Влез

View Full Version : Секс с девствеН

gret4ety
03-24-2009, 05:49
:lol: Насякъде гледам теми в които мъжете обсъждат нашта девственост. Дайте да си поговотим малко и за девствените от мъжки пол.
Вие спали ли сте с девственик?

LiloTa
03-24-2009, 05:53
да... и е адски яко.. Усещането е...Неповторимо...Не може да се опише,но е адски хубаво :) :) :)

zay4e
03-24-2009, 06:27
да... и е адски яко.. Усещането е...Неповторимо...Не може да се опише,но е адски хубаво :) :) :)

Blazq ti i az vinagi sym si me4tala pyrviqt mi i toi da e devstven,nooo uvi :( :cry: :-# :cry:

Jozy
03-24-2009, 08:29
Не, а и да си призная - не изгарям от желание.

И аз така, предпочитам опитните :-D

LiloTa
03-24-2009, 08:46

а пък знаеш ли колко е яко,когато знаеш,че именно ти му даваш част от опита си...Казваш му кое е по-добре....Кое не така добре...Докато тея "опитните" само ръгат там (или поне повечето) Ако има истински чувства става още по хубаво,когато си с девствен...Хубаво е...Поне това е моето мнение...

summerlove66
03-24-2009, 09:12
Спала съм .. Беше ужасно .. Друго си е с по-опитен .. ;)

Sebastianek
03-24-2009, 09:29
един девствен може да се окаже по-опитен от един "опитен"...ние нямаме химен

Gary
03-24-2009, 09:31
Ти пък откъде знаеш? Спал ли си с девествено момче?

Sebastianek
03-24-2009, 09:34
лал колко си хитър ... енилей не може всички да лъжат за всичко както каза Хаус

Gary
03-24-2009, 09:37
лал колко си хитър ... енилей не може всички да лъжат за всичко както каза Хаус
На Хаус и аз съм му фен и това е абсолютно вярно, но ти не отговори на въпроса ми:)

Sebastianek
03-24-2009, 09:42
не този Хаус ама карай ... не съм гей ... съжалявам

galu6a
03-24-2009, 10:02
аби кното и да си говорим най-хубаво е с опитен :)

ubuntureload
03-24-2009, 10:50
Ама сте уникални - една жена особено на 15 адски трудно може да се досети че момчето е девствен пишок... направо къртите като започнете да се обяснявате.Ако не ви каже че е девствен никъв шанс да се усетите!

guinessgirl
03-24-2009, 11:12
хаха,аз много искам да спя с момче,на което ще му е за първи път.. :---)

предчувствам,че ще е доста яко. 8-)

summerlove66
03-24-2009, 12:00
Ама сте уникални - една жена особено на 15 адски трудно може да се досети че момчето е девствен пишок... направо къртите като започнете да се обяснявате.Ако не ви каже че е девствен никъв шанс да се усетите!
Да да да .. Никакъв шанс , седи малко ;) .. Първо той не знае къде да го вкара . 2. свърша след първото мушкане .. не знае какво да прави .. Лигави се .. Жената върши сичко .. Хич не се усеща , че е девствен ;)

gLoRiToO
03-24-2009, 12:01
обичам такива момчета дето знаят какво правят и как да го направят ,не смятам че девствените влизат в това число 8)

ubuntureload
03-24-2009, 12:18
Да да да .. Никакъв шанс , седи малко ;) .. Първо той не знае къде да го вкара . 2. свърша след първото мушкане .. не знае какво да прави .. Лигави се .. Жената върши сичко .. Хич не се усеща , че е девствен ;)
Просто като знаеш че е девствен е така ... ако не ти е казал просто ще си помислиш че е голямо дърво ;) Много е относително ама много ...кво като чукам няква пyтka дървена като пейка тва да не означава че е девствена ... айде стига на тая тема може ного да поспорим.. + тва пyтьото като е некадърник и след 10 години си е същата работа ....

BiboW
03-24-2009, 12:42
За всичко си има първи път. Иначе само девствени няма никъде. Все някога ще изгубите девствеността си.

Sebastianek
03-24-2009, 12:46
summerlove66 ти със седмокласник ли си спала?

summerlove66
03-24-2009, 12:59
summerlove66 ти със седмокласник ли си спала?
Kakво значение има възрастта ?! .. Той може да е на 13 ама да ме изчука както никой друг ;) ..
Иначе 10-ти клас беше ;)

Sebastianek
03-24-2009, 13:03
ми по това което казваш той си е нямал и бегла представа какво да прави...

Sladurancheto
03-24-2009, 13:06
Да много ще разберете дали е девствен или не могат да кажат каквото си искат ... На една приятелка бившия и минава пред всички момичета с номера ,че е девствен и иска еди коя си д аму е първата щото емного уникално бляя бляяя :razz: :grin: :D 8-)

Sebastianek
03-24-2009, 13:11
Да много ще разберете дали е девствен или не могат да кажат каквото си искат ... На една приятелка бившия и минава пред всички момичета с номера ,че е девствен и иска еди коя си д аму е първата щото емного уникално бляя бляяя :razz: :grin: :D 8-)
" Senior Skip Day"

Jozy
03-24-2009, 13:18

а пък знаеш ли колко е яко,когато знаеш,че именно ти му даваш част от опита си...Казваш му кое е по-добре....Кое не така добре...Докато тея "опитните" само ръгат там (или поне повечето) Ако има истински чувства става още по хубаво,когато си с девствен...Хубаво е...Поне това е моето мнение...

Ами не знам дали ще имам търпение да напътствам някой..все пак, ако съм влюбена в него - ок. Но опитът си е опит.

ubuntureload
03-24-2009, 13:35
Направо ме къртите.... "предпочитам по опитните" :lol: :lol: :lol: :lol: Т.е. ако ви каже че е девствен няма да му пуснете ама ако ви каже че е чукал поне 20 дигате краците :lol: :lol: :lol: :grin: Направо убивате :lol: :lol: :lol: :lol:

KimBerLy1912
03-24-2009, 13:52
Да,но тогава не знаех,че е така :)

PaChanGa_GiRl
03-24-2009, 13:54
Първият ми беше девствен.. Беше много нежно, много красиво.. перфектно си беше и не е имало никакви изцепки. :)

Armani_P
03-24-2009, 15:10
Абе,чудя се,мая се ...
Какво за вас е ОПИТЪТ?
Защото ако очаквате някой,който се е чукал ПРЕ-много да прави всичко за вас и да ви задоволява както би направил някой девственик,адски много се лъжете.Аз като си загубих девствеността съм се занимавал с момичето поне половин час,какви ми 3-4 минути,то на вас само РЪГАНЕТО... ви е в главата.И как може 13 годишно момиче да ходи с 20 годишен щото бил опитен,а на него хуч не му пука за нея,вместо да гледате момчетата на вашите години ... отклоних се от темата,но все пак нямате си на идея какво търсите ВСЪЩНОСТ

mozyk
03-24-2009, 15:12
Направо ме къртите.... "предпочитам по опитните" :lol: :lol: :lol: :lol: Т.е. ако ви каже че е девствен няма да му пуснете ама ако ви каже че е чукал поне 20 дигате краците :lol: :lol: :lol: :grin: Направо убивате :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: ИСТИНАТА Е ЧЕ ЖЕНСКИТЕ СЕ ПРАВЯТ НА МНОГО ГОЛЕМИ. .:smt023 :smt023 :smt023

JenataNaShefa
03-24-2009, 15:20
Аз съм спала с двамата такива хубавци и бих казала че го намирам за много сладко :grin:

TheBeliever
03-24-2009, 15:47
Правила съм го с девствен и беше супер. За разлика от "опитните", които си мислят, че щом са минали 2-3 момичета вече са голямата работа, момчето се стараеше, даде всичко от себе си и се представи перфектно. За мен не опита е важен, а желанието и способността да доставиш удоволствие на момичето. А който го може - го може. Както преди мен казаха, и на 30 да станеш, и 100 жени да минеш, ако си дърво си оставаш дърво.

waaaagh
03-24-2009, 16:00
+1

Sebastianek
03-24-2009, 16:15
Абе,чудя се,мая се ...
Какво за вас е ОПИТЪТ?
Защото ако очаквате някой,който се е чукал ПРЕ-много да прави всичко за вас и да ви задоволява както би направил някой девственик,адски много се лъжете.Аз като си загубих девствеността съм се занимавал с момичето поне половин час,какви ми 3-4 минути,то на вас само РЪГАНЕТО... ви е в главата.И как може 13 годишно момиче да ходи с 20 годишен щото бил опитен,а на него хуч не му пука за нея,вместо да гледате момчетата на вашите години ... отклоних се от темата,но все пак нямате си на идея какво търсите ВСЪЩНОСТ
точно за това говорех :smt041

s_E_x_Y_y_Y
03-24-2009, 19:41
и преди съм срещала подобна тема и тогава има такива момичета които искаха да спят само с "опитни" момчета , обаче никой не е роден наебан и всеки рано или късно трябва да го направи с някого за да придобие и той този "опит" ии тези преди мен момичета които казаха че искат по-опитни да се замислят че и тия по - опитни някога са били девствени и че самите те са били девствени така че да не съдим хората , а и както има опитни момчета които не мислят само за ръгането така има и девствени такива както и обратното за тези които пък си мислят че могат всичко и гледат на жената само като една дупка за ч*кане . Така че аз бих опитала някои ден.

SoAfraid
03-24-2009, 20:54
хаха,аз много искам да спя с момче,на което ще му е за първи път.. :---)

предчувствам,че ще е доста яко. 8-)

Da ti dam vizitka ili nomer ?

Rofl4e
03-24-2009, 20:58
не съм
имала съм до сега един секскуалн партниор .. и не беше девствен

SoAfraid
03-24-2009, 21:00
Mnoo ste tupi teq det tvurdqt che da spish s devstven e tupo. Se edno vie nikoga ne ste bili devstveni, ai manete se s lapishkite si fantazii za h*iove po 30 sm i za seks fantazii s nqkuf det da vi vkara na sedmoto nebe. 1 sha vi kaja Everybody is the difference. Chudete se ai.

dragonfly92
03-24-2009, 21:03
ами аз съм била само с един до сега и той не беше девствен :)

Samoten89
03-25-2009, 06:52
и преди съм срещала подобна тема и тогава има такива момичета които искаха да спят само с "опитни" момчета , обаче никой не е роден наебан и всеки рано или късно трябва да го направи с някого за да придобие и той този "опит" ии тези преди мен момичета които казаха че искат по-опитни да се замислят че и тия по - опитни някога са били девствени и че самите те са били девствени така че да не съдим хората , а и както има опитни момчета които не мислят само за ръгането така има и девствени такива както и обратното за тези които пък си мислят че могат всичко и гледат на жената само като една дупка за ч*кане . Така че аз бих опитала някои ден.Тук грешиш никой не умира девствен, защото накрая животът преебава всички ни! :D :grin: :razz: В това чисто преебани се разжаме дори 8-)

s_E_x_Y_y_Y
03-25-2009, 07:42
и преди съм срещала подобна тема и тогава има такива момичета които искаха да спят само с "опитни" момчета , обаче никой не е роден наебан и всеки рано или късно трябва да го направи с някого за да придобие и той този "опит" ии тези преди мен момичета които казаха че искат по-опитни да се замислят че и тия по - опитни някога са били девствени и че самите те са били девствени така че да не съдим хората , а и както има опитни момчета които не мислят само за ръгането така има и девствени такива както и обратното за тези които пък си мислят че могат всичко и гледат на жената само като една дупка за ч*кане . Така че аз бих опитала някои ден.Тук грешиш никой не умира девствен, защото накрая животът преебава всички ни! :D :grin: :razz: В това чисто преебани се разжаме дори 8-)
мда като го пишех се сетих за това коеот каза че живота ни прееебава всички ама все пак твъъъърде малко са тези които са умрели девствени

mickelangelo
03-25-2009, 08:17
не знам .. на мен след 1 вя ми път точно след като мацката ми каза че е било много яко .. и казах че ми беше за 1 път и тя ме гледаше и мигаше на парцали .. и не можа малко да вземе решение .. и до ден днешен си мисли че я габарках .. а то кв'о нищо общо но както и да е.. всичко опира до желанието .. да направиш момичето щастливо ...

ubuntureload
03-25-2009, 16:51
не знам .. на мен след 1 вя ми път точно след като мацката ми каза че е било много яко .. и казах че ми беше за 1 път и тя ме гледаше и мигаше на парцали .. и не можа малко да вземе решение .. и до ден днешен си мисли че я габарках .. а то кв'о нищо общо но както и да е.. всичко опира до желанието .. да направиш момичето щастливо ...
Е ти луд ли си .... не може да не е познала не четеш ли опинтите кво говорят :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kikiu
03-25-2009, 17:36
аз съм девственик :grin: :) :) :) :oops: :oops:

kotora
03-25-2009, 17:39
ауе... ако сякоя искаше само опитно, то ... нямаше да имат нищо :D

olo
03-25-2009, 17:48
Като искате с опитен се махайте от погледа ми че аз няма да ви питам с кой искате 8)

Stela90
03-25-2009, 17:51
dam bila sam s devstven i be6e ujasno..nepohvatno i abe ujas ne znae6e kade se namira gorkiq :razz:

suitable
03-25-2009, 18:15
dam bila sam s devstven i be6e ujasno..nepohvatno i abe ujas ne znae6e kade se namira gorkiq :razz:

Да, и това е било само защото си се държала толкова тъпо, колкото се държиш и сега.. притеснила си го и после ходиш да го опрекваш, че той бил виновен..

FuMiGaTeD
03-25-2009, 18:45
Незнам ама мога да кажа че за девствения това момиче с което го прави ще е "уникално" никога няма да го забрави а за "опитния" ще е поредната
;)

plmn
03-25-2009, 18:49

Да, и това е било само защото си се държала толкова тъпо, колкото се държиш и сега.. притеснила си го и после ходиш да го опрекваш, че той бил виновен..

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

s_E_x_Y_y_Y
03-25-2009, 18:59
Незнам ама мога да кажа че за девствения това момиче с което го прави ще е "уникално" никога няма да го забрави а за "опитния" ще е поредната
;)
+1

miss_kiss181
03-25-2009, 19:05
xax mi ne mi se e slu4valo no predpo4itam mom4eta s opit po-dobre e toi da znae kakvo pravi i da ti dostavi udovolstvie na max vmesto postoqnno da obqsnqva6 na nqkoi kakvo da pravi i kak da go pravi :D

SoAfraid
03-25-2009, 19:17
xax mi ne mi se e slu4valo no predpo4itam mom4eta s opit po-dobre e toi da znae kakvo pravi i da ti dostavi udovolstvie na max vmesto postoqnno da obqsnqva6 na nqkoi kakvo da pravi i kak da go pravi :D

Spored men si devstvena... :?

gret4ety
03-26-2009, 05:26
;)
+1

me 2

halcho_g
03-26-2009, 07:35
Хммм..едно девствено момче може да знае много повече от един който го е правил...сичко опира до сексуалното образование на момчето а не до това дали е девствен или не..а това че може да се притесни при първия път нормално е просто не трябва да го притесняваш...като гледам тука някои момичета кви коментари пишат ако някой опитен им предложи секс и се представи за девствен сиг. и той ще се притесни от такова момиче.... И съм на мнение че секса не се прави само за удоволствие ..Хубаво е когато има и чувства..
:o

Та един ден си говорех с един който е голям ебльо и накрая се оказа че
се хвана на бас с мен че жените нямали "такива глупости" ( за срамни устни ставаше вапрос) нз тез момичета дет е ебал от коя планета са били.... :razz: :razz: :razz: :-P :-P :-P :-P

mrakat
03-26-2009, 08:59

Е в тоя случеи ми идва да си върна девственоста обратноо :D

Shenkito
04-04-2009, 19:10
Абе самата истина е , че за женските няма значение дали е опитен или е не е , за тях има значение да ИМ Е ВЪТРЕ :D

BlueDream16
04-04-2009, 19:14
Да.Беше хубаво :) Самото усещане да си първата някак те прави специална ..

darklady
04-04-2009, 19:20
не съм спала с девствен, но това ми е мечта да съм първата на някой :lol:

sexyyyy93
04-04-2009, 19:33
Много е яко да си с девствен,особено ако има чувства м/у вас!Не съм пробвала,но бих! :)

Vesk0u
04-04-2009, 19:53

Blazq ti i az vinagi sym si me4tala pyrviqt mi i toi da e devstven,nooo uvi :( :cry: :-# :cry:

Ааа скъпа аз съм свободен и девствен! 8-) :D

Civilizationruller
04-04-2009, 20:56
Абе,чудя се,мая се ...
Какво за вас е ОПИТЪТ?
Точно така човек .. е та тва съм го говорил с момичета и те едни такива мислят като деца и супер ме дразни това всичко търси дърто няма да има чуства човека само ще я изпере и това е тъпня.. и аз като стана на 20 няма да си търся 15 годишно това е ебахти тъпото и с извинение тея дет такива търся са еба*и педофилите немога да ги погледна немогат си хванат връсница явно...

аз съм девствен но немисля че незнам какво да правя и смятам че ще се справя добре единствения проблем който бих имал е притеснение тъй като съм сигурен че ще има много чуства и ще се мъча да дам всичко от себеси и да няма да забравя момичето никога

Chocolate1234
04-04-2009, 21:45
Абе,чудя се,мая се ...
Какво за вас е ОПИТЪТ?
Точно така човек .. е та тва съм го говорил с момичета и те едни такива мислят като деца и супер ме дразни това всичко търси дърто няма да има чуства човека само ще я изпере и това е тъпня.. и аз като стана на 20 няма да си търся 15 годишно това е ебахти тъпото и с извинение тея дет такива търся са е***и педофилите немога да ги погледна немогат си хванат връсница явно...

аз съм девствен но немисля че незнам какво да правя и смятам че ще се справя добре единствения проблем който бих имал е притеснение тъй като съм сигурен че ще има много чуства и ще се мъча да дам всичко от себеси и да няма да забравя момичето никога

Мисля, че си спечели много фенки с това изказване :smt040 :P

sisityy
04-06-2009, 14:30
Не, ама да си призная много искам :oops:

XladyX
04-06-2009, 18:32

Ааа скъпа аз съм свободен и девствен! 8-) :D ама тя вече не е :razz:

dinko
04-06-2009, 19:18
Така като стана дума за свободни и девствени -бройте и мене!

anyfany2
04-06-2009, 20:04
Здравей!
Ами за мен той трябва да е опитен,за да знае как да ''отвори'' момичето. :razz:
Но ако е нежен и внимателен става. 8)

Blo0dSuGaR
04-06-2009, 20:31
Да,със сегашния ми приятел се получи така :) и страшно много се радвам,защото знам,че както за мен секса означава много,така и за него :)

kuler
05-11-2010, 10:19
По темата изчетох доста как да се изразя...селски изцепки(като манталитет)
Всичко си е до човека,попинцип нашата детсвеност е иди да дойда,много не ни пука кое как с кой ще да бъде,нещо което момичето обръща внимание,ама масово пикловци дет си викат с тебе съм до гроб,ама кат се проебе ходи го търси после,кой какъвто ще да се пише това се знае.
А и според някой от вас аз сега съм педофил,че приателката ми е на 15,а аз на 20,само че поне аз съм се изградил като човек постигнах много в живота,работи който не всеки би могъл,и аз съм с нея,не заради едното ебане или нещо такова,просто дет се вика влюбил съм се и съм се привързал,вече година и нещо сме си заедно и става се по добре.
А това че ви взеха връсничките и ние сме ви виновни,ама жената иска подкрепа и закрила,а не идиот дет незнае какво е уважение и как да защити момичето,а разбира само в някоя игра как а играе,ами какво повече да кажа за вас...ако лъжа поправете ме.

BornSinful
05-11-2010, 10:45
Всичко си е до човека,попинцип нашата детсвеност е иди да дойда,много не ни пука кое как с кой ще да бъде,нещо което момичето обръща внимание,ама масово пикловци дет си викат с тебе съм до гроб,ама кат се проебе ходи го търси после,кой какъвто ще да се пише това се знае.
А и според някой от вас аз сега съм педофил,че приателката ми е на 15,а аз на 20,само че поне аз съм се изградил като човек постигнах много в живота,работи който не всеки би могъл,и аз съм с нея,не заради едното е**не или нещо такова,просто дет се вика влюбил съм се и съм се привързал,вече година и нещо сме си заедно и става се по добре.
А това че ви взеха връсничките и ние сме ви виновни,ама жената иска подкрепа и закрила,а не идиот дет незнае какво е уважение и как да защити момичето,а разбира само в някоя игра как а играе,ами какво повече да кажа за вас...ако лъжа поправете ме.

Евала и си много прав биологично доказано е че жените съзряват по бързо пика на силите при нас е от 17 до 26-7 а при мъжете от 22-3 до 35 (не са много точни границите но...) момичето търси непоколебим човек особенно ако търси връзка не да каже днес съм с теб а утре с друга защото всички знаем че при момчетата има едно бройкане в ранен пубертет дори няма намесени чувства просто хей така излиза с няколко що не? Момчетата разбират че са харесвани и айде дай с тая дай с оная.

И по темата може би секс с девственик ще е сякаш си ти господарката а той е роба? Но зависи на кой какво му харесва. И според мен е препоръчително ако може поне единия да не е девствен защото и при такива е имало издънки та камоли ако и двамата си нямат хабер понятие.

uBuTo
05-11-2010, 10:48
Да, спала съм с девственик! Нищо особено.. свърши за около 2 минути и аз не разбрах това секс ли беше!.. Ама карай - здраве да е! :lol:

alexcheto0
05-11-2010, 13:03
Хаха убихте ме разбирачки такива.. :lol: Кой малоумник ще тръгне да прави секс, без да знае " къде да го вкара" :lol: :lol: :lol:
Друг е въпроса, че за девствено момиче е по добре по - опитен да я отвори естествено! :lol: Но какво пък нали и "оппитните" са били девствени! :lol: Абе момчето си знае работата иначе къде ще тръгне да го прави наляво надясно. :lol: :lol:

kuler
05-11-2010, 18:54
Тука някой мъжки достойнста се засегнаха,други пък проявиха остроумие,ама пак се изложиха хаха,незнам за пича дет си мисли че му зимаме приателките и че неможем си намериме връснички,чесно казано аз с мойта имам 10-пъти повече проблеми от да кажеме предишните ми приателки,ама това си е друга история,хората са казали като незнаеш какво да кажеш замълчи по добре ще е.

А пак по темата,понеже навремето когато повечето се правеха на вървежни пред момичетата и къде ли не,аз хванах малко да поработвам и малко късно се усетих за жените,но вместо да съсипя мечтите на някое момиче и да само да я е*на,че на този етап още не бях готов за сериозна връска а не исках да съм като другите слабомислещи,напих се и отидох в едно клубче...и от там нататъка ви е ясна историята мисля.

Slynchiicee
05-11-2010, 19:05
Това е нещо хубаво .. все пак както ние жените . имаме 1 път така и мъжете .. само че те нямат кво да им се разкъса както при нас е химена .. Няма нищо по-хубаво от това да знаеш,че си му първа.. Тва нещо той ще го запомни .. Гаранция.. смисъл.. това да му покажеш какво ти харесва.. и да изпитва удоволствие.. незнам .. но приятелят ми беше девственн аз също .. направихме го .. и това определено ще си остане най-запомнящото се и готино изживяване !! .. Всеки има първи път :)

kuler
05-11-2010, 19:16
Права си,но като погледеш колко връски са се запазили на тази възраст след секса,просто повечето момчета немислят много,а за момичето това си е сериозно нещо малко или много,просто всичко си е до човека,за мене аз съм си прав с това което направих,а момченцата имат проблем,на един му се отвори парашута и като почне се хвали та и тия покрай него да не останат по назад...,малко се се отклоняваме от темата ама то много се навръзват нещата май :) .

Slynchiicee
05-11-2010, 19:19
Права си,но като погледеш колко връски са се запазили на тази възраст след секса,просто повечето момчета немислят много,а за момичето това си е сериозно нещо малко или много,просто всичко си е до човека,за мене аз съм си прав с това което направих,а момченцата имат проблем,на един му се отвори парашута и като почне се хвали та и тия покрай него да не останат по назад...,малко се се отклоняваме от темата ама то много се навръзват нещата май :) .

Да прав си :)

Jessie
05-11-2010, 19:28
И моя си го взех неопетнен, и се радвам, че е бил такъв, защото наистина е страхотно с девствено момче. :P :smt007 :smt001 :smt011 \:D/ Преди него съм имала .. 5 момчета, които не са били девствени, а моя беше. Е, има разлика - те трябва да се смятат за опитни, а милото - не, но той е много по-кадърен в леглото от всичките петима ... взети заедно. [-(

Callisto
05-11-2010, 19:29
Не съм, а и не държа да го правя. Моя в началото се справяше перфектно в секса, но сега нещо не се справя толкова добре. И все пак 1/2 в седмицата случвам на добър секс от него и пак си е задоволително. :) Има моменти, в които леко се излага и си казвам "Хмм абе ти сигурна ли си, че ти не си му била първата?" :D , но е имало и случей в които е бил отличен. Правим го още от както тръгнахме. Това са 9 месеца...по 2 пъти всеки ден през седмицата,без понеделин и вторник, а събота и неделя по 3. Сами смятайте колко е, но според мен е изминало дастатъчно време и има достатъчно голям тренинг, че да не се излага понякога. :D

MochaOnMyLips
05-11-2010, 19:39
Ние двамата с приятеля ми си оказахме честта един на друг, така да се каже. С времето сексът стана по-добър, разбира се, но се радвам, че съм му била първата (и единствената, поне сега за сега).

Grimmboy
05-11-2010, 20:37
callisto нз чуек ама 3 пъти на ден .... пфиу как искаш да неса изложи аз дето съм хандбалист и тичам кросове след трениренировка по 3 километра нема издържа по 3пъти ... фиу едно е по един тек на 1 път ма съм сиг че и с тфа неса задоволяваш натеб ти трябва негър !! :D :D

ozzy
05-11-2010, 20:42
callisto нз чуек ама 3 пъти на ден .... пфиу как искаш да неса изложи аз дето съм хандбалист и тичам кросове след трениренировка по 3 километра нема издържа по 3пъти ... фиу едно е по един тек на 1 път ма съм сиг че и с тфа неса задоволяваш натеб ти трябва негър !! :D :D

тайната е в бирата :D :D :D

YouDontKnowMe
05-11-2010, 23:31
С трима девствени съм спала. След време почва да писва от некадърници.Все трябва някой да се учи. Е, поне с последния нямах проблеми- оказа се, че е бързо схватлив ..

banan4ireloaded
05-12-2010, 01:02

Не мисля че си права, има и образовани девственици и никой не свършва след първото "мушкане", от поста ти можe да проличи само за това колко необразована си всъщност ти от страна на мъжката сексуалност, и сeксуалното им поведение :) :) :)

fireball121
05-12-2010, 04:14
А и според някой от вас аз сега съм педофил,че приателката ми е на 15,а аз на 20,само че поне аз съм се изградил като човек постигнах много в живота,работи който не всеки би могъл,и аз съм с нея,не заради едното е**не или нещо такова,просто дет се вика влюбил съм се и съм се привързал,вече година и нещо сме си заедно и става се по добре.

Евала и си много прав биологично доказано е че жените съзряват по бързо пика на силите при нас е от 17 до 26-7 а при мъжете от 22-3 до 35 (не са много точни границите но...) момичето търси непоколебим човек особенно ако търси връзка не да каже днес съм с теб а утре с друга защото всички знаем че при момчетата има едно бройкане в ранен пубертет дори няма намесени чувства просто хей така излиза с няколко що не? Момчетата разбират че са харесвани и айде дай с тая дай с оная.

И по темата може би секс с девственик ще е сякаш си ти господарката а той е роба? Но зависи на кой какво му харесва. И според мен е препоръчително ако може поне единия да не е девствен защото и при такива е имало издънки та камоли ако и двамата си нямат хабер понятие.

ти откъде може да си сигурен че и 2мата си нямат хабер понятие...това че съм девствен значи ли, че не знам нищо за секса...изчел съм много статии за секса..статистики...начини на задоволяване на жената (и орално и вагинално) чел съм дори и Кама Сутра....и единствената причина да съм още девствен е че не съм намерил подходящата...а не защото при момчетата няма чувства...ако не исках чувства при първия ми път досега да съм е**л поне 5 п**ки

Slynchiicee
05-12-2010, 05:33
ти откъде може да си сигурен че и 2мата си нямат хабер понятие...това че съм девствен значи ли, че не знам нищо за секса...изчел съм много статии за секса..статистики...начини на задоволяване на жената (и орално и вагинално) чел съм дори и Кама Сутра....и единствената причина да съм още девствен е че не съм намерил подходящата...а не защото при момчетата няма чувства...ако не исках чувства при първия ми път досега да съм е**л поне 5 п**ки

+

Team
05-12-2010, 09:24
За всичко си има първи път. Иначе само девствени няма никъде. Все някога ще изгубите девствеността си.++++++

banan4ireloaded
05-12-2010, 11:34
дествен недествен куур да има и да ме къпе с сперма това е важно

абе не те знам дали си се вкарала в някви фантазии или си просто много перверзна :grin: :P ако е второто да си дам скайпа :D 8-)

buuu
05-12-2010, 13:10
И моя си го взех неопетнен, и се радвам, че е бил такъв, защото наистина е страхотно с девствено момче. :P :smt007 :smt001 :smt011 [-(

Bukmop
05-12-2010, 13:32

Мда явно това е важно за теб ,защото имаш толкова правописни грешки чеее... не ти остава време да научиш българският език :)

kuler
05-12-2010, 14:47

Бруталното исказване,в момента си спечели много надъхани дественици но един няма да стигне до тебе и да му дадеш :D ,мамините пеленачета за който говориме ще ги е шубе какво е това отдоло :D ,много пикловци ги е страх с такава кака кат тебе,толкова открита и ряска,не си като мама да им обяснява всичко :D :D :D :D
Малко се посмяхме стига толкова :D

Ама попринцип момчетата трудно си признава виждал съм,колко са велики после моя приателка да ми разкаже е със сълзи се смея :D ,от малки избиват комплекси на велики хора и като се стигне до действие,ама аз такова...виж са.... :D

П.п-А ти кат си толкова мераклийка мога да ти намеря някой друг пичага да се окъпвате заедно,драсни само на имейла,ако имаш желание.

kuler
05-12-2010, 14:52

Мда явно това е важно за теб ,защото имаш толкова правописни грешки чеее... не ти остава време да научиш българският език :)

Що бе бтака,поне е чесна,а не заухарка или лъжкиния да се прави на нещо друго...а като почнете с правописни грешки чак зле ми става,чете ли се чете се...,записвай више около тебе само вишисти ще има...

Gr0zDan0v
05-12-2010, 14:54
Абе,чудя се,мая се ...
Какво за вас е ОПИТЪТ?
Защото ако очаквате някой,който се е чукал ПРЕ-много да прави всичко за вас и да ви задоволява както би направил някой девственик,адски много се лъжете.Аз като си загубих девствеността съм се занимавал с момичето поне половин час,какви ми 3-4 минути,то на вас само РЪГАНЕТО... ви е в главата.И как може 13 годишно момиче да ходи с 20 годишен щото бил опитен,а на него хуч не му пука за нея,вместо да гледате момчетата на вашите години ... отклоних се от темата,но все пак нямате си на идея какво търсите ВСЪЩНОСТ+1 единствения свестен пост в тая тема... :? :? :?

Gr0zDan0v
05-12-2010, 15:01

най-вероятно и много грозен :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

kuler
05-12-2010, 15:05

Мда явно това е важно за теб ,защото имаш толкова правописни грешки чеее... не ти остава време да научиш българският език :) Знам как се пише "девствен" и знам кога се слага "с" и "със",но това не те прави по-малко отрепка и гаден жалък чикиджия.За в бъдеще се ограничавай от коментари относно моите мнения!!!Ясно?

И тя заби заухара за земята :D :D

dacodaco
05-12-2010, 17:10
:shock: purviq mi put be6e s devstvenik... :( nqma takava izlagaciq na nikoi ne go pojelavam... :shock: :razz: maxnete tova ami o6te sum s tfa mom4e i mai se ponay4ixme :razz: :razz: :razz: tova im e hubavo na devstvenite...moje6 da si gi prigodi6 kum tova koeto iska6 ...kakto i purvoto gadje ;) :evil: =;

darkSpiri7
05-14-2010, 11:49

най-вероятно и много грозен :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: Ауууч :D :lol: :D Грозен или не, с изказвания като това, изглежда най-малкото жалък...

Tish0
05-14-2010, 12:59
Е па и аз да си призная, че съм сред девствените, въпреки че ми е време(абитуриент)... Не ме е срам да си го призная, всичките ми приятели го знаят и го приемат съвсем нормално, въпреки че някой се бъзикат малко :D Както и да е, имал съм възможност да го направя още преди много време, но всичко е въпрос до морал и ценности - на рожденния ден на един много добър приятел, аз и момичето бяхме много пияни, натискане ала бала, но разочарованата физиономия на рожденника ме спря, защото момичето му беше подаръка. Осъзнах се, че едното е*ане не е нищо в сравнение с приятелството, защото момичетата идват и си отиват, но приятелите остават. И другото което е ако е само за секса, винаги мога да го напрая - круви бол, но въпроса не е там - предпочитам да е нещо повече.

SpOrTs_GiRl
05-14-2010, 13:10
До: dacodaco
Интересно ми е как и двамата сте нямали никакъв опит, но "ти си го пригодила, към това, което искаш" и докоато разбирам си го научила?! ... Бре, от къде тия знания, от гледане на порно с адреналинки ли? .....

Dyvkaaa
05-15-2010, 15:16
Да била съм и наистина не ми хареса,но като се има предвит,че всички са минали или ще минат от там :-D

Mazacha
05-15-2010, 18:02
Направо ме къртите.... "предпочитам по опитните" :lol: :lol: :lol: :lol: Т.е. ако ви каже че е девствен няма да му пуснете ама ако ви каже че е чукал поне 20 дигате краците :lol: :lol: :lol: :grin: Направо убивате :lol: :lol: :lol: :lol:
Мдаам, добре им го каза. Не разбирам какъв ви е толкова проблема все едно като го направите за 1 път с момче на което също ще му е за 1 път и ако има дълга любовна игра и тем подобни и се праскате 2-3 часа няма да ви хареса и няма да е все едно с опитен аре моля ви се ;) :grin: :grin: :grin:

fear4o
05-15-2010, 19:41

Blazq ti i az vinagi sym si me4tala pyrviqt mi i toi da e devstven,nooo uvi :( :cry: :-# :cry: пфф като толкова искаш ми се обади :D :D :D :D ебавам се! а по темата при момчетата може да се познае дали имат опит единствено по тва дали са притеснени и дали знаят кво праат въпреки че всяко правило си има изключения!

QkoGrozen
05-15-2010, 21:03
Като цяло мога да обобщя цялата тема с почти едно изречение - "Ако има желание има начин , ако няма има оправдание"
Наистина немога да гадая кой на колко години , кой с колко е спал и кой колко опит има , но дори по коментарите си личи малко или много кой пише това което мисли и кой просто изопъчава ситуацията.
Незнам , но вече мина модата да не си девствен ... Вече е модерно да не си :D Наистина тези ,които са го правили може ми им се вдига самочувствието , може би не го правят за себе си , а да се изтъкнат пред други , но като цяло какъв е смисълът да го направиш на 12-13-14-15 ?!
За по горната граница да приемем , че вече малко вземаш да се осъзнаваш.Малко превиших границата от едно изречение 8-)

fear4o
05-15-2010, 21:09
Като цяло мога да обобщя цялата тема с почти едно изречение - "Ако има желание има начин , ако няма има оправдание"
Наистина немога да гадая кой на колко години , кой с колко е спал и кой колко опит има , но дори по коментарите си личи малко или много кой пише това което мисли и кой просто изопъчава ситуацията.
Незнам , но вече мина модата да не си девствен ... Вече е модерно да не си :D Наистина тези ,които са го правили може ми им се вдига самочувствието , може би не го правят за себе си , а да се изтъкнат пред други , но като цяло какъв е смисълът да го направиш на 12-13-14-15 ?!
За по горната граница да приемем , че вече малко вземаш да се осъзнаваш.Малко превиших границата от едно изречение 8-)
+1 и спкс простено ти е :D но ако вече е модерно да си девствен начи аз съм модерно момченце :lol: :lol:

Reaper93
05-15-2010, 21:12
+1 и спкс простено ти е :D но ако вече е модерно да си девствен начи аз съм модерно момченце :lol: :lol:

Брей, и аз съм бил модерен, по неговите думи :D :lol:

princess941
05-24-2011, 13:34
И аз скоро спах с девствено момче и съм на същотото мнение !!

marilyn
05-24-2011, 14:04
И аз съм била с девствено момче и мен лично ме изкефи, има нещо мн секси в това да знам, че съм му първата. Но все пак се усеща една несигурност у него и липса на увереност, която ме кара да си падам по по-опитни. Но в крайна сметка да не забравяме, че всички сме били девствени и че и нас някой ни е учил. ;)

the_man
05-24-2011, 14:11
Баси темата, от година на година.... ауе много е яко да си девствен, каките те гледат влажно, жадно, искат да злоупотребят с тебе, големи мръсници. Много жалко че е само по веднъж.... Ти са чудиш кво става, тя си знае работата, ти си лежиш, тя си работи, накрая те цунка пренебрежително и доволно, хвърля ти един поглед тип "пф колко си жалък" и си заминава, щото вече не си и необходим... Буквално си използван и захвърлен... Мега якото чувство, нема такъв кеф... И особено ако тя е най-голямата курва на даскалото и те "посвети" във всичко без "аз не духам, аз отзад не давам, аз не гълтъм"... и после е много важно да не казва на никой, че да не береш срам че си я е*ал тая гадната :smt030 :smt030 :smt030 :smt030

mrazqkindergarten
05-24-2011, 14:57
:lol: Мани, мани, тука само курви с големия опит и девствените не ставали. :razz: Ем да, то не заслужавате да сте първите на някой.

По темата:Не съм, но искам аз да съм първата на 1 момче. :oops: Много ще се радвам и ще се чувствам специална. :oops:

NomNomNom
05-24-2011, 15:51
:lol: Насякъде гледам теми в които мъжете обсъждат нашта девственост. Дайте да си поговотим малко и за девствените от мъжки пол.
Вие спали ли сте с девственик?
С 3ма .

Първият ми - не разбрах, че е девствен, той и късно си призна .
Втори - имаше неща от рода на - може ли да ти пипна гърдите, от много време искам . Или - да си измия зъбите само . Или - взел съм презервативи , виж ги , стават ли .
Обрязан беше , лашкаше час-два , тъпо .
Като човек беше много кофти , беше ми жал, беше ми най-добрият приятел . Използвач-егоист, както и да е.
Трети - един от най-прекрасните хора на света . Вярно, много се беше парирал в началото . Той с грамадна патка, аз - тясна , то не успя да влезе, беше рофл.
Иначе , идеано си е момчето , един от най-близките хора си ми е , нищо , че не сме заедно вече .

Най - хубав секс съм правила с него ^ и със сегашният ми .
Тъй, че дали девствен или не - до усет си е . Един мъж като е умен и възпитан , и в леглото го бива.

mmagdalenaa
05-24-2011, 18:56
при мен нещата бяха съвсем различни ... :Д тръгнахме с едно момче много се искахме и в един следващ момент решихме че трябва да минем на следващо ниво но аз бях девствена ... все пак го направихме и след 1 2 дена той ми каза че също е бил девствен :Д и на мен ми стана много хубаво защото и аз съм му била първа и все пак ... не мога да го обясня беше ми приятно

Moderatorius
05-24-2011, 19:16
Не схващам. В повечето случаи съм ЗА равенството между половете, но тва да си му нещо като майка, която го учи, блах. Жената в случая трябва да е по-нежната и добричка, а не мръсницата, където омърсява момчето :D

loveca777
05-24-2011, 21:25
Аз харесвам много едно момиче и искам да го направя за първи път с нея, но да не е секс, а любов. :smt007 :oops: :mrgreen:

kriogenx
05-27-2011, 10:24

Spored men si devstvena... :?

:D:D:D

summerboy96
06-02-2011, 14:09
свободен и девствен