View Full Version : Критики
Айде и аз да пусна тема от името на модератор.
Омръзна ми всеки да си мисли, че си налагам мнението защото съм модератор. Не! - изказвам се, защото знам и съм сигурна в себе си. Това, че съм модератор не означава, че не мога да си давам мнението и да споря, щом го смятам за нужно. Какви са тия разделения?
Омръзна ми хората да ме критикуват защото трия или заключвам теми --> следете правилата бе мама му стара ! По това ли съдите дали сме лоши и добри?
Айде излях си душицата :D
браууу на тебе :) Дано ти е олекнало..
Пък и не трябва да се впрягаш толкоз... че ще ти излязат бръчки :P :P
Я си признай, че не винаги можеш да си изкажеш мнението по даден въпрос защото си модератор :(
Да, много си прав и го забелязах :)
Wrathchild
03-18-2009, 10:29
Да не ти пука. Когато беше обикновен потребител беше най-готината, с най-хубавите мнения, а у... А сега, след като стана модератор - най-черната, най-лошата, направо за мястото на дявола те гласят. Не си ти първата, няма да си последната. Изобщо не си го слагай на сърце.
Това е защото много потребители са си изградили стереотип, че щом си модератор си лош и надут.
krem4et0
03-18-2009, 10:47
Колежке, и на мен ми е писнало. Абсолютно те разбирам и подкрепям. Споко, най-надута модераторка съм аз...Къде се пънеш да ми вземеш "титлата", аааааа :D
Това е защото много потребители са си изградили стереотип, че щом си модератор си лош и надут.
Понеже има твои колеги, които влизат в тази графа, затова всички се слагат под общ знаменател.
MakeMeLaugh
03-18-2009, 12:06
Хоти го каза, ама МНОГО добре!
И аз споделям нейното недоумение и критика..
Вземате ни за такива каквито не сме, а не трябва :)
ANTIHUMAN
03-18-2009, 13:29
И при мен така само, че с мненията 8-) [-(
При теб не е така! Ти си надут пуяк. Човек без покритие! ;)
Заключете темата! :)
Как ще си заключвам собствената тема :shock:
сигурно пусна темата заради коментара ми. явно тук е мястото да се извиня и да кажа, че сбърках!
Той ме предизвика, но не е единствен. Мерси все пак :-)
ANTIHUMAN
03-18-2009, 17:40
И при мен така само, че с мненията 8-) [-(
При теб не е така! Ти си надут пуяк. Човек без покритие! ;)
Аз ако съм надут пуяк ти си бременна гарга!
Тъжното в твоя случай е, че ми обърка пола, но ти си бъркаш собствения пол, какво остава за другите! :)
Приятна вечер ти желая.
Нямам намерения да трупам мнения и да спамя темата на hottie която уважавам ужасно много поради лични причини в които ми е помагала и е отделяла от времето си за мен, а не за това защото е модератор! :)
Jumbie483
03-19-2009, 11:22
Леле хора ще се поболеете от толкова нерви :D
Мен честно казано не му пука особено кой е модератор, кой администратор, кой новак.. и т.н.
Аз чета мненията и отговарям.. за друго не ми дреме :D
ами мерси за разбирането :)