View Full Version : Според вас странно ли е?
Здравейте.
Значи историйката е следната - едно момиче ми е адски навито да правим секс.Навита е да я чукам(естествено с презерватив - safety first =; ) , навита е да й се изхвърля на циците(или примерно на корема,само да не е на лицето) , обаче едно ми е странно и ви питам и вас за мнение - не иска да ми духа 0.о В смисъл,не че се оплаквам или нещо такова - не ,просто...странно ми е как иска да я чукам и то много,а не иска да ми духа.Разбирам за спермата,ама... 0.о
Темата не е е*авка.Ако беше такава,щеше да бъде нещо от сорта на "Та въпросът ми е - ако й свърша на пъпа,ще забременее ли?".Както виждате - няма такова нещо.
Благодаря предварително,очаквам отговори :)
afterforever
03-19-2009, 09:28
Хората са с различни разбирания. Няма нищо странно, тъй като всички сме различни. Може просто да й е гадно, да я е гнус, всякакви обяснения може да има. Няма нищо странно, според мен. Може да я предразположиш да ти духа, ако и ти направиш нещо ; ) Ай със здрав
TPAKTOPUCTA
03-19-2009, 09:31
е кво те учудва ... мацката просто може да не прави свирки ?!?!??
1.Може да й е неприятно
2.Може да приема духането като нещо интимно,т.е. би духала само на сериозния си приятел (когото явно още няма),а не на някой "приятел с привилегии"
Това,че не иска да го прави си е напълно нормално :) Всеки си има различен характер,различни разбирания,различни неща му харесват и т.н. ;)
MakeMeLaugh
03-19-2009, 09:50
Точка 2 е според мен!
Доста момичета по-лесни мислят така ;)
може просто да не й харесва :) нормално е познавам момичета,които споделят същото мнение
1.Може да й е неприятно
2.Може да приема духането като нещо интимно,т.е. би духала само на сериозния си приятел (когото явно още няма),а не на някой "приятел с привилегии"
Това,че не иска да го прави си е напълно нормално :) Всеки си има различен характер,различни разбирания,различни неща му харесват и т.н. ;)
напълно съгласна :)
summerlove66
03-19-2009, 11:04
Не го разбирам това .. Смисъл ако си решил да спиш с някой трябва да е пълна програмата , за да е мах удоволствието.. Ама може да не знае как се прави , да я е гнус .. Бе много причини .. :(
Ми не иска момичето, какво чудно. Прави каквото можеш - не изпускай мига. И си доставете удоволствие;)
GossipGirl89
03-19-2009, 11:10
Ми може би просто не обича да прави свирки... а това, че иска да я ч*каш няма нищо общо... в смисъл че всики жени правят секс ама не всички духат :D
Kukumqvka
03-19-2009, 11:12
Мой пък да не може да духа кат хората .. хаха и за да не се излага :D
леле пак си използвам мозачната клетка :razz:
:oops:
Според мен може да не обича да го прави... Или да го смятаза нещо, което се споделя само между двама близки.. А в случая вие не сте.
sugarbaby_
03-19-2009, 11:55
Не е никак странно
Ти би ли олизал всяка дето ч*каш :?
PaulCrewe
03-19-2009, 12:07
Да.
Аха...благодаря на всички за отговорите :)
YourBossy
03-19-2009, 19:25
Здравейте.
Значи историйката е следната - едно момиче ми е адски навито да правим секс.Навита е да я чукам(естествено с презерватив - safety first =; ) , навита е да й се изхвърля на циците(или примерно на корема,само да не е на лицето) , обаче едно ми е странно и ви питам и вас за мнение - не иска да ми духа 0.о В смисъл,не че се оплаквам или нещо такова - не ,просто...странно ми е как иска да я чукам и то много,а не иска да ми духа.Разбирам за спермата,ама... 0.о
Темата не е е*авка.Ако беше такава,щеше да бъде нещо от сорта на "Та въпросът ми е - ако й свърша на пъпа,ще забременее ли?".Както виждате - няма такова нещо.
Благодаря предварително,очаквам отговори :)
Mи въпрос на принципи ве пич ;) Може би прави свирки само на момче, което е по-специално за нея и обича ;) ... Аз примерно не лижа всички мацки ... само тези , които наистина съм (h)
1.Може да й е неприятно
напълно съгласна :)
+ 1 .. Просто иска да се чукате :) Ти би ли я лизал?
може да и е гадно и за това да не иска
LifeIsGood
03-20-2009, 04:22
Не е странно. Някой момичета просто не обичат да духат!!!
sextazy_baby
03-20-2009, 05:48
...странно ми е как иска да я чукам и то много,а не иска да ми духа
1.Може би не й е приятно
2.Може да духа само на определен човек
3.Или не може
Хора - различни,може да има много причини :)
Ти би ли я лизал?
Да,тя е навита впрочем :>