Влез

View Full Version : Един проблем,помощ :)

durvara
03-16-2009, 12:55
Колкото и изтъркано да звучи немога да се целувам до сега съм нямал приятелка,на 17 съм ,просто чаках един истинки човек и го намерих,момче съм,тя е имала някакъв приятел за около 2 месеца,та притеснявям се какво да правя,тя има повече опит от мене,за мен това е недопустимо а не икам да и го кажа ,ще прозвучи смешно за мойте години...искам да е колкото се може по "перфектна" целувка и това да ми обяснявате че става от самосебеси ми е ясно но ми трябва време в упражнения...просто се налага от първия тъп да е колкото се може по “перфектно“ помагайте..мерси :smt023

myNameIsImmortal
03-16-2009, 13:22
Абе спускай се по течението на реката и да не ти пука, че накрая завършва с водопад.. ;)
И аз съм на 17, отскоро имам приятелка така че не се коси много ;)
Да не ти пука, пък тя като има чувства към теб няма да обърне такова внимание, че не можеш да се целуваш.. Не ми се вярва заради една целувка да те скъса..!
А и първата целувка при новите двойки невинаги е сполучлива, защото секи си изгражда различен нацин на целуване, но след време ще стигнете до консенсус ;)
И езика го върти като бормашина в дъбова дъска :P

lifelesscorpse
03-16-2009, 13:35
колко много подобни теми на тази има...все пак да се изкажа и аз...няма рецепти или книжка с подробно обяснение и картинки как да се целуваш(абе може и да има,ама...).просто следвай устните й и всичко ще е перфектно.не се коси.пък и по-добре й кажи.ако е свястно момичето ще те разбере съвсем спокойно и ще й се стори още по-яко.тамън ще те учи.каквото и да прочетеш или гледаш,колкото и да се упражняваш бъди сигурен,че като настъпи момента ще забравиш всичко и просто ще се отдадеш на момента.няма как да стане по схема.прекалено индивидуално е.ох,не знам...просто следвай инстинктите си!

EeeBobii
03-16-2009, 13:53
Голям проблем е това!!!!! - :shock:
На първа среща недей да я целуваш с език,ако тя тръгне с езика давай и ти.Не трябва да ти пука в тоя момент - ако искаш да постигнеш нещо.
После ще бъдеш спокоен и няма да се притесняваш, и всичко че се подреди!

vesSynkaa
03-16-2009, 16:00
Еми малко тъпо звучи , щото всеки го казва ,
ама то тва си е истината .. Не може да се обясни как
да се целуваш ... То просто си идва моментът и става ..
Споко , не се паникьосвай .. ;)

durvara
03-16-2009, 16:37
Не аз не се паникьосвам,просто не искам да изглеждам тъпо хаха :) не че няма да ме разбеше но не искам да почвам с фал хах :oops: това за езика ми е ястно амаа баш целувката ми е по сложна гледах разни “филмчета“ гледам че примерно момчето целува долната устна,а момичето обратното или нещо такова :-s

vesSynkaa
03-16-2009, 16:43
Амм вярно ,, тфа с филмите е идея ..
Няма значение коя устна ще целунеш 8-)
И не , няма да се изложиш ,, :)

durvara
03-16-2009, 17:31
Амм вярно ,, тфа с филмите е идея ..
Няма значение коя устна ще целунеш 8-)

Да де ама така ли се прави ? :D

p3tinc3t0
03-16-2009, 18:09
нормално си е .... никой не е перфектен от първия път.... така че спокойно... :-)

durvara
03-16-2009, 19:06
Ахаа ето за това питах :smt006

http://www.instructables.com/files/deriv/FP2/7SM5/F1A4Y21I/FP27SM5F1A4Y21I.MEDIUM.jpg

ThisIsMe
03-16-2009, 19:31
Целувка просто....изгледай някой филм!

valdesbg
03-17-2009, 20:46
Апетита идва с яденето. А иначе целувай златаната рибка - анатомично разлика почти няма :) (go mitko, go)

Flapjack
03-17-2009, 22:25
(go mitko, go)
:razz: :razz: :razz:

По темата: 1вият път е добре да си помогнеш с ръка за да не ти мърда :D
Като я "захапеш" ще усетиш какво да правиш чат пат... а и моля те недей да и отхапваш главата ще кръвта трудно се пере. :(

гуд лък

mitkom89
03-17-2009, 22:35
защото секи си изгражда различен нацин на целуване
Моя наЦин е Бътерфлай :razz: :razz: :razz: Има още нацини делфин, стандартен и бавноразвиващ се... /съжалявам не се сдържах/

Споко пич. Най-добре и кажи, ще я накара да се почувства по-специална... Като дойде момента не се спичай, да не направиш някоя беля...