- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пиърсинга на езика действа ли ви възбуждащо?
Здравейте на всички!Понеже с приятеля ми имаме едно малко спорче за обецата на езика можете ли да ми отговорите на едно въпросче??
Според вас пиърсинга на езика действа ли възбуждащо ??
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай се върху настоящия момент!
Уж действал ... преди 2 години щях да си го дупча, но размислих просто не отговаря на професията ми ....![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
На мен лично - не.
Да.![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
момиче съм ,но ако бях момче може би ще е възбуждащо едно момичет с обица на езика да ти духа![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Адашка
![]()
А по темата:Миии естествено,че неВсе пак съм момиче ... и ако видя момче с обеца на езика сигурно ще повърна
![]()
Но не си и няма как да знаеш съжалявам ;] така си си хвърлила зара при раждането, че си момиче.Първоначално написано от galu6a
Би ме изкефило може би.
Че аз досега си мислех че темата е твояПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
ДА![]()
Първоначално написано от plmn
Аз теми НЕ пускамПървоначално написано от ubuntureload
Това е златното ми правило
![]()
Според мен е... гадно![]()
Come out, come out wherever you are...
ем имах приятел с обица на езика и да определено беше по-различно и по-възбуждащо, ии за тези които казаават че е гнусно или не , а не са пробвали им препоръчвам да опитат и после да си кажат на ново мнението
![]()
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
пфф момче с обица на езика?момиче по-може
![]()
ми аз ИМам обица на езика и незнам другите трябва да кажат![]()
според мен е пълна простотия ... на мен лично ми е неприятно
О, да![]()
Пък и свирчок с такова нещо си е друга работа...![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Ами определено е ДА!Последните 3-ма ужасно много се възбуждаха от обицата на езика ми!![]()
минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]
тва е мн гнуусно бе .. мен ме е гнус да го гледам ... само като си представя и ми става лошо
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
Аз съм с обЕца на езика и моята жена мн и харесва![]()
(Божке не се пише ОБИЦА а ОБ''Е''ЦА с буквичката Е проверате в речниците и в google )
Според моя речник е дублетна форма.... Както и да е... От известно време насам се навивам да си продупча езичето, ама нещо ме е шубе да не се инфектира... А иначе..страшно ме възбуждат мацки с пиърсинг там.....Първоначално написано от poltergais