Влез

View Full Version : Не знам защо го харесвам?

insomnia79
03-19-2009, 23:37
Awe hora mili4ki misleh si .. ve4e mesec dva stradam po bif6eto ..no kato me pitat za koe mu ka4estvo i az ne znam .. o6te dokato hodihme (2 meseca) ne znaeh .. v na4aloto toi me svalq dva meseca v koito az ne si misleh 4e 6te izpitam ne6to kum nego .. i nqkaksi se samonavih , za6toto si kazvah" toi e grijoven .. emocionalen .. misli za men i v kombinaciq i s ob6tite ni spomeni i prejivqvaniq .. i trugnahme i v 1 moment osuznah , 4e ne pomnq ni6to ot tova koeto sum haresvala v nego v na4aloto , no 4uvstvata mi bqha su6tite.. 4e i po silni ..sega sa o6te po silni // i dori da se seta ne6to lo6o za nego ne me oblek4ava , za6toto obi4am i negativite mu .. tova spored vas kakvo e ,, Lubovta ne se li svurzva po skoro s obi4ta na dadeni ka4estva v daden 4ovek .. az ne se se6tam abs ni6to hubavo za nego .. grozen i tup e :D Maika :shock: mi su6to ne me razbira.Po kakvo tochno stradam ?????.. na 18 sum ne sum hlapa4ka da kaje6 ludnala e po nekoi piklio .. po dqvolite kolko sum ot4aqna i jalka

Mersi predvaritelno za psuvnite, no prosto se 4udeh tova lubov li e ili nqkakva obsebenost ili i az se 4uda kakvo .. :?

shadow4e
Заглавията трябва да са описателни
Латиницата ще бъде забранена от първи април.

I_Know
03-20-2009, 05:24
Awe hora mili4ki misleh si .. ve4e mesec dva stradam po bif6eto ..no kato me pitat za koe mu ka4estvo i az ne znam .. o6te dokato hodihme (2 meseca) ne znaeh .. v na4aloto toi me svalq dva meseca v koito az ne si misleh 4e 6te izpitam ne6to kum nego .. i nqkaksi se samonavih , za6toto si kazvah" toi e grijoven .. emocionalen .. misli za men i v kombinaciq i s ob6tite ni spomeni i prejivqvaniq .. i trugnahme i v 1 moment osuznah , 4e ne pomnq ni6to ot tova koeto sum haresvala v nego v na4aloto , no 4uvstvata mi bqha su6tite.. 4e i po silni ..sega sa o6te po silni // i dori da se seta ne6to lo6o za nego ne me oblek4ava , za6toto obi4am i negativite mu .. tova spored vas kakvo e ,, Lubovta ne se li svurzva po skoro s obi4ta na dadeni ka4estva v daden 4ovek .. az ne se se6tam abs ni6to hubavo za nego .. grozen i tup e :D Maika :shock: mi su6to ne me razbira.Po kakvo tochno stradam ?????.. na 18 sum ne sum hlapa4ka da kaje6 ludnala e po nekoi piklio .. po dqvolite kolko sum ot4aqna i jalka

Ти сама си каза че си отчаяна и жалка..........

insomnia79
03-20-2009, 06:03
emi mersi .. v kraina smetka to to4no tova tursi 4ovek
vuv foruma ... da go napsuvat , za da se po4uvtsva o6te po - skapano :)

shadow4e
03-20-2009, 09:46
Според мен ти липсва това, че някой се е грижил за теб и може би е имал чувства към теб, сигурно пазиш и хубави спомени. Така или иначе вече е бивш, не го харесваш, така че стига си се терзала защо точно си го харесвала. :)

insomnia79
03-20-2009, 12:38
kak da ne go haresvam be hora az go obi4am obi4am go celiq sus vsi4kite mu nedostatuci .. ne mislq za6to predi sum go haresvala .. ve4e ne mi e nujno .. za6toto nqma smisul .. prosto celiq toi mi lispva .. ni6to konkretno v nego i vse pak vsi4ko .. 4udeh se dali vi se e slu4valo da obi4ate nqkoi v koito ne haresvate ni6to :?

smith88
03-20-2009, 13:15
Скъпа,ти говориш за любов. Е тва е любовта според мен. Завиждам ти . Не си нито жалка ,нито луда. Щом обичаш човека - бъди с него (ако той няма против де). Тва е .

Успех!