View Full Version : Влюбена съм ...
ditetypld
03-21-2009, 07:36
Ето как започва моята приказка:
В класа ми има едно момче което преди една година стоеше до мен по математика. С него беше много забавно.Една приятелка съвсем случайно изпусна ,че това момче ме харесва. От тогава постояяно се зяпяме. Така измина една година и половина без никакво развитие.Аз най-накрая не издържах и му признах, че го харесвам и че го обичам. Той не ми отговори. В течение на времето разбрах, че е казал на най-добрата си приятелка, че е влюбен в мен, но проблемът е , че тя ме мрази, защото си мисли, че ще и го открадна. В общи линии той не иска да ми признае, че ме обича, заради приятелите му.
Хора моля ви кажете какво да прявя ужасно много го обичам! :( :(
6te zavur6i6 i 6te ti mine !
cinderella_gugutka
03-21-2009, 07:44
щом не те иска заради приятелите му зна4и не те иска достатъ4но.забрави го
FreeSpirit
03-21-2009, 09:00
Ако наистина искаше да сте заедно, щеше да се озъби на приятелите си ;)
milan4eto
03-21-2009, 09:35
Оф не мога да разбера какви са тези момчета,които се съобразяват с мнението на приятелите си.Нали все пак момчето ще ходи с даденото момиче, а не неговите приятели.Адски тъпо е. :shock: :? :(
По темата:Забрави го,след като е толкова важно мнението на приятелите му,значи не те иска чак толкова много. ;)
LittlePrincess
03-21-2009, 09:42
Като му е толкова важно мнението на другите да си гледа пътя. Не ти трябва да се занимаваш с него.
ditetypld
03-26-2009, 18:07
Super mnogo vi blagodarq za mneniqta, ama ne e mnogo lesno da go zabravq. Smisul, postoqnno se vijdame, vse pak sme v edin klas. Vseki den se slu4va ne6to. Postoqnno mi se natiska i se zaka4a s men. Naistina ne e lesno da go zabravq prosto taka. :( :(
Ей на такива момчета им викам п**ки 8-) Явно е някой лигльо щом му пука за мнението на другите
ifkataAa
03-26-2009, 18:33
Ако наистина искаше да сте заедно, щеше да се озъби на приятелите си ;)
+1
ThePowerOfLove
03-26-2009, 18:35
И аз до скоро харесвах един съученик :)
Не се занимавай с този. Твърде много се влияе от чуждото мнение..
Накрай го да се замисли кое да слуша повече. Сърцето или приятелите. Ако постоянно слуша приятелите си едва ли скоро ще си хване приятелка.
При мен е нещо подобно само дето ме е срам да разговарям с момиче, което харесвам, ама ще му мине срама :)
Като му е толкова важно мнението на другите да си гледа пътя. Не ти трябва да се занимаваш с него.
++
Изглежда тоя е още лапе. В 5ти клас момчетата бяха такива :-D
stuci_i_miri
03-26-2009, 19:07
приателката му, очевидно има нещо повече от приателски чуства към твоя човек, ако не си схванала вече тва. неможеш реално да направиш нищо по въпроса, щото тя му е дълбоко под кожата 100 на 100. Как да действаш?... хм... хвани го натясно - 1 целувка, и той забравя за приателката; 2 целувки - той ще мисли само за тебе и то по начин, по който не мисли за приятелката си. тогава ще можеш да му кажеш Защо той трябва да е с тебе и защо ще бъде с тебе, ако се обърка и иска да се отдръпне, не го оставяй, но не му и досаждай, момчето нетрябва да си мисли, че иска да изместиш праителите му - това би го уплашило и ще си вкараш автогол. Трябва да разбере, че това което може да има м/у тебе и него - неможе да го има м/у него и приателите му, или с някой друг. Ако той наистина те обича както бил казал - ще бъде само твой. Късмет
hooliganka89
03-26-2009, 19:40
Значи толкова е влюбен.
Ако са от много време заедно няма какво да направиш... незнам той защо така се е дръпнал... и най-важното защо и е казал че те обича... незнам много е объркано... прецени сама и ако искаш се опитай да говориш с него на четири очи и ако поддаде ще е добре ако не няма смисъл явно или тя те е излъгала или той е твърде привързан към нея и няма да я остави колкото и силни чувства да има към теб... :( Успех имаш от мен! :smt003