View Full Version : Как да скъсам с него като преди 10 мин му казах че го ОБИЧАМ
Как да скъсам с него като преди 10 минути му казах че го ОБИЧАМ :(
dimitar_ak
03-20-2009, 08:36
А ти самата знаеш ли какво искаш?
EeeBobii
03-20-2009, 08:41
При условие, че го обичаш защо, че искаш да се разделите :?
На колко години си :?
Знаеш ли какво искаш :?
оффф не го обичам...но не искам да го нараня...
Mihailova
03-20-2009, 08:46
Оффф , май си на 11 и се чудиш какво да правиш , оффф...
EeeBobii
03-20-2009, 08:51
А, защо преди 10 минути си му казала Обичам те.И как разбра, че не го обичаш.Правиш ли разлика от, Да си омръзнете и от чувства.
А, най-лесния начин, е да почнеш да го отбягваш,а не да му казваш, че го обичаш.
Послепис: На колко години сте.
Как била разбрала,че не го обича ... То всякаш е много трудно да разбереш дали обичаш един човек или не ... Е може за някой безмозъчен индивид да е трудно ама ...
А иначе по темата:Ми просто му кажи,че вече не изпитваш чувства към него и че е по-добре да се разделите сега и с добро,от колкото още месец-два да страдате и двамата,взаимно да се наранявате (макар и не омишлено) и след това да си развалите още повече отношенията!
Как била разбрала,че не го обича ... То всякаш е много трудно да разбереш дали обичаш един човек или не ... Е може за някой безмозъчен индивид да е трудно ама ...
А иначе по темата:Ми просто му кажи,че вече не изпитваш чувства към него и че е по-добре да се разделите сега и с добро,от колкото още месец-два да страдате и двамата,взаимно да се наранявате (макар и не омишлено) и след това да си развалите още повече отношенията!
мерси за съвета мисля да постъпя така :-)
Niakoitam
03-20-2009, 09:10
На 16 :smt051
Личи ти. :)
Още не знаеш дали те сърби или те боли.
Е ще пораснеш някога де,все пак е оправдано за годините ти.
sextazy_baby
03-20-2009, 09:58
И като го въртиш така си мислиш че няма да го заболи ли?Той рано или късно ще разбере - ами тогава?Порастни,моля те,на 16 би трябвало да мислиш по-различно
vesSynkaa
03-20-2009, 11:43
Ми за кфо му казваш ,че го обичаш като смяташ да късате?
Кажи му истината и тфа е ..
А иначе по темата:Ми просто му кажи,че вече не изпитваш чувства към него и че е по-добре да се разделите сега и с добро,от колкото още месец-два да страдате и двамата,взаимно да се наранявате (макар и не омишлено) и след това да си развалите още повече отношенията! Да,безмозъчен индивид като авторката.
Пише се *сякаш* и *умишлено*.
gLoRiToO
03-20-2009, 12:15
kak moje da ne razbira6 koga obi4a6 i koga ne...mnogo me sumnqva da si na 16,za6toto na 16g. edin 4ovek bi trqbvalo da ima po razli4no mislene.Ti si protivore4i6 v svoq komentar purvo kazva6 4e ne iska6 da go naranqva6,a puk posle kazva6 4e si mu kazala 4e go obi4a6 bez tova da e taka-spored teb tova kakvo e :-x :-x
Yoyoyoyoyo
03-20-2009, 13:06
Ахахахахахааха,и приемаш това като повод да го иэлъжеш,че го обичаш?Ти си куха лейка,няма спор.
LittlePrincess
03-20-2009, 13:22
Ти не си наред за кво го лъжеш? Ами той ако те обича истински? .. Аман от момичета без капка мозък :?
TheRestorer
03-20-2009, 14:32
Някой да ти е опрял ГЛОК в празната глава, че да говориш такива простотии.Изчакай да мине малко време и тогава... Вярно не мислиш много.
поредната тъпа кофа..писнами от такива,а в живота ми има доста такива !!
А ти самата знаеш ли какво искаш?
голяма си шматка за кво казваш ,че го обичаш ма :lol: !мн знай тя :lol:
ThePowerOfLove
03-20-2009, 15:59
Не е хубаво да си играеш с хората :?
Neftochimic
03-20-2009, 16:14
Как да скъсам с него като преди 10 минути му казах че го ОБИЧАМ :(
hahaha ti si tragichen sluchai!
Kostadin_682
03-20-2009, 16:23
Офф а бе ти ако знаеш какво искаш добре ще бъде :x
скараха ти се вече ,няма да се повтарям,надявам се си разбрала ,че постъпката ти не е никак правилна и умна.. Как да скъсаш с него ли?Ами като за начало спри да го лъжеш ,че го обичаш... незнам то някак си от само себе си ,когато искаш да се разедиш с човека до себе си.. започваш да се държиш по дръпнато ,да се отчуждаваш от него... по-добре и ти направи така... малко по-малко... (ама не прекалено бавно) ,..бъди по-студена към него..по безразлична...защото иначе ще е голям шок за него..както всичко е ок,както си се държиш добре с него и му казваш ,че го обичаш и изведнъж "Край" .. и знай ,че ако той те обича каквото и да направиш,както и да го направиш (за раздялата) ще го боли от това..така че не се оправдавай с това ,че му казваш "обичам те" без да е вярно само ,за да не го нараниш.
sladur4etyYy
03-20-2009, 16:53
абе, кво сте тръгнали да скачате срещу нея, бе, ''умници'' такива?! все едно форума не е пълен с теми за ВАШИТЕ собствени грешки! някой да ви скача така там?! едва ли има тука безгрешни хора, ама иначе много знаете да упреквате и да се нахвърляте срещу другите!! тва много велики ли ви кара да се чувствате? смешници...
по темата: след като не го обичаш, по- добре му кажи, че си му го казала, само защото не си искала да страда, но сега си осъзнала, че е по- добре да му кажеш истината, защото от лъжи няма смисъл. :wink:
Офф а бе ти ако знаеш какво искаш добре ще бъде :x колега скрии номера да не го краднат :?
moneycomeme
03-20-2009, 17:02
ЕМИ ти сама си дробиш проблемите!Искаш да го късаш,а му се вричаш в любов,казвайки му че го обичаш.ОК няма лошо,случва се човек да осъзнае че не обича другия до себе си,но твоето си е лапешко изпълнение........ :-x Кво очакваш от нас.....ами утре като излезете сядаш и му обясняваш,каквото чувстваш,наи-малкото това му дължиш-истината :) Айде със здраве и др. път мисли преди да казваш ,,ОбичАм те,, ,защото ако думите са неискренни,много боли после!
Bellatrix
03-20-2009, 17:09
Мразя хора, които не знаят какво означават думите "обичам те". Ами скъсай го така: " Здр,мило, аз съм тъпа безсърдечна кучка. Късам те за твое добро. Радвай си се, че си се отървал."
Хора (т.е 11 годишни пикли) научете се, че тези думи значат нещо и не се ръсят ей така.
Раздвоение на личността, а?! :lol:
FreeSpirit
03-20-2009, 20:09
Браво на теб :) Поздравления...
Гледаш го в очите и го лъжеш...описваш с думи чувства, които вече не изпитваш.
Сега ще го боли повече, защото ще се пита как преди малко си го обичала, а сега вече не искаш да сте заедно ;)
Що не се научите да мислите преди да говорите...
баен ли си, баен ли си? тъп ли си , тъп ли си? ля ля ля :-({|=
youRprincesS
03-20-2009, 22:57
Как си играеш с чувствата му.. :x
На 16 :smt051
Абе хора, на мен на 16 ми беше съвсем друг акъла :D
vesito13
03-21-2009, 09:52
Не е трябвало да му казваш , че го обичаш след като не е така :? Изглеждаш ми адски заблудена :-o
mimka_1987
03-21-2009, 14:09
ама ти си много тапа казваш че го обичаш а пак накрая как да му кажа аз ако сам на негово място и ми кажиш щте забия няколко юмрука ...................
Научете се да гледате какво говорите, бе.
Kostadin_682
03-21-2009, 14:32
Офф а бе ти ако знаеш какво искаш добре ще бъде :x колега скрии номера да не го краднат :?
Не може да го барнат 100 човека го пазат през ноща 8-)
traianat8
03-21-2009, 14:56
abe da ne kazvam kvo si no kak moje6 da sedi6 da go glega6 v o4ite i da my kazva6 4e go obi4a6 ti mai i sebesi ne obi4as.tva da znae6 4e toi te obi4a i ti da mi kazva6 4e ne iska6 da go narani6 si e napravo podigrafka s nego
не ми харесваш що за човек ще каже на приятели си че го Обича щом иска да скъса с него :?