View Full Version : Бихте ли пробвали с него?
AnGel_fReE
03-19-2009, 15:49
Haresah momche koeto ne poznavam i nz kakvo da pravq zashtoto toi e s 4 godini po golqm ot mene i bih otishla da go zagovorq no me e strah che toi izobshto nqma da mi oburne nikakvo vnimanie nai veche zaradi vuzrastta puk i edinstveniq nachin da go zagovora e v daskalo iprosto nz kajete mi pls vie bihte li probvali neshto ili bihte se otkazali? :(
*Липсва описателно заглавие на Кирилица!
Точка 1 и 7 от Правила на форума (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html).
Редакция на MakeMeLaugh
sugarbaby_
03-19-2009, 16:12
Лично аз няма как да харесам момче, което не познавам /само визията не е достатъчна/ , но щом ти толкова го харесваш нищо няма да загубиш ако се запознаеш с него ...
Ако имате общи познати ще е по-лесно
btw на колко си ?
Yoyoyoyoyo
03-19-2009, 16:20
Е,как ще се откажеш преди да си эапочнала?Няма от какво да се откаэваш эа момента.Опитай и ще раэбереш дали ще ти обърне внимание или не.Друг начин няма.Ако не се эапоэнаеш с него,а само си го гледаш отстрани,няма да раэбереш какво БИ станало,АКО се эапоэнеш с него.Така че действай.Не е эадължително винаги момчетата да поемат инициативата.Пък и в случая той няма как да энае,че именно ти проявяваш интерес към него.Щом е в твоето училище нещата са лесни.Отиди и се эапоэнай с него.Не се спичай,не е голямо чудо това,което ще направиш.Нормално е :) И недей да се самонавиваш,че ще те отреже примерно.Раэкарай очакванията и просто действай,пък каквото стане - това не може да се предвиди.
Плюс това не энаеш дали иэобщо ще ти стане симпатичен като характер.Може да те кефи само на външен вид,а това не е достатъчно.Ноооо и таэи мистерия ще я раэкриеш само,ако се престрашиш.Давай :)
А и на колко си ?
Ако имате общи познати ги помоли да те запознаят и му вземи скайпа за да си пишете и да се опознаете :)
Yoyoyoyoyo
03-19-2009, 16:27
Ако имате общи познати ги помоли да те запознаят и му вземи скайпа за да си пишете и да се опознаете :)
Бааах,тоя Скайп эавладя света.
По-добре да эаложи на реалните контакти,а не на виртуалните.
moneycomeme
03-19-2009, 16:31
selens написа:
Ако имате общи познати ги помоли да те запознаят и му вземи скайпа за да си пишете и да се опознаете Smile
Бааах,тоя Скайп эавладя света.
По-добре да эаложи на реалните контакти,а не на виртуалните. ABSOLUTNO SYM SYGLASNA S Yoyoyoyoyo
AnGel_fReE
03-19-2009, 17:55
na 15 sum