View Full Version : Какво да правя ;(( ?
Всичко с това момче започна като той ми писа по skype,почнахме да си пишем видяхме се 2 пъти след като аз ходих в неговия квартал,за да видя най-добрата си приятелка.По skype винаги ми пращаше целувки прегръдки и тн,говореше ми доста мило..докато един ден отидох на един купон със същото момиче което ни запозна..там той не показа някакви чувства..излезнахме само двамата на двора кадето решихме,че трябва да спиме..от там се качихме на 2-рия етаж и станалото станало..но сега той нито ми пише на другия ден не ми говореше започна да ме отбягва..аз знаех,че няма да стане нищо повече,но неискам да го загубя като приятел..Какво да правя.. :-# :cry:
summerlove66
03-23-2009, 11:16
Съжалавам , че ти го казвам , но на човека му е било за едното ебане :) .. Значи щом не съжаляваш , че си спала с него значи няма проблем .. Кажи му , че искаш да си останете приятели .. С 2 момчета , които съм спала е било е така за забавление (смисъл без обвързване) и сега сме си супер приятели .. Смисъл не ни пречи това , че сме се наебали 1 2 пъти .. Даже сме си по-близки .. Пробвай .. Пък , ако той е някой селяк по-добре го остави ;]]
да знам,че му е било за едното е***е...но нз той дали иска да останем приятели като не иска да ми каже дори копче :(
summerlove66
03-23-2009, 11:21
Идиот е този значи ! .. Просто спри да му пишеш и си го подминавай като пътен знак .. Не си заслужава да се нервиш са него ! :-)
Да няма смисъл,всички това ми казват,но е супер момчето,смисъл такъв,че никога нищо няма да ти каже с което да те нарани..не се държи гадно и не искам да изпусна този шанс да съм поне приятелка с нег..но както и да е де аз така или иначе вече не се занимавам с него,ако си осъзнае грешката просто вече ще е прекалено късно !!! :)
Да няма смисъл,всички това ми казват,но е супер момчето,смисъл такъв,че никога нищо няма да ти каже с което да те нарани..не се държи гадно и не искам да изпусна този шанс да съм поне приятелка с нег..но както и да е де аз така или иначе вече не се занимавам с него,ако си осъзнае грешката просто вече ще е прекалено късно !!! :)
Е как да не се държи гадно?!
Нае** те е и после се прави че нищо не е било и че не се познавате това добро държание ли е според теб?!?!
И недей да ми казваш че не ти пука че сте правили секс защото е точно обратното :)
Просто забрави го тоя човек че съществува само неприятности ще ти докара :)
summerlove66
03-23-2009, 11:51
Абе как вика една приятелка "Куро подмишка и чапардашката " .. :D
Абе как вика една приятелка "Куро подмишка и чапардашката " .. :D
Леле... :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol:
TPAKTOPUCTA
03-23-2009, 12:32
Съжалавам , че ти го казвам , но на човека му е било за едното е**не :) .. Значи щом не съжаляваш , че си спала с него значи няма проблем .. Кажи му , че искаш да си останете приятели .. С 2 момчета , които съм спала е било е така за забавление (смисъл без обвързване) и сега сме си супер приятели .. Смисъл не ни пречи това , че сме се наебали 1 2 пъти .. Даже сме си по-близки .. Пробвай .. Пък , ако той е някой селяк по-добре го остави ;]]
или пък може да си се праскате докато не си хванете гаджета ... в това няма нищо лошо
NeSumJenaTi
03-23-2009, 12:36
Дръж се с него по същият начин , по който той се държи с теб !
aaaaaaaaaaaaaaah
03-23-2009, 12:43
еми след като вече те е минал така да се каже вече не си му интересна.. изобщо не му показвай че ти пука
Приятелството на жена с мъж (или обратното) е до леглото. След това отношението се променя, всичко се променя. Имам тъжен опит в тези отношения, повярвай, по-добре го остави на мира.
flower123
03-23-2009, 16:06
маце,няма как да кажеш,че е супер момчето щом се държи с теб по този начин.лично мнение-остави го и не се занимавай с е***чи като него :)
mickelangelo
03-23-2009, 16:29
Ами другите маи маи са прави .. но .. все пак и на 2 мата ви е било хубаво ... приеми го така .. а това с милите думички е нормално ... заради едното е*ане .. хората какво ли не правят .. но дали наистина е такъв .?
Wrathchild
03-23-2009, 16:34
А да си се замислила, че може би не иска да има общо с момиче, което е готово да му се пусне веднага? За единия секс може, но да не иска нещо повече от това?
А да си се замисляла, че може и да не е впечатлен?
А мъж ми прочете току-що темата и по негово мнение си най-тъпия човек на света след теб самата. Той е меко казано възмУтен и шокиран от липсата на нещо в главата ти. :razz:
opiai da pogovorite puk kato ne6te ne se zanimavai pone 6te zn 4e si probvala :)
ами наистина много ви благодаря на сички..ам относно едно мнение имам нещо в главата,но със сигурност това не са мухи.. :) иначе мерси пак на всичкии :)