View Full Version : Избелваща паста за зъби
love_you_baby__
03-23-2009, 19:49
Искам да ми препоръчате някаква избелваща паста за зъби!Използвала съм 1-2 но нямаше ефект затова спрях и използвах обикновена.Сега моля да дадете предложения а също така ще е добре някои които я е използвал и е имало ефект или има познат които е доволен от така наречената избелваща паста за зъби.
SoFarSoG00d
03-23-2009, 20:05
Зарежи пастите,всичко си е до цвят на емайла ти,ако не е снежно бял-няма как да стане.Единственото избелване става в зъболекарския кабинет,но моята зъболекарка ми каза,че не е препоръчително,защото зъбите стават доста чувствителни и крехки.
stop_looking_at_me
03-23-2009, 20:28
"Избелващите" пасти за зъби за нищо не стават. Аз използвам веднъж в седмицата сода за хляб и с нея си мия зъбите, а след това повторно с нормалната ми паста. Има ефект, но не прекалявай с търкането и дългото използване... в началото използвай по-често и след това като мен може да намалиш на веднъж в седмицата. Ако имаш плоби и каквито и да било проблеми със зъбите избягвай този метод. Някъде съм срещала че и пепелта помага, но не съм пробвала.
Ягодите също помагат (от личен опит), но четох че веднага трябва да си измиеш зъбите след това защото захарта от ягодите вредяла на зъбите.
И разбира се, безалкохолни напитки като кола оцветяват зъбите. Както и кафе, чай, цигари и тн... Отбявай ги ако можеш, аз не мога да се откажа от Пепси или две на ден, но за щастие кафе не пия и не пуша цигари.
Мий ги сутрин и вечер. Не използвай лимонов сок, или каквито и да е кисилини или неща със Витамин Ц, защото те отстрабяват Калция от зъбите, който е виновен за почълтеването с времето, но е важен за здравите зъби!
Избелване при зъболекар и добро решение... но такива процедури на мен не ми се струват сигурни. Също се предлагат лентички, гелове, шини за избелване и какво ли още не...
Успех! :-)
cherrypezz
03-23-2009, 20:32
Продават едни прахчета в аптеките..не са кой знае какво,но след като си измиеш зъбите определено са по-бели отколкото ако ги миеш само с паста.
blqqqqqqqqqqqq
03-25-2009, 11:26
kupi si Blend-a-med 3D white luxe pomaga ;;]