- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относто казване на гадже за PPP
Преди няколко месеца бях пуснал тема:
Но сега се чудя примерно ако си някой който има PPP си има приятелка и иска да правят секс обаче незнае как да и каже за PPP какво да прави как да и обясни ?'pearly penile papules' PPP Въпрс към момичетата
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...&highlight=ppp
sdfsfsdf
ами ако се обичат това няма да попречи![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
РРР са чисто козметични проблеми все едно да има бенка на задника и да не искаш да правите анален секс. Освен това едва ли ще го разглежда старателно, че да ги види
-- -- --
мен не би ме притеснило , ако реши да не ми казва , сама ще го забележа така , че . . .
на мен ми изглежда някак...гадно...но ако все пак се появят на пеиятеля ми няма да го отхвърля.мисля че трябва да и кажеш.отвори в интернет някоя страница за това че да може тя да се убеди че няма нищо страшно и мисля че няма да има проблем.
Да напълно съм съгласен с теб ама не съм сигурен че всички разбират товаПървоначално написано от Sebastianek
![]()
sdfsfsdf
Duuuudeee приличат на пипала :S (ne na tazi snimka)
По някакъв заобиколен начин го сервирай преди да го види... туко виж повърнала![]()
![]()
![]()
![]()
и в никакъв случай не казвай ... знаеш ли кво пишката ми е с ежегодишна шарка... в крайна сметка може и да и хареса "урелефяването"
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Леко пък ти, ще уплашиш момчетоПървоначално написано от ubuntureload
![]()
Моето мнение е че ако нещата между вас са сериозни и тя държи на теб не би имало такава тема...Успех
Come out, come out wherever you are...
Моят приятел има такива РРР ,но това по никакъв начин не е повлияло на сексуалните ни отношения. Аз ги забелязах още първия път, но вобще не са ме накарали да се чувствам зле, следователно и той. Аз токущо разбрах как се казват и нямах никаква информаця за тях.
А попринцип и не се осеща (за мен), приятеля ми казва, че чувствителността им е по силна... така че надявам се и да изпитва по-голямо удоволствие.![]()
Ти си голям тапак честно.Първоначално написано от ubuntureload
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Ама честно ли ... кой ти иска мнението бе люспаПървоначално написано от eXpl0d3
kakvo e PPP ?
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Има линк с разяснения още в най първия пост .....Първоначално написано от SoAfraid
Със сигурност като свалиш гащите тя няма да почне да търси точно папулките! Другото интересно е, че трудно се забелязват, ако са по-малки. Все пак всеки втори ги има, така че.. в крайна сметка, ако щеш й казвай!
Don't tell me what I can or can't do !
'Pearly Penile Papules'Първоначално написано от SoAfraid
sdfsfsdf
ami ne vuob6te nqma da mi puka izglejda nepriqtno ne tova ne trqbva da te pritesnqva ako naistina durji na teb nqma d aima nikakuv problem![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Виж всичко е допустимо ама до 1 степен ако се вижда без да се вгледаш мисля че който не знае за какво става въпрос няма да има толкова голямо желание
Така е и следователно идва следващия проблем как се обяснява на някой който няма никъкво понятие от това ?Първоначално написано от AlokiNn
sdfsfsdf
Ами най-лесното е "случайно" да попадне на тая тема например, щом се притесняваш да говориш за това...
Now we'll always see the light, through the darkness of the night.
Be your shelter when the storm is in your heart...