View Full Version : Натискане на публично място?
dark_angel3
03-22-2009, 10:50
Cпоред вас хората,които са влюбени,трябва ли да се натискат на публично място ..?
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
cherinka
03-22-2009, 10:53
И да не са влюбени, пак се намират индивиди, които да го правят. :)
А ти защо питаш?
moneycomeme
03-22-2009, 10:55
mrazq ,,TRQBVA,, ...na koito mu puka ne se natiska,na koito ne mu puka se natiska,koito iska se natiska,koito ne iska ne se natiska!
gLoRiToO
03-22-2009, 10:58
Абе когато двама души се обичат няма нищо лошо да показват любовта си и пред другите и на всякъде.А въпрос кое е морално и кое не е друг вече и зависи от гледната точка!
Sebastianek
03-22-2009, 11:00
зависи, но принципно - да
sextazy_baby
03-22-2009, 11:03
Естествено че МОЖЕ
dark_angel3
03-22-2009, 11:07
А ти защо питаш? С една фр спорихме на тази тема,и исках да чуя и други мнения :)
angel4e_f3
03-22-2009, 11:14
На мнение съм, че е възможно и че си зависи от хората. Аз лично съм ОК с това ... :)
cherinka
03-22-2009, 11:51
А ти защо питаш? С една фр спорихме на тази тема,и исках да чуя и други мнения :)
Аха.
Ами, подобен спор на такава тематика няма как да завърши с единодушен отговор...
dark_angel3
03-22-2009, 11:55
Аха.
Ами, подобен спор на такава тематика няма как да завърши с единодушен отговор... Така е
Jumbie483
03-22-2009, 11:58
Абе то може и не е нищо ново...
Но аз лично съм против тази идиотщина :?
1 целувка ок, ама много прекаляват някои :(
Converse333
03-22-2009, 12:15
Онзи ден гледах една двойка в даскало.Момчето по мои наблюдения е много притеснително.Ама момичето му се натиска,той се дърпа. :-D Смешна картинка. :lol:
Иначе ако хормоните се разбушуват хората не са си виновни... :razz:
NaNa_SladuRana
03-22-2009, 12:21
всеки има право да се натиска,където си иска :D аз лично съм против,но явно гаджето ми не е :?
GossipGirl89
03-22-2009, 12:30
Що за тъп въпрос ?! Това си е личен избор, но не е много приятно да се качиш в градския примерно и някви лапетии да ти се мляскат пред очите...
Аз нямам нищо против това но всеки трябва да си има граница защото всеки ден виждам индивиди които още малко ще се на**** в някое кафене 8-) :lol: :D :D
TooLittelTooLate
03-22-2009, 12:49
всеки има право да се натиска,където си иска :D аз лично съм против,но явно гаджето ми не е :?
И при мен е така.
cinderella_gugutka
03-22-2009, 12:57
е нека се натискат ама в рамките на нормалното де-всмисъл много е тъпо когато някакви се натискат 30 минути в кафенето без да спират...
fluffka1
03-22-2009, 13:02
що не? :D
Ами няма лошо да се показват чувствата към любимия човек, но лично според мен явното натискане, с излезналите езици и там други неща просто е неприлично и един възпитан човек не би си позволил такива неща.
GregoryHouse
03-23-2009, 05:32
Че на другите кфо им пречи? Комплесите които избиват в този момент?
valdesbg
03-23-2009, 09:14
Абе всичко може на тоя свят. Зависи колко ти хлопа дъската :)
GotTheLife
03-23-2009, 11:01
дотолкова колкото е допустимо :D :D :D
CucAgMuH
03-23-2009, 11:08
Че на другите кфо им пречи? Комплесите които избиват в този момент?
Запечатал ми се е един отличителен момент в паметта. Велико Търново. Тананикам си "Събуждам се през нощта и търся малко да хапна храна, а няма нито жена, нито майка да сготви сега" и си припомням процедурата по селектиране на места за хранене. Попадам на подходящото място след около пет минути - празно, сервитьорите стоят като на пост(изпънати, втренчени в нищото, леко надали уши в поза "слуш" въпреки че няма никой вътре). Влизам. Поръчвам си любимото ми телешко филе с пилешки хапчици и малко бекон.
Обаче непредвидливо съм седнал до прозореца. Много непредвидливо. За съжаление го осъзнах късно, след като ми донесоха така мечтаната храна. Тъкмо се наслаждавах на първата си хапка, когато забелязах през прозореца весела двойка. Дотук добре. Държаха да се мляскат и да се прегръщат. И тук нямаше да е лошо, ако гледката пред мен не бяха титаничните задни части на съществото което се предполага че играе ролята на жена във историята. Няма да отделям време да обеснявам че споредм мен не е много естетично раменете ти да са два пъти по-тесни от таза, при което да си сложиш прилепнали дрехи(понеже дълго време спорим дали дебелите хора слагат прилепнали дрехи или просто дрехите прилепват - да обясня че прилепналите дрехи се разпознават по тов че са прищипали сланинка и тя прелива на катове...).
След двуминутно мъчение по-дребничкото от двете същества които наблюдавах успя да се откопчи от прегръдката на смъртта. Тогава смъртта се обърнаи видях лицето й. Бих бил шокиран от грима, ако не бяха мустаците. Приседна ми. Сещате се - онова дето ти се свива гърлото, и ако в момента преглъщаш нещо, то поема или надолу или нагоре, според зависи докъде си преглътнал. Моето беше надолу, но не беше приятно. "Спокойно, те ще си тръгнат" - казах си аз. Дръжки. Явно нямаше да мога да гледам залеза докаот си похапвам, защото и те се наредиха да го гледат. По-слабичкото същество беше буквално завлечено да го гледа. За миг ми стана жално за него, но после егоизма взе връх. Демонстративно станах от масата и седнах на противоположната страна. Да си доям.
Мен лично ей това ми пречи. Понякога. Но се преживява.
Само че, нали се сещаш - 10-12 годишните също го виждат това. По улици, паркове и така нататък. Идеален пример за подражаване. Може още доста да се понапише, но хич не ми се занимава. Ако се замислите сами ще откриете смисъла.
струва ми се глупаво, първо защото само правиш шоуто на познати и непознати, и второ защото те разбират колко ниска морална култура имаш (поне да не го показваме :D )
BOnBoNChEtO333
03-23-2009, 13:12
Аз смятам,че всеки може да се натиска,където иска и когато поиска. :-D
TheBeliever
03-23-2009, 14:36
Зависи какво имаш предвид под "натискане". Според мен в рамките на нормалното са няколко целувки, гушкане, ръце на коленете, кръста и подобни. Но да си навреш езика до сливиците му/й и ръцете под дрехите вече е просташко.
И ние с приятеля ми сме се увличали понякога, но е било по-скоро на шега и без да прекаляваме.
hooliganka89
03-23-2009, 14:38
Винаги са ме дразнили такива вдойки,ужасно смешни са.
Чудя се,няма ли кой да им го каже? :D
На мен лично не ми е приятно нито да гледам "натискане", нито да се "натискаме" с приятелката ми. Освен липса на възпитание, не виждам какво друго бихме демонстрирали. Любовтта не е да биеш насред село тъпана и да крещиш: "Я обичам Пена и нощеска ще я зема!"
ifkataAa
03-23-2009, 15:02
Ако си възбуден или загорял и на площада ще се чукаш ! Малко тъпа темичка .. :)
mickelangelo
03-23-2009, 16:20
Според мен има някаква граница .. и сега като се замисля .. по някога тя се размива ... все пак човека срещу вас .. ви привлича повече от другите ... е трудно по някога човек да се спре .. супер яко е да видиш някой влюбени да се целуват някъде ... но да са от хората на който им трябва стая ... според мен не е редно да е на публично място ( не че не съм бил в такова положение но все пак ) зависи къде и как ще ни избият лимките ;)
flower123
03-23-2009, 16:22
и аз и против.няма лошо държане за ръце,прегръдка,целувка..но аз лично се чувствам неудобно за повече,а и ми прави лошо впечатление като видя някои ,които са се награбили за световно на доста публично място
soul1199
03-23-2009, 16:25
vseki e svoboden da pravi,kakvoto si iska :)
vesito13
03-23-2009, 16:26
Cпоред вас хората,които са влюбени,трябва ли да се натискат на публично място ..?
Moderated by slun4ice
т.7 от правилникаВсичко се случва , не знам не бих казала , че нещо такова ми пречи . Пък и понякога просто те влече това :-D
HipHopBlond
03-23-2009, 17:51
Няма Лошо...
hooliganka89
03-23-2009, 18:03
Ако,ако,ако ама акото мипише и цапа :razz: :razz: :razz: