View Full Version : :О боже господи не е за вярване!
Значи не знам колко е проблем точно за моята възраст, но исках да чуя мненията ви..Така на 14 години съм и баща ми от малка е бил строг с мен.Но като се замисля така може би е било по-добре.Когато бях на 12 не знам защо, но като малко безмозъчно лапе реших, че трябва да пуша и понеже майка ми беше отишла за 2 седмици при леля ми в Италия и тати по цял ден беше на работа и ние си пушхме в нас!Обаче приятелката ми я хванаха и майка и разбра ,че и аз съм пушила... Баща ми като разбра нищо не ми каза само се захили мама като разбра конско незнам колко време.. един ден ги слушам да си говорят с още едни техни приятели ,че нямало да ми забранят да пуша защото нищо немогат да направят .. за пиенето сщо .. обаче сега се стягайте не ми дава да си имам гаджета :shock: Не знам дали е откачено на 13 години както повечето ще кажат ама.. нз сичките ми фр имат не че ме грее ама само за тях си говорят а аз няма кфо да кажа е*и му майката..
мхм,е*и му майката,и аз за това се омъжих-да има за какво да си клюкаря с кифлите на по кафенце! :lol:
sexa_na_kompleksa
03-17-2009, 17:21
Пуши и пий, кво ти е зор, че не ти дават да си имаш гадже...
ThePowerOfLove
03-17-2009, 18:09
Ами да ти кажа, нормално е ;) Все пак си на 13. Въпреки, че когато за пръв път имах гадже бях на 13, но съм 100% сигурна, че ако майка ми беше разбрала щеше да стане кофти :?
Biskfitka
03-17-2009, 18:25
Е аз щях да се радвам ако имат такова мнение за цигарите мойте.... 8-) А на 13...за тях си още дете....след време и това ще се промени :)
Sladurancheto
03-17-2009, 18:38
Ами още си малка предполагам ,че искат да те предпазят (като повечето ти връснички про***ли ли се на 11-12 години),като по пораснеш няма да е така ще си променят мнението
gLoRiToO
03-17-2009, 19:08
На 13 си пуши и пий и като си хванеш гадже се нае*ете едно хубаво и на 15 си готова да бъдеш млада мама.Какво по хубаво от това,мечтата на всеки един горд родител :grin:
кви гаджета на 13 е ... гледай си училищието, детството. кво ти пука, че приятелките ти имали гаджета АХХАХА представям си ги и ми става смешно.
ivanstef
03-17-2009, 19:43
Да и ако не е тайна какво ще правите с гаджето. Ще се мляскате по цел ден и после ще ходиш да дрънкаш на френдките си колко яко е било, а пък той ще вика "Баси алкохолика (наркомана) дето си хванах"
:grin: нищо лошо. Както се казва Everything depends on you
Е разбирам ако не ти даваха да пиеш и пушиш, ама как не ти дават да си имаш гадже? Ти можеш просто да не им казваш. Ако те питат къде отиваш - с фр и толкоз.
YourFavouriteDrug
03-17-2009, 19:52
Те пък намерили кво да забраняват и кво да разрешават... :-o
Да не би да си 7 клас и да не искат да се разсейваш? Ако не... хипер безсмислено е :D
SimonaShtonova
03-17-2009, 20:52
Ами аз не знам как ти разрешаваш да пушиш и пиеш... Какво от това, че нямаш гадже все още?! За къде бързаш? Обърни внимание на училището си, а не на това кой си има гадже и кой не...
спред мен не започваи с цигарите и алкохола от толкова малка.. за гаджетата също има си време за всичко сега си изживеи детството..
mArMaLaDkA
03-17-2009, 22:21
Абе,каква е тая логика на повечето родители?"Аз не мога да накарам щерка си/сина си да спре да пуши/пие,затова нека се напива като смок и да пуши като комин". :shock: ВИНАГИ има начин.Варианта да си малка пушеща и наливаща се с алкохол 13 годишна кифла не е изобщо по-добър от другия-да си 13 годишна глупава кифла,водеща се от това,че приятелките й имат гаджета и тя,за да е като тях да си хване един 17 годишен,с който да се изпраскат след година-две,само защото дружките й са се похвалили как са гУуУу пРаЙкАлиИиИ сСс МиЛуТуУуУу бИЕеЕе.Иначе аз наистина вземам да се отчайвам...На всякакви случаи се нагледах:12-13 годишни раждат,други пък имат гаджета на по 19-25 години и по всевъзможни начини описват голямата си любов с изреченийца от рода "МиЛуУуУу МнОгУуУ тЪъ БиЧъЪм БеБеЕеЕеЕеЕе" и прочие;деца,лапнали цигарата от 11-12 годишни или наливащи се по градинките,ама продължавам да се учудвам.Каква е тая деградация,бе деба?!?!?И какви са тея родители!?Как така "нищо не можели да направят",когато разберат,че детето им пуши цигари(и не само) или пие повече алкохол на ден,отколкото самите му родители за 15 години?!Това си е чисто бягане от отговорност.А ти,малка пикло,си толкова разглезена и глупава,че няма накъде повече.Сега си много горда и се мислиш за голямата гъзарка,след като вашите не ти правят на проблем за цигарите и алкохола,после обаче може и да съжаляваш,ако някой ден пораснеш изобщо.И бах му майката,вземи си куче,бе!Когато приятелките ти говорят за гаджетата си,ти ще говориш за твоето.На 100% те уверявам,че никой няма да има като твоето.
да си 13 годишна глупава кифла,водеща се от това,че приятелките й имат гаджета и тя,за да е като тях да си хване един 17 годишен,с който да се изпраскат след година-две,само защото дружките й са се похвалили как са гУуУу пРаЙкАлиИиИ сСс МиЛуТуУуУу бИЕеЕе
Mhm,ama tq sled godina-dve 6te e na 15 i prekaleno "izostanala",o6te sega 6te se izpraskat ako pita6 men
mynichka
03-18-2009, 16:32
От една страна разбирам родителите ти - искат да те предпазят и аз до скоро твърдях, че да си на 12-13 и да имаш гадже не е лошо..но в училището ми има бременна седмокласничка :x при това момичето е адски мило и скромно (на външен вид) :x
да си 13 годишна глупава кифла,водеща се от това,че приятелките й имат гаджета и тя,за да е като тях да си хване един 17 годишен,с който да се изпраскат след година-две,само защото дружките й са се похвалили как са гУуУу пРаЙкАлиИиИ сСс МиЛуТуУуУу бИЕеЕе
Mhm,ama tq sled godina-dve 6te e na 15 i prekaleno "izostanala",o6te sega 6te se izpraskat ako pita6 men Ахам и на 18 да роди.
Да бе.... все едно не си лапенце нали.. на 14 и пушиш, 'евала'!
омг вие добре ли сте исках да кажа, че мама и тате не ми дават да пуша и да пия, но не ми и забраняват бате сичко приемате в крайности :х :-x :-x :-x а отностно тва за бремеността не съм си и помисляла щото организма ми още е слаб... и не искам да си съсипвам бъдещето се пак... щото мисля, че има време за сичко..исках да ви чуя мненията ама явну... сичките изпадате в некви крайности и вече край тая ще стане курва едва ли не ми сори ама не е така.. !
омг вие добре ли сте исках да кажа, че мама и тате не ми дават да пуша и да пия, но не ми и забраняват бате сичко приемате в крайности :х :-x :-x :-x а отностно тва за бремеността не съм си и помисляла щото организма ми още е слаб... и не искам да си съсипвам бъдещето се пак... щото мисля, че има време за сичко..исках да ви чуя мненията ама явну... сичките изпадате в некви крайности и вече край тая ще стане к***а едва ли не ми сори ама не е така.. !
някой да е казал че визира теб ..?!това за бременноста беше просто пример..и по-полека с нервите малка си още....ии се пише "всичко" не "сичко" :-D
знам как се пише :D :D :D :D обаркала съм се аз муждудругото съм с мн слаби нерви 8-) 8-) :P
Loshotia
03-19-2009, 07:25
Родителите наистина не могат нищо да ти кажат за пушенето и пиенето. Сигурно и през по- голямата част от деня не се виждате- ти на училище, те на работа. Ама с такива разсъждения като твоите, и аз да имах дъщеря, нямаше да и давам да има връзка.
Slav4o1011Speca
03-19-2009, 07:39
Аз пуша от 13 години и си се развивам нормално !
Аз пуша от 13 години и си се развивам нормално !
направо се похвалихте :D чак пук нормално едва ли , за6тото ако не беше пушил можеше по друг начин да се развиеш :-D :-D
ThisIsMe
03-19-2009, 12:14
кви гаджета на 13 е ... гледай си училищието, детството. кво ти пука, че приятелките ти имали гаджета АХХАХА представям си ги и ми става смешно.
+
и ти откачена ли си или ДА?
с какъв акъл мислиш за алкохол и цигари на 12 годинки?
LittlePrincess
03-19-2009, 12:30
Хах не знам какво се палиш толкова. Тука хората се опитват да ти обяснят разни работи, но ти не разбираш.. със слаби нерви била. :?
..исках да ви чуя мненията ама явну...
Явну, сме прекалено зле, за да изкажем мнението си срещу глупостта на подрастващите дрисли като теб? Явну, наистина майка ти и баща ти са прави, че няма как да те спрат. С тея "мудерни" изказвания и държание чак не искам да си представям на къде отиваш.. Пък и си със слаби нерви => имаш потенциалната възможност да станеш емо! Боже, та ти ще бъдеш хит, гаджетата ще ти се лепят като мухи на лайно (без извинение) и дори няма да питат вашите дали ти дават. Имаш още възможности - реалния шанс да спреш да се тровиш и да се лигавиш, че мама и тати не дават това и онова, и да си седнеш на задника или да станеш .. аа .. как ги наричахте .. о, да! Кифла, нали така? С шоколад, със сладко от ягоди - твой избор!
И още един съвет: когато искаш помощ (било то във форум) след като искаш да чуеш мнения (или да ги прочетеш), не се пали, ами помисли, че може би хората имат право, и не се надявай всички да ти съчувстват или да ридаят на твоята толкова трогателна история - "Мама и татко не ми позволяват да имам гадженце.. :cry: " - а ще има и такива, които да те нападат и то с право.
vlubeno_momi4e***
03-21-2009, 10:56
Страшноооо голям проблем имаш.. хаха ;dd
sweetsunshine
03-21-2009, 21:26
Ами да ти кажа, нормално е ;) Все пак си на 13. Въпреки, че когато за пръв път имах гадже бях на 13, но съм 100% сигурна, че ако майка ми беше разбрала щеше да стане кофти :? Аз бях на 12 майка ми и брат ми разбраха в последствие,но сега като се замисля беше една голяма грешка(не че има толкова за какво да съжалявам не съм правила нищо нередно),но просто човека не си струваше,а и сега съм по-зряла все пак съм на 14 вече,2 години не са малко и разбирам нещата по друг начин.
На 13 според мен е нормално да нямаш гадже,за мен тази връзка за по няколко седмици само на мляс пляс,гуш-муш не е връзка...,но тук идва това,че те немогат да ти забраняват да имаш гадже... просто поговори с тях и им кажи,че ако ти решиш ще си имаш гадже и е по-добре те да го приемат отколкото да ги лъжеш и да се креш постоянно от тях!
guinessgirl
03-22-2009, 08:21
спред мен не започваи с цигарите и алкохола от толкова малка.. за гаджетата също има си време за всичко сега си изживеи детството..
кво детство на 13 в наше време бе?
не знам кво да ти кажа,доста странни родители си имаш.
наркотици може,ама любов и секс не. 8-)
flower123
03-22-2009, 10:50
аз на 13 години...си скъсвах задника за да уча за изпити..а тука ми се занимавате с цигари,алкохол и гаджета...нямам думи просто.за авторката колкото и да ти е неприятно да го чуеш-малка си и за гадже и за цигари и за алкохол..
indeeppain
03-23-2009, 18:31
Не съжалявай толкова за гаджето-толкова години имаш да ги търпиш... Вземи се осъзнай обаче за пиенето и пушенето,явно вашите са оставили тази работа изцяло на теб...
lqlqlqqqqqqqq
04-20-2009, 08:46
казват го за да спреш :D защото правим точно обратното на това което ни казват родителите :) :D
soul1199
04-20-2009, 16:48
За всичко си има време...За цигари,алкохол,гаджета за абсолютно всичко... 8) :lol:
За всичко си има време...За цигари,алкохол,гаджета за абсолютно всичко... 8) :lol: и аз мисля така :D
YourPoison
05-05-2009, 11:02
На 13 си пуши и пий и като си хванеш гадже се нае*ете едно хубаво и на 15 си готова да бъдеш млада мама.Какво по хубаво от това,мечтата на всеки един горд родител :grin:
ахмм :razz: :razz: :razz:
Е аз щях да се радвам ако имат такова мнение за цигарите мойте.... 8-) А на 13...за тях си още дете....след време и това ще се промени :)
съгласна :?
Bonbonenata
05-05-2009, 22:04
Честно казано повечето отговори ми звучат адски лицемерно, съжалявам, че го казвам, но в моите очи изглеждат точно такива.
Половината (че ако не и повече) са имали 'гадже' в пети клас. Да, нищо не сме правили (половината на половината....), но ни е било хубаво и сладко. И не дундуркаме дечица в момента. Детската любов е нещо толкова красиво и сладко, толкова детско и невинно. Много от тези, които са го изпитали, са по-големи и е нормално всичко това да им се струва глупаво и т.н. За всяко нещо си има време и не съдете хората туко-така. Особено пък когато сме си един дол дренки.
И все пак...
Към авторката:
Не се впрягай за някакви абсолютни глупости.За всяко нещо си има време, това ако го повторя още веднъж, ще се застрелям. Не пуши, не пий и не се опитвай да ходиш по момчета само защото другите го правят. И не се излагай по форуми...
На 13 кво искаш...?! :? Не стига че пушиш и пиеш... :? :? Ако аз почна ще ми изселят от нас... а и аз НИКОГА не бих почнала... :? :?
Hilary_ Никога не казвай Никога!!!
-----------------------------------------
Така, по темата...Аз съм на 13......
Не пуша, не пия, нямам си гадже,
а най-хубавото е, че не искам!!!!!.
Ей живот си живея...Защо не се....
опиташ да се зарибиш по нещо,....
например Animeta or Manga..........
Знам ли, зарежи ги тея представи.
за НОРМАЛНОТО дето си си ги из-.
градила!!!! :P :P :P :P :P :P ....
dar4encetooo
05-08-2009, 17:36
:D :D И аз на 12 г. почнах да пуша... първия път с най-добрата ми приятелка в една нива зад дигата :D :-D :-D а преди една година баща ми ме видя и нищо не ми каза.. даже ми предлагаше от неговите цигари... но аз ги спрях пък... той каза че не може да ми забрани да пуша, той не може да е 24 ч с мен... такаче ме остави. Може би и твоя баща така мисли... а майка ми знаеше също и ми се скара яко. Но хубавото е че в семейството ми всички пушат... и те разбират до някъде,,, ти влизат в положение.. не знам как е при вас :-D
kisserche
05-08-2009, 20:08
abe kfo tolkova se 6a6kate maika me hvana da py6a za 1-vi pat kogato bqh 4-ti klas ...sprqh da py6a za 1 mesec i sq sam na 13 i o6ta si pu6a.oniq den kazah na maika 4e sam se celuvala s edno mom4e onaq mi vika hybyy ama gledai horata da ne ta gledam mn mn
vampirekiss
05-09-2009, 10:14
dar4encetooo
МнениеПуснато на: Пет Май 08, 2009 8:36 pm Заглавие:
Very Happy Very Happy И аз на 12 г. почнах да пуша... първия път с най-добрата ми приятелка в една нива зад дигата Very Happy funfunfun funfunfun а преди една година баща ми ме видя и нищо не ми каза.. даже ми предлагаше от неговите цигари... но аз ги спрях пък... той каза че не може да ми забрани да пуша, той не може да е 24 ч с мен... такаче ме остави. Може би и твоя баща така мисли... а майка ми знаеше също и ми се скара яко. Но хубавото е че в семейството ми всички пушат... и те разбират до някъде,,, ти влизат в положение.. не знам как е при вас funfunfun
На 12 си пушила?Ехааа.Честно да си кажа ми се иска да имам такъв баща.Не че аз почнах да пуша много по-късно,но баща ти е баща мечта.Моя така и не свикна с факта,че каквото и да си говори вече не може нищо да промени.Е все пак признавам,че го прави за мое добро и едва ли аз щях да постъпя друго яче,ако бях на мястото му.На авторката ще кажа,ча даже се чудя как може да й дават да пие?Е има хора всякакви,но пък чак да ти дават да пиеш това вече ее...Живей си сега животеца-ти първа ти предстои да излизаш с момчета.Разбирам те до някъде,защото и аз си имах ''гадже'' в 3 клас :D :D
И като си хванеш гадже те кфо могат да направят? :lol:
psychedelic
05-22-2009, 16:10
eй тва завистта било голямо нещо бе :shock: :lol:
бахти кви сте ми жалки
аз така и не разбрах за кво си пуснала темата :? да се изкефиш, че си на 13 и пиеш и пушиш или кво... ма нали ти ще си изкашляваш след 4-5 години белия дроб, кво ми е зор ; ))
problem4ety
05-23-2009, 17:10
ами не казваи да ва6те за гаджето хвани си някой и не е нужно те да разберат :-) 8-)
LetTheMusicTalks
05-23-2009, 17:24
За всичко си има време...За цигари,алкохол,гаджета за абсолютно всичко... 8) :lol:
=;
TheNewReligion
05-23-2009, 21:16
Всички се изредихте са четете морал на авторката, ама никой не написа, че първото му гадже е било в пети клас. :? Не разбирам родителите ти. Виждат, че мозъка ти е малко по-голям от този на врабче и те оставят на произвола на съдбата. На тяхно място бих говорила с теб и бих се опитала да те откажа от цигарите и алкохола, без да те бия и да ти се карам. :? А относно гаджетата: ако си имаш тАкВоОоОоОоОзЗзЗзЗиИиИи на тази възраст и си девствена ще си изостанала. :? Та, според мен в този случай не може да става и дума за чиста детска любов, за каквато писа Бонбонената фея.
SummerParty
05-25-2009, 15:44
Да си има гадже и да учи както трябва е добре,но да пие и пуши на 13 годинии :? Иначе за гаджето нямам нищо против..по-добре с гадже отколкото да си трови живота с цигари и алкохол ! :?
Ако има гадже и не правят боц боц няма лошо но .А иначе да не пие и да пуши че нее хубаво тва
мене всичките ме знят че пуша и се базикат с мен но не им е приятно и въпреки всичко нищо немогат да направят...все пак не пуша пред никой от смейството ми.Бях 5 клас когато за пръв път имах гадже и с голяма радост споделих на нашите а на тях даже им беше смешно , ж 7 клас за пръв път целунах истински момче и се прибрах вкъщи крещяйки от радост и нашите пак се смяха
мене всичките ме знят че пуша и се базикат с мен но не им е приятно и въпреки всичко нищо немогат да направят...все пак не пуша пред никой от смейството ми.Бях 5 клас когато за пръв път имах гадже и с голяма радост споделих на нашите а на тях даже им беше смешно , ж 7 клас за пръв път целунах истински момче и се прибрах вкъщи крещяйки от радост и нашите пак се смяха
kinkygirl
06-26-2009, 21:57
aa ти си пуши на свобода :D ! ама не е много хубаво да пиеш пий малко да не се почне с прекаляването че тогава лошо! според мен родителите не постъпват правилно с тва че не ти разрешават да имаш приятел.дават ти да пушиш ем хубаво ок ама при пиенето те помислиха ли за тва че ако почнеш да се депресираш че нямаш приятел и посегнеш към чашката тогава кво прайм?
докажи им чрез поведение че могат отново да ти вярват че можеш да промениш своите навици...ама т ис ина 14 едвали ще ме разбереш....супер много идиоти а толкова малко куршуми както се 8) казва
Значи не знам колко е проблем точно за моята възраст, но исках да чуя мненията ви..Така на 14 години съм и баща ми от малка е бил строг с мен.Но като се замисля така може би е било по-добре.Когато бях на 12 не знам защо, но като малко безмозъчно лапе реших, че трябва да пуша и понеже майка ми беше отишла за 2 седмици при леля ми в Италия и тати по цял ден беше на работа и ние си пушхме в нас!Обаче приятелката ми я хванаха и майка и разбра ,че и аз съм пушила... Баща ми като разбра нищо не ми каза само се захили мама като разбра конско незнам колко време.. един ден ги слушам да си говорят с още едни техни приятели ,че нямало да ми забранят да пуша защото нищо немогат да направят .. за пиенето сщо .. обаче сега се стягайте не ми дава да си имам гаджета :shock: Не знам дали е откачено на 13 години както повечето ще кажат ама.. нз сичките ми фр имат не че ме грее ама само за тях си говорят а аз няма кфо да кажа е*и му майката..
ем и моите приятели обсъждат външния вид на някви момичета, аз като не се интересувам от външния вид също няам кво да кажа... ръсиш простотия и сменяш темата.. относно пиенето и пушенето - ако ти нямаш желание да ги спреш... няма как да те накарат да ги откажеш - има училище, където можеш тайничко да пушиш, има събирания с приятели, където също може да се пуши... това няма да те спре... за алкохола могат да се въведат санкции - от него има ефект и лесно се познава пилия от непилия... но вече е въпрос на заинтересованост на родителите ;)
Всички псувате ,плюете грачите и се храчите .. Съжалявам за грозното изказване ,но в крайна сметка това поправителен дом ли е или форум ?! Както й да е ,нали всеки трябва да се направи на компетентен .. По темата - проблемът ти наистина изглежда незначителен .. Моите приятелки и аз .. Но в очите на околните,по твоето описание родителите ти изглеждат безхарактерни ,слаби и глупави най-малкото .. Какво означава ,че няма как да те накарат да спреш цигарите?! Дървената сопа бързо ще те откаже ,мисля .. Но това си е твоя живот ,както казват някои момиченца "шЪ сИ ПраЯ КФот си ИсКъМ!" .. Та щом не можели да те откажат от цигарите как така ,аджеба , могат да те спрат да си имаш гадже ?! .. Просто болни амбиции и опити за залепянето на един "счупен" родителски авторитет .. То нещата се "навързват" едно след друго - 1во алкохол,цигарки,наркотици, езразборен секс,млада майка или аборт ии ее те така .. Кръговрат на родителските грешки все :? П.С : това го казва момиче г/д на твоята възраст след наблюдения и размишления ,незнам дали съм права,вие ще кажете :smt011 ..
хаьха гаджета не ти тряят ся за пушенето .. не е хубаво .. но твоя работа.. ама за пиенето те подкрепям с две раце :D ..
бахти родителите :shock: аз съм на твоита възраст и наще НИКОГА ама НИКОГА няма да ми дадат да пуша за пиенето епа то ако се съберем на рожден ден или нещо такова чаша бира не е толкова мн ама да се напия кът смок и те да ми кажат "ам ние не можем да те спрем пръй кот си искаш" няя стане :? ам и другото е че е тъпо да ти забранят да имаш гадже щото на тая възраст няма да прайте нищо кой зн кво даже понякога е хубаво щото ще знаят с кой си и че има кой да те защити ако стане нещо (е зависи колко е голям ама предполагам няма да тръгва6 с 12 годишен)
съжелявам ако не мисля правилно ама тва е мойто мнение пък и за гаджетата както казаха горе половината от заещите са имали още от 5 клс :)
danibebi
11-06-2009, 20:01
На 13 не е хубаво да се пие..камоли да се пуши :lol: :lol: А относно гаджетата не се притеснявай..можеш да си имаш гадже и без родителите ти да знаят :lol: