View Full Version : отслабване
anetapz15
03-23-2009, 09:05
Хора знам че има много подобни теми за диети и тн но искам да питам според Вас дали ако ям само ябълки и понякога грейпфрути ще ми помогне да отслабна На мен ми трябва около 6-7 кг. И колко време горе долу ще отслабна ????
Stan4o123
03-23-2009, 09:41
по - скоро с зеленчуци ще стане... плодовете имат мн глюкоза , обаче са и мн полезни ... бе нз тия диети,само на плодове за мен са неудачни...пък и киселиността ще ти съсипе стомаха!
bonbon4e1
03-23-2009, 09:47
probvaii kato pie6 mnogo te4nosti,kato qde6 primerno salata iii plodove i to nai dobre greifurd ili kivi :)
ами да ще отсрабенеш ако си само на тва а за колко време нз зависи от организма ,но мисла ,че около 1-2 месеца трябва да ги свалиш :) ,но не забравяй и спорта
ti,4e 6te otslabne6 6te otslabne6,ama tiq drasti4ni dieti samo vredqt i posle se vra6tat rano ili kasno kilogramite,4e i dvoino.spri hlqba i testenite izdeliq i ograni4i sladkoto po bavno 6te stane,no mn po sigurno,i kakto kazaha sportuvai
anetapz15
03-23-2009, 11:07
ms za suvetite :-)
SoFarSoG00d
03-23-2009, 11:29
Ще отслабнеш,но ще си прецакаш тялото:кожа,стомах,след това ще си върнеш килограмите доста бързо,може и двойно,тъй като тази диета е временно решение на проблема с килограмите.Трябва ти балансиран начин на хранене,който да има продължителност,а не само краткотраен резултат.
Ако си с доста наднормено тегло 6-7кг няма да са проблем,но ако си си внушила,че толкова трябва да сваиш,а фактически нямаш такава необходимост,става кофти.
Не започвай диета само с плодове и зеленчуци! По добре яж по-малко хляб и сладко ходи на фитнес тичай и ще отслабнеш бавно но сигурно..и е по малка вероятността да има йо-йо ефект. :)
jeni92_abc
03-23-2009, 11:48
ще отслабнеш 100%,а за колко време - зависи от организма ти
Ще отслабнеш,но ще си прецакаш тялото:кожа,стомах,след това ще си върнеш килограмите доста бързо,може и двойно,тъй като тази диета е временно решение на проблема с килограмите.Трябва ти балансиран начин на хранене,който да има продължителност,а не само краткотраен резултат.
Ако си с доста наднормено тегло 6-7кг няма да са проблем,но ако си си внушила,че толкова трябва да сваиш,а фактически нямаш такава необходимост,става кофти.
+1
по-добре е да се консултираш с диетолог,който ще ти изготви подходящ режим за твоята възраст,височина ,активност и тн.Така ще свалиш и няма да си прецакаш здравето ,което е най-важното все пак нали? :wink:
Моя позната.. беше на диета, която се състоеше от това да яде по 2кг. ябълки на ден.. и имаше ефект.. и то доста бърз :) С упражнения... и много движения се предпази от йо-йо ефекта.. :)
Според мен обаче е по-добре .. просто да намалиш сладкото, безалкохолното и повечко упражнения. Постави си и час например 18:00 и след него не се храни.. има ефект :)
УСПЕХ :-)
SoFarSoG00d
03-23-2009, 12:25
Ябълките са полезни,но не са много препоръчителни за диета,защото още повече засилваг глада,а може и да се получат киселини,защото кората на ябълката ще дразни стомаха.
За диета е добре да ядеш салата или спанак,аз намблягам адски много на спаначена супа,спанак с ориз,копривена супа и не чувствам глад.
anonymous497065
03-23-2009, 12:29
Не започвай диета само с плодове и зеленчуци! По добре яж по-малко хляб и сладко ходи на фитнес тичай и ще отслабнеш бавно но сигурно..и е по малка вероятността да има йо-йо ефект. :)
Ъ?! :-o
не знам за ябълки и грейпфурти, но четах реклема на някъкви таблетки с който отслабвали в Сащ.И аз искам да сваля само няколко килограма, но не съм сигурна дали се предлагат тук.Hollywod diet се казват.Да сте чули нещо?
anetapz15
03-26-2009, 18:07
ми четох в нета че се е продавал онлайн само в САЩ и КАНАДА
не знам за ябълки и грейпфурти, но четах реклема на някъкви таблетки с който отслабвали в Сащ.И аз искам да сваля само няколко килограма, но не съм сигурна дали се предлагат тук.Hollywod diet се казват.Да сте чули нещо?
Продават се и тук. Четох във вестник "Уикенд"
anetapz15
03-27-2009, 13:51
Ам знаеш ли колко струват и как могат да се поръчат?
colymoly
03-27-2009, 16:20
първо да се извиня на авторката, че използвам нейната тема, но за да не пускам нова тъй като станаха много теми за отслабване вече, въпросът ми е притеснително ли е, че месец и половина не ям нищо тестено, сладко и всякакви вредни неща, сутрин пия чай, на обед малко кисело мляко с мюсли, тъй като сутрин не мога да ям, защото не ми се яде и вечер една филия пълнозърнест хляб с нещо за вечеря, което ми е наготвила майка ми, но не ям пържено, мазно, маргарини и всякакви такива неща, през деня ям кивита ябълки и банани, нп не отслабвам, няма никаква разлика от преди, не съм се теглила, защото не ми е важно колко тежа а как изглеждам и дали се харесвам, все пак вероятно преди да започна този режим съм била 52 килограма висока съм 165см, а резултати няма! :cry: и започвам да си мисля, какви ли не глупости дали не съм болна от нещо и какво ли още не, кажете вие за колко време сте отслабвали и има ли някой който също като мен се ограничава доста, а няма ефект
пфф организма си има нужда от всичко. ако искаш да отслабнеш яж каквото поискаш , но по малко и през определен период на време. и дъвчи мн храната. Примерно сутрин ставаш в 8 да кажем . Ядеш в 9 1 филиика, в 11 една ябълка. в 13:00 едно кисело мляко.. във 15:00 ти се е дояло нещо сладко .. взимаш 1 сладолед или шоколад в 18:00 хапваш едно паниче тараторче и към 20:00 часа вечеряш. А през времето в което не се храниш излез , покарай колело, потичай в парка, поиграй баскет. И ето ти ги над 5 кг слвалени без мъки :)
colymoly
03-28-2009, 06:58
точно това си мисля, да ям по-малко но много често, но не и шоколад :D продължавам здравословно
Mihailova
03-28-2009, 11:17
colymoly Организмът сам решава точно колко килограми са му излишни и са му нужни да свали.
colymoly
03-28-2009, 12:01
само не ми казвайте, че и даже ако стана анорексичка пак ще тежа толкова :shock: защото наистина имам нужда да отслабна, не е прищявка :x
само не ми казвайте, че и даже ако стана анорексичка пак ще тежа толкова :shock: защото наистина имам нужда да отслабна, не е прищявка :x
Както и в една друга тема, съвсем сериозно ти препоръчвам да си сметнеш енергийния разход и колко калории приемаш на ден - така ще разбереш дали изразходваш повече енергия, отколкото приемаш или не.
rauwkost
04-03-2009, 11:36
Според мен 90 дневната диета е твоето решение.
Хора знам че има много подобни теми за диети и тн но искам да питам според Вас дали ако ям само ябълки и понякога грейпфрути ще ми помогне да отслабна На мен ми трябва около 6-7 кг. И колко време горе долу ще отслабна ????
Според мен ще отслабнеш и ще си навлечеш някоя болест с новото тегло... Не си съсипвай здравето... Пробваи с 90 дневната. Ядеш си нужните неща и сваляш. А ако комбинираш и със спорт, още по- добре. Сега времето се стопля и нищо няма да ти коства да отделиш по 1 час на ден да побягаш :)
Ми мисля че в аптеките ги има.
GabisiTa
04-03-2009, 15:20
И аз съм така, на диета съм, а имам чувството, че не отслабвам. Въпреки че имам малко за сваляне, явно е по-трудно и не се забелязва толкова бързо резултата... Наблегни на спорта, мисля че ще помогне :)
kaprizzna_
04-03-2009, 15:53
Наблягай повече на течности, на зеленчуци, пловоде.Забрави за хляб!Бягането също помага!Прави много секс :-D и пии много вода :P и бъди постоянно в движение :)
rauwkost
04-03-2009, 16:17
И аз съм така, на диета съм, а имам чувството, че не отслабвам. Въпреки че имам малко за сваляне, явно е по-трудно и не се забелязва толкова бързо резултата... Наблегни на спорта, мисля че ще помогне :)
Хех, то при по-пълните се сваля по-бързо а при по-слабите по-бавно то е логично :)
Ми мисля че в аптеките ги има.
аз все още не мога да ги намеря в аптеките, на ми хареса едно предложение за пиене на вода и правене на много секс.
ами да ще отсрабенеш ако си само на тва а за колко време нз зависи от организма ,но мисла ,че около 1-2 месеца трябва да ги свалиш :) ,но не забравяй и спорта
не само, че не трябва да го забравя, но според мен спорта е най-важен, защото ти като не се движиш ако ще нищо ня яж пак няма да ги свалиш
[quote="anetapz15"][quote=t1n4e7o][quote=jelina]...........
..................................
.............................................
аз все още не мога да ги намеря в аптеките, на ми хареса едно предложение за пиене на вода и правене на много секс.
:grin: Аз не можах да намеря точно във кои от всичките вестници имаше рекламна статия, но намерих много други...
http://www.vitaherb.bg/index.php?lng=bg&p=products&product=5
http://www.framar.bg/bodislim-perfekt-kaps.475-mg-40-pid30011934.html
http://www.framar.bg/femimodel-kaps.-40-za-jeni-pid30006858.html
http://www.framar.bg/new_product.php?id2=30014961&page_special_title=%C8%CD%D5%D3%C0+%EA%E0%EF%F1.+% E7%E0+%EE%F2%F1%EB%E0%E1%E2%E0%ED%E5+*+36
http://dieti.rozali.com/shopping-dieti-fitnes/p1250.html
http://www.framar.bg/формасуит-бонбони-за-отслабване-pid30009605.html
Има хапчета и добавки колкото искаш, само че незнам до колко са ефикасни. Може би да се разгледате в други форуми на хора, които са ги пили вече, някои наистина може и да имат ефект за хората които са решили да пият такива хапчета... :)
anetapz15
04-05-2009, 15:19
Намерих една диета, която е почти изцяло водна
ПЪРВИ ДЕН:
1,5 л мляко
ВТОРИ ДЕН:
2 бурканчета кисело мляко.
ТРЕТИ ДЕН:
минерална вода.
ЧЕТВЪРТИ ДЕН:
минерална вода.
ПЕТИ ДЕН:
600 г зеленчуци, минерална вода.
ШЕСТИ ДЕН:
1,5 кг плодове, минерална вода.
Какво смятате за нея?
Irenchety
04-05-2009, 15:25
оффффф абе хора не знаете ли диетата на Пиер Дюкан или "Сила за живот" книгата, вижте в нета, здравословното хранене е и полезно и така ослабваш
Намерих една диета, която е почти изцяло водна
ПЪРВИ ДЕН:
1,5 л мляко
ВТОРИ ДЕН:
2 бурканчета кисело мляко.
ТРЕТИ ДЕН:
минерална вода.
ЧЕТВЪРТИ ДЕН:
минерална вода.
ПЕТИ ДЕН:
600 г зеленчуци, минерална вода.
ШЕСТИ ДЕН:
1,5 кг плодове, минерална вода.
Какво смятате за нея?
Тази диета я е измислил някой идиот. Супер небалансирана. Млякото изобщо не е полезно в такива количества, а да караш 2 дни само на вода - абсурд. Освен това е еднообразна, а ти трябва да се храниш разнообразно
cookie_power
04-05-2009, 15:56
така..
истината е в диетата на пиер дюкан
напишете в google диета на дюкан и прочетете
спазвам я трети ден и съм свалила над 2 кила :) (е вярно подреждах и цялата къща тея три дни и малко се изморих :D)
на 16 съм 165 см / 57 кг и наистина работи
вярно че е доста стриктна и не е за всеки ама кво са един месец ще се издържи :)
айде успех
и почти да забравя: препоръчително е да се пие зелен чай. четох в интернет че зеления чай помага много за сваляне на килограми
+1
по-добре е да се консултираш с диетолог,който ще ти изготви подходящ режим за твоята възраст,височина ,активност и тн.Така ще свалиш и няма да си прецакаш здравето ,което е най-важното все пак нали? Wink
Напълно съм съгласна с тези съвети!!! :) Следвай ги!!! :)
за всички диети се иска воля.аз като се знам по време на диета ми се яде най-много и ми се иска да опитам от всичко.просто не знам как ще сваля желаните няколко килограма.
Irenchety
04-06-2009, 17:20
аз пия зелен чай и е много полезен и много помага, има го във всяка аптека по 15ст бройката :)
аз пия зелен чай и е много полезен и много помага, има го във всяка аптека по 15ст бройката :)
Аз ли нещо съм сбъркана или зеленият чай наистина има отвратителен вкус? Купих си на 2 различни марки - първият път реших, че просто не е качествен, но явно не е това.
cookie_power
04-06-2009, 18:29
Аз ли нещо съм сбъркана или зеленият чай наистина има отвратителен вкус? Купих си на 2 различни марки - първият път реших, че просто не е качествен, но явно не е това.
по принцип и аз не го обичах но са си купих изкуствен подсладител (има навсякъде) за да не се тъпча с обикновена или кафява захар и става супер вкусно така
но и много зависи какъв пиеш де. ако искате да пиете нещо вкусно си вземете "по- марков" :D
Civilizationruller
04-06-2009, 18:31
Ъъъ и смисъла на тоя чай какъв е как помага че неразбрах
Irenchety
04-06-2009, 18:33
виж в чичо Гугъл има всичко иначе на мен хич не ми горчи, но го пия с пчелен пед :)
Общо взето е леко разхлабващ. Бях чела някакво изследване, че хората, които пият зелен чай, изразходват малко повече енергия, но не знам до колко е вярно.
Civilizationruller
04-06-2009, 19:27
Общо взето е леко разхлабващ. Бях чела някакво изследване, че хората, които пият зелен чай, изразходват малко повече енергия, но не знам до колко е вярно.
от гуугъл намерих пълната информация.. добър е може да пия па къв е на вкус не ме грее особено
аз искам с вълшебна пръчица да отслабна бързо и без зор.
roshawkaa
04-09-2009, 13:04
ti,4e 6te otslabne6 6te otslabne6,ama tiq drasti4ni dieti samo vredqt i posle se vra6tat rano ili kasno kilogramite,4e i dvoino.spri hlqba i testenite izdeliq i ograni4i sladkoto po bavno 6te stane,no mn po sigurno,i kakto kazaha sportuvai
напълно съм съгласна ! :) 8)
roshawkaa
04-09-2009, 13:07
Честно да ви кажа на мен са ми казвали,че най-лесно се отслабва на пълнолуние.Когато е пълнолуние трябвало цялия ден да пиеш само вода и чай без да ядеш нищо,но все забравям да я спазя :grin: :D
taNcheto93
04-09-2009, 13:39
Честно да ви кажа на мен са ми казвали,че най-лесно се отслабва на пълнолуние.Когато е пълнолуние трябвало цялия ден да пиеш само вода и чай без да ядеш нищо,но все забравям да я спазя :grin: :D
Това е лунната диета
писна ми от диети.искам да отслабна бързо и лесно и ще продължавам да търся методи.
Hurtmore
04-15-2009, 16:26
абе и аз да не правя нова тема, бих искала да попитам дали ще има някакъв ефект, ако след 6 следобед не ям нищо? В смисъл към 5 хапвам салата и нещо дребно и това ми е 'вечерята'. През деня най-много допускам филия хляб, отбягвам всякакви мазни и тестени неща, както и сладко(: та какво мислите дали ще има ефект?А, да, всеки ден ходя да тичам и си правя упрежнения за цялото тяло... и искам да сваля 2-3 кг, ако има някакво значение.
InnchetO
04-15-2009, 17:02
Това е лунната диета
А действа ли? :-o
Hurtmore
04-15-2009, 17:24
^^ нека някой, който е пробвал да каже, че ми е любопитно... ще видя календара и аз да я пробвам де(:
вече не знам коя диета ими ефект и коя няма.и сега с тези курабии и козунаци се отпуснах малко.всичко отиде по дяволите.
colymoly
04-21-2009, 19:03
вече не слушам какво говорят, че плодовете били за диета, това е пълна глупост два месеца ядох плодове като се ограничавах от всякакви вредни неща(спрях ги) и не можах да отслабна( и спортувах) а сега като спрях ябълките от 1 месец има разлика, от личен опит не правете тези грешка и освен това колкто повече ябълки ядеш толкова повече си гладна :x просто сладкото си е сладко, съдържат глюкоза, а за зеленчуци съм с две ръце :mrgreen: краставици, домати, зелена салата и много зеле в промишлени количества яж, също така карфиол, той е доста ниско калоричен само 34 калории на 100 грама и другата грешка която осъзнах е, че и натуралните сокове също са калорични, въпреки, че е течност се оказва, че 250 мл съдържа повече калории от едно мое ядене :x
mimsssssss
04-21-2009, 19:06
^^^ и все пак по добре ябълки (плодове изцяло) отколкото вафли :D :D :D
colymoly
04-22-2009, 14:53
аз не намирам разлика, една и съща бях когато ядах вафли и после когато ядях ябълки, изгризват ми сотмаха и за капак излиза, че не са подоходящи за диета 8-[