Влез

View Full Version : За изневярата-искрено и лично

flower123
03-22-2009, 17:30
Най-вероятно има такава тема,но не ми се рови до н-та страница и за това пускам тази.ако модераторите преценят-ключ
и така дами и господа
какво разбирате под изневяра?целувка,секс или дори един флирт?
изневерявали ли сте,колко пъти?хващали ли са ви, или вие признахте или пък не се разбра?
по какво познавате,когато/ако половинката ви изневери?

Bellatrix
03-22-2009, 17:34
Аз не съм изневерявала до сега.
На мен са ми изневерявали. Познава се главно по това, че вече е отнесен и държанието му коренно се променя. Вече сякаш не му пука толкова за теб. Става хипер ревнив (но не от любов, а от чувство за собственост). Изключва си телефона често...
(Е, аз разбрах чак като го видях да целува най-добрата ми приятелка, но попринцип: това са признаците.)

elsy
03-22-2009, 17:45
Тема за изневярата има на същата страница даже.
Иначе според мен е глупаво. Ако държиш на човека до теб няма да го направиш.

nicolepcd
03-22-2009, 17:48
Бе то сега през тия години ако не изневеряваш - кога тогава? :D Иначе аз не съм, а дали на мен са ми изневерявали - не знам 8-)

ifkataAa
03-22-2009, 19:00
Според мен изневяра е дори малък флирт, да не говорим за целувка.Ако обичаш някой човек наистина, ще му бъдеш безрезервно верен :)

evelinka1122
03-22-2009, 20:02
не съм изневерявала до сега, нито моята половинка... :)
под изневяра разбирам под целувка и вече нещо повече от това... а относно флирта... зависи пак от случая... но мога да кажа, че е пак малка изневяра...

LovelyGirl
03-22-2009, 20:03
Целувка,секс..изневяра е естествено.
Не съм изневерявала и не бих го направила.
Ако има нещо,което ми липсва или някакъв проблем,бих го обсъдила с приятеля ми.Предпочитам да разговаряме за всичко-било то лошо или добро.Така се оправя една връзка.

ThePowerOfLove
03-22-2009, 20:07
Преди време бившият ми приятел прие излизането с едно момче за изневяра..А аз дори не съм го прегръщала оня :? И не сме флиртували ама..
Иначе на мен не знам дали са ми изневерявали, надявам се не :) Под изневяра разбирам поне целувка..

Soy_tu_mujer
03-22-2009, 21:00
Изневярата е подло нещо... Тя може да бъде в целувката, за секс да не говорим.
Аз не съм го правила. Предполагам, че не са ми изневерявали, но поне се надявам, а и ме съмнява. :)

Не пожелавам на никой това, а и гадно е, когато незнаеш за нея... Заблуждаваш се. За предпочитане е човека да ти каже. А инъче незнам по какво бих разбрала за изневяра, освен самопризнанието, което е рядко срещано. :) Пазете се от такива...

sh3_1s_7h3_0n3
03-22-2009, 21:09
Изневярата е само в начина ви на мислене...

Мозъците ви са промити от някакви 'общовалидни истини' за нея.

GregoryHouse
03-23-2009, 04:58

Я един път да съм съгласен с "властта". Май ще е уникален за мен случай :D

Wrathchild
03-23-2009, 09:36
what3ver, така е. Все пак има двойки, за които секса с друг не е изневяра. А аз пък се чудя, ако той не е, то тогава кое е?

valdesbg
03-23-2009, 09:40

Я един път да съм съгласен с "властта". Май ще е уникален за мен случай :D
+1 8)

GossipGirl89
03-23-2009, 10:14
Не съм изневерявала до сега и не ми се е случвало да ми изневерят (или поне аз не знам).
Но това, което знам със сигурност е, че няма да го простя никога. Аз съм човек на крайностите - или е само мой, или си заминава...такова нещо като средно положение няма.
Иначе за изневяра приемам целувката, свирки, секс. Флиртуването не го считам за изневяра :)

ThereIsNoWayOut
03-23-2009, 10:35
Секс , целувка , флирт ... всичко това е изневяра .. излишно е да казавам , че флирта води до целувка ,а целувката до секс . Не съм изневерявал никога и никога няма да го направя. Както и не бих простил изневяра . (може би един флирт бих простил, зависи от ситуацията)

sh3_1s_7h3_0n3
03-23-2009, 18:34
GregoryHouse, това, че съм от 'властта' не означава, че имам коренно различно мнение от останалите потребители по житейските въпроси. Дали пише модератор, фен, новак или т.н в случаи като този няма абсолютно никакво значение. Не разбирам защо толкова ни се злобите дори когато изразяваме мнение като 'обикновени потребители'. Това, че по конкретна тема сме на едно мнение не знам защо е толкова фрапиращо... Нито смятам за заяждане ако някой изрази мнение различно от моето (стига да се аргументира без злобни, арогантни нападки), нито че е ужасяващо мнението на 'някой от властта' да съвпадне с мнение на 'потребител'.... Понякога наистина ме хвърляте в недоумение с такива изказвания. Голям праз кой какъв е... пф. ;)

Wrathchild, за такива двойки обикновено понятието 'изневярата' не съществува... Те се разбират, че 'просто излизат' и кой какво, къде, с кого прави... не го е грижа. Не си го слагат и на сърце. Но това е договореност между двамата. :)

ThereIsNoWayOut, не си ли противоречиш малко? Според теб флирт -=> целувка -=> секс.
Всяко води към другото. Накрая пишеш, че би простил флирта, т.е. излиза, че прощаваш и секса. Илиии... поне аз така го разбирам. :-o

mitkom89
03-23-2009, 20:52
Мисля, че изневярата е гадна... Особенно ако държиш на човека. На мен май не са ми изневерявали, а и да са вече не ме вълнува...

valdesbg
03-24-2009, 05:05
what3ver бе майтап да има, що се връзваш? Хаус пуска мухички и гледа кой ще тръгне да ги лови ;)

Ама иначе верни неща думаш, чадо мое :)

Gary
03-24-2009, 07:53
Изневяра е тогава, когато се почувстваш излъган. Може да е от флирт, може да е от целувка, може и от секса. Аз лично постоянно флиртувам с девойките, но с всички по малко и приятелката ми знае, че не е сериозно, просто лош навик:) На мен са ми изневерявали, аз съм разделял двойки - бе гадна работа си е, спор няма. Единственото, което не съм правил, е аз да изневеря. Ма не е късно:)

Wrathchild
03-24-2009, 08:42
what3ver
Именно, че за някои изневяра е едно, за други е друго. Мен някой няма да ме убеди, че целувката не е предателство, както и аз няма да убедя никой, който вярва, че да правиш секс с друг не е нещо кой знае колко различно от това да отидеш с приятелки на кафе.
Принципно съм съгласна с ThereIsNoWayOut. Но не съм съгласна, че флирта води до целувка. Но тук идва и различието между половете - жените флиртуват ей така, за забавление. Да пуснат мухата и да се изпарят. Мъжете пък се надяват на секс. Моята собствена нагласа в случая за флирта няма смисъл да коментирам - само разтегляне на локуми ще стане.

plmn
03-24-2009, 08:50
не одобрявам изневярата. ако знаете, че няма да устоите на изкушенията около вас, просто не се обвързвайте сериозно. няма смисъл да залъгвате и да губите времето на другия. [;

selens
03-24-2009, 16:10
Изневерявали са ми даже ги хванах и то случайно :x Странното е че нищо не ми трепна явно не съм ревнива .... Казах им по едно f*ck you и се ометох 8-)

beiho
03-24-2009, 18:56
Вижте трите неща са свързани някакси.Първо флистуваш, после се увличаш в този човек, след което в теб кипи силно привличане, дори и да обичаш друг, не можеш да устоиш, след което един ден става гадното-изкушаваш се и без да мислиш правиш секс с него!!!!!!Да ви кажа, истинската любов не започва от един прост флирт, а от тайни чувства и желание.Сексът идва много по-бързо, може би мълниеносно, харесваш го, възбужда те правите работата и после даже не го поглеждаш!

sh3_1s_7h3_0n3
03-24-2009, 20:33
^^ По този повод, beiho, имаш ли снимка в анфас или полупрофил с брадичка? :oops:

LUDAKIS1
03-25-2009, 18:16
Ами ако тряя да съм честен да - изневерявал съм само веднъж .. :oops: не се гордея , просто много пъти са ми изневерявали иии ми писна и си казах еми хуу щом на те ще го правят защо и аз да не го правя . Но го аправих ей така за да мога да си кажа еми и аз съм изневерил. Мисля обаче, че тва с промяната на държанието и другите тем подобни са глупости с момичето на което изневерих вървим още ии не ме е хванала а тя пък е супер ревнива .

ThisIsMe
03-25-2009, 18:24
не съм изневерявала,защото обичам човека до себе си и защото за мен изневярата е най-голямото предателство .Ако той ми изневери,в което се съмнявам..ще го разбера по отношението му към мен.

dragonfly92
03-25-2009, 18:35
не съм изневерявала,защото обичам човека до себе си и защото за мен изневярата е най-голямото предателство .Ако той ми изневери,в което се съмнявам..ще го разбера по отношението му към мен. честно казано дори немога да си представя да изневеря, никога никога не бих го направила :? :? :? а мисля че и той също не би :)

moon_flower
03-25-2009, 18:39
За мен всеки един интимен жест се брои за изневяра.Дори и една целувка е предателство.Аз поне така виждам нещата. :)

FancyGirl
03-27-2009, 10:29
Аз лично не съм изневерявала буквално ... и на мен не са или поне се надявам. Изневярата е една целувка,секс,дори когато приятеля ти мисли за друга е предателство ... за него/нея ти трябва да си единстен/а..или аз поне виждам така нещата незнам... но аз не бих го простила.. :-$

kiki111
03-27-2009, 20:27
Изневярата за мен е целувка,секс...
Винаги съм си мислела,че не бих простила изневяра,но явно съм грешала!Когато прекалено много държиш на някого не се замисляш много,много...простих изневярата му....дали обаче съм постъпила правилно незнам
Лично според мен човек изневерява когато нещо във връзката му не е както трябва,нещо му липсва...а не за разнообразие или защото бил прекалил с алкохола и незнаел какво прави.Това не е оправдание :С
Ако достатъчно държиш на човека с който си не би му изневерил!!!