View Full Version : Как да напълнея
cvetanka
03-24-2009, 17:54
Противно на всички които искат да отслабнат аз много искам да напълнея,колкото и да ям,дори да се тъпча като свиня и НИЩО не наддавам дори 1 килограм.Всички ми казват че ми завиждат :D Но въпроса ми е-знаете ли някаква не знам "диета" ли да го нарека за напълняване?Или от къде мога да разбера такава?
6ti kaja edna dieta-zakuska 5 mekici pozvolqvat se i dve bani4ki,boza zadaljitelno,obqd-5 parjoli,hlqb na korem,sledobedni tam zakuski 4ipsove vafli kolkoto moje6 ve4erq vsi4ko se pozvolqva.trqbva da ka4i6 spored men
billytalent
03-24-2009, 18:04
Пий бирена мая
nicolepcd
03-24-2009, 18:09
И бирена мая съм пила, и режим на хранене съм имала... не се ограничавам в мазни храни и т.н... ноооооооо не мога да напълнея. Не мисля че и ти ще успееш... :? Но ако не си пробвала - няма да ти попречи да пиеш бирена мая :-o
zai4ety13
03-24-2009, 20:06
Оффф значи.Научете се преди да пуснете някоя тема да потърсите във форума дали има друга такава.Преди 3-4 дена четох още една тема на момиче което иска да напълнее.Стига сте повтаряли теми бе,форума се препълва :(
Пък и ти кво толкоз искаш да напълнееш.Радвай се че си слаба!Знаеш ли колко момичета ти завиждат!? Пък като напълнееш сигурно ще искаш да отслабнеш :o Абе ние момичетата сме странни същества.Искаме все това което нямаме....
П.С. Да не си 30 кила че искаш да напълнееш? Колко си висока и колко тежиш? И нали не правиш тая тема за да се изфукаш,че си слаба....
Darkkiss
03-24-2009, 21:41
чипс/пица/кола
и най важното
не мърдай
YouCantStopMe
03-25-2009, 10:59
A ти с колко килограма искаш да напълнееш?
off az po cql den se typ4a s vafli i dr :lol: ama sym otslabnala edin kilogram :lol: nema mi go korem4etooo :lol:
Infinity
03-25-2009, 12:25
A ти с колко килограма искаш да напълнееш?
Converse333
03-25-2009, 12:27
И аз ям много и не пълнея.Стоя си слабичка..Ама така е по-добре.Въпроса е,че колкото и да ям,аз се движа ужасно много и няма как да напълнея. :D
Така,че най-добре се тъпчи цял ден пред компа и би трябвало да напълнееш. :D
Яж повече сладко..чипсове,,пий повече коли,фанти :-P
cvetanka
03-25-2009, 17:51
С 5 килограма искам да напълнея,не съм прекалено слаба,но съм слабичка и искам да кача,няма да е зле
виж дори напълняването си има своите рискове - примерноо ядеш баница баница пица баница боза нз си още какво и накрая да си няква с дебели ръце голям гъз и някакви слаби крака ... абе направо да си изглеждаш асиметрично :D :D :D по добре започни някоя "диета" за напълняване от колкото да си правиш експерименти
asddsa123
03-26-2009, 13:44
яж повече месо
чипс/пица/кола
и най важното
не мърдай
Възможно най-тъпия отговор , така по -скоро ще отслабне ...
Converse333
03-26-2009, 17:31
Нем..Точно от месото не се пълнее.От мазното се пълнее,но то е вредно за организма...