View Full Version : Не влизаа!!!
С приятеля ми сме заедно от доста време , когато стигнахме до следващата стъпка, а именно секс нещо работата не стана... А аз съм детствена... Бях много възбудена,както и той, но в момента когато пеницът му трябваще да проникне не стана, нещеше да влиза, явно съм много тясна а и пенисът му е с доста голями размери, или поне аз така си го обяснявам дали е от тва вие имали ли сте такъж проблем...?
P.S. На 14 съм (почти 15) и съм сигурна, че го искам...
TPAKTOPUCTA
03-25-2009, 14:43
много ми е интересно какво очаквате след като пуснете поредната такава тема ... да дойдем и да ти го вкараме вместо него или да дойдем и да го напътстваме как да ти го вкара :-x
в крайана сметка щом си била възбудена, колкото и голям да му е пениЦът му ще влезе, но ще те боли ....
Sebastianek
03-25-2009, 14:45
намажи го с олио
в началото винаги е така ... трябва да ти се разшири малко "дупчицата" хаха :) при мен стана на втория третия път ... не се шашкай
lolipop1
03-25-2009, 14:51
много ми е интересно какво очаквате след като пуснете поредната такава тема ... да дойдем и да ти го вкараме вместо него или да дойдем и да го напътстваме как да ти го вкара :-x
в крайана сметка щом си била възбудена, колкото и голям да му е пениЦът му ще влезе, но ще те боли ....
от една страна имаш право но от друга .. момичето иска просто съвет .. не е мн приятно да я нападате така .. по темата споко отпуснете се и двамата .. правете опити с времето ще успеете да преодолеете този проблем ..
TPAKTOPUCTA
03-25-2009, 14:55
от една страна имаш право но от друга .. момичето иска просто съвет .. не е мн приятно да я нападате така .. по темата споко отпуснете се и двамата .. правете опити с времето ще успеете да преодолеете този проблем ..
ами има 1000000 такива теми ако не всеки ден, то през ден се появява с подобна тематика, ако си беше направила труда да потърси малко щеше да прочете същото, което ще и напишат в следващите няколко поста.
JenataNaShefa
03-25-2009, 15:02
Определено това е мотива :razz: :lol:
TPAKTOPUCTA кат е тъпа темата кво правиш вътре :-x :-x :-x :-x
TPAKTOPUCTA кат е тъпа темата кво правиш вътре :-x :-x :-x :-x
Пич тя е много права...
s_E_x_Y_y_Y
03-25-2009, 15:56
и аз съм на мнение ако само ще и се карате или ще се заяждата и т.н. поне не пускаите постове поне.
по темата както казаха и преди мен използевайте мн лубрикант ии го правете много много бавно . Успех ;)
Направи му една добра свирка преди това и проблема ти е решен, друг е върпоса дали те е гнус, но като гледам как си на 14-15 начи те е гнус, такаче ше треа на сухо.
П.С. абе деца що не ходите пред блока да си играете "на топка" :D
ubuntureload
03-25-2009, 16:57
Не се eбaвaйтe с ТРАКТОРИСТА че има голям и опасен трактор...
по темата: Ми да ти тегли една мазна храчка на пичката и ще влезе ... а ти кво хвалиш се че гаджето ти има голяма пишка ... цели 10,3см или се хвалиш че правиш опити да станеш малка разпоретинка ...
:-) :-) :-) :-)
Не става само с лизане трябва и напън
Решението е: бормашинааа :D
http://www.proshop.bg/img-res/400x600_311405.jpg
:lol:
http://www.proshop.bg/img-res/400x600_311405.jpg
:lol:
и тва къде ще си го навира? :shock: :shock:
по темата: Ми да ти тегли една мазна храчка на пичката и ще влезе ... а ти кво хвалиш се че гаджето ти има голяма пишка ... цели 10,3см или се хвалиш че правиш опити да станеш малка разпоретинка ...
Такам отпределено не говорим за 10-13 см.... Можеш да бъдеш сигурен...
Хаххх малка разпоретина... мм не вади прибързани изводи, звучи глупаво как от 5-6 реда си вадиш бахти заключенията...Ноо все пак - мироглед...
Мултифункционално - навсякъде наведнъж. Максимална скорост 80 пробива в секунда. 2 години гаранция, препоръчително е да не се мокри (много). Ако се обадите до 10 минути, ще получите безплатна брошура и списание "ХардПлеър"!!!
малка си изчакай още някоя др година и може и да нямаш този проблем
Мултифункционално - навсякъде наведнъж. Максимална скорост 80 пробива в секунда. 2 години гаранция, препоръчително е да не се мокри (много). Ако се обадите до 10 минути, ще получите безплатна брошура и списание "ХардПлеър"!!!
Малее може да мина на далавераа :grin: :D :razz: :razz:
Такам отпределено не говорим за 10-13 см....
ами... не мислиш ли, че в твоя случай няма значение колко е дълъг, а колко дебел... колкото до Scrat ... За кво ти е "ХардПлеър" като една бутилка олио ще помага мн повече :D
Деа знам, някви "Хард" работи. Аз само рекламирам :Д.
Малее може да мина на далавераа :grin: :D :razz: :razz:
горкия пич ся няма да го огрее.... ем да е успял... :D
А пробвахте ли първо с пръсти?Се пак няма само к*р тва момче,нали трябва да се разшири глупавата дупка! :?
А пробвахте ли първо с пръсти?Се пак няма само к*р тва момче,нали трябва да се разшири глупавата дупка! :?
Е да,минахме и през това, ма уви...
Пф...еми да увеличава броя на пръстите. :D В краен случай зимаш един по-тънък вибратор и започваш с него...ама ти па си на 14...нещо из вкъщи намери,което да не е плод или зеленчук или нещо чупливо и да е хигиенично разбира се...друг начин не виждам.
miss_kiss181
03-25-2009, 18:58
ami ako is4aka6 o6te 1-2 godini moje i da nqma6 tozi problem povqrvai
izvinqvai mn ne iskam da te obidq no na 14 vse o6te si dosta malka za seks sorry ama ti si sidete kvo pravi6 v leglotoebasi to za tebe vse o6te e samo za spane :D
mrazqkindergarten
03-25-2009, 18:59
в началото винаги е така ... трябва да ти се разшири малко "дупчицата" хаха :) при мен стана на втория третия път ... не се шашкай
много гнусно го каза :D
Не е достатъчно само да си възбудена,трябва и да се отпуснеш на макс което при първия път няма да е особено лесно.Пък и не е необходимо да стане точно от първия път,продължавайте с опитите,опитай да се отпуснеш колкото можеш и след няколко опита ще влезе и ще правиш страхотен секс.
Топни го в буркан с мас 8-)
Ако и там не влезе значи проблема ти е ясен :lol: :lol:
renchence
03-26-2009, 12:21
Топни го в буркан с мас 8-)
Ако и там не влезе значи проблема ти е ясен :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
magneziq
03-28-2009, 15:33
Ще отбележа, че това, че в началото момичето е тясно, пък след като се нае*бе няколко пъти се разширява. Това е мит. При възбуда се разширява и по този начин момичето почва да се овлажнява. Колкото по възбудено е, толкова и по широко е следователно и по овлажнено. Истинско разширяване може да стане САМО след раждане. Затова жените, които са раждали са с по-широк ханш. Друг мит е,че момиче което е правило много пъти секс има голям луфт м/у краката. Това се получава най-често, когато по пълничко и нисико момиче рязко порасне на височина. По този начин килограмите се разпределят равномерно и се получава луфт м/у краката. Отностно проблемът ти пробвайте с лубрикант или по-дълга любовна игра. Приятелят ми например ме лиже известно време преди да премине към съществената част.
baby2009
03-28-2009, 15:50
какво нападате момичето бе кво ви е направила като не ви изнася темата кой ви е карал да я четете..
та по темата- и при мен първия път бе неуспешен но пробвайте пак и трябва да стане
stuci_i_miri
03-28-2009, 20:34
абе при някои мацки химена е по-плътен, по-дебел и малко по-трудно стават нещата. от втория от третия път ше стане няа страшно :grin: сетне ше се кефиш, че си имала 2-3-4 първи пъти :grin:
напълно нормално е ама мойто момиче вземи да се образоваш малко преди да почнеш да водиш полов живот :x 8)
pandelka
03-28-2009, 20:53
Ще влезе кат му дойде времето .. ! 8)
Трябва преди акта да намокриш пениЦът му с вода или някаква друга течност за да може да влезне... питай майка ти , как да влезне! :D
mal4ugan4o
03-29-2009, 11:35
Влиза , влиза кажи му първо с пръстите да проникне в дълбините после вече с уреда за масово размножаване .
Иванчо и Марийка тръгнали да правят секс. До тук добре ама като стигнали до съществената част видяли, че на Иванчо не му влиза. Отива той при баща си и му вика:
- Тате, кура ми не влиза в Марийка. Кво да права?!
- Зимаш един буркан с мед, топиш го вътре и ръгаш чушки в боба. Айде отивай да пробваш и после ми разкажи кво е станало.
Отива Иванчо при Марийка да пробват пак а баща му седи долу и чака. След малко Иванчо се показва на прозореца и вика:
-Татееее, не влиза в буркана ве
Xrisinka
03-29-2009, 19:10
Не е достатъчно само да си възбудена,трябва и да се отпуснеш на макс което при първия път няма да е особено лесно.Пък и не е необходимо да стане точно от първия път,продължавайте с опитите,опитай да се отпуснеш колкото можеш и след няколко опита ще влезе и ще правиш страхотен секс.
+1
С приятеля ми сме заедно от доста време , когато стигнахме до следващата стъпка, а именно секс нещо работата не стана... А аз съм детствена... Бях много възбудена,както и той, но в момента когато пеницът му трябваще да проникне не стана, нещеше да влиза, явно съм много тясна а и пенисът му е с доста голями размери, или поне аз така си го обяснявам дали е от тва вие имали ли сте такъж проблем...?
14 годишна..... :-o
И какво очакваш?
stuci_i_miri
03-30-2009, 11:08
да те лиже яко трябва! :grin:
ioanataa
03-30-2009, 17:58
ii pri men beshi taka..taka che spokss :)
Ще отбележа, че това, че в началото момичето е тясно, пък след като се нае*бе няколко пъти се разширява. Това е мит. При възбуда се разширява и по този начин момичето почва да се овлажнява. Колкото по възбудено е, толкова и по широко е следователно и по овлажнено. Истинско разширяване може да стане САМО след раждане. Затова жените, които са раждали са с по-широк ханш. Друг мит е,че момиче което е правило много пъти секс има голям луфт м/у краката. Това се получава най-често, когато по пълничко и нисико момиче рязко порасне на височина. По този начин килограмите се разпределят равномерно и се получава луфт м/у краката. Отностно проблемът ти пробвайте с лубрикант или по-дълга любовна игра. Приятелят ми например ме лиже известно време преди да премине към съществената част.
Браво!!!Много изчерпателно и поднесено по начин достъпен за всички възрастови групи потребители,които са тук!
SexyChild
06-27-2009, 14:46
nyy
ОМФГ хаха ами то тряя да имаш малко мозък ве, а не само да си възбудена и да знаеш, че си готова и да искаш пеницът му :lol: :lol: :lol:
и аз съм на мнение ако само ще и се карате или ще се заяждата и т.н. поне не пускаите постове поне.
по темата както казаха и преди мен използевайте мн лубрикант ии го правете много много бавно . Успех ;)
+1
в крайана сметка щом си била възбудена, колкото и голям да му е пениЦът му ще влезе, но ще те боли .... :grin: :grin: :grin: последните 2 дена мн смяххххх :D а сега по темата: еми няма как трябва да търпиш докато се получат нещата.тва че си тясна си е напълно в реда на нещата :)
cherubic
06-27-2009, 17:27
А, бе, хора ... Значи, писна ми да чета едно и също! :-x Била малка, била не-знам-си-каква?! Защо така и не проумяхте, че някои момичета просто са по развити и може би има поне малко ум в главата си щом мисли, че е готова да прави секс. Ако после проумее и разбере, че, вероятно, е било грешка да го прави в ранни години, сама да се тръшка. Прекалявате ... 13-14-15 годишни, еми хубаво ... да не би 16 годишните да са с повече акъл, отколко са били, когато са навършвали 15!? Ами вие на колко години сте го направили? Тя поне има връзка ... Това не ви ли подсказва, че е готова за нещо ... Поне е направила стъпка към нещо серизно - самото обвързване. Не всички се развиват еднакво. Не всички израстват в една и съща среда. Ако мисли, че не бърка в избора си, просто я оставете да вземе решение .. А както разбрах вече го е взела и даже са пробвали.
*** За авторката: Той, ако те обича - ще те чака. Ако ти можеш да направиш всичко за него, а в момента именно секс и той трябва да е готов да чака.
Айде, със здраве ...
А, бе, хора ... Значи, писна ми да чета едно и също! :-x Била малка, била не-знам-си-каква?! Защо така и не проумяхте, че някои момичета просто са по развити и може би има поне малко ум в главата си щом мисли, че е готова да прави секс. Ако после проумее и разбере, че, вероятно, е било грешка да го прави в ранни години, сама да се тръшка. Прекалявате ... 13-14-15 годишни, еми хубаво ... да не би 16 годишните да са с повече акъл, отколко са били, когато са навършвали 15!? Ами вие на колко години сте го направили? Тя поне има връзка ... Това не ви ли подсказва, че е готова за нещо ... Поне е направила стъпка към нещо серизно - самото обвързване. Не всички се развиват еднакво. Не всички израстват в една и съща среда. Ако мисли, че не бърка в избора си, просто я оставете да вземе решение .. А както разбрах вече го е взела и даже са пробвали.
*** За авторката: Той, ако те обича - ще те чака. Ако ти можеш да направиш всичко за него, а в момента именно секс и той трябва да е готов да чака.
Айде, със здраве ...
+246231452737 :o
anity0emko
06-27-2009, 18:08
Айде, със здраве ...
+1 :)
gabunnkaa
06-27-2009, 19:26
и аз съм съгласна с cherubic
marshallm
06-27-2009, 19:55
Айде, със здраве ...
+1 :)
+2 :lol:
-246231452740 :-o
hrisenceto92
06-28-2009, 19:19
ами след 1-2 години може и някои 10 годишна да ви каже че не влиза ... :D .. малки , неопитни .. кво да кажа , нямам думи ... :shock:
Не се притесняваи и при мен беше така и даже още не е успял да влезе целия...ще бъде, само търпение и правете го бавно и стискай зъби, поне при мен беше така, даже и още е ........ :-D
П.С. аз съм на 18...
shortygr
06-29-2009, 11:56
Иванчо и Марийка тръгнали да правят секс. До тук добре ама като стигнали до съществената част видяли, че на Иванчо не му влиза. Отива той при баща си и му вика:
- Тате, "мъжкия полов орган" ми не влиза в Марийка. Кво да права?!
- Зимаш един буркан с мед, топиш го вътре и ръгаш чушки в боба. Айде отивай да пробваш и после ми разкажи кво е станало.
Отива Иванчо при Марийка да пробват пак а баща му седи долу и чака. След малко Иванчо се показва на прозореца и вика:
-Татееее, не влиза в буркана ве
След малко Иванчо се показва на прозореца и вика:
-Татееее, не влиза в буркана ве :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
а гаджето ти на колко искаш ли да си имаш ново гадже и сичко ще протече нормално :razz: :D :D
majestic001
06-29-2009, 12:47
a we kaji mu da ruga kato hamalin i tova e
а така като хамалин хахахахахххаха
Придържайте се към темата,стига толко спам.
ladykeisy
06-29-2009, 12:55
Добре шефе ,при теб влиза ли ?
majestic001
06-29-2009, 12:58
поясни кого питаш ?
ladykeisy
06-29-2009, 13:01
x3eme питам
П.С. Като не влиза сега ще влезе следващия път,ако не влезе следващия - по-следващия и т.н. :D
Ами значи, щом все още си деТствена, може би вагината ти е на вълна "Вход забранен" или пениЦът му го е страх :o
shortygr
06-29-2009, 14:51
Ами значи, щом все още си деТствена, може би вагината ти е на вълна "Вход забранен" или пениЦът му го е страх :o :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
shortygr
06-29-2009, 14:55
малко свирки преди да почнете и тря да влезе но ако не стане викайте няко трактор който да бута
THeCheRry
06-30-2009, 11:47
и при мен беше така първите няколко пъти ама сега влиза кат у тях си :D :D няяяя баси простотиите пиша ама си е истиня да го еба :D :D
severnoseqnie
06-30-2009, 19:49
:grin: :grin: мажете се с вазелинец ве хора :grin: :grin:
shokoto91
06-30-2009, 19:53
пробвайте с лубрикант и ти да си отгоре. Така хем ще е по-лесно хем по безболезнено.. мисионерската определено не е най-приятната поза за първи път
shokoto91
06-30-2009, 20:01
напълно нормално е ама мойто момиче вземи да се образоваш малко преди да почнеш да водиш полов живот :x 8)
ти от къде знаеш, че тя не е образована.. пф и стига с тоя пениЦ.. голяма работа.. тва е като "грешка на езика".. просто не го е видяла.. толко няма за кво да се фанете и сте толко елементарни, че се чудите какво да я нахулите вместо като нормален образован човек да и дадете интелигентен съвет. НЕЩАСТНИЦИ СТЕ ВСИЧКИТЕ.. жал ми е за вас
hahafuny
06-30-2009, 21:23
ili ne si bila dostata4no vazbudena ili priqtelqt ti e mn nekadaren no vav vseki slu4ai to sexa ne eza deca deba :!: :!: :!:
anity0emko
06-30-2009, 21:49
ти от къде знаеш, че тя не е образована.. пф и стига с тоя пениЦ.. голяма работа.. тва е като "грешка на езика".. просто не го е видяла.. толко няма за кво да се фанете и сте толко елементарни, че се чудите какво да я нахулите вместо като нормален образован човек да и дадете интелигентен съвет. НЕЩАСТНИЦИ СТЕ ВСИЧКИТЕ.. жал ми е за вас
+1 :-D
mgxpower
07-01-2009, 01:26
в началото винаги е така ... трябва да ти се разшири малко "дупчицата" хаха :) при мен стана на втория третия път ... не се шашкайЕх Тери Тери , че не съм бил аз да ти обадя 8-)