Влез

View Full Version : Любов?

fi7nesa
03-19-2009, 18:49
Попринцип нямам намерение да пиша в този раздел, но както и да е реших да дам едно мое мнение, по скоро виждане. Ходил съм с няколко момичета и въобще не мога да разбера закакво са всичките тези сълзи и рев след една раздяла? Въобще на мен и четирите пъти за втория ден нищо ми нямаше. И с едно от момичетата бях ходил 3 месеца, бяхме много близки. Изглежда ми че любовта е нищо повече от моментно изживяване, а хората които остават с белези след това са просто слаби психически. Единственото което мога да изпитвам трайно е вярата в Бог и в родината, гордоста и честа..

Sebastianek
03-19-2009, 18:51
ще ти дойде акъла в главата на тебе...

ifkataAa
03-19-2009, 18:56
а това, че си слабоумник усещаш ли го ? :)

fi7nesa
03-19-2009, 19:02
Според мен, човек който е силен психически и остоява позиция не е слабоумен..

rhox
03-19-2009, 19:04
просто не си срещнал Момичето с главно М.. или се правиш на коравосърдечна батка :D

chill
03-19-2009, 19:18
Спокоййно като срещнеш истинското момиче ще си на друго мнение

AnGel_fReE
03-19-2009, 19:24
qvno ne si se vlubval istinski..

fi7nesa
03-19-2009, 19:26
Ми тази с която ходих 3 месеца мислех че мн я обичам, но откакто я оставих мислих че няма да ми мине но то просто.. Както и да е. Мое мнение е че ако човек е амбициозен и има цел в живота лесно може да преодолява любовта.

Sebastianek
03-19-2009, 19:31
както казват хората ако не си обичал значи не си живял...ти може да ходиш с някакво момиче и 10 години ама това не означава, че си я обичал...

sextazy_baby
03-19-2009, 19:32
Пожелавам ти един ден и ти да обичаш,да видим тогава какво ще говориш...

cinderella_gugutka
03-19-2009, 19:33
ем при мен само при 1 мом4е не ми пукаше след раздялата...моце би защото не го оби4ах и аз приклю4их вси4ко,но ина4е ме държи със седмици...понякога месеци

sweet_sorcerer
03-19-2009, 20:10
Ми тази с която ходих 3 месеца мислех че мн я обичам, но откакто я оставих мислих че няма да ми мине но то просто.. Както и да е. Мое мнение е че ако човек е амбициозен и има цел в живота лесно може да преодолява любовта.
Спокойно,не си сам... :)

ThisIsMe
03-19-2009, 20:28
Слънцето ще е огрее и за тебе спокойно само!

AnGel_fReE
03-19-2009, 21:04

ako ti si q skusal togava ne si q obichal

fi7nesa
03-19-2009, 21:11
Ми не съм я късал, тя мен скъса. И после отново искаше да сме 2мата. Аз и отказах и я блокнах отвсякъде, на улицата не я поздравявам, макар че сме от един квартал. Преди доста време ми беше писала от др скайп, и ми обясняваше че имала проблем с родители някакви такива. Естествено пак я блокнах. Някак си имам чуството че живота ми е прекалено подреден, за да има място за някой. Много пъти като сме с приятели, повечето имат приятелки и ми става мн тегова и самотно, щото в нас съм почти сам, но винаги се стягам и се оправям. А момичета са ме харесвали и винаги като почнат да ме опознават и спирам да им отговарям, доста от тях са в даскалото и ся ми се сърдят, даже една беше искала да вика някви нейни приятели да се бием.. Дано не ме разберете погрешно де..

AnGel_fReE
03-19-2009, 21:37
emi nachi ti stranish ot lubovta i az bqh tei obache posle se vlubih toi beshe edinstveniq koito dopusnah do sebe si i posle sujalqvah zaradi tova.. chestno kazano blazq ti che ne ti puka

malka_sladkka
03-20-2009, 17:46
а това, че си слабоумник усещаш ли го ? :)

Явно не такива като тоя нямат много сиво вещество :lol: :lol: :lol: :lol:

fi7nesa
03-20-2009, 18:30
Що ли се занимавах да пиша въобще

GossipGirl89
03-20-2009, 18:39

Виж сега... Истина, е че силна роля играе и психиката, но няма човек, който винаги да е силен разбираш ли ? При всеки идва момент, в който иска-не иска се чувства слаб... Един от тези моменти е момента с раздялата след силна обич. Когато наистина си обичал и са те наранили просто ти е трудно да проумееш, че човекът, в който си се кълнял те е предал... Изисква период от време да се съвземеш - ето тук вече идва ролята на психиката. Психиката е тази, кято определя за колко време ще преоделееш чувствата си към даден човек - ако имаш силна воля, истинско желание и проумееш, че този човек вече няма да е с теб, имаш шансове да се оправиш по-бързо... Но недей да говориш така, че любовта е само моментно изживяване, защото не е така. Ти просто до сега не си срещал истинската любов - споко, един ден ще я срещнеш и ще видиш тогава с какво коренно различно мнение ще си по тоя въпрос :)

heroine
03-20-2009, 19:38

Re5peC7
03-20-2009, 19:55
да..а има толкова богат избор на алкохол в който да се влюбиш :smt007

3oPuTy
03-20-2009, 19:56
Попринцип нямам намерение да пиша в този раздел, но както и да е реших да дам едно мое мнение, по скоро виждане. Ходил съм с няколко момичета и въобще не мога да разбера закакво са всичките тези сълзи и рев след една раздяла? Въобще на мен и четирите пъти за втория ден нищо ми нямаше. И с едно от момичетата бях ходил 3 месеца, бяхме много близки. Изглежда ми че любовта е нищо повече от моментно изживяване, а хората които остават с белези след това са просто слаби психически. Единственото което мога да изпитвам трайно е вярата в Бог и в родината, гордоста и честа..
:razz: :razz: :razz:
Божеее ... Цели 3 месеца,а?! :razz: :razz: :razz:
Та моята най-кратка връзка (като не броя тия,когато съм била на 11-12 г. и сме се целували по бузките и сме се държали за ръчичка :-D ) продължи 5 месеца и нещо ... Къде скачаш с тия 3 месеца?! :lol:

И все пак по темата:Когато пораснеш ще разбереш,защо са всички тия сълзи ;)

vesito13
03-21-2009, 10:02

Виж сега... Истина, е че силна роля играе и психиката, но няма човек, който винаги да е силен разбираш ли ? При всеки идва момент, в който иска-не иска се чувства слаб... Един от тези моменти е момента с раздялата след силна обич. Когато наистина си обичал и са те наранили просто ти е трудно да проумееш, че човекът, в който си се кълнял те е предал... Изисква период от време да се съвземеш - ето тук вече идва ролята на психиката. Психиката е тази, кято определя за колко време ще преоделееш чувствата си към даден човек - ако имаш силна воля, истинско желание и проумееш, че този човек вече няма да е с теб, имаш шансове да се оправиш по-бързо... Но недей да говориш така, че любовта е само моментно изживяване, защото не е така. Ти просто до сега не си срещал истинската любов - споко, един ден ще я срещнеш и ще видиш тогава с какво коренно различно мнение ще си по тоя въпрос :) Напулно съгласна =D>

Ivanna99
03-21-2009, 10:59

Виж сега... Истина, е че силна роля играе и психиката, но няма човек, който винаги да е силен разбираш ли ? При всеки идва момент, в който иска-не иска се чувства слаб... Един от тези моменти е момента с раздялата след силна обич. Когато наистина си обичал и са те наранили просто ти е трудно да проумееш, че човекът, в който си се кълнял те е предал... Изисква период от време да се съвземеш - ето тук вече идва ролята на психиката. Психиката е тази, кято определя за колко време ще преоделееш чувствата си към даден човек - ако имаш силна воля, истинско желание и проумееш, че този човек вече няма да е с теб, имаш шансове да се оправиш по-бързо... Но недей да говориш така, че любовта е само моментно изживяване, защото не е така. Ти просто до сега не си срещал истинската любов - споко, един ден ще я срещнеш и ще видиш тогава с какво коренно различно мнение ще си по тоя въпрос :) Напулно съгласна =D>
+ oshte edno ot men,zashtoto nqma kak da se izrazq po-tochno i qsno :)

moneycomeme
03-21-2009, 11:46
..ei FITNES mai sym ot malkoto,koqto misli kato teb :) ....no e vyzmojno naistina da mislim po tozi nachin,zashtoto ne sme obichali istinski....chestno kazano nadqvam se tova da e prichinata,zashtoto ako lubovta postoqnno podminava DUSHATA ni,kofti za nas :)

fi7nesa
03-21-2009, 19:16
Вчера вечерта например като излизаме се запознах с едно момиче. Външно, квото и да си говорим, си беше супер красива. Обаче говореше супер откровенно през цялото време, не беше някоя надута. Като си тръгвахме, тя ми каза, както и повечето като ме видят, че първо съм и изглеждал мн надут, че съм ходел мн надъхано и ме мислила за поредния бройкаджия. От разговора ни била разбрала там и почнаха комплименти. Помоли ме да я изпратя, но и отказах щото бях мн уморен. Тя май се разсърди и вечерта като си писахме, щото тя каза да я намера, така де и се извиних. Тя ме разбра и си писахме до мн късно. На сутринта след тренировка видях че се е скъсала да пише неща от сорта що не съм и отговорил сичко ли е било за 1 вечер. А то нищо не е имало. Както и да е като и отговорих се успокои и пак си писахме извесно време. Почна да ми казва мн лични неща. И вика че мн се радвала като е намерила човек на който да ги казва. Помислих си че започвам да я харесвам. Разбрахме се неска вечерта да излезем. Влизам в банята да се подготвям, и осъзнах, че въобще не ми пука за това момиче. Ама въобще. Защо и аз не си обяснявам. Писах и че не искам да излизам и да се занимавам с нея, че няма смисъл. Естествено я блокнах, щото иначе колко ли е щяла да пише. Нз дали постъпих правилно. Излязох с приятели, и ся като се върнах викам чда напиша, на да видите още един случай. Ако случайно, тва момиче чете, което е доста възможно, да знаеш че нямам нищо против теб, и просто нямаше смисъл..

moneycomeme
03-21-2009, 19:23
oooo FITNES.......mnogo grubo aide....za drugoto vinagi ima variant da se opravdaesh,a zashto si q bloknal,emi ne iskash da izlizATE-ne iskash.Tova obache ne oznachava,che ne moje da ste priqteli,nali?Davam primer vednaga moite nai-blizki hora sa momcheta i 2-3 momicheta,s koito izlizam ili se vijdam ot vreme navreme.....prosto mislq,che si bil grub ... ;]

BigFakeSmile
03-22-2009, 14:42
има сълзи...защото се усеща липсата на човека за когото даваш всичко..дори за една негова усмивка...
да..ама и аз съм си слабохарактерна в това отношение..
и мисля...не...убедена съм, че ти никога не си изпитвал това чувство...за да не ти пука после значи връзките ти са били едно голяяяяяяямо нищо!

radinaaa
03-22-2009, 15:04
Всеки човек е различен.Може би , ти си по-различен от ВСИЧКИ останали.Може би не си влагал толкова чувства във връзките си,както останалите.Незнам...

BOnBoNChEtO333
03-22-2009, 16:26
Така мислиш,понеже не си срещнал момичето мечта за теб.Сълзите при всяка раздяла са тъй като момичетата са по различни от момчетата. Момчетата в повечето случаи не влагат чувства,а момичетата влагат,те искат сигурност и затова при всяка една раздяла те плачат и го изживяват по трудно.