View Full Version : Въпрос към момчетата
gret4ety
03-25-2009, 06:48
Бихте ли тръгнали с момиче с брекети?
valdesbg
03-25-2009, 06:50
Това трябва ли да е проблем?
Аз бих тръгнал.
Да - това ми е последна грижа. А може да се окаже и чарът й - де да знае човек.
Bellatrix
03-25-2009, 07:04
Ако бях момче, щях. А защо не?
dimitar_ak
03-25-2009, 07:06
Никакъв проблем
stuci_i_miri
03-25-2009, 08:58
вааааа. само да не я гледам като се храни, или пак да ме целува след като сме яли нещо, ако си носи четка за зъби нон стоп... брикети са ония целите скобки нали? дето като са на зъбите мязат на предна решетка на Ауди ? Нали?
valdesbg
03-25-2009, 09:02
вааааа. само да не я гледам като се храни, или пак да ме целува след като сме яли нещо, ако си носи четка за зъби нон стоп... брикети са ония целите скобки нали? дето като са на зъбите мязат на предна решетка на Ауди ? Нали?
Да, обхващат зъбите. И честно да ти кажа - имал съм такива и не полепва толкова храна колкото си мислиш. Даже вече ги правят тънички и са незабележими почти. Практически нищо не се задържа между тях.
Брекети, телчета и т.н не пречат :)
тя няма да ги носи цял живот я.. :)
Ти го каза така все едно, че щом момичето има брекети това я загрозява. Ако момичето е хубаво - да.
myNameIsImmortal
03-25-2009, 11:02
Да - това не е проблем. :)
Единсвения дефект, че при целувките с език единия може да се нарани малко, ако си закачи езика, но това е друг въпрос :)
Не се тревожи :)
Зависи....
Не е хубаво ако се закачат наляво надясно
vesito13
03-25-2009, 12:53
Аз съм момиче , ама не знам някак си , охххх не се виждам с момче с брекети , не ме првлича :?
myNameIsImmortal
03-25-2009, 13:02
е какво толкова?! То те няма да са доживот.. след определено време се махат..
давам пример: имаше 1 момиче набор '92 е, което преди имаше брекети, и сички момчета: мани я тая, тя с брекети, има криви зъби.. след като й ги махнаха сега всички тичат след нея и не могат да си сдържат лигите.. затова не се тревожи! :)
HipHopBlond
03-25-2009, 17:21
Трай моме за хубост :)
Когато бях в Англия се запознах с едно момиче с брекети и да си призная някак си и придаваше чар. Мн сладичка си беше... :oops:
tItEufFf
03-25-2009, 17:38
Не съм момче.
Но бих тръгнала с момче с брекети.
Не мисля, че би ми пречило. Ако е хубав и добър, едни брекети не могат да ме спрат. Най-малкото и аз нося. Пък и ... по-добре някой с брекети, отколкото със зъби стърчащи на всички посоки
Какво общо има това с една връзка?Пък и аз съм имал скоби преди, а сега от време на време нося очила.За мен не е проблем!
aka6a_vamp
03-25-2009, 18:20
Момиче съм,ама аре па да отговоря :D
Бих тръгнала с момче с брекети.тва не е проблем :-o
H8MACHINE
03-26-2009, 11:37
Хмм, ами малко ще съм скептично настроен в началото...но ако се престраша да се срещнем веднъж с въпросното момиче и ако ми е приятно изкараното време с нея, ще продължим да сме заедно независимо дали има брикети или не :)
за мен няма значение :)
някои момичета им стои сладко :)