View Full Version : след аналния секс...
miSs1936
03-18-2009, 15:13
Здравейте, искам да попитам всички опитни момичета ... или може и по неопитните но по добре осведомените дали след анален секс за първи път или по принцип след анален секс има ли опастност дупето ти да стане по голямо от преди или задните ти части да станат по дебели и виснали... Аз миналия ден правих анален секс със моя приятел и сега това ме притеснява, че той ще продължи да си иска, обаче не искам това да бъде с риска да загроза тялото си... :)
Искам да попитам по опитните- в смисъл тези които са го правили вече дали първия път ги е боляло или някога дали са им се случвали инциденти защото това най- много ме притеснява т.е. че болката е много голяма и че може да стане нещо (може би всички се сещате какво) при някой следващ път... Благодаря предварително!
Болка винаги има...освен ако не си пускала едри къртици :? Най-много да станеш зависима отзад,иначе другите работи не ми се виждат реални :-o 8)
SiSsKkAa
03-18-2009, 15:25
Даааааааа много се надебелява от анален секс.Особено,ако докато те чука отзад хапваш тортичка отпред.Хахах бахти въпроса.
Здравейте, искам да попитам всички опитни момичета ... или може и по неопитните но по добре осведомените дали след анален секс за първи път или по принцип след анален секс има ли опастност дупето ти да стане по голямо от преди или задните ти части да станат по дебели и виснали... Аз миналия ден правих анален секс със моя приятел и сега това ме притеснява, че той ще продължи да си иска, обаче не искам това да бъде с риска да загроза тялото си... :)
Искам да попитам по опитните- в смисъл тези които са го правили вече дали първия път ги е боляло или някога дали са им се случвали инциденти защото това най- много ме притеснява т.е. че болката е много голяма и че може да стане нещо (може би всички се сещате какво) при някой следващ път... Благодаря предварително!
Тая глупост пък къде я прочете ?
miSs1936
03-18-2009, 15:47
амии не съм го чела, така ми казват повечето момичета (:
тна с напълняването на задните части са пълни глупости няма как да стане ако докато те цъка отзад не е вкарал маркуча на помпата и да те помпи през тва време :?
beretta92sd
03-18-2009, 15:51
Аз до колкото знам при анален секс при момичетата ефекта е точно обратното , не увисва а се стяга .Затова и някои го правят аналния секс като тренировка за стягане и оформяне на задника.
дааа той силикон ти ръга там..... :shock:
Да.. разширява ти се ануса и след това започваш да не се усещаш когато ти дойде голямата нужда :D А освен това когато ти го ръга отзад и ти се разширяват и бузките и стават по- големи.. Абе общо всето като се наебете 10 пъти и задника ти става 15 декара :lol: :lol: :lol:
miSs1936
03-18-2009, 16:49
Да.. разширява ти се ануса и след това започваш да не се усещаш когато ти дойде голямата нужда :D А освен това когато ти го ръга отзад и ти се разширяват и бузките и стават по- големи.. Абе общо всето като се наебете 10 пъти и задника ти става 15 декара :lol: :lol: :lol:
ти за мен си пълен селянин/селянка
като пишеш във форум пиши така че да не се разбира, че си от селски произход!
NeSumJenaTi
03-18-2009, 16:56
за първи път чувам , че задните ти части се уголемяват и увисват след анален секс . . . :shock: НЯМА ТАКОВА НЕЩО . . . едното няма нищо общо с другото . . . а относно болката тя преминава , но е добре да го правиш с опитен партньор , който знае как да те подготви, овлажни и възбуди и максимално безболезнено да проникне в теб . . . а за инцидентите зависи от организма , тласъците и т.н. На мен до сега не ми се е случвало нещо подобно . . .
Ти нали беше най-умната бе?!
Как така не знаеш отговорите на толкова елементарни въпроси,на които дори деца в 6-7 клас могат да ти отговорят?!
И за да не е спам:
-няма как дупето ти да стане по-голямо или да увисне
-ако спазваш добра хигиена няма как да има "гафове" по време на анален секс
-за болката съм чувала,че е доста,но тук по-добре някоя по-опитна да отговори (просто ми е под нивото да правя анален секс с някого)
miSs1936
03-18-2009, 17:02
i az si go mislix tova za nivoto- e shte ti doide vremeto...
да допълня ЗоРиТу - за болката за да се намали максимално е желателно партньора да бъде доста нежен и да си купите лубрикантче (не го щадете)
i az si go mislix tova za nivoto- e shte ti doide vremeto...
За мен не се притеснявай ...
Сега се притеснявай за дупето си,защото нали всички тук сме тъпи и едва ли някой е дал точен отговор на въпросите ти ... А и ти нали си най-умната и никога не грешиш ...
=> (знака означава "следователно" ... обяснявам го за "умните" индивиди като теб) Щом си си го помислила,значи е така ...
i az si go mislix tova za nivoto- e shte ti doide vremeto... е да то ЗоРиТу сигерно до твоето ниво трябва да стигне за да започне да го практикува 8)
miSs1936
03-18-2009, 17:09
vsushtnost DA!
zashtoto vie samo moje da mechtaete da ste na moe mqsto!
aide chao che ne si stoq po cqla vecher v kushti zaet chovek sum (: priqtno chatene na sk i stoene na teenproblem (:
miSs1936
03-18-2009, 17:09
posle gledaite da pishete
vsushtnost DA!
aide chao che ne si stoq po cqla vecher v kushti zaet chovek sum (: priqtno chatene na sk i stoene na teenproblem (:
Съжелявам умнице,но ние не сме задръстенички и не излизаме толкова рано ;) Дискотечките отварят доооста след "Лека нощ,деца" :lol:
ти за мен си пълен селянин/селянка
като пишеш във форум пиши така че да не се разбира, че си от селски произход!
И да съм селянка и да не съм, незнам на теб какво ти влиза в работата!!! :x Не съм от село, но ще кажеш че те не са хора още малко... Просто се очудвам на тъпите ти въпроси, защото явно ти си от село, защото си проста и ограничена и незнаеш елементарни неща, а си трагнала да правиш секс!
vsushtnost DA!
Не мила, не бих искала да съм на твое място, защото прекалено много се обичам и не бих си го причинила.. Ся се кефиш се че отиваш да се наливаш с бира пред блока или в някой вход ли? :D
vsushtnost DA!
еми до ние понеже сме глупави деца и седиме тука даваме съвети на такива отракани като тебе! :razz: :razz: :razz: иначе надявам се че утре няма да ни питаш 8 шева на ануса нормални ли са след анален секс :oops:
vsushtnost DA!
Не мила, не бих искала да съм на твое място, защото прекалено много се обичам и не бих си го причинила.. Ся се кефиш се че отиваш да се наливаш с бира пред блока или в някой вход ли? :D
хахаха пейка парти като битовите алкохолици :razz: :razz: :razz:
JenataNaShefa
03-18-2009, 18:41
vsushtnost DA!
Определено мечтата ми е да съм разпоретина като теб :grin: научи ме моля те :-D
Ти се благодари че стоиме тука да те образоваме, че иначе ще си останеш кухичка и ще кънтиш :razz: :razz:
Sladurancheto
03-18-2009, 18:58
Ta значи по темата след аналния секс г**а ти става като моторна писта и вече сичко ти влиза от долу от горе вече откадето си искаш,след един месец почваш да носиш памперси за да ти го пристегнат,след още някой друг месец почва да ти се влачат сбръчкани месища по улицата и си ги дърпаш с едно въже :grin: ](*,) ](*,) :-| :smt117
п.п ми да сигурно си по заета от нас се пак трябва да изкарваш пари (стотинки) то и да си нощна пеперудка не е лесно влезте му в положението на момичето :grin:
intotheblue
03-22-2009, 19:53
Да първият път когадо пишката му прониква в путката боли,но не кой знае колко.Нищо няма да ти стане с тялото споко.
Sebastianek
03-22-2009, 20:15
твоите приятелки са идиотки, освен да имаш по-стегнато дупе друго не може да стане
Дреме ти ,според мене няма да ти стане голям пърдялника,а само халката и то ако те чука 24 часа 7 дена в седмицата отзад!