Влез

View Full Version : Засенчва ме?

fluffka1
03-18-2009, 20:05
Имам голям проблем! Значи, тази година съм в нов клас, с мн готини хорица,та... още в началото на учебната година имаше едно момиче, което тогава не познавах, та това момиче тогава беше много затворено и не говореше с никой и аЗ щото съм много добричка и почнах да разговарям с нея и така станахме нещо като приятелки. Тя е много добро момиче, имаме общи теми в някои отношения, но..... просто сега вече, всички момичета се разбират идеално и общо взето не се делят на групички и т.н., без някои които си ходят по двечки, та и аз искам да съм при др, но даденото момиче просто е залепено за мен и пр като другата ми приятелка ме помоли да отидем до кафе-машината и тя без да е канена веднага се домъква с нас! И просто така да се каже ме засенчва. А аз не съм такава, няква супер затворена, напротив, просто немога да се измъкна от нея, а и неискам да я наранявам, незнам как да постъпя, никой не общува с нея и когато тя е с мен хората автоматично избягват и мен, дори и другото ми по- близко момиче от класа. Моля помогнете, искам да променя това, неможе това да продължава!

*Липсва описателно заглавие на Кирилица!
Точка 1 и 7 от Правила на форума (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html).
Редакция на MakeMeLaugh

afterforever
03-18-2009, 20:22
Ми говори с нея, ебати... като не разбира с мили думи, й го кажи направо!

fluffka1
03-18-2009, 20:36
ем, немога просто да и го кажа, немога просто да я отрежа, тя толква държи на мене, и ще ми се разсърди мн предполагам, просто е много лесно ранима :С

rusova
03-18-2009, 20:48
поговори с съоченичките ти може да те разберат, пък и тя е човек какво като е по затворена, не е нещо по-малко от вас ,така че първо поговори с твоите приятелки от училище,а те ако не те разберат или не държат на тебе или са мнго просто :)

afterforever
03-18-2009, 20:51
ем, немога просто да и го кажа, немога просто да я отрежа, тя толква държи на мене, и ще ми се разсърди мн предполагам, просто е много лесно ранима :С

няма да я режеш. Интегрирай я в "групичките", говори и със съученичките ти и с нея, помогни й.

Blab
03-18-2009, 20:52
"Хайде всички оченички...":Д

afterforever
03-18-2009, 20:54
С тия портокалчетата по физе, се чудех дали не съм сбъркал аз нещо, че се четох и 2 пъти :razz: :razz:

ruriiina
03-18-2009, 20:55
имах някакъв подобен проблем тази година,но момичето което дружеше с мен ,дружи и с една друга съученичка.Ии просто с другата моя приятелка поискахме да седнем заедно ,а въпросното "отблъснато" момиче седна на един чин с приятелката си и така я избегнах а сега сме просто с по-отдръпнати отношения. :?
имам в предвид без много обяснения..не и обръщай кой-знае колко внимание,опитай се да я "пробуташ" :-D на някое момиче и ...
Успех! :-)

fluffka1
03-19-2009, 08:34
хора, благодаря че помагате, обаче, просто, нито мога да я приобщя( защото никой не я харесва) немога и да се отдръпна от нея, все едно ще предам приятелка, абе общо взето въпросът ми е.... дали да съм една от всички, да се забавлявам с тях, или всички да ме считат за една от 2те задръстенячки и да ме избягват( а аз попринцип не съм такава :? ) т.е. дали да помисля за себе си и... как да го кажа... за "репотацията си" :-D в училище, или да не предавам приятелката си и така наречената от мене "репотация" да отиде на кино... как бихте постъпили? абе много е сложна работата, ама просто вече ми писна и искам да направя нещо

kotence_91
03-19-2009, 09:04
Забавлявай се! И остани и с другото момиче приятелка :)

rusova
03-19-2009, 09:20
мнго на сериозно си го зела този проблем.бади с сички приятелки..... ти сама избири ,което смята6,че е по правилно ;)

Boyd
03-19-2009, 09:42
В крайна сметка гледай себе си! Т'ва че тя се е привъзрала към теб нищо не значи. Поговорете си за това, но не я зарязвай напълно.

lolipop1
03-19-2009, 12:20
хора, благодаря че помагате, обаче, просто, нито мога да я приобщя( защото никой не я харесва) немога и да се отдръпна от нея, все едно ще предам приятелка, абе общо взето въпросът ми е.... дали да съм една от всички, да се забавлявам с тях, или всички да ме считат за една от 2те задръстенячки и да ме избягват( а аз попринцип не съм такава :? ) т.е. дали да помисля за себе си и... как да го кажа... за "репотацията си" :-D в училище, или да не предавам приятелката си и така наречената от мене "репотация" да отиде на кино... как бихте постъпили? абе много е сложна работата, ама просто вече ми писна и искам да направя нещо

ако бях на тебе отдавна щях да и бия шута на тая .. живота ме е научил да бъда гадна .. защото специално в моята среда ако си честен и добър не стигаш до никъде.. забавлявай се .. гадно е за нея .. знам ... и на тебе ще ти е кофти .. но разбирам че трябва да избираш между много приятелки и една приятелка .. аз лично бих избрала многото .. едва ли задръстената ти приятелка ще ти е мн вярна .. но ако прецениш че е вярна приятелка и винаги е с теб .. ако дълъг период от време сте били заедно .. демек няколко години .. тогава не я режи .. но това само ако е истинса приятелка .. а ако е обикновена .. един среден :)

BloomF
03-19-2009, 12:23
Ами виж. Доколкото разбрах само ти й обръщаш някакво внимание. Тя оттам си прави изводите, че сте си вече големи дружки и че сте нещо като ти и другата твоя приятелка. И аз имам подобен проблем. Едно малко по затворено и необщуващо момиче сега само се чуди как да ме заговаря и да ми ходи зад гъза, просто защото в началото на годината само аз се държах по приятелски с нея.

iv4eto234
03-19-2009, 14:24
kaji i 4e nemoje napreksunato da e s teb obensi i 4e ima6 sobstven jivot neka govori i s drygite imax edna takava priqtelka be6e mn zle naprekusnato se lepe6e za men ama q otrqzax i sa pak sme si fr taka 4e obesni i spokoino milo 4e prosto ne iska6 da idva s teb ako ne q pokani6 :? :shock:

fluffka1
03-19-2009, 15:18
значи, познаваме се от тази година, BloomF- всъщност й обърнах внимание само в началото, после стана същото както с това момиче дето ти казваш че ти ходи зад гъза :D и може би това ми беше грешката, понякога се мразя за това че съм прекалено добричка, просто не трябваше изобщо да й обръщам внимание и нямаше да стане така... :? ......... iv4eto234 може би наистина трябва да говоря с нея, много си права, все пак и аз си имам живот, а и тя да не ми е гадже??!? 8-) но няма да я отрежа напълно, защото знам колко е гадно да си отхърлен от всички, оффф и веднъж като се запознах с майка и, и тя се радваше че сме приятелки в последствие разбрах, че съм й единствената приятелка, горкичката....... оф незнам, ще пробвам да говорим, пък ще видим, благодаря на всички :-) е, все пак ако имате още предложения няма да са ми в излишък ;)

3motion
03-20-2009, 09:08
Защо просто не опиташ да я приобщиш към другите..След като е затворена,значи има проблем с общуването...Вкопчила се е в теб,защото си и единствената надежда.Мии,може би трябва да пробваш,когато дойде с теб да я оставиш малко насаме с другите ти приятелки,за да се поопознаят.Казваш стой тук,сега се връщам,и като се върнеш,ако си говорят,значи все пак може и да я приемат.Или пък говори с другите ти приятелки.Обясни им проблема си,може да ти помогнат,или пък да се опитат да я възприемат.Успех!

Guardd
03-20-2009, 09:16
Ами и от моя клас има един . Дето само след мене ходи . И никои не го иска . И се му викам махаи се бе, и тои не се маха ,и маи4е е геи . Решил съм да го прибия !

Савета ми е : Направи я по отворена да я искат другите и ще се получи :)

AutumnTears
03-20-2009, 09:27
"Хайде всички оченички...":Д
;-) :razz:

pam1
03-20-2009, 09:34
ако я отрежеш после може да съжаляваш тъй като може да се окаже че тя наистина ти е истинска приятелката а другите са те предали или те зарежат

sawfan
03-20-2009, 09:49
Obqsni i 4e ne ti e priqtno , vse pak ne ste jeneni moje malky da se razsyrdi no pak 6te si ostanete fr i nqma da ima6 lepka do tebe