View Full Version : Пиърсинга на езика действа ли ви възбуждащо?
3oPuTyYy
03-24-2009, 13:34
Здравейте на всички! :smt003 Понеже с приятеля ми имаме едно малко спорче за обецата на езика можете ли да ми отговорите на едно въпросче?? :wink: Според вас пиърсинга на езика действа ли възбуждащо ?? :-o
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
ubuntureload
03-24-2009, 13:41
Уж действал ... преди 2 години щях да си го дупча, но размислих просто не отговаря на професията ми .... ;)
момиче съм ,но ако бях момче може би ще е възбуждащо едно момичет с обица на езика да ти духа :-D
:-D Адашка :-D
А по темата:Миии естествено,че не :-D Все пак съм момиче ... и ако видя момче с обеца на езика сигурно ще повърна :-D
Cellmate
03-24-2009, 16:49
момиче съм ,но ако бях момче може би ще е възбуждащо едно момичет с обица на езика да ти духа :-D
Но не си и няма как да знаеш съжалявам ;] така си си хвърлила зара при раждането, че си момиче.
Би ме изкефило може би.
ubuntureload
03-24-2009, 16:50
А по темата:Миии естествено,че не :-D Все пак съм момиче ... и ако видя момче с обеца на езика сигурно ще повърна :-D
Че аз досега си мислех че темата е твоя :oops: :lol:
sugarbaby_
03-24-2009, 17:04
На мен лично - не :?
Вижда ми се гадно и безсмислено
Че аз досега си мислех че темата е твоя :oops: :lol:
Аз теми НЕ пускам :) Това е златното ми правило ;)
ми да яко е.. според мен обеца на езика
JenataNaShefa
03-24-2009, 18:45
Според мен е... гадно :?
s_E_x_Y_y_Y
03-24-2009, 18:53
ем имах приятел с обица на езика и да определено беше по-различно и по-възбуждащо :grin: , ии за тези които казаават че е гнусно или не , а не са пробвали им препоръчвам да опитат и после да си кажат на ново мнението ;)
пфф момче с обица на езика? :-o момиче по-може :D
dragonfly92
03-24-2009, 21:07
не :?
ми аз ИМам обица на езика и незнам другите трябва да кажат :D
TPAKTOPUCTA
03-25-2009, 06:39
според мен е пълна простотия ... на мен лично ми е неприятно
PainMonopoly
03-25-2009, 11:27
О, да :D
Пък и свирчок с такова нещо си е друга работа... :oops:
Ами определено е ДА!Последните 3-ма ужасно много се възбуждаха от обицата на езика ми! :grin:
+1
тва е мн гнуусно бе .. мен ме е гнус да го гледам ... само като си представя и ми става лошо
poltergais
03-25-2009, 15:19
Аз съм с обЕца на езика и моята жена мн и харесва :-P
(Божке не се пише ОБИЦА а ОБ''Е''ЦА с буквичката Е проверате в речниците и в google )
Schneeflocke
03-25-2009, 16:18
Аз съм с обЕца на езика и моята жена мн и харесва :-P
(Божке не се пише ОБИЦА а ОБ''Е''ЦА с буквичката Е проверате в речниците и в google )
Според моя речник е дублетна форма.... Както и да е... От известно време насам се навивам да си продупча езичето, ама нещо ме е шубе да не се инфектира... А иначе..страшно ме възбуждат мацки с пиърсинг там.....
еми аз имам обеца на езика и на приятеля ми му харесва , но често ме кара да я свалям , защото целувките са по плътни така. Аз лично бих се възбудила , но зависи и от човека който има обеца. ако ми се вясне някъв изрусен фиешън на среща по скоро бих повърнала :smt078
poltergais
03-27-2009, 04:39
тва е мн гнуусно бе .. мен ме е гнус да го гледам ... само като си представя и ми става лошо
Интересно изказване, само не припадай като ти е прилошало.
sladkata_bebz
03-27-2009, 17:51
Аз също имам обеца на езика.Моят приятел беше негативно настроен,когато му съобщих,че ще си слагам,но дойде с мен за подкрепа и сега ми казва,че мнението му се е променило и мн му харесва :P
http://www.impulse.bg/photos/by/8245002/view/12132817
asi_basi
03-27-2009, 18:01
Здравейте на всички! :smt003 Понеже с приятеля ми имаме едно малко спорче за обецата на езика можете ли да ми отговорите на едно въпросче?? :wink: Според вас пиърсинга на езика действа ли възбуждащо ?? :-o
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
Абсолютно всяка приятелка, която е била с момче с обица на езика казва, че е страхотно като те лиже...
Незнам какво толкова ви се вижда гнусно .... просто обица...
И аз щях да си слагам обица на езика, но много не ми стои особено на професията към която съм се ориентирала! :(
magneziq
03-28-2009, 14:50
Аз имам обичка на езика и всичко е много по възбуждащо от колкото без. Сега и гаджето ми ми заяви, че ще се продупчи. На мен това много би ми харесало по ред причини. Само се страхувам целувките да не се прецакат, понеже съм чувала, че има вероятност обичките да се оплетът( не ми е ясно как ще стане този номер, но ще видим).
time2rock
03-28-2009, 21:44
Аз имам обеца. Лично аз не чувствам нищо.За другите незнам. Незнам и защо по дяволите пред пиърсинга ми има още леко цепнато :booooomb:
Дано се махне.
NaNa_SladuRana
03-29-2009, 08:00
момиче съм,много се кефя на такива мацки,за момчетата няма как да знам,но на мен определено ми действа
LovelyGirl
03-29-2009, 10:18
Грозно и гадно ми е :?
По-скоро би ми станало противно,отколкото да се възбудя..
Само като видя една позната да си я върти тази обеца на ляво,на дясно и се отвръщавам :-&
MakeMeLaugh
03-29-2009, 10:37
Мм не.
Интересно ми да го видя първите 2 секунди после ми е някакво гадно.
summerlove66
03-29-2009, 11:48
Ми действа .. Приятно е :)
Basketball
03-29-2009, 17:15
Няма смисъл от обеца на езика.. поне нека езиците си оставим естествени :-D
П.Т: Не :)
BlueDream16
04-03-2009, 10:51
супер възбуждащо ми действа .. :oops: жалко,че няма повече момчета с обеци на езиците :D
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника za men nqma po vuzbujda6to ne6to ot obica na ezika ili izob6to pearcing :oops: ii mom4e sum :)
nebrejnata
04-08-2009, 21:09
Аз имам обеца. Лично аз не чувствам нищо.За другите незнам. Незнам и защо по дяволите пред пиърсинга ми има още леко цепнато :booooomb:
Дано се махне. ти пак какво искаш да усещатш ве пуу :D :D тапак :D
CuteBaby
04-08-2009, 22:08
Моят отговорт е Не :)
Аз харесвам момчета с пиърсин на езика...а за възбуждащо не съм имала такова момче.... като имам щи кажа... :D
nebrejnata
04-09-2009, 16:29
аз имам и са ми казвали че е :)
anyfany2
04-09-2009, 19:30
За мен може би има известна степен нещо,но чак да ме възбуди-НЕ..
:smt008 Една целувчица върши по-добра работка.. :D
xSaShEtOx
04-09-2009, 20:11
Много ясно че да. Видя ли яка мацка с обеца на езика първата мисъл, която ми минава е какви свирки ше ми прави с това езиче, много се възбуждам от такива дребни нещица... 8-)
Neftochimic
04-09-2009, 20:51
и кво възбуждащо трябва да има в това...
друг е въпроса когато някое момиче с обеца на езика ти духа 8-)
stratega
04-09-2009, 20:53
това е маса тъпо......
не особено,аз съм момче и го мисля за гнусно при момчета, за момичета по скоро не, незнам
NoFuckinWay
04-10-2009, 00:33
Готино е да се целуваш с човек, който има обеца на езика..чувала съм, че и други неща сполучливо се получават, но не съм пробвала :D
Иначе наистина не се кефя на момчета с обеци на езика...въпреки, че целувката е яка :)
Darkkiss
04-10-2009, 00:36
оооо да бе...
представи си момиче с обеца на езика правеща свирки на някой
дали ще му е яко?
NoFuckinWay
04-10-2009, 00:39
оооо да бе...
дали ще му е яко?Що да не му е яко, ако знае как да си върти езика? 8-)
Darkkiss
04-10-2009, 00:43
оооо да бе...
и като си тури пирсинг с тея бодливите връхчета
ол да....
беги от тука...
NoFuckinWay
04-10-2009, 00:46
оооо да бе...
ол да....
беги от тука...Е може обецата да не е с бодливи връхчета.. примерно нещо такова http://img136.imageshack.us/img136/1021/dsc00323dn6.jpg
Darkkiss
04-10-2009, 00:51
оооо да бе...
ол да....
беги от тука...Е може обецата да не е с бодливи връхчета.. примерно нещо такова http://img136.imageshack.us/img136/1021/dsc00323dn6.jpg
да.... такива стават
ма пак е гадно (или поне за мене)
винаги си представям как топчето излиза и иглата се забива...
NoFuckinWay
04-10-2009, 00:56
Ти пък..не си мисли такива работи...
бтв..ако бях мъж..сигурно щеше да ми е много кеф 8-)
ии Според мен обеците на езика са създадени спец за оралната любоФ :lol:
Darkkiss
04-10-2009, 01:03
бил съм с момиче с пирсинг на езика
ма я карах да го маха всеки път като почвахме...
NoFuckinWay
04-10-2009, 01:04
ма я карах да го маха всеки път като почвахме...Е ти пък..тря да пробваш...супер яко ми изглежда чесно :D Зема да си тура ли....не :lol:
Darkkiss
04-10-2009, 01:05
ма я карах да го маха всеки път като почвахме...Е ти пък..тря да пробваш...супер яко ми изглежда чесно :D Зема да си тура ли....не :lol:
кво
пенис ли ? 8-)
NoFuckinWay
04-10-2009, 01:08
кво
пенис ли ? 8-)Да пенис :grin:
Darkkiss
04-10-2009, 01:09
кво
мне знам
ти си решаваш
NoFuckinWay
04-10-2009, 01:10
кво
мне знам
ти си решавашОтказах се вече, щото ми се струва изморително да се мъчиш да го побираш в гащите секи ден...и да ти тежи...цял деннн :?
:lol:
Darkkiss
04-10-2009, 01:12
кво
мне знам
ти си решавашОтказах се вече, щото ми се струва изморително да се мъчиш да го побираш в гащите секи ден...и да ти тежи...цял деннн :?
:lol:
свиква се
но е неловко като си на някое обществено място и той просто ти стане...
NoFuckinWay
04-10-2009, 01:14
[свиква се
но е неловко като си на някое обществено място и той просто ти стане... оу...още една причина да не го искам... :lol: Ама като се замисля...като ти стане..само го поглеждаш и си мислиш "Йеееа колко голям изглежда.. -дърпаш гащите и поглеждаш, след което- ууу и колко е красииииииииииив" 8-) добре ми звучи по този начин погледнато
Darkkiss
04-10-2009, 01:16
[свиква се
но е неловко като си на някое обществено място и той просто ти стане... оу...още една причина да не го искам... :lol: Ама като се замисля...като ти стане..само го поглеждаш и си мислиш "Йеееа колко голям изглежда.. -дърпаш гащите и поглеждаш, след което- ууу и колко е красииииииииииив" 8-) добре ми звучи по този начин погледнато
мда особено докато даваш презентация...(опс извинете ме но колежката от 3-тия чин е много готина и аз просто не мога се здържа)
или пък докато си на вечеря в приятели (ми извинете ме но си мисля за онова момиче дето видях днеска)
NoFuckinWay
04-10-2009, 01:17
мда особено докато даваш презентация...(опс извинете ме но колежката от 3-тия чин е много готина и аз просто не мога се здържа)
или пък докато си на вечеря в приятели (ми извинете ме но си мисля за онова момиче дето видях днеска)Е звучи неловко, но все пак ако го погледнеш от добрата страана (моята) е забавано :)
KadifWerewolf
04-10-2009, 01:42
или пък докато си на вечеря в приятели (ми извинете ме но си мисля за онова момиче дето видях днеска)Е звучи неловко, но все пак ако го погледнеш от добрата страана (моята) е забавано :)
да, но винаги се мъчиш да го скриеш :(
в един перфектен свят никой няма да има нужда да си крие патлака :-o
Crystaline
04-10-2009, 05:46
е кво некое момче да ме близка с обица...супер нищо,че е педалско нали е кеффф : :D
sladkata_bebz
04-10-2009, 08:34
Аз не мисля,че е гейско,но всеки си има мнение...А за орален обецата трябва да е кръгла и гладка,за да не причинява болка на момчето.А за това момче,което карало приятелката си да си маха обецата всеки път като правят секс-явно доста набързо го правите като за 10-15 мин дупката зараства...
1 път сям се целувала с момче с пиърсинг на езикаа иииии беше супер яко! :grin:
sarin4eto
04-10-2009, 08:53
Незнам дали е възбуждащо ама аз мисля да си слагам до лятото :) тогава ще се разбере :-D
NoFuckinWay
04-10-2009, 12:16
е кво некое момче да ме близка с обица...супер нищо,че е педалско нали е кеффф : :D
Именно :grin:
Whiteshark
04-10-2009, 12:29
определено да :P :P :grin: :grin:
Teddynka
09-09-2009, 17:32
м и на мене ми харесва , смятам го за адски секси :-D :grin:
BlueFace
09-09-2009, 20:32
Много е грозно за мене... :smt078
да кажем, че ми е фетиш .. :oops: :lol:
+1 ;)
хах не знам ... не съм пробвала ... И нямам представа как ще е :o мда .. тва нещо да ти пречи докато се целуваш.. А бе де да знам :D
time2rock
09-09-2009, 22:58
Не пречи :-P
BePoHuKa
09-09-2009, 23:01
Аз от бая време искам да си сложа :oops: адски много ми харесва как стои, но всички, които попитам казват да не го правя :o (освен гаджето :D , което като цяло е по-важно). Все още умувам.. ако си сложа и не се харесам -15 минутки и все едно нищо не е било.
time2rock
09-09-2009, 23:18
Е то отначало няма са харесаш много :D Езика ти ще е подут,а и като се промиваш със "Сандрин" сигурно ще стане жълт.Така че може да разбереш дали те кефи поне след 2 седмици като почва леко да зараства. А иначе ако те плашат с болка-да не вярваш. Просто по-меки храни и всичко е оК :P
амии мерак ми е да се целувам с момче с обица на езика...или да ми прави френска..
BePoHuKa
09-09-2009, 23:20
Е то отначало няма са харесаш много :D Езика ти ще е подут,а и като се промиваш със "Сандрин" сигурно ще стане жълт.Така че може да разбереш дали те кефи поне след 2 седмици като почва леко да зараства. А иначе ако те плашат с болка-да не вярваш. Просто по-меки храни и всичко е оК :PЕ, разбира се, че ще чакам да се оправи първо, а от болка не се плаша. Лошото е, че като си направя най-вероятно няма да искам да го махам и всички ще ми бучат на главата :D Ще трябва да ги игнорирам :lol:
time2rock
09-09-2009, 23:24
Ще им казваш :
Ко викаш? Нещо май от пиърсинга ми се е засегнало нещо и не чувам добре,така че МЛЪК :lol:
защо в анкетата има отговори;
Да
Естествено
?!
Зависи.. Но май по-скоро да :P
time2rock
09-09-2009, 23:29
защо в анкетата има отговори;
Да
Естествено
?!
Ами "естествено" звучи някак по-силно от "да" . Демек - твърдо ДА!
Ама и аз обяснявам яко 8-)
sexapilnata0
09-09-2009, 23:58
Може би за някой хора да за някой не всеки си има мнение :-D
bqsna_teenagerka
09-10-2009, 10:47
Да..според мен определено..-да. свирките ще да са по-добри,целвуането ще да е по-добро. аз искам да си сложа на езика,искам и да се натискам с янкоя пичка,която има обица на езика 8)
Аз имам - бахти кефа е :P
LoLiPoP4o
09-10-2009, 16:11
mnogoooo :grin: