View Full Version : гадно ми е
love_you_boy
03-17-2009, 19:50
с гаджето щяхме да го правим и аз тъкмо се бях надъхала и скъсахме....сега ми се прави ама...баси тъпото.
П.П.не искам да си хващам друг защото мен не 4е ми се прави,просто ми се прави с бившия.и темата я пуснах...и аз незнам защо.просто искам да го права ама само с него и никой друг...не искам друг,искам си го него,ама ве4е няма как да си го върна де...
наистина,сори ако темата ви е малко тъпа...ама наистина ми е гадно :o
GreenFairy
03-17-2009, 19:51
Мда, тъпо е
И....?Какво предлагаш?Щом толкова ти се прави хващай първия срещнат и го направи.Ако пък не,ако държиш на приятеля си (вече бившия) се сдобрете и ако си готова....действай.
Sladurancheto
03-17-2009, 19:54
Ми щом толко ти се прави намери някой друг ,ако ти е само за секса 8)
ubuntureload
03-17-2009, 19:55
Мога да те наема на работа...
EeeBobii
03-17-2009, 20:00
"гадно ми е" и на мен :( - приядох с слънчогледово семе :(
Аз съм така от скаридите..както и да е
Емчи браво като те сърби устичката де ходиш да късаш...да си го беше държала като ходещ член поне да се чешиш....сега си намирай някой приятел който ще излъжеш че ще ти е "специален приятел" и ходи се тъпчи с него а той да ти се радва :?
с гаджето щяхме да го правим и аз тъкмо се бях надъхала и скъсахме....сега ми се прави ама...баси тъпото.
не мога да разбера защо пускаш темата. ако искаш съвет и помощ-разясни повече-защо, кога, как... ако просто искаш да се оплачеш - ще я заключат, няма смисъл...
NeSumJenaTi
03-17-2009, 20:24
ще ти мине споко
на колко си? :o
ако си някоя на 14 няма да се съмнявам че го искаш точно с него..
ако си по голяма седнете и си поговорете като големи хора а не да пускаш тъпи теми по форумите
Що да няма шанс да си го върнеш,опитаи нищо не губиш.Само не прави грешката да си фанеш друг и да почнеш да спиш с бившия това вече си е к.рвенска работа с извинение...
Що да няма шанс да си го върнеш,опитаи нищо не губиш.Само не прави грешката да си фанеш друг и да почнеш да спиш с бившия това вече си е к.рвенска работа с извинение...
КУPBЕHCКИ работи над път и под път :?
ThisIsMe
03-18-2009, 10:54
махай го тоя
ubuntureload
03-18-2009, 11:02
махай го тоя
Защо махай го тоя... защо винаги ние да сме виновни за проблемите на една връзка .... Може би проблемите идват от жените....
ThisIsMe
03-18-2009, 11:06
махай го тоя
Защо махай го тоя... защо винаги ние да сме виновни за проблемите на една връзка .... Може би проблемите идват от жените....
тук проблемите идват и от двете страни,ако си прочел внимателно думата -''скъсахме''.Щом са скъсали ,значи разбирателството м/у тях се е изгубило,а може би нещо друго.Те си знаят най-добре,но щом са разбрали че не са един за друг,всеки си хваща пътя и толкова.Живота продължава!
Jumbie483
03-18-2009, 11:07
..ще ти мине
BabaVihronrav
03-18-2009, 12:54
Тряало е да го направите след сватбата :lol:
SoFarSoG00d
03-18-2009, 12:57
пфффф...........
JenataNaShefa
03-18-2009, 12:58
Еее не е болка за умиране, щом не те е преценил той губи ... живота е пред теб. Ще срещнеш някой, който ще те накара да се чувстваш значима и обичана... и недей да падаш ниско ... от тук само напред !!!
Успех :-)
intotheblue
03-18-2009, 17:53
Шом е за ебане ще се навий 100 процента.Мъжете са курове и неотказват.
intotheblue
03-18-2009, 17:53
Шом е за ебане ще се навий 100 процента.Мъжете са курове и неотказват.
Добре, много ми е интересно как така тъкмо сте в разгара си и ще правите секс и в следващия момент вече не сте заедно :D
Сдобри се с него и го направете какво толкова му мислиш.А ако той не е съгласен да сте отново заедно хвани някоя готино мом4е и запо4ни да се появяваш навсякъде с него дори и пред бившия ти и ще видиш как той че по4не да те ревнува и ще те моли да се върнеш при него... :)
XTREMEFREERIDE
03-18-2009, 19:18
Ее се едно пък няма да го преживееш.
Стоп кадър.
Стига филми.
cinderella_gugutka
03-18-2009, 19:47
ем в живота се слу4ват и гадни работи...намери си нова любов или се опитай да си върнеш старата,твоя воля