PDA

View Full Version : Доктор Теен

ANTIHUMAN
03-16-2009, 19:48
Не съм доволен от отговорите на вашите колеги и не съм само аз надявам се.
Преди време попаднах на следната тема:

,,Две момчета са бисексуални имат приятелки и т.н. На въпроса на юзъра ,,Какво да правим?'' ''
Колегата ви отговаря така: ,,Скъсайте със приятелките само ги лъжите!''
Колегите ви знаят ли какво е бисексуалност?

Има толкова големи абсурди, а уж трябва да помогнат.
Имаше и други отговори като: ,,Не знам'' ,, Не е лошо да опиташ цигари като си на 11, но. . . (изброй болести там некви)''

Онова за бисексуалните писах на доктор теен, знае ли какво е бисексуалност, е отговор нямаше!
Стегнете се моля Ви. Уж трябва да помагат, а те направо убиват надеждите на хората!

ANTIHUMAN
03-17-2009, 10:59
Хехехе,Доктор Тийн,измисления герой!

Alexandra93 напълно си права! Уж трябва да помогнат, а те са толкова некомпетентни, че просто нямам думи.
:-o

hottie
03-17-2009, 19:14
Мерси за забележката. Имаме я предвид :) А др. теен понякога отговаря бявно, защото всеки ден му пишат страшно много хора.

Ако ти трябва нещо съм насреща :)

ANTIHUMAN
03-20-2009, 22:31
Въпрос: Imam problem... vsqka no6t sunuvam 4e me ebat v guza a sum mom4e dali twa e znak 4e sum gei? Mn se pritesnqvam molq otgovorete burzo ;s

Др. Тийн: Мозъкът ти се е поразмътил от съня май?

Какъв е този отговор?! :-o

Моя отговор е друг: ,, Това е нормално по-време на пубертета. Може този сън да е скрито желание, което тайш в себе си. Не се притеснявай, това ще е временно.

machoka
03-20-2009, 22:50
^^подобни въпроси се считат за подигравка. Др. Тийн получава десетки 'фейк' въпроси дневно, именно заради това решихме да направим и новата рубрика.

x3eme
03-20-2009, 22:51
Въпрос: Imam problem... vsqka no6t sunuvam 4e me ebat v guza a sum mom4e dali twa e znak 4e sum gei? Mn se pritesnqvam molq otgovorete burzo ;s

Др. Тийн: Мозъкът ти се е поразмътил от съня май?

Какъв е този отговор?! :-o

Моя отговор е друг: ,, Това е нормално по-време на пубертета. Може този сън да е скрито желание, което тайш в себе си. Не се притеснявай, това ще е временно.
Този въпрос спрямо доктор тийн е ебавка не забелязваш ли?Ако въпросното лице наистина има подобен проблем няма да използва такива думи.
Жалкото е,че повечето се ебават вместо да задават сериозни въпроси.

Spider4eto
03-20-2009, 23:02
^^ ем може тва да си му е начина на изразяване, няма как да знаеш дали е фейк или не :)

ANTIHUMAN
03-20-2009, 23:06
^^ ем може тва да си му е начина на изразяване, няма как да знаеш дали е фейк или не :)

+ Tочно и аз това щях да пиша!
Може това да му е културата на изказване. Всичко е супер относително!

Spider4eto
03-20-2009, 23:18
Бтв тва ми напомня на един смъртен случай, при който едно момче беше загинало, защото диспечерката на Бърза помощ решила, че обаждането е шега.
Ако въпроса си е пуснат в раздела "Забавно развиващи" напълно разбирам да се отговори по такъв начин, но ако си е пуснат в нормален раздел мисля, че трябва да се отговори сериозно, нищо, че има шанс да е ебавка :)

ANTIHUMAN
03-21-2009, 00:07
Бтв тва ми напомня на един смъртен случай, при който едно момче беше загинало, защото диспечерката на Бърза помощ решила, че обаждането е шега.
Ако въпроса си е пуснат в раздела "Забавно развиващи" напълно разбирам да се отговори по такъв начин, но ако си е пуснат в нормален раздел мисля, че трябва да се отговори сериозно, нищо, че има шанс да е ебавка :)

Дали е шега или не, няма значения! Аз мисля, че трябва да се отговоя сериозно и с отговорност, независимо дали ще е ,,фейк'' или не. Както казах на някои хора, самото им възпитание им е такова, да говорят и пишат нетолкова възпитано!

MakeMeLaugh
03-21-2009, 09:24
Само си чешете езиците.

Задава некултурно несериозен въпрос, получава несериозен отговор.

Простичко е. :(

Цици от сутиен не се смаляват...
Колоездачите като ходят с прилепнали еластични клинове, що не са им малки краката, ми са като пилешки бутчета нацепени.. :(

OCINKO
07-22-2009, 09:09
Хора да ви кажа за тези които са забравили какво е да си на тази възраст въпроси се пораждат всякакви и нестига че младите достатъчно се притесняват да питат и доктор тийн хич не им понага а откровенно им се подиграва ако пък не им се подиграва значи е краино не квалифициран :D не е възможно понякога толкова малоумно да отговаря :( аа да дали са фейк или не въпросите той не е Ванга няма право да си прави догатки освен ако не е нещо очевидно.
П.С. може ли малко инфо. за доктора има ли някава истинска квалификация или е просто случаен човек,защото хората се вслушват в него и би било безодговорно ако едва ли не отговаря по интуиция :D

Sun4o19
07-23-2009, 10:01
Пффф че аз да питам по добре наще..аз преди също питах нещо и бях изписал 25 изречения и отговора беше само в едно изречение..пфф ебаси и съвета нямам думи...имало много въпроси и за тва не ми се обърнало достатъчно внимание, еми щом е така изобщо да не се захваща ай ше ви *** ******** смешници жалки!

MrUndaztood
07-24-2009, 13:54
П.С. може ли малко инфо. за доктора има ли някава истинска квалификация или е просто случаен човек,защото хората се вслушват в него и би било безодговорно ако едва ли не отговаря по интуиция :D

Има.Чушки бере.

Sun4o19
07-24-2009, 18:58
Гледам, че в някои отговори има и правописни грешки...Ина ъс статиите да не е тя доктор тийн?

aloveyou
08-01-2009, 20:35
Хехехе,Доктор Тийн,измисления герой!

Alexandra93 напълно си права! Уж трябва да помогнат, а те са толкова некомпетентни, че просто нямам думи.
:-o

+1...

machoka
08-03-2009, 12:24
По добре питайте мен 8)

... точно така, от днес др тийн е тянко.

съответно темата приключва.