.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

:О боже господи не е за вярване!

Значи не знам колко е проблем точно за моята възраст, но исках да чуя мненията ви..Така на 14 години съм и баща ми от малка е бил строг с мен.Но като се замисля така може би е било по-добре.Когато бях на 12 не знам защо, но като малко безмозъчно лапе реших, че трябва да пуша и понеже майка ми беше отишла за 2 седмици при леля ми в Италия и тати по цял ден беше на работа и ние си пушхме в нас!Обаче приятелката ми я хванаха и майка и разбра ,че и аз съм пушила... Баща ми като разбра нищо не ми каза само се захили мама като разбра конско незнам колко време.. един ден ги слушам да си говорят с още едни техни приятели ,че нямало да ми забранят да пуша защото нищо немогат да направят .. за пиенето сщо .. обаче сега се стягайте не ми дава да си имам гаджета Не знам дали е откачено на 13 години както повечето ще кажат ама.. нз сичките ми фр имат не че ме грее ама само за тях си говорят а аз няма кфо да кажа е*и му майката..

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    мхм,е*и му майката,и аз за това се омъжих-да има за какво да си клюкаря с кифлите на по кафенце!

Пуши и пий, кво ти е зор, че не ти дават да си имаш гадже...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ами да ти кажа, нормално е Все пак си на 13. Въпреки, че когато за пръв път имах гадже бях на 13, но съм 100% сигурна, че ако майка ми беше разбрала щеше да стане кофти
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Е аз щях да се радвам ако имат такова мнение за цигарите мойте.... А на 13...за тях си още дете....след време и това ще се промени

Град
    софия
    Ами още си малка предполагам ,че искат да те предпазят (като повечето ти връснички про***ли ли се на 11-12 години),като по пораснеш няма да е така ще си променят мнението
    Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    На 13 си пуши и пий и като си хванеш гадже се нае*ете едно хубаво и на 15 си готова да бъдеш млада мама.Какво по хубаво от това,мечтата на всеки един горд родител
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

кви гаджета на 13 е ... гледай си училищието, детството. кво ти пука, че приятелките ти имали гаджета АХХАХА представям си ги и ми става смешно.

Да и ако не е тайна какво ще правите с гаджето. Ще се мляскате по цел ден и после ще ходиш да дрънкаш на френдките си колко яко е било, а пък той ще вика "Баси алкохолика (наркомана) дето си хванах"
    нищо лошо. Както се казва Everything depends on you

Е разбирам ако не ти даваха да пиеш и пушиш, ама как не ти дават да си имаш гадже? Ти можеш просто да не им казваш. Ако те питат къде отиваш - с фр и толкоз.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Те пък намерили кво да забраняват и кво да разрешават...
    Да не би да си 7 клас и да не искат да се разсейваш? Ако не... хипер безсмислено е

Ами аз не знам как ти разрешаваш да пушиш и пиеш... Какво от това, че нямаш гадже все още?! За къде бързаш? Обърни внимание на училището си, а не на това кой си има гадже и кой не...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    спред мен не започваи с цигарите и алкохола от толкова малка.. за гаджетата също има си време за всичко сега си изживеи детството..

Абе,каква е тая логика на повечето родители?"Аз не мога да накарам щерка си/сина си да спре да пуши/пие,затова нека се напива като смок и да пуши като комин". ВИНАГИ има начин.Варианта да си малка пушеща и наливаща се с алкохол 13 годишна кифла не е изобщо по-добър от другия-да си 13 годишна глупава кифла,водеща се от това,че приятелките й имат гаджета и тя,за да е като тях да си хване един 17 годишен,с който да се изпраскат след година-две,само защото дружките й са се похвалили как са гУуУу пРаЙкАлиИиИ сСс МиЛуТуУуУу бИЕеЕе.Иначе аз наистина вземам да се отчайвам...На всякакви случаи се нагледах:12-13 годишни раждат,други пък имат гаджета на по 19-25 години и по всевъзможни начини описват голямата си любов с изреченийца от рода "МиЛуУуУу МнОгУуУ тЪъ БиЧъЪм БеБеЕеЕеЕеЕе" и прочие;деца,лапнали цигарата от 11-12 годишни или наливащи се по градинките,ама продължавам да се учудвам.Каква е тая деградация,бе деба?!?!?И какви са тея родители!?Как така "нищо не можели да направят",когато разберат,че детето им пуши цигари(и не само) или пие повече алкохол на ден,отколкото самите му родители за 15 години?!Това си е чисто бягане от отговорност.А ти,малка пикло,си толкова разглезена и глупава,че няма накъде повече.Сега си много горда и се мислиш за голямата гъзарка,след като вашите не ти правят на проблем за цигарите и алкохола,после обаче може и да съжаляваш,ако някой ден пораснеш изобщо.И бах му майката,вземи си куче,бе!Когато приятелките ти говорят за гаджетата си,ти ще говориш за твоето.На 100% те уверявам,че никой няма да има като твоето.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    да си 13 годишна глупава кифла,водеща се от това,че приятелките й имат гаджета и тя,за да е като тях да си хване един 17 годишен,с който да се изпраскат след година-две,само защото дружките й са се похвалили как са гУуУу пРаЙкАлиИиИ сСс МиЛуТуУуУу бИЕеЕе
    Mhm,ama tq sled godina-dve 6te e na 15 i prekaleno "izostanala",o6te sega 6te se izpraskat ako pita6 men

Мега фен Аватара на mynichka
    От една страна разбирам родителите ти - искат да те предпазят и аз до скоро твърдях, че да си на 12-13 и да имаш гадже не е лошо..но в училището ми има бременна седмокласничка при това момичето е адски мило и скромно (на външен вид)
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от darla
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    да си 13 годишна глупава кифла,водеща се от това,че приятелките й имат гаджета и тя,за да е като тях да си хване един 17 годишен,с който да се изпраскат след година-две,само защото дружките й са се похвалили как са гУуУу пРаЙкАлиИиИ сСс МиЛуТуУуУу бИЕеЕе
    Mhm,ama tq sled godina-dve 6te e na 15 i prekaleno "izostanala",o6te sega 6te se izpraskat ako pita6 men
    Ахам и на 18 да роди.

Супер фен
    Да бе.... все едно не си лапенце нали.. на 14 и пушиш, 'евала'!

омг вие добре ли сте исках да кажа, че мама и тате не ми дават да пуша и да пия, но не ми и забраняват бате сичко приемате в крайности :х а отностно тва за бремеността не съм си и помисляла щото организма ми още е слаб... и не искам да си съсипвам бъдещето се пак... щото мисля, че има време за сичко..исках да ви чуя мненията ама явну... сичките изпадате в некви крайности и вече край тая ще стане курва едва ли не ми сори ама не е така.. !

Цитирай Първоначално написано от laji4ka
    омг вие добре ли сте исках да кажа, че мама и тате не ми дават да пуша и да пия, но не ми и забраняват бате сичко приемате в крайности :х а отностно тва за бремеността не съм си и помисляла щото организма ми още е слаб... и не искам да си съсипвам бъдещето се пак... щото мисля, че има време за сичко..исках да ви чуя мненията ама явну... сичките изпадате в некви крайности и вече край тая ще стане к***а едва ли не ми сори ама не е така.. !

някой да е казал че визира теб ..?!това за бременноста беше просто пример..и по-полека с нервите малка си още....ии се пише "всичко" не "сичко"
    love me

знам как се пише обаркала съм се аз муждудругото съм с мн слаби нерви :P

Мега фен
    Град
    София
    Родителите наистина не могат нищо да ти кажат за пушенето и пиенето. Сигурно и през по- голямата част от деня не се виждате- ти на училище, те на работа. Ама с такива разсъждения като твоите, и аз да имах дъщеря, нямаше да и давам да има връзка.

Цитирай Първоначално написано от LadyDy
    Аз пуша от 13 години и си се развивам нормално !
    Зад всеки успял мъж

стои една силна жена!

Цитирай Първоначално написано от Slav4o1011Speca
    Цитирай Първоначално написано от LadyDy
    Аз пуша от 13 години и си се развивам нормално !
    направо се похвалихте чак пук нормално едва ли , за6тото ако не беше пушил можеше по друг начин да се развиеш

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    кви гаджета на 13 е ... гледай си училищието, детството. кво ти пука, че приятелките ти имали гаджета АХХАХА представям си ги и ми става смешно.
    +
    и ти откачена ли си или ДА?
    с какъв акъл мислиш за алкохол и цигари на 12 годинки?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си