View Full Version : Изневярата за вас е ?
Vampire01
03-21-2009, 22:49
Какво е за вас изневярата ? отговори и мнения !
Нещо, заради което си заслужава да теглиш шута на партньора си без да ти мигне очето. :)
cryingangel
03-21-2009, 23:52
Аз не бих я простила освен ако не обичам човека и знам , че няма да го повтори. :-x
Аз не бих я простила освен ако не обичам човека и знам , че няма да го повтори. :-x
Ти хубаво, ако го обичаш ще му простиш, ама дали ако той те обича изобщо ще ти изневерява?!
sextazy_baby
03-22-2009, 05:13
За мен изневярата е бягство от еднообразното и баналното...но от друга страна е предателство и не бих я простила
Na men tva e nai - golemiq mi strah v1v vsqka edna vr1zka.Tova e predatelstvo nikoga ne bih q prostila
LovelyGirl
03-22-2009, 06:43
Изневярата е липса на уважение,предателство,егои зъм..
ivcheto0o
03-22-2009, 06:58
ne6to koeto ne bih prostila :?
Bellatrix
03-22-2009, 07:07
Краят на една връзка. Щом някой изневери значи:
Не те обича истински.
Не те уважава.
Не му стигаш.
Не е щастлив до теб.
Оттам нататък просто няма смисъл.
miss_ludataa
03-22-2009, 07:39
Изневярата за мен е :
-предателство
-породена е от ежедневие и еднообразност
-лъжа
-егоизъм
-липса за нещо
-края на една връзка
YouMakeMeFeel
03-22-2009, 07:42
Нещо, заради което си заслужава да теглиш шута на партньора си без да ти мигне очето. :)
... [ + ] 1 :)
DevilWish
03-22-2009, 07:54
Изневярата за мен е :
-предателство
-породена е от ежедневие и еднообразност
-лъжа
-егоизъм
-липса за нещо
-края на една връзка
Много точно си се изразила ;)
partychild
03-22-2009, 07:57
Не те обича истински.
Не те уважава.
Не му стигаш.
Не е щастлив до теб.
Оттам нататък просто няма смисъл. :? няма прошка за изневяра..за мене означава КРАЙ !
За мен изневярата е бягство от еднообразното и баналното...но от друга страна е предателство и не бих я простила
Kostadin_682
03-22-2009, 08:03
Ти хубаво, ако го обичаш ще му простиш, ама дали ако той те обича изобщо ще ти изневерява?!
+1
Ако изневери... вратата.. и айде... :x
Изневярата е едно от най-долните и мръсни неща които човек може да пречени да друг човек.Аз такова нещо никога не бих простила.Даже няма да мога да го погледна повече.
Na men tva e nai - golemiq mi strah v1v vsqka edna vr1zka.Tova e predatelstvo nikoga ne bih q prostila
напълно съгласна :)
Не те обича истински.
Не те уважава.
Не му стигаш.
Не е щастлив до теб.
BigFakeSmile
03-22-2009, 08:49
но със сегашния ми приятел не е точно така...
иначе да...аз съм му изневерявала...но не съжалявам
Изневярата за мен е жестоко предателство и определено не бих го простила. Явно този човек не оценява какво има и следователно получава един шут. :D
Изневярата е постъпка,подтикната от липса на разнообразие/ласки/любов/доверие в една връзка.В повечето случаи (да не кажа във всички) вината е на човека,на когото са му изневерили (все пак щом на партньора ти му липсва нещо и ти не можеш да му го дадеш е нормално след време да го потърси в някой друг).Желанието за изневяра в повечето случаи се поражда от липсата на комуникация между партньорите ... Просто човека,на когото му липсва нещо премълчава,защото не иска да нарани партньора си,но в последствие нещата стават доста по-сериозни.
moneycomeme
03-22-2009, 09:13
Преди всичко е човешко!Естествено нищо хубаво не е за мен изневярата,защото това показва купища качества,към които аз не се стремя нито пък търся...Силно се надявам да не ми се случи нито да съм потърпевша,нито да съм в ролята на изневеряваща,ако толкова искам да съм с друг бих могла да го направя по честния начин-късам гаджето и хващам другия,но само когато картите са на масата!Винаги съм уважавала хората,които умеят да прощават,тъй като аз все още се уча на тази опция.... :) Много зависи от ситуацията все пак,но ако се стигне до там аз да трябва да прощавам,ще се радвам да простя,защото за мен това е една малка победа и нова доза доверие към момчето.....!
moon_flower
03-22-2009, 09:23
Ами от една страна смятам,че това показва доколко държи един човек на теб.Изневярата е като предателсвто.Никога не се забравя.Но пък от друга страна наистина е човешко.Никога не можеш да бъдеш сигурен каква е била причината и затова не бивеа да се съди прибързано.И понеже съм доста отстъпчива бих простила една изневяра.
cinderella_gugutka
03-22-2009, 09:28
доказателство колко много дадения 4овек "държи на мен"
но дали бих простила или не зависи колко много аз държа на него
Converse333
03-22-2009, 09:41
Ми първо бих се направила,че ще му простя.После ще му изневеря и аз :D и после вратата и чупкааа 8)
vlubeno_momi4e***
03-22-2009, 09:57
Не те обича истински.
Не те уважава.
Не му стигаш.
Не е щастлив до теб.
JahSoldier
03-22-2009, 10:41
Прощавала съм, и бих простила отново. За да му простя, значи съм го обичала, а щом го обичам не бих искала да го загубя заради толкова незначително, според мен, нещо. Сметнете ме за тъпа, но просто не си заслужава да слагаш край на връзката заради една грешка от страна на половинката ти. :) И ако това не стане перманентно ще търся вината в себе си. Все пак, за да потърси нещо при друга, значи аз не съм му давала необходимото.
sweet_sorcerer
03-22-2009, 10:44
Изневярата е липса на уважение,предателство,егои зъм..
+1
flower123
03-22-2009, 17:27
не знам дали гордостта ми би простила такова нещо..ама нали знаете има ли първи път,ще има и втори
Cellmate
03-22-2009, 17:38
Пълен шит.
не знам дали гордостта ми би простила такова нещо..ама нали знаете има ли първи път,ще има и втори
съгласен съм с теб... случи ми се за 3ти...
puk to ko ni6to ob6to se pak pove4eto momi4eta koito smqtat 4e priqtelite im sa prekaleno verni sa im izneverqvali pone 2 puti bez te da znaqt :) ama nqma problemi de
i po temata zavisi ot situaciqta :))))))))))
Kikincety
03-22-2009, 18:32
нямам думи 8)
gLoRiToO
03-22-2009, 18:52
Не вярвам че бих могла да простя такова нещо на човека до мен,колкото и да го обичам!
предателство,разочаровани ...
Най-подлото,гадно и мръсно нещо което може да се случи в една връзка.
BOnBoNChEtO333
03-22-2009, 19:56
Нещо,което не бих простила.
evelinka1122
03-22-2009, 19:58
изневярата по принцип е мн егоистична постъпка... изключително долна!
мн трудно бих простила такова нещо... нз дали изобщо...
но рано или късно истината винаги излиза на яве... :)
DiabolicalSoul
03-22-2009, 21:31
Какво е за вас изневярата ? отговори и мнения !... приятно изживяване за кратко без любимия човек - все едно гледаш мач с приятели......... ако има чувства вече е друга работа........ 8)
Wrathchild
03-23-2009, 03:55
Егоистична постъпка, абсолютно потъпкване на всякакво доверие в другия. Като цяло - едно неуважение. От една страна, заради това, че вместо да обсъдиш проблема с половинката, ти си хукнал по чуждо, от друга пък си направил нещо, което да нарани човека, който уж обичаш. А ако си го направил просто за спорта - още по-зле.
изневярата е нещо относително. винаги съдим човека, който ни е предал доверието, но никога не се обръщаме навътре към себе си за да видим как ние го предаваме.
винаги съм мислела, че никога няма да изневеря, но факт е че се случи. може да е било забежка, нещо моментно, всъщност било е 2-3 целувки, но изневярата си е изневяра. и така както моите ангели са били слаби в него момент, какво трябва да очаквам от другия? да не вижда нищо освен мен? това няма как да стане. важното е когато усетиш, че преминаваш границата, да направиш така, че моментално да се върнеш в правия път. това не си ли го направиш сам, никой не може да го направи за теб
Изневярата е предателство и щом е имало 1-ви път и ще има и други...Мое мнение..
Изневярата е предателство и щом е имало 1-ви път и ще има и други...Мое мнение..