View Full Version : Относто казване на гадже за PPP
fudankoo
03-23-2009, 10:14
Преди няколко месеца бях пуснал тема:
'pearly penile papules' PPP Въпрс към момичетата
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=225361&highlight=ppp
Но сега се чудя примерно ако си някой който има PPP си има приятелка и иска да правят секс обаче незнае как да и каже за PPP какво да прави как да и обясни ?
ами ако се обичат това няма да попречи :)
Sebastianek
03-23-2009, 12:59
РРР са чисто козметични проблеми все едно да има бенка на задника и да не искаш да правите анален секс. Освен това едва ли ще го разглежда старателно, че да ги види
NeSumJenaTi
03-23-2009, 13:26
мен не би ме притеснило , ако реши да не ми казва , сама ще го забележа така , че . . .
jenichka
03-23-2009, 13:30
на мен ми изглежда някак...гадно...но ако все пак се появят на пеиятеля ми няма да го отхвърля.мисля че трябва да и кажеш.отвори в интернет някоя страница за това че да може тя да се убеди че няма нищо страшно и мисля че няма да има проблем.
fudankoo
03-24-2009, 10:22
РРР са чисто козметични проблеми все едно да има бенка на задника и да не искаш да правите анален секс. Освен това едва ли ще го разглежда старателно, че да ги види
Да напълно съм съгласен с теб ама не съм сигурен че всички разбират това ;)
TheBlackStranger
03-24-2009, 11:10
Duuuudeee приличат на пипала :S (ne na tazi snimka)
gLoRiToO
03-24-2009, 12:26
ами наистина изглежда гадно,но ако моя приятел имаше такъв проблем никога нямаше да го зарежа заради такова нещо.Така че ако тя те обича и държи на теб не смятам че ще има някакъв проблем...
ubuntureload
03-24-2009, 12:31
По някакъв заобиколен начин го сервирай преди да го види... туко виж повърнала :shock: :o :o :o :-x и в никакъв случай не казвай ... знаеш ли кво пишката ми е с ежегодишна шарка... в крайна сметка може и да и хареса "урелефяването"
JenataNaShefa
03-24-2009, 15:36
По някакъв заобиколен начин го сервирай преди да го види... туко виж повърнала :shock: :o :o :o :-x и в никакъв случай не казвай ... знаеш ли кво пишката ми е с ежегодишна шарка... в крайна сметка може и да и хареса "урелефяването"
Леко пък ти, ще уплашиш момчето :shock:
Моето мнение е че ако нещата между вас са сериозни и тя държи на теб не би имало такава тема... :) Успех
Big_Star
03-24-2009, 18:47
Моят приятел има такива РРР ,но това по никакъв начин не е повлияло на сексуалните ни отношения. Аз ги забелязах още първия път, но вобще не са ме накарали да се чувствам зле, следователно и той. Аз токущо разбрах как се казват и нямах никаква информаця за тях.
А попринцип и не се осеща (за мен), приятеля ми казва, че чувствителността им е по силна... така че надявам се и да изпитва по-голямо удоволствие. :)
Ти си голям тапак честно.
ubuntureload
03-24-2009, 19:19
Ти си голям тапак честно.
Ама честно ли ... кой ти иска мнението бе люспа
SoAfraid
03-24-2009, 20:49
kakvo e PPP ?
ubuntureload
03-24-2009, 20:53
kakvo e PPP ?
Има линк с разяснения още в най първия пост .....
Със сигурност като свалиш гащите тя няма да почне да търси точно папулките! Другото интересно е, че трудно се забелязват, ако са по-малки. Все пак всеки втори ги има, така че.. в крайна сметка, ако щеш й казвай!
fudankoo
03-25-2009, 18:21
kakvo e PPP ?
'Pearly Penile Papules'
miss_kiss181
03-25-2009, 19:18
ami ne vuob6te nqma da mi puka izglejda nepriqtno ne tova ne trqbva da te pritesnqva ako naistina durji na teb nqma d aima nikakuv problem :D :grin:
Виж всичко е допустимо ама до 1 степен ако се вижда без да се вгледаш мисля че който не знае за какво става въпрос няма да има толкова голямо желание
fudankoo
04-17-2009, 05:04
Виж всичко е допустимо ама до 1 степен ако се вижда без да се вгледаш мисля че който не знае за какво става въпрос няма да има толкова голямо желание
Така е и следователно идва следващия проблем как се обяснява на някой който няма никъкво понятие от това ?
ArtOfTrance
04-17-2009, 07:26
Ами най-лесното е "случайно" да попадне на тая тема например, щом се притесняваш да говориш за това...