Влез

View Full Version : Обичам да слушам силно музика

pavelvasilev
03-22-2009, 19:38
Абе хора,много обичам като се прибера в къщи да си пусна музика силно, трябва да ви кажа че изпитвам такъв кеф от хубава и СИЛНА музика че на моменти изпадам в делириум чувството е по-хубаво и от секса направо подивявам,НО проблема е че живея в апартамент макар и тухлен но трябва да се съобразявам с съседите, някакви идеи как да подкупя съседите да търпят :)
Преди живеех на квартира в цяла къща в Банкя с бившата ми приятелка 5 години и ви казвам най-лудите купони и слушане на силна музика съм правил там,няма съседи и дяволи нооо, сега в апартамент си е кофти спрямо къщата...
Е как да накарам съседите да ми изтърпят силната музика която кара кръвта ми да кипи :grin:

plmn
03-22-2009, 19:42
сложи си слушалки

pavelvasilev
03-22-2009, 19:52
сложи си слушалки

не е същото пич,усещането е все едно например: като правиш секс с партнъорката си и вместо това да мастурбираш!... губи се тръпката от звуковата вълна която усещам от мощните звуци на музиката в себе си :grin:

plmn
03-22-2009, 20:10
знам за какво говориш, добре че живея в къща, нямам проблеми със съседите 8-)

MrUndaztood
03-22-2009, 20:23
Ооо да така си.И аз живея в тухлен апартамент(тия от новите кооперации,не знам колко се чува и колко не),още няма много хора около мен,но пък и да има слушам музика до 2 после почивка до 4 и от 4 продължавам до 10.Така е по-закон,така чееее...държавата е на моя страна 8) е не всеки ден де

Да не говоря,че на 2 етажа над нас в 1.30 като бяха надули чалгата,а аз ставам в 6 за даскало и се чудя от ъде идва братче,съседите до нас спят,нямааа...цялата къща обиколих и накрая разбрах,че идва от аспиратора ни в кухнята,явно звука влиза в техният и от там в нашият...ИЗДИВЯХ

Madn3s5
03-22-2009, 22:15
Съобразявай се. Не можеш да им надуваш главите по цял ден.. Надувай я умерено петък събота .. но не и когато знаеш, че им пречиш. :)

mim4ety_sara
03-23-2009, 07:37
Mene ne mi puka,ot doly i do nas jiveqt teen-ove i to momcheta ii 1 me haresva i ne smee da mi kaje nishto! 8-) :razz: :razz:

MrUndaztood
03-23-2009, 11:53
Mene ne mi puka,ot doly i do nas jiveqt teen-ove i to momcheta ii 1 me haresva i ne smee da mi kaje nishto! 8-) :razz: :razz:

Подла манипулаторка

VampireGirl666
03-23-2009, 12:01
Какво ти пука кой чува музиката и кой не?Надувай до дупка и това е.Аз вече с никой не се съобразявам,щото над нас живее дебил,който слуша чалга и веднъж в 3 часа беше надул музиката.Само с него не се разбирам с тая чалга,иначе другите съседи са тийн-ове и не правят проблем,а и слушат същата музика,която и аз. :grin:

YouCantStopMe
03-23-2009, 12:51
Абе.. я надувай музиката като те кефи и не се притеснявай. :lol:
П.П Аз пък не обичам мнооогоо силната музика. 8-)

Jumbie483
03-23-2009, 13:29
Не виждам защо трябва да ти пука... 8-)
В нашия блок в петък вечерта от долния етаж под нас един такава музика пуска, че аз в нас не мога да се чуя какво говоря :shock: :D
първия път когато дойде тук (да живее) направо помислих, че има някакво звуково заметресение :lol: :lol:
но до колкото знам още никой не му е правил проблеми..
и на теб ако никой не ти се кара да речем, няма причина да се съобразяваш

Slashy
03-23-2009, 14:19
отдолу тоя като ми надува преслава всеки ден, напрао умирам.
а аз като си надуя музиката тая отгоре блъска с някъв прът!
ай сиктир оттука

nefchi_bs
03-23-2009, 15:36
Ами ние целия вход слушаме силна музика и се опитваме да си надсвирим колконите :D Купуваш си едни хубави слушалки и усилваш до край..

ToniStoraro
03-23-2009, 16:00
Най - яките купони не ги правиш ти мой човек! Не знаеш при мен какво става :D Яко музика и комшиите нищо против нямат, щото и те ми харесват музиката и целият вход кънти :D И дядката от горния етаж нищо не може да ми каже, така че не ми се хвали със силна музика :D Какво има да ги подкупваш обаче? Като не им харесва - не пускай. Не си случил като мен на комшии :D При мен оплаквания само от съседния блок има :D Ама както и в случая на nefchi_bs всички режем яко! В твоя случай, наистина, си купи слушалки, ама големи и хубави, по - мощни така, та да се кефиш.

alex4e7o0o
03-23-2009, 20:19
Ами яя си надувай музиката и да не ти пука!!И аз правя така в къщи..Съседите почват да званят на вратата,ама аз не отварям :grin: :grin:

stuci_i_miri
03-24-2009, 12:07
слушалките на макс, а колоните не мн тихо и немож ги чу ко ти обясняат! 8)

danielchety
03-24-2009, 13:35
да не ти пука .. усилвай до дупка 8-) .. аз поне сега така съм направила :lol: :D

Monza
03-24-2009, 14:15
Слушалки пич.....колкото и да не е приятно но няма как да не се саобразяжаш,разбирам цялият блок да слъша музика(силна.... съобразяваи се :smt048 :smt048

Infinity
03-24-2009, 14:42
Ами,да това определено е един от кофти недостатъците на това да живееш в апартамент,а аз не мога да изкажа много компетентно мнение,тъй като си живея в къща,но може би трябва да се съобрязавш от време на време..все пак,както казах вече недостатък е ..няма как!

kykykate
03-24-2009, 14:51
Ако не е чалга,надувай до дупка без да ти пука :D

pavelvasilev
03-25-2009, 17:59
...така като ви чета коментарите сте истински непукисти а :D май ще гледам да надувам музиката в разрешените часове все пак или по изключение 1-път седмично,имам готини съседи все млади семейства защото живея в нов блок,но проблема е че съседите над мен,до мен са с малки деца,специално заради тях ща не ща ще се съобразявам :-({|=
лека вечер на вас :)

ThisIsMe
03-26-2009, 06:12
Надувай до дупка + басовете яко и другите да си гледат работата....и на мен много пъти са ми казвали да намаля и аз ужасно се ядосвам ,но после отново си слушам силно...ако те притеснява слагай слушалките и така няма да пречиш на никой.

StillLovingYou
03-26-2009, 10:52
Като си надуя музиката се чува на 500 метра. Не се бъзикам :D А съседите... барат мекия.

YourPoison
04-03-2009, 12:15
и аз живея в апартамент ама много не ми пука ..увеличавам си ама баба идва и ми се кара често :D ии като няма никой у нас ..това и чакам увеличавам сиии 8-)

YourPoison
04-03-2009, 12:15
Надувай до дупка + басовете яко и другите да си гледат работата....и на мен много пъти са ми казвали да намаля и аз ужасно се ядосвам ,но после отново си слушам силно...ако те притеснява слагай слушалките и така няма да пречиш на никой.
+1

bellzee
04-07-2009, 12:59
:smt002 пич надувай яко и въобще да не ти пука :grin: :grin:

Rofl4e
04-07-2009, 18:41
въобще да не ти пука..
пък ако не се изнеси в къща да живееш

eple
04-07-2009, 19:39
аве не ви е приятно някой друг като ви усили омразна за вас музика,ама иначе -'надувай кво ти пука'
еми като не ти пука,ще слушаш и на съседа и ще мълчиш..

above99
06-26-2009, 06:33
Както сички тука и аз се кефя мн на силната музика и отвреме на време си я цъквам на макс докато чистя из апартамента ала бала... проблема е че съм в панелка и под мойта стая съседа е напраил стая за новороденото си бебе и идва ми се разпрая как той и жена му неможели да спят от мен и музиката... От прая ми някви заплахи... накрая ще ко изгърмя и ще го просна. но съм цивилизован гледам да се разберем но нестаа... мисля че спазвам закон и правила от 6 до 22 и зимата от 7 до 22 нали така и дори от проста етика от 2 до 4 пак не слу6ам за да спят хората ма газето явно неми се кефи и ще стане варгал скоро... казвайте кво да го прая? :x

sexa_na_kompleksa
06-26-2009, 07:02
Егаси егоистите сте! :shock:
При положение, че около вас има малки деца, редно е да се съобразявате!
Ама е за това държавата ни не струва! Всеки казва "кво ти пука"! Трябва да се правят компромиси, бе, хора! Всеки обича да слуша силна музика и да вдига шумни купони... но не винаги това е възможно. Ако има възрастни хора, които искат да си починат на обяд за 1-2 часа, или малки деца, какво ви пречи да слушате музика малко по-тихо?!

LittleDude
06-26-2009, 07:15
Аз като пусна Angerfist - FUCK TRANCE на домашното кино, изпадам в екстаз :D Пробвайте я! Не е за субуфери под 120W :D

LizZz
06-26-2009, 20:44
Айде, стига сте си мерили пишките (буферчетата).
Иначе се разбери със съседите едно време, по което да бичиш.

sweet_bunny
06-26-2009, 20:57
Съветът ми е да се съобразяваш с часовете,които за отделени за почивка.Сутрин до десет,следобед от два до четири и вечер музика до сет часа.

P.S.-За последното не съм много сигурна

Tempest
06-26-2009, 21:49
и кво слушат тия съседи, че слушате една и съща музика? Хаус? Транс? Минимъл? Или вие не правите разликата? Живея в къща, в непосредствена близост до циганския квартал и много се дразня когато се опитвам да се наспя и в 8-9 сутринта през отворения прозорец освен хлад, да влиза и някаква цигания или друга мазна дандания... сега циганите отсреща защо не усилват? Баща ми им направи контраатака - Deep Purple, Whitesnake, Nazareth, AC/DC... на старите респромчета... аз нямах против, съседите викнаха полицаи, които, след като поговриха с нас, санкционираха циганите... в тая държава ако не отмъстиш, няма да получиш справедливост! Усилвайте, но се съобразявайте с хората около вас!

MetalZone
06-27-2009, 06:24
Горките ми съседи... от години събират подписка да ме изселят в Сибир... а стерео уредбата ми да нарежат с електрически трион ! :D