Влез

View Full Version : Влюбена съм ...

ditetypld
03-21-2009, 07:36
Ето как започва моята приказка:
В класа ми има едно момче което преди една година стоеше до мен по математика. С него беше много забавно.Една приятелка съвсем случайно изпусна ,че това момче ме харесва. От тогава постояяно се зяпяме. Така измина една година и половина без никакво развитие.Аз най-накрая не издържах и му признах, че го харесвам и че го обичам. Той не ми отговори. В течение на времето разбрах, че е казал на най-добрата си приятелка, че е влюбен в мен, но проблемът е , че тя ме мрази, защото си мисли, че ще и го открадна. В общи линии той не иска да ми признае, че ме обича, заради приятелите му.
Хора моля ви кажете какво да прявя ужасно много го обичам! :( :(

Enough
03-21-2009, 07:42
6te zavur6i6 i 6te ti mine !

cinderella_gugutka
03-21-2009, 07:44
щом не те иска заради приятелите му зна4и не те иска достатъ4но.забрави го

FreeSpirit
03-21-2009, 09:00
Ако наистина искаше да сте заедно, щеше да се озъби на приятелите си ;)

milan4eto
03-21-2009, 09:35
Оф не мога да разбера какви са тези момчета,които се съобразяват с мнението на приятелите си.Нали все пак момчето ще ходи с даденото момиче, а не неговите приятели.Адски тъпо е. :shock: :? :(

По темата:Забрави го,след като е толкова важно мнението на приятелите му,значи не те иска чак толкова много. ;)

LittlePrincess
03-21-2009, 09:42
Като му е толкова важно мнението на другите да си гледа пътя. Не ти трябва да се занимаваш с него.

ditetypld
03-26-2009, 18:07
Super mnogo vi blagodarq za mneniqta, ama ne e mnogo lesno da go zabravq. Smisul, postoqnno se vijdame, vse pak sme v edin klas. Vseki den se slu4va ne6to. Postoqnno mi se natiska i se zaka4a s men. Naistina ne e lesno da go zabravq prosto taka. :( :(

selens
03-26-2009, 18:13
Ей на такива момчета им викам п**ки 8-) Явно е някой лигльо щом му пука за мнението на другите

ifkataAa
03-26-2009, 18:33
Ако наистина искаше да сте заедно, щеше да се озъби на приятелите си ;)

+1

ThePowerOfLove
03-26-2009, 18:35
И аз до скоро харесвах един съученик :)
Не се занимавай с този. Твърде много се влияе от чуждото мнение..

relax4o
03-26-2009, 18:37
Накрай го да се замисли кое да слуша повече. Сърцето или приятелите. Ако постоянно слуша приятелите си едва ли скоро ще си хване приятелка.

При мен е нещо подобно само дето ме е срам да разговарям с момиче, което харесвам, ама ще му мине срама :)

BloomF
03-26-2009, 18:48
Като му е толкова важно мнението на другите да си гледа пътя. Не ти трябва да се занимаваш с него.
++

Изглежда тоя е още лапе. В 5ти клас момчетата бяха такива :-D

stuci_i_miri
03-26-2009, 19:07
приателката му, очевидно има нещо повече от приателски чуства към твоя човек, ако не си схванала вече тва. неможеш реално да направиш нищо по въпроса, щото тя му е дълбоко под кожата 100 на 100. Как да действаш?... хм... хвани го натясно - 1 целувка, и той забравя за приателката; 2 целувки - той ще мисли само за тебе и то по начин, по който не мисли за приятелката си. тогава ще можеш да му кажеш Защо той трябва да е с тебе и защо ще бъде с тебе, ако се обърка и иска да се отдръпне, не го оставяй, но не му и досаждай, момчето нетрябва да си мисли, че иска да изместиш праителите му - това би го уплашило и ще си вкараш автогол. Трябва да разбере, че това което може да има м/у тебе и него - неможе да го има м/у него и приателите му, или с някой друг. Ако той наистина те обича както бил казал - ще бъде само твой. Късмет

hooliganka89
03-26-2009, 19:40
Значи толкова е влюбен.

Hilary_
03-27-2009, 11:39
Ако са от много време заедно няма какво да направиш... незнам той защо така се е дръпнал... и най-важното защо и е казал че те обича... незнам много е объркано... прецени сама и ако искаш се опитай да говориш с него на четири очи и ако поддаде ще е добре ако не няма смисъл явно или тя те е излъгала или той е твърде привързан към нея и няма да я остави колкото и силни чувства да има към теб... :( Успех имаш от мен! :smt003

xpower
03-27-2009, 12:00
момчета бол , ще ти мине