Влез

View Full Version : за майка ми

coteto
03-21-2009, 20:10
много просто писна ми вече от нея.от 15 год насам има любовници.наскоро баща ми разбра (аз през всичкото това време знаех всичко) но не смеех да кажа нищо.изобличаваме я и тя казва ама нищо не е станало нз си квоо... спря се за месец 2 дали имаше и пак се почна.
замина с баща ми за словения и сега намерих едни смс дето си пише пак с любовника и вече наистина ми кипна :-x
иска ми се много да кажа на тати и най накрая да я остави (макар че той я обича и с пръст не я е докосвал-бил)заради последния си любовник и стана нещо на кръста,ся си викам не кръста да я боли ами главата.просто тя ме е наранявала много :smt087
страх ме е за тати защото миналият път пропуши( а той по пронцип не пуши) цяла нощ стоях с него по заведения и не искаше да се приберем спахме в леля ми и така.страх ме е че ще направи някоя глупост защото само той винаги си ме е обичал :cry:
незнам дали искам мнения или просто тряваше да кажа на някой :-# :smt089

eXpl0d3
03-21-2009, 20:15
На колко си :? Аз ти предлагам първо да я предопредиш ,че ако пак разбереш нещо такова ще му кажеш всичко ...

coteto
03-21-2009, 20:19
На колко си :? Аз ти предлагам първо да я предопредиш ,че ако пак разбереш нещо такова ще му кажеш всичко ...
на 18 съм
тя не се впряга от предупреждения и изобщо не и пука

zai4ety13
03-22-2009, 09:38
е,поне си със един баща дълго време(макар че майка ти му изневерява) Моята майка пък за 13 години ми е наредила 4 татковци :x ...Гадно е.Гадно е се да се учиш да казваш на някой непознат "татко" и после след 3-4 години когато наистина си се сближила с този човек той да си тръгне.
А пък баща ти защо не се раздели с нея или...ддз.Мн е гадно :(

flower123
03-22-2009, 10:43
Не знам..много гадна ситуация.само мога да ти кажа да подкрепяш баща си и да си до него..горе главата маце ще се оправиш

mitternacht
03-22-2009, 10:56
Наистина е гадна ситуацията, но си мисля, че не и прилича на възрастта да прави подобни неща. :?

mim4ety_sara
03-22-2009, 15:57
Кажи на баща си! Той има право да знае.Мама ако си хване,аз тоя ще го заколя,няма да пусна в къщата си чужд мъж! :o

lolipop1
03-22-2009, 17:10
Кажи на баща си! Той има право да знае.Мама ако си хване,аз тоя ще го заколя,няма да пусна в къщата си чужд мъж! :o

+1 .. кратко точно и ясно :)

coteto
03-22-2009, 17:56

+1 .. кратко точно и ясно :)
mislq taka da napravq :x

slim__shadygirl
03-22-2009, 18:07
Поговори с майка ти,кажи й какво чувстваш без да ти пука.Накарай я да разбере,че това което прави наранява и теб и баща ти.Ако това не подейства,кажи директно на баща ти :)

Успех!

egois74e
03-22-2009, 18:35
:neutral: майка ти се държи като разгонено животно...не се обиждай... и щом казваш ,че не взима от дума когато и говориш...кажи на баща си за всичко,подкрепяй го и най-вече не го оставяй ,защото в мъката си може да свърши някоя глупост [недай Боже] и да останеш само с майка си...ако може да се нарече МАЙКА човек,който чрез деиствията си не просто не помага ами и вреди на нормалното развитие на детето си... съчувствам ти :(

YouKnowImBetterThanYou
03-22-2009, 18:57
Егоисти сте с вашите разсъждения. Ами ако жената просто знае какво иска? И естествено това което иска и търси не го намира в рамките на дома? За всяка изневяра си има причина. Майка ти си е възрастен човек, а ти не си чак толкова малка, че да изпитваш такова недоумение. Щом майка ти си има друг, сигурно същото положение е и с баща ти. Да си се замисляла, че ваще може би са все още заедно единствено заради теб? По въпроса какво трябва да правиш - ми просто НИЩО. Това е, уважавай избора на родителите си, техен живот - тяхна си работа. Толкуз.

Madn3s5
03-22-2009, 22:17
Не се меси, тва си е между тях. Големи хора са и имат глави на раменете.