахахахахаха

Тя ми каза че не сам я изгубил , и е осьзнала че ме е наранила много и каза че все още има шанс и че в понеделник ще ме потьрси да ми каже какво е решила ... и Трето едвали си на 18 с твоите разсьждения не се обиждаи ама са (ку.венски) наи Вече логиката ти щом я обичаш остави я мхм , а имаше тука някви момчета мисля не бяха на 13 а поголеми на тях сьвета им е еби я в гьза зарежи я ... Ако бяха на мое място знаеш ли че щяха и напраят живота черен... щото сам виждал кво ли не - например по скаипа Някав ми праща линк кадето пише препрати този линк на еди колко си абоната за да видиш моето отмьщение кам момичето което ме оставви и нарани и гледам ас пращам и накрая цькам на линка и снимки докато му прави ........... еи тва е човек които я е намразил а ас не сам такав и никога няма да направя нещо такова на нея макар че нищо не остана от мене вече ще се надавям понеделник да и доиде акьла явно почна да идва !!! Специално това кадето казах на батко и е много правилно защото тя нема да се види с тоя и тои няма да я чукне и да я фьрли на пьтя както щеше да стане ... щото тоя е изпаднал много , педофил направо но ще я нарани мно здраво щото тя не го иска това което го прави понеже е на 14 затова го направи обьркана е заради още куп проблеми сас семеиството които ас знам понеже маика и като замина в италия каза ми да я пазя да се грижа за нея и да внимавам (това за вниманието ако се сещаш е да не правим ......) а кажи тази маика кво ще стане ако разбере че не с мене а с 20 годишен ? (макар че не са правили нищо) но тя ще умре в тва сам сигорен затова нема да и кажа !!!И ас сам ял на едно с батко и заедно сме живяли 2 години или сме били в нас или в тях и накрая искаш да позволя тя да направи такава грешка за която ще сьжелява а ас наи вероятно оня ще го изям жив !!! Но там е работата че понеже сам 100 % сигорен че е грешка в понеделник такива надежди ходят из мен че ще е осьзнала !!!

LilWayne
03-18-2009, 09:46
и тва с твоето (да сам се научил да пиша ) хах начи пьрво на бг не сам писал никога второ не сам имал проблеми за да стигам до този саит а ти явно доста щом си голяма писателка и като ти гледам колко мнения си правила ... И трето не ми пука изобщо дали мога да пиша или не или кво ми се случи и че ма окрадоха , пука ми единствено за нещото заради което живея , Приятелката ми !!!

LilWayne
03-18-2009, 09:52
Преди време беше септември бяхме на море в Лозенец , там срещнах едно момиче бях много пиян харесах си я но даже и не я докоснах с поглед ..... понеже да сам пиян и да незнам кво правя пак се сещам за приятелката си . Кажи каде ще видиш някое момче да му се даде вазможнот да чукне нещо и да се сети че има приятелка и да се спре хах никаде няма да го видиш тоя епизод сичко гледа само да чукне щото са големи мьже като го направят !!!

3oPuTy
03-18-2009, 10:05
Преди време беше септември бяхме на море в Лозенец , там срещнах едно момиче бях много пиян харесах си я но даже и не я докоснах с поглед ..... понеже да сам пиян и да незнам кво правя пак се сещам за приятелката си . Кажи каде ще видиш някое момче да му се даде вазможнот да чукне нещо и да се сети че има приятелка и да се спре хах никаде няма да го видиш тоя епизод сичко гледа само да чукне щото са големи мьже като го направят !!!
Сам го каза "тоя епизод" ... Ти живееш в някоя сапунка и това е ...

А иначе има такива момчета ;) Аз лично съм правила тоя номер на оня кретен,за когото разказах :) Той беше с компанията на село,там имаше едно момиче,което го харесваше и с което естествено се мразехме :) Аз й драснах СМС и й казах,че сме скъсали и може да прави к'вот си иска с него ... Оная отишла при него,занимавала го,даже го карала да ходят в другата стая ама оня кретен казал само "Аз обичам само едно момиче и само на нея бих се отдал,така че ми се махай от главата" ... Има и други подобни случки ... Често съм изпробвала бивши гаджета така ... А и гаджета на мои приятелки,така че не си мисли,че си единствен :lol: :lol: :lol: :lol:

А иначе това,че не си писал в тоя форум не те оправдава ... Нали ходиш на училище?!Там имаш часове по български и би трябвало щом си 10-11 клас да можеш да пишеш грамотно!!!
Що се отнася до моите мнения - за тях не се тревожи ;) Мненията ми са се появили благодарение на кретенчета като теб ;),а не от пускане на отчаяни теми (както в твоя случай) ...
И като за последно в тоя пост - научи се да пишеш всичко,което имаш да ни казваш в ЕДИН пост,а не разпокъсано!!!

LilWayne
03-18-2009, 10:13
да не сам казал че няма други ама са много малко повечето правят като онзи пример сас скаипа дето ти казах като някое момиче ги остави.... И не ходя на училище парво няма смисал второ тука в тоя умрял град му се вика училище само като идват проверки от сливен и трето не ми пука нищо друго освен едно нема го повтарям сто пьти .

valdesbg
03-18-2009, 10:17
И не ходя на училище парво няма смисал второ тука в тоя умрял град му се вика училище само като идват проверки от сливен и трето не ми пука нищо друго освен едно нема го повтарям сто пьти .

Ето къде бил целия проблем :)

fc
03-18-2009, 10:26
Време ти трябва. Жените са курви и винаги късно осъзнават какво губят. Ще се осети "любовта" ти.

svetlomira
03-18-2009, 18:33
Ревността е лош съветник.Та тя е само на 14.Каква толкова сериазна връзка си очаквал?Тя тепърва навлиза в света на любовта,пък и никъде не е писано,че неможе да се среща с нови хора.Може така да те оцени по-добре.Ти си по-голям-помисли трезво.Нима ти не си срещал други?Навярно така си преценил коя е по-добра да теб.

therocky
03-18-2009, 18:48
Тя си те разиграва, а ти й се връзваш! :razz:

Valentin123
03-18-2009, 19:29
Автора-не е з ле да си теглиш куршума,наистина.Само гледай да не убиеш със себе си и някой друг,защото не си струва заради ревльо като теб ,който се влюбва преди да се е научил да пише правилно,да пострада и някой способен,кадърен и интелигентен човек.
Аре,прати ни картичка от ада и гледай надолу преди да се хвърлиш(ако ще скачаш,де)! :D

LilWayne
03-19-2009, 18:55
За твое нещастие ще падна отгоре ти :D :D :D А зори ли си ква си това трябва да е приятеля ти ? Сериозно трябва да се запишете в Харвард учители по бьлгарски език :D :D :D ама не там не са вашата класа вие не сте толкова ниско интелигентни аи земете се скриите че сте бахти смешниците направо се пукам от смях :D :D :D :D :D :D
И моето не е сапунка а знам какво е обич за разлика от теб , а ти по малко сас сериалите че там са така като тебе какво !!? голяма работа кат едната ходи сас полвиния град а казва на друг че го обича ххахахаххаха :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

На останалите благодаря за сьветите !!! :-$

fc
03-19-2009, 18:57
Нищо чудно, аз ако се казвах lilwayne бих се самоубил.

Seducti0n
03-19-2009, 19:00
Хъх баща ти е казал това, което аз се колебаех дали да ти напиша или не /с оглед на това да не прозвучи прекалено грубо/...
Просто е супер тъпо всичко това, на което си се подлагал и продължаваш да се подлагаш за да бъдеш с това момиче.
Направи си сметка, колко истинска е била връзката ви при положение, че твоята мацка те е зарязала заради някакво момче, което по думите ти дори не познава лично или поне аз останах с такова впечатление.
Може би просто и е омръзнало от теб и сега иска да си намери нов жертва, но да не стане така, че въпросния момък да се окаже майстора...

therocky
03-19-2009, 21:33
За твое нещастие ще падна отгоре ти :D :D :D А зори ли си ква си това трябва да е приятеля ти ? Сериозно трябва да се запишете в Харвард учители по бьлгарски език :D :D :D ама не там не са вашата класа вие не сте толкова ниско интелигентни аи земете се скриите че сте бахти смешниците направо се пукам от смях :D :D :D :D :D :D
И моето не е сапунка а знам какво е обич за разлика от теб , а ти по малко сас сериалите че там са така като тебе какво !!? голяма работа кат едната ходи сас полвиния град а казва на друг че го обича ххахахаххаха :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

На останалите благодаря за сьветите !!! :-$

Смешника си ти. ХАХ
:razz: :razz: :razz:

beiho
03-20-2009, 19:26
Ако някой те е зарязал заради друг, то тогава няма смисъл да се самосъжаляваш, а си терси друг човек, просто се радвай, че все още не си срещнал човека, който ще иска да е до теб завинаги !!!

Re5peC7
03-20-2009, 19:51
тегли си ножа брат, тя не те заслужава :?

kikiu
03-20-2009, 19:59
Живей няма да съжеляваш

kikiu
03-20-2009, 20:00
Живей няма да съжеляваш

Re5peC7
03-20-2009, 20:02
Живей няма да съжеляваш
ти пък стига си му давала напразни надежди и ти :x

ThisIsMe
03-20-2009, 20:05
и на мен не ми се живеее.

EverythingBroken
03-20-2009, 20:27
моят съвет към тези, на които не им се живее - послушайте сърцето си и се самоубиите...