.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Обичам да слушам силно музика

Абе хора,много обичам като се прибера в къщи да си пусна музика силно, трябва да ви кажа че изпитвам такъв кеф от хубава и СИЛНА музика че на моменти изпадам в делириум чувството е по-хубаво и от секса направо подивявам,НО проблема е че живея в апартамент макар и тухлен но трябва да се съобразявам с съседите, някакви идеи как да подкупя съседите да търпят
    Преди живеех на квартира в цяла къща в Банкя с бившата ми приятелка 5 години и ви казвам най-лудите купони и слушане на силна музика съм правил там,няма съседи и дяволи нооо, сега в апартамент си е кофти спрямо къщата...
    Е как да накарам съседите да ми изтърпят силната музика която кара кръвта ми да кипи
    Две глави мислят по-добре от една!

сложи си слушалки

Цитирай Първоначално написано от plmn
    сложи си слушалки
    не е същото пич,усещането е все едно например: като правиш секс с партнъорката си и вместо това да мастурбираш!... губи се тръпката от звуковата вълна която усещам от мощните звуци на музиката в себе си

знам за какво говориш, добре че живея в къща, нямам проблеми със съседите

Ооо да така си.И аз живея в тухлен апартамент(тия от новите кооперации,не знам колко се чува и колко не),още няма много хора около мен,но пък и да има слушам музика до 2 после почивка до 4 и от 4 продължавам до 10.Така е по-закон,така чееее...държавата е на моя страна е не всеки ден де

Да не говоря,че на 2 етажа над нас в 1.30 като бяха надули чалгата,а аз ставам в 6 за даскало и се чудя от ъде идва братче,съседите до нас спят,нямааа...цялата къща обиколих и накрая разбрах,че идва от аспиратора ни в кухнята,явно звука влиза в техният и от там в нашият...ИЗДИВЯХ
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Съобразявай се. Не можеш да им надуваш главите по цял ден.. Надувай я умерено петък събота .. но не и когато знаеш, че им пречиш.
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Mene ne mi puka,ot doly i do nas jiveqt teen-ove i to momcheta ii 1 me haresva i ne smee da mi kaje nishto!
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    Mene ne mi puka,ot doly i do nas jiveqt teen-ove i to momcheta ii 1 me haresva i ne smee da mi kaje nishto!
    Подла манипулаторка
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Какво ти пука кой чува музиката и кой не?Надувай до дупка и това е.Аз вече с никой не се съобразявам,щото над нас живее дебил,който слуша чалга и веднъж в 3 часа беше надул музиката.Само с него не се разбирам с тая чалга,иначе другите съседи са тийн-ове и не правят проблем,а и слушат същата музика,която и аз.

Абе.. я надувай музиката като те кефи и не се притеснявай.
    П.П Аз пък не обичам мнооогоо силната музика.

Не виждам защо трябва да ти пука...
    В нашия блок в петък вечерта от долния етаж под нас един такава музика пуска, че аз в нас не мога да се чуя какво говоря
    първия път когато дойде тук (да живее) направо помислих, че има някакво звуково заметресение
    но до колкото знам още никой не му е правил проблеми..
    и на теб ако никой не ти се кара да речем, няма причина да се съобразяваш

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    отдолу тоя като ми надува преслава всеки ден, напрао умирам.
    а аз като си надуя музиката тая отгоре блъска с някъв прът!
    ай сиктир оттука

Град
    In the middle of Nowhere
    Ами ние целия вход слушаме силна музика и се опитваме да си надсвирим колконите Купуваш си едни хубави слушалки и усилваш до край..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Най - яките купони не ги правиш ти мой човек! Не знаеш при мен какво става Яко музика и комшиите нищо против нямат, щото и те ми харесват музиката и целият вход кънти И дядката от горния етаж нищо не може да ми каже, така че не ми се хвали със силна музика Какво има да ги подкупваш обаче? Като не им харесва - не пускай. Не си случил като мен на комшии При мен оплаквания само от съседния блок има Ама както и в случая на nefchi_bs всички режем яко! В твоя случай, наистина, си купи слушалки, ама големи и хубави, по - мощни така, та да се кефиш.

Скайп - dark_elf2

Ами яя си надувай музиката и да не ти пука!!И аз правя така в къщи..Съседите почват да званят на вратата,ама аз не отварям

слушалките на макс, а колоните не мн тихо и немож ги чу ко ти обясняат!

Град
    Бургас
    да не ти пука .. усилвай до дупка .. аз поне сега така съм направила
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

Слушалки пич.....колкото и да не е приятно но няма как да не се саобразяжаш,разбирам цялият блок да слъша музика(силна.... съобразяваи се
    Лудите движат света!

Мега фен Аватара на Infinity
    Ами,да това определено е един от кофти недостатъците на това да живееш в апартамент,а аз не мога да изкажа много компетентно мнение,тъй като си живея в къща,но може би трябва да се съобрязавш от време на време..все пак,както казах вече недостатък е ..няма как!
    To infinity and beyond.

...така като ви чета коментарите сте истински непукисти а май ще гледам да надувам музиката в разрешените часове все пак или по изключение 1-път седмично,имам готини съседи все млади семейства защото живея в нов блок,но проблема е че съседите над мен,до мен са с малки деца,специално заради тях ща не ща ще се съобразявам
    лека вечер на вас

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Надувай до дупка + басовете яко и другите да си гледат работата....и на мен много пъти са ми казвали да намаля и аз ужасно се ядосвам ,но после отново си слушам силно...ако те притеснява слагай слушалките и така няма да пречиш на никой.

Като си надуя музиката се чува на 500 метра. Не се бъзикам А съседите... барат мекия.
    Scorpions forever!

Повече от фен Аватара на YourPoison
    и аз живея в апартамент ама много не ми пука ..увеличавам си ама баба идва и ми се кара често ии като няма никой у нас ..това и чакам увеличавам сиии

Повече от фен Аватара на YourPoison
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Надувай до дупка + басовете яко и другите да си гледат работата....и на мен много пъти са ми казвали да намаля и аз ужасно се ядосвам ,но после отново си слушам силно...ако те притеснява слагай слушалките и така няма да пречиш на никой.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си