View Full Version : ТОЙ е по-малък от мен с една година ..
Абе хора стига глупости бе! Какво ще си помислят другите, понякога хосркото мнение е от значение, но в случая какво ти пука ?!? Ти за хората ли живееш или за себе си? Много глупава постъпка и причина ! :?
AllenWallker
03-19-2009, 13:58
Ти съма го каза, за любовта няма някаква възрастова граница, камо ли в твоят случай 1 година. Приятелките ти ще го приемат искат не искат, се пак са ти прятелки. И ти съма трябва решиш какво да направиш... Обмисли нещата както трябва и направи това което искаш ти, а не това което искат приятелките ти....
Първо: Това е възможно най-нае*аното отрязване за момчето (то и за момичетата де, но говорим за този случай) Клишето не слушай хорското мнение, а твоето е много правилно, но всички (в т.ч. и аз...) казват, че не се интересуват, а в последствие.... НЕ за всичко, но... Плюс това, той може да е една година под теб, но да мяза на по-голям от теб...
LovelyGirl
03-19-2009, 15:46
След като се харесвата какво ти пречи,че е по-малък.Вие се харесвате,какво ти пука за другите.Гледай себеси на 1во място,а не хорското мнение ;)
sugarbaby_
03-19-2009, 16:17
Хората винаги ще си намират какво да обсъждат така че си живей живота и хич да не ти пука ...
Ако го харесваш наистина и искаш да си с него не виждам никакъв проблем ... голямо чудо, че е по-малък от теб /нали е само с една година все пак/ :)
Yoyoyoyoyo
03-19-2009, 16:25
3арежи ХОРАТА.Това е твоят живот и целта ти е ти да си щастлива,нали?Какво те бърка,че еди коя си твоя приятелка ще ти се иэхили,че ходиш с момче по-малко от теб?Освен,че тя ще демонстрира тоталната си инфантилност друго няма да постигне.Въпреки,че се съмнявам някой да ти повлея в това отношение,эащото хората,на които до толкова им пука от общественото мнение,че да си съсипват собствения живот са тежък случай.
Aвторке, какви са тия глупости че бил по-малък от теб с 1 година?!
Това НЕ е никакъв проблем!!!
Има и такива двойки, къде е казано че момчето трябва задължително да е по-голямо от момичето... това са някакви обществени закостенелости и стереотипи, които хората без някаква особена индивидуалност, се страхуват да ''нарушат''
Имам познати които ходят и момчето е по-малко, но хич не му личи.
Има достатъчно зрели хора, но явно ти не си от тях още, щом се замисляш ''какво ще кажат другите?!''
vesSynkaa
03-19-2009, 17:09
1во: ИЗПОЛЗВАЙ ТЪРСАЧКА!
2ро: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=4635703&highlight=#4635703 ето ти същата тема,чети ..
aka6a_vamp
03-19-2009, 17:25
Ужас...съчувствам ти,това е потресаващо :shock: ужас,въй въййй въййй
Да не си от Бургас,впрочем :>
Авторке,нали знаеш..."за любовта няма граници" :razz:
Ако са ти истински приятелки ще те подкрепят ;-)
aka6a_vamp
03-19-2009, 17:31
Да не си от Бургас,впрочем :>
Авторке,нали знаеш..."за любовта няма граници" :razz:
Не,просто се излигавих с тва `въй` 8-)
Ти ли ще ходиш с момчето или твоите приятели?!
Честно казано като го чуя това "харесвам го,но той е по-малък от мен и няма да сме заедно,защото приятелите ми може да си помислят нещо" и не знам,какво ми става :? Само някой доста ограничен би поставил мнението на хората пред собствените си чувства :?
Ти си идиотка.. И кфо като е по-малък от тебе.. Нали знаеш,ако го харесваше наистина възрастта нямаше да ти е проблем..най-малко пък мнението на приятелките ти. Пък и понякога най- истинските и силни неща са най-нелогичните... Не виждам какъв точно ти е проблема .. може би първо трябва да преодолееш предразсъдаците си и после да мислиш за въпросното момче... :?