PDA

View Full Version : Лична трагедия

indeeppain
03-19-2009, 19:22
Първо искам да спомена,за да няма коментари от сорта на "еми ние с кво да ти помогнем",че основната ми цел,поствайки тази тема не е съвет. Вероятно не е и съчуствие, тъй като то не би ми помогнало особено. Просто имах нужда да споделя с някого какво ми се случва.
Така...Първо да кажа защо проблема ми е особено тежък-това е особено брутален семеен проблем, който обаче се случва не на мен, а на любимия ми човек. По стечение на обстоятелствата(аз съм пълнолетен,но тя не е) проблемът е налице и не може да бъде изолиран чрез изнасянето й от тях. Обичам я безумно много, което ме кара да страдам още по-жестоко. Майка и е разделена(но не разведена) с баща и от 8 години. Приятелката ми ест се премества с майка си, баба и също се премества при тях и така за малко живеят трите. После при тях се мести новият приятел на майка и, ш****о садистично ко**ле, но както и да е за около година нещата са нормални(тогава приятелката ми е била на 8, да спомена). След година-две обаче нещата почват да се променят, вълкът си показва истинското лице и почва да оказва физическо насилие върху тях включително ДА,бие осемгодишно момиче. Бие майка и пред собствената и дъщеря.
Това продължава за осем години. Положението невинаги е много тежко, но ужасът може да ги навести във всеки момент, в който на изверга му скимне. Защо майка и не действа своевременно за да го махне-това не знам и не мога да кажа. Факт е обаче, че той продължава да живее у тях и че и трите(приятелката ми, майка и и баба и) стават жертва на жестоко домашно насилие.
Преди почти година аз се запознах с гаджето ми и още тогава започнах да се запознавам с тази история. Когато се появиха чуствата между нас, а по-късно и тръгнахме, този проблем започна да става все по-унищожителен за мен. Случи се така, че при един скандал той я удари, това стана когато ние вече бяхме заедно и ляхме наясно, че и двамата искаме наистина сериозна връзка. Не знам какви душевни сили намерих тогава у себе си, за да не действам първосигнално и БУКВАЛНО да го заколя със секира. Факт е, че се удържах. Знаех обаче, че това се случва за първи и последен път-ако той и посегне отново, ще поговоря с дадени приятели... Има хора, които са ми задължени и се занимават с черен бизнес-едва ли има смисъл да обяснявам, че ако действам чрез тях дори няма да има погребение за този изверг, просто няма да го намерят. Реших обаче да действам цивилизовано-предприех мерки за да разбере майка и,че има начини да го махне(той не желае да се махне когато тя му каже да се изнесе) и това да стане законно. Жилището е нейно и изнасянето му е в процес на реализация, но юридически проблем, за който не мога да разбера повече я кара да се бави и той продължава да живее у тях.
Сега вече да кажа какво мисля. Уверявам ви, че това може да са последните редове, написани на клавиатура от мен за следващите 5-10 години. Ако превъртя и го пречукам най-вероятно ще отида в затвора. Мога да поръчам убийството му-тогава пък четете редовете от един бъдещ убиец, който ще се подвизава на свобода, макар да не е реално виновен за престъплението. Аз не мога да се смятам за виновен дори ако го убия, косвено или пряко-той заплашва физическото и психическо здраве най-вече на нея, но чрез нея и моето. Така че не знам какво да правя и как да действам. Всеки един ден е борба в мен с непредвидим изход-утре може да осъмна убиец. Не знам и сега как намирам сили да говоря с майка и, да намирам законни начини терорът над нея и мен да спре. Щом едно толкова лесно, бързо и ефикасно решение е само на стъпка от мен... Не ме интересува фактът, че майка и ще знае, че аз съм го пречукал-първо, тя го мрази достатъчно и второ, знае,че не може да ми се противопостави. Но вижте и се замислете как човек, който никога не е обмислял подобни ненормални и насилствени дейаствия стига до това ниво-принуден от болката и ужаса, невиждайки изход другаде.
Мразете домашното насилие и нека всички знаем за проблема и ако можем, да се борим срещу него.Уверявам ви, това е едно от най-страшните неща, които могат да се случат на човек.

YourFavouriteDrug
03-19-2009, 20:13
Позамислих се малко и наистина нямам представа какво бих правила в такава ситуация. Дано да се измъкнеш с възможно най-малко последици.

sunbeamz
03-19-2009, 20:24
Позамислих се малко и наистина нямам представа какво бих правила в такава ситуация. Дано да се измъкнеш с възможно най-малко последици.

+1 ! И дано тоя изверг си получи заслуженото!!!! :-x

rusova
03-19-2009, 22:09

+++++ :) ot takiva obistva pora4itelskiili ne nqma smusal po dobre pravosudieto da se zanimava s nego taka 6te mu e 100 po tejko ot kolkoto edon zatrelvane ili edno narugvane :)

ThisIsMe
03-19-2009, 22:19

+ и няма ли някакъв начин те да се преместят в отделно жилище или да подадат оплакване в полицията...трябва да може да се направи нещо по въпроса.

rauwkost
03-20-2009, 08:59
Нож бе, мама му! КОлни го тоя.. само т'ва е решението в твоя случай. Аз съм твърдо против тая работа като цяло, ама тоя е ....... :-x :-x

Bee
03-20-2009, 09:38
Тва с убийството май е най-разумното, тъй като днешното правосъдие просто нямам думи за него.. Ще се мотаят месец-два и после тоя уруд пак ще си щрака с пръсти на свобода и ще малтретира други деца.. Дори не мога да си представя как бих постъпила; най-много да избягам от къщи..
Мисля, че ти най-добре можеш да решиш как да постъпиш, но се надявам да намериш начин долния изрод да не види повече слънцето.

darla
03-20-2009, 13:30
Нека ти споделя нещо от опит-евентуална причина майката да търпи този нещастник.Когато моите родители се разведоха,живеех с майка ми,сестра ми.Кака стана на 19 и се изнесе при новия си приятел,аз бях на 11.Майка си намери адски добър и свестен приятел.Много ни обичаше и двете.След година и нещо спокойствие и той си показа рогата-започна да я бие без да му пука дали аз съм там или не.След това се извиняваше и тя му прощаваше ВСЕКИ път.Забравих да спомена,че той дойде да живее при нас.Майка ми е адски силна жена,винаги е била с доходна работа и аз не можех да разбера защо търпи това.В продължение на 3 години я биеше системно,колко пъти съм я заварвала сутрин посинена цялата да плаче на леглото,вместо да е щастлива и на работа.Но аз бях още малка и те не говореше с мен за случващото се.Станах на 15-положението беше все същото.Бях все така шокирана как е възможно тази толкова силна психически жена и самостоятелна да търпи това.А този идиот къммен винаги се е сържал чудесно.Причината не бяха материални облаги,защото той си беше обикновен мъж-не бизнесмен или мутра.Та като станах на 15,селд поредния побой извиках полиция.Закопчаха го и казаха,чче ще го задържат за 24 часа.Майка така и не повярва как съм посмяла да го направя.Тогава чак я попитах "Мамо,какво ти става,до кога ще го търпиш това положение?".НИКОГА няма да забравя отговора и.Тя ме погледна,намери сили да се усмихне и каза "Дари,не искам да растеш без баща.Той се държи чудесно с теб,трябва да има мъж в къщата,не искам да растеш без семейство!"...просто бях в шок! Тогава и отговорих "Ама,мамо,той никога няма да ми е баща,за мен е просто твоят приятел,аз не го искам вкъщи.С теб сами ще се оправяме.",хванах я за ръка и заедно му събрахме багажа.Оставихме всички куфари в коридора.Изтекоха тези 24 часа и той се прибра.Тогава с майа му отворихме врата и му казахме да си взима боклуците и да изчезва,повече да не е доближил апартамента ни.Така и стана.От тогава майка ми беше пак онази щастлива и силна жена,емоционална,усмихната .Сега си има приятел,който я боготвори-глези я,обича я.Да,осигурен е много добре материално и се държи с нея като принцеса.След всичкия този тормоз тя заслужава така изпълнена с емоции и топлина връзка.Все още ми благодари за силата и куража,които и вдухнах и за това,че изгоних кретена от вкъщи.
Отплеснах се,съжалявам,но се разчувствах.Това,което исках да кажа е,че може би и тази жена го търпи за това-за да осигури що-годе нормална семейна среда на дъщеря си.Но щом знае,че той посагя и на дъщеря й и не го гоно-тогава...единствения вариант е приятелката ти да отиде в полоцията,да пусне жалба,ще му издадат ограничителна заповед и повече да не припари до тях.Багажа може да го чака пред входа!Това не са мъже,това са комплексирани нещастници!

acdcfenka
03-20-2009, 14:45
Обстоятелствата в тази държава един ден те правят престъпник, направо нямам думи. Говоря за теб авторе, не за оня урод. Ако бях на мястото на майката вероятно и аз бих постъпила като теб първосигнално, да го убия. :?

Sebastianek
03-20-2009, 16:07
ти предполагам си достатъчно голям и силен да го надвиеш. Пребий го два три пъти и сам ще се изнесе...

Boyd
03-20-2009, 16:28
Нож бе, мама му! КОлни го тоя.. само т'ва е решението в твоя случай. Аз съм твърдо против тая работа като цяло, ама тоя е ....... :-x :-x

Няма смисъл. Това е най-добрият вариант за оня и най-лесния за тормозените!

Нека се мъчи..нека го осъдят, ако трябва, нека го вкарат в пандиза и да седи там известно време. Като не се промени пак ще влезе и така. По-добре е да се мъчи и да страда отколкото да му направиш услуга като го утрепаш!

kalashnik
03-20-2009, 17:03
Ами такива като този изверг наистина заслужават да умрат, не че искам да те подтикна към убийство, но просто друго не знам какво може да се направи.

FlammeNoir
03-24-2009, 23:46
ти предполагам си достатъчно голям и силен да го надвиеш. Пребий го два три пъти и сам ще се изнесе...
Mhm + 1 kaji mu da se iznasq ili shte mu eb*** maikata ne go ubivai no ako oshte edin put vi posegne mu stroshi edna golqma daska v glavata prebii go izhvurli mu neshtata na ulicata obadi se na policiata i smeni bravite i smqtam che veche nqma da vi turmozi :)

princess85
03-25-2009, 06:39
аз ти препоръчвам да не правиш тези глупости (убийството), а да поговориш с полицията може би или с майката на приятелката ти..нека тя подаде молба за домашното насилие... ОБАЧЕ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕДЕЙ ДА УБИВАШ.. :(

xpower
03-25-2009, 11:59
аз ти препоръчвам да не правиш тези глупости (убийството), а да поговориш с полицията може би или с майката на приятелката ти..нека тя подаде молба за домашното насилие... ОБАЧЕ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕДЕЙ ДА УБИВАШ.. :(

+1.Най добре е майка й да иде да подаде жалба и да си изкара едно медицинско.След това има право да си изкара и ограничителна заповед и при стабилен адвокат и съвестен съдия ще отнесе някоя друга годинка в затвора.А ти не прави глупости , защото тогава няма да има да подкрепя момичето ти . Можеш само да им помогнеш... Макар, че за такива тъпаци и публичен линч е малко .. Успех

YouCantStopMe
03-25-2009, 18:33
НЕ!НЕ говори за убийство,моля те!
До там не трябва да се стига.
Нека поговорите с полиция ли.. не знам.. простоо нямам думи аз.Това не е човек... :-x :-o :-o :-o :-x

Girl08
03-25-2009, 20:18
Чак до убийство не по-скоро говори с полицията.Ако го убиеш после като влезнеш в затвора ще си мечтаеш да си свободен и да си близо до приятелката ти. Насилие винаги ще има в България.Няма никой който сериозно да се заеме с този проблем в държавата. Бих казала, че и моят баща бие майка ми и то доста често, заплашва ме и др. неща , но се надявам един ден това да свърши. Тябва да има справедливост в България ! :-x

Darkkiss
03-26-2009, 00:56
голям прас

D12Respect
03-28-2009, 18:04
НЕ убийство.Пробвай всички законни начини.Все за нещо ще го приклещите.Не загубвай контрол и недеи поръчва убийство

eXpl0d3
03-28-2009, 19:12
С никаква полиция не се занимавай. Просто го причакай някой път когато се прибира в "дома си" хвани го за фланелата и го блъсни в стената след което му кажи ,че ако се случи още нещо такова ще го хванеш някъде и ще го смелиш. Тези думи трябва да са придружени с 2 юмрука ;) .

RoShaVoTo
03-28-2009, 20:59
Аз бих те посъветвала сам да се разправиш с него, тъй като аз по принцип съм привърженик повече на саморазправата, но все пак преди да стигнеш до това пробвай по законен път, а ако не стане по този начин.... действай както смяташ за добре, това е моят съвет :?

m3talmania
03-28-2009, 21:45
Погледни нещата от страна на това, че ако влезеш в затвора няма да видиш приятелката си(в скоро време). Предполагам това също ти помага да се сдържаш, де. За полиция не ще да става и дума, предполагам... тук вече те разбирам - държавата е виновна. Не бързай да убиваш, защото не знаеш какъв коз може да извади. Може да не ти пука дали ще влезеш в затвора, но на приятелката ти й пука (надявам се).

vesito13
03-29-2009, 10:13
Това , което разказа Дарла , ми направи голямо впечатление . Защо просто не помогнеш на приятелката ти и на майка и да го изхвърлят от тях . Все пак за убийство говориш , все ще можеш поне да го сплашиш малко и да не се занимава повече с тях . А колкотодо полиция , за мен няма смисъл , не вярвам нещо кой знае какво да се направи :?

it_ends_tonight_
03-29-2009, 17:42
Убийството не е твоя работа - кои сме ние, че да отнемаме нечий живот? Има си институции, които се занимават с домашнот насилие, най-малкото си има полиция. Майката на приятелката ти не е трябвало да позволява тва да се случава цели 8 години. Не си ти човека, който трябва да провали живота си...

nesquiky
03-31-2009, 15:12
Недей да стигаш до такива драстични мерки, защото замисли се, че после ти и твоята приятелка няма да сте заедно!!! Намери на4ин да го съдят ли ддз... Ама се успокой!

Успех!!!

P.S. Един лек пердах няма да му навреди!!!
:(

stealthyGirl
04-01-2009, 15:39
Тази тема ме накара да си спомня за случая на Виктория от Мюзик Айдъл... За нея вече е късно, 'щото той и е взел достатъчно, но понеже този случаи стигна до такава известност и домашно насилие, ако мога така да се изразя стана по-известно като престъпление. Та защо и ти не пратиш тази история я в Господари на ефира, я в Новините, я в Мюзик Айдъл... Звучи тъпо, ама така ще се обърне повече внимание на случая (ако да кажем злодеятеля има познати в полицията) и със сигурност е по-добро решение от убийство. Естествено може и без медии, ама аз лично нямам много доверие на полицията и си мисля, че полиция +медии е най-добре.

sladkish_14
04-01-2009, 15:47
Сякаш си на 15 ,а не пълнолетен .. Обадете се в полицията , съобщете за домашно насилие , съдете го .. Закакво трябва да избиваш някакви нерви тука и да говориш , че ще го убиеш .. Пълни глупости , изблик на нерви и грешен подход към оправяне на проблема , за който повярвай ми има други начини да се реши :wink:

freziq
04-01-2009, 21:03
малко са хората, които биха си признали, че са тормозени и бити от "любимите" хора.
дори да влезе в затвора, той ще излезе на свобода и тогава ще навреди още повече.
моят съвет е да се махнете от града.
ако искаш мога да те свържа с една психоложка, която да поговори с теб и с приятелката ти. тя може да ви даде съвети с коя институция да се свържите, за да обвините този човек в насилие...(ако имаш нужда да поговориш с нея пиши ми на лична, за да ти дам координатите й)
това да го нараниш или убиеш няма да помогне!!! по такъв начин и ти ще заприличаш на него!!! не го прави!