View Full Version : Аз съм гей, а най - добрата ми приятелка е влюбена в мен.
Здравейте! :) Аз съм момче от Варна на 15. Та аз съм гей и най-добрата ми приятелка го знае много добре, но въпреки това ми каза, че ме харесва. Стана ми адски неловко и странно. Тя си мисли, че се заблуждавам и че ако бъда с момиче нещата ще се оправят, но аз си знам, че не е тъка. Не искам да пробвам с нея, защото ми е най-близкия човек и в никакъв случай не искам да я загубя, като приятел, а и тя не е 1вия случай. Преди половин година минах по същия път с друга приятелка и всичко завърши зле...Не искам да се повтарят нещата. Но почти всичките ми приятелки не ми вярват, че сащъм гей - не знам защо. И след време или започват да ме харесват, или се влюбват в мен. Но с тази е различно защото ми е най-близкия човек и си мислех, че ме разбира... но уви...явно сам се лъгал... И след като ми го каза всичко е различно :( сякаш не е същата... мхх...започна да се даржи странно, сякаш това не сам аз а друг човек. Просто не знам...защо така става рано или късно с почти сяка приятелка....и като ми каже нещо такова проваля всичко.. и се чуствам адски предаден и ми е хипер кофти :(... Това, че сам до тях че ги разбирам, че винаги имаме общи теми на разговор не означава нищо а и много добре знаят, че съм гей. Ох незнам, но ми е адски сдухано...
ХА - ХА,бих ти дал съвет,но се опасявам,че няма да го разбереш.Все пак трудно бихме си поговорили по мъжки.
Кажи й,че харесваш мъже и нищо в нея не те привлича и,че ти е най-добрата приятелка и не можеш да гледаш на нея като гадже и ще се разбере..предполагам..
Rodolubec
03-25-2009, 20:25
Абе я си хващай момичето ,стига си писал глупости! Тъпак гей бил! :razz:
И как разбра,че си гей? На колко години го осъзна? Имал ли си гаджета от мъжки пол досега?
И как разбра,че си гей? На колко години го осъзна? Имал ли си гаджета от мъжки пол досега?]
1во разбрах, че сам гей....ами просто от малак си падам по момчета...и никога не ме е привличало момиче (луд сам по Bill Kaulitz) като нищо повече от приятелка (единственото момиче с което бих спал някога е Avril Lavigne .... ).
2ро осъзнах го на 12
3ро 1вия ми път с момче беше на 14 бил сам гаже с момче, даже сащата приятелка е била до мен когато едно момче ме нарании и ревах секи ден за него и бях в депресия...тей че би трябвало да знае най-добре за мен ама... офф :(
Kostadin_682
03-25-2009, 20:43
И как разбра,че си гей? На колко години го осъзна? Имал ли си гаджета от мъжки пол досега?]
1во разбрах, че сам гей....ами просто от малак си падам по момчета...и никога не ме е привличало момиче (луд сам по Bill Kaulitz) като нищо повече от приятелка (единственото момиче с което бих спал някога е Avril Lavigne .... ).
2ро осъзнах го на 12
3ро 1вия ми път с момче беше на 14 бил сам гаже с момче, даже сащата приятелка е била до мен когато едно момче ме нарании и ревах секи ден за него и бях в депресия...тей че би трябвало да знае най-добре за мен ама... офф :(
:shock:
stuci_i_miri
03-25-2009, 20:46
опъни я баце, или како...незнам как да ти кажа... ама ако я опънеш може и да напраиш баща си щастлив! едва ли нечии родители летят от щастие, ако синът им е дупедавец... гей на 15!? отде си го решил?
cinderella_gugutka
03-25-2009, 20:49
2ро осъзнах го на 12
ОМГ.не мога да ти дам съвет-геиовете и лезбийките не ги признавам.това си е извратено.а ина4е по темата-еми според мен ти нямаш вина за слу4илото се и освен да тръгнеш с нея(коет явно не искаш) друго няма какво да направиш.тя просто трябва да се примири 4е не може да бъде с теб и тва е...оф,горкото моми4е :?
Neftochimic
03-25-2009, 20:55
а 15 годинки, а твърдиш, че си гей
ай бегай сучи от майкати да не ти избия бъзите, сополче!
Darkkiss
03-25-2009, 20:58
на 15 ми става педал
:razz:
а 15 годинки, а твърдиш, че си гей
Мислех че този форум е за тийнове от 13 до 18 - 19 годишна възраст... ами ти не си на мое място (радвай се че не си) и за това не знаеш как се чуствам ;)
mArMaLaDkA
03-25-2009, 21:08
нЕма как,ще се жертваш и ще споделиш мъжО ти в тройка.
VampireGirl666
03-25-2009, 21:12
2ро осъзнах го на 12
Ти да не си ЕМО? :shock:
2ро осъзнах го на 12
Да! Обаче само не ми казвай че ми личи и от начина на писане... :Д:Д:Д
VampireGirl666
03-25-2009, 21:18
2ро осъзнах го на 12
Хах,да,прикривай се!Колкото до темата ти,най-добре ще бъде да обясниш на приятелката си какъв си.Кажи й че предпочиташ да запазиш приятелството ви.
ThisIsMe
03-25-2009, 21:24
според мен се ебаваш.Кое нормално момиче ще иска да бъде с гей,при условие че знае ,че си такъв.(освен ако и тя е с обърната резба) 8-)
youRprincesS
03-25-2009, 21:40
dimi93, moje li skype :)
Ситуацията действително е доста неловка и неприятна.
Аз лично бих те посъветвал да отделиш известно време и да помислиш относно ориентацията си.
Не ме разбирай погрешно, това, което имам в предвид е, че човек трябва да бъде на първо място наясно със самия себе си преди да може да вземе подобно решение.
Помисли например дали наистина си с хомосексуални влечения, или може би това е резултат от чужди внушения или ранни (неприятни) полови контакти, тъй като в по-ранна възраст подобни случаи могат да окажат пагобно влияние върху по-нататъшния ти живот.
Ако пък вече си наясно, тогава опитай да обсъдиш проблема с приятелката си. Обясни й, че наистина държиш на нейното приятелство и искаш то да не се променя.
В случай, че наистина те харесва предполагам няма да имате особени проблеми, но въпреки това подобни случаи остават своя отпечатък и не трябва да очакваш всичко да си остане абсолютно същото като до момента - промяна сигурно ще има, въпросът е доколко.
Постът стана километричен и досаден, но се надявам да е полза. Самият аз съм преживял подобно нещо (макар и без гей-частта) и знам колко неприятни могат да бъдат подобни моменти.
ПС: Ако имаш нужда от конкретен съвет пиши на ПМ и ще се опитам да ти помогна.
:)
pavelvasilev
03-25-2009, 21:53
...Та аз съм гей ...
Това е достатъчно за да стане ясно че си неориентиран и важи с пълна сила на тази твоя възраст 15 год.!
ваще знаят ли кво ги вършиш бе :lol: :lol: :lol: гей ми бил 8-)
ко ги ебе наще, моя живот?
ко ги е** наще, моя живот?
ъъ не очаквах точно тва :-o 8-) знам ли, предполагам се интересуват от развитието на детето си, едва ли биха приели нормално, ако им заявиш, че си гей.
sugarbaby_
03-25-2009, 22:11
Ама и на теб не ти е лесно :?
Обясни на приятелката си, че след като си гей няма как да гледаш на нея като на жена/момиче с този случай/ и може да сте САМО И ЕДИНСТВЕНО приятели , че си падаш САМО И ЕДИНСТВЕНО по момчета и по пътя на логиката не би могъл да отговориш на нейните чувства ...
... би трябвало да те разбере...
Успех :)
Обясни на приятелката си, че след като си гей няма как да гледаш на нея като на жена/момиче с този случай/ и може да сте САМО И ЕДИНСТВЕНО приятели , че си падаш САМО И ЕДИНСТВЕНО по момчета и по пътя на логиката не би могъл да отговориш на нейните чувства ...
Успех :)|
Ама тя не спира... Казва дай ми шанс...Позволи ми да те науча...ще видиш...оохх
sugarbaby_
03-25-2009, 22:35
Кажи й : НЕ ИСКАМ
на това няма как да намери решение
единственото момиче с което бих спал някога е Avril Lavigne ....
Верно си гей бате. Сори, но май никой не може да ти помогне. По- добре пробвай в някой гей- форум.
бъди истинско емо.. прережи си вените ;)
малее мноу си зле...вените ми са рязани рязани над 10 пъти....тц тц тц...ама ти...
Кажи й : НЕ ИСКАМ
на това няма как да намери решение
Което означава сбогом приятелсвто сбогом спомени сбогом сичко ;( ш ми са разсарди ;( оф не знаам притиска ме не сам готов гнус ме е да я целува...не разбирам толкоз мн момчета сладки я свалят зако точно мене...и тя да е некфа грозна...а тя е мисс бг 2009 просто не я разбирам просто може да има почти сяко момче...ко толкоз е умряла за менее ;(;(;( офф
Много филми гледаш. Намери си друго занимание за запълване на свободното време.
на 15 ми става педал
:razz:
Тая тема ебавка ли е бе :lol: 8-) 8-) 8-) 8-) :D :D :D
BigFakeSmile
03-26-2009, 10:12
2ро осъзнах го на 12
^^ даа...Avril и аз бих я чукала :grin: :D :D
ми обясни й кратко и ясно... :P
hooliganka89
03-26-2009, 10:29
Мисля,че трябва да спиш с момиче за да си сигорен,че си гей.
Не можем да ти довлечем Аврил Лавин,за това трябва да пробваш с някое не толкова известно момиче.
А за останалата част от форума,които пишат,че не е осъзнат,защото е на 15 не е точно така.Тук мога да го защитя.
Най-добрият ми приятел е гей и така и не пробва да спи с момиче за да бъде напълно убеден в това.От малък си му личеше и то крещеше направо.Само ще кажа,че беше най-добрият на ластик в квартала мисля,че е достатъчно красноречиво това за неговите сексуални наклонности.
Много кофти - все нещо ще загубиш. Не зная пробвал ли си с момиче, за да се определяш толкова рано като гей, но ако не си - пробвай. Може да се окаже, че си би. А с приятелката си - опитай да поговорите. Макар че жена науми ли си нещо - няма спирка.
evelinka1122
03-26-2009, 10:51
съжалявам, но мисля че темата е ебавка... а ако случайно не е... излизай си само с момчета и имай за приятели само момчета за да не се повтаря това 3 път... още от първия случай е трбвало дса си вземеш поука.. и все пак мисля, че темата е ебавка :D
И как така само на 15 установи,че си гей ?
...а тя е мисс бг 2009
тцтц .. що не каза направо, че е Аврил Лавин :lol:
стига с филмите ... и аз съм на мнение, че темата е ебавка, НО ако не е така има два изхода:
1 захващаш се с нея и решаваш, че си "би"
2 отказваш се завинаги от нейното приятелство
съжалявам, но мисля че темата е ебавка... а ако случайно не е... излизай си само с момчета и имай за приятели само момчета за да не се повтаря това 3 път... още от първия случай е трбвало дса си вземеш поука.. и все пак мисля, че темата е ебавка :D
И аз така мисля,то хормоните на тея години избиват къде ли не.Може да е временно знам ли :-o
1во темат не е ебавка
2ро Как да имам приятели момчета, като сички хетерота момчета мразят гейовете и не ги разбират. Момичетата са единствените сащества с които мога да общувам....
CucAgMuH
03-26-2009, 12:57
Само ще кажа,че беше най-добрият на ластик в квартала мисля, че е достатъчно красноречиво това за неговите сексуални наклонности.
Страх ме е да се пробвам на ластик вече. Ще се окаже че съм добър и после ще фалирам докато си купувам нови дрехи които да пасват на сексуалната ми ориентация. :-D
Мисля,че трябва да спиш с момиче за да си сигорен,че си гей.
Не можем да ти довлечем Аврил Лавин,за това трябва да пробваш с някое не толкова известно момиче.
А за останалата част от форума,които пишат,че не е осъзнат,защото е на 15 не е точно така.Тук мога да го защитя.
Най-добрият ми приятел е гей и така и не пробва да спи с момиче за да бъде напълно убеден в това.От малък си му личеше и то крещеше направо.Само ще кажа,че беше най-добрият на ластик в квартала мисля,че е достатъчно красноречиво това за неговите сексуални наклонности.
И аз от малак също играех с момичетата пред блока, скачахме на важе играехме на кукли и на други неща...тъка че...
valdesbg
03-26-2009, 14:02
Изпитвам непреодолимо желание да те нахраня заради щуротиите, които разправяш. От друга страна обаче ще трябва да си търся достатъчно стабилно прокси, за предпочитане от Сибир защото езика ми няма да се хареса на модовете и админа.
Затова кратичко и ясно - пробивай в чалгата там е модерно да си гей.
Neftochimic
03-26-2009, 15:10
ко ги е** наще, моя живот?
повярвай ми тях най-много ги ебе за твоя живот...
и едва ли ще реагират добре, като разберат...
още си малък... можеш да промениш това...
навий някое момиченце да ти напрай една свирка и ще видиш колко бързо ще си промениш наклонноста! 8)
DevilWish
03-26-2009, 15:16
Успех :)
Eми и аз така си мисля . . по-добър съвет нямам как да ти дам. .
ToniStoraro
03-26-2009, 16:34
Абе, гей такъв, гледай, че момичето те е харесало, ама какво ти обяснявам на теб, ходи, намери си някой дебел, космат циганин да ти оправи работата да ти мине! Ей, аман от такива като теб! Гей бил, какво да направел, че приятелката му го харесвала. Ми то момичето явно и то си няма с кой да е та баш с тебе се е набутала! Има някои се чудят как гадже да си намерят, тоя не само, че му предлагат, ми и се и дърпа. Ама какво да ти обяснявам на теб, вземи си някой да те оправи и толкоз!
Cellmate
03-26-2009, 17:12
Да, а аз съм Дядо Мраз. Зън зън зън. Ти няма да получиш подарък, не защото не си бил добро момче, а защото въобще не си бил момче.
Да, а аз съм Дядо Мраз. Зън зън зън. Ти няма да получиш подарък, не защото не си бил добро момче, а защото въобще не си бил момче.
:razz: :razz: :razz: :razz:
XTREMEFREERIDE
03-26-2009, 19:02
Къде си тръгнал бе мен?!
Доста странен начин за привличане на вниманието.
Рязал си бил вените над 10 пъти... по ясен си от слънчев ден братле.
youRprincesS
03-26-2009, 20:18
GUNTEK, имам усещането, че си някакъв сексманяк..
Осъзнай се бе, щом е такъв никой не може да го промени. Харесва си момчета и толкова.
Обсъждате го така, сякаш е някакво извънземно!
Спрете се! И той е човек, попита ви съвсем друго, а вие започнахте да му бръщолевите някакви глупости как да се оправи.Боже!Оставете го да си живее живота както прецени.
sextazy_baby
03-26-2009, 20:20
малее мноу си зле...вените ми са рязани рязани над 10 пъти....тц тц тц...ама ти...
Ти луд ли си бе майна?? :shock:
По тъпо дете-гей не бях срещал..
O.o tolerantnostta izqde rapicata
lovelygirll92
03-26-2009, 22:36
Брато,
като ти чета постовете и ми става жал за теб.
Просто не мога да си представя как така отказваш СЕКС С ЖЕНА с оправданието че си гей.
Много момчета искат да имат привелгията която ти имаш - момиче,което е готово на всичко само и само да прави секс с теб.
Това,което ти притежаваш е силата божествена в ръцете си.
За да правиш секс просто трябва да кажеш "ами мисля,че ако правим секс може и да не съм вече гей" и тя ще си легне 100% с теб.
Kaзвам ти,не си пропилявай шанса.
Това,което изпитвам към теб в момента се нарича мъжка солидарност мисля.
Готов съм да направя всичко,само и само да те направя хетеро,да наебеш мацката и да бъдеш пич.
Смятам,че всички истински мъже тук,трябва да се обединим заедно и да помогнем на тази забулудена душа да намери пътят към женската Клитосфера (хехе).
Забрави патките брато,като можеш да имаш п***а само на една ръка разстояние.
Гадно ми е за теб,жал ми е,че не можеш да изпиташ удоволствието от горещата и потна мацка под теб(а ох само колко и е топла п****та!),само защото притежаваш психично разстройство,което е ракът на мъжката раса.
Каква е п****та?
Влажна,топла,приятна.
Какъв е хуят?
Гаден,грозен и мирише на лошо,ако не го миеш.
Та кажи ми,ти кое предпочиташ?
Мойто момче,ти си много тъпо същество...точно това мразим ние жените-момчета,който под връзка разбират секс...аман от побертетчета..има си к**ви за тая работа..ходи с тях се задоволявай и спри да пишеш гнусни неща...
ПС по темата:Още си малак,за да си гей...На 15 години гей-емо е много лоша комбинация..предлагам ти да си хванеш за гадже момиче и ако видиш,че нямаш никакви чувства към нея,тогава вече се наречи ГЕЙ...Честно да ти кажа приличаш на едно момче от моя клас,което е емо,и се хвали колко пъти си е рязало вените...и ти така 10 пъти си ги бил рязал...Направо си за рекордите на гинес...Според мен с тази тема искаш да привлечеш внимание и да се похвалиш колко пъти си си рязал вените....
DiabolicalSoul
03-26-2009, 22:38
Успех :)|
Ама тя не спира... Казва дай ми шанс...Позволи ми да те науча...ще видиш...ооххако толкова и се преподава да дойде да ме научи мен :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
обещавам да правя много грешки и тя много да ме поправя :razz: :razz:
п.с. не им е лесно на тийновете днес - модерно е да си емо....... а по нашто време бешедостатъчно да ходиш с кожено яке и да слушаш Милена 8)
DiabolicalSoul
03-26-2009, 22:40
:razz: :razz: :razz: :razz: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Осъзнай се бе, щом е такъв никой не може да го промени. Харесва си момчета и толкова.
Спрете се! И той е човек, попита ви съвсем друго, а вие започнахте да му бръщолевите някакви глупости как да се оправи.Боже!Оставете го да си живее живота както прецени.
Мерси, че ме подкрепяш май ти си няй-свесния човек в този форум.
Брато,
Просто не мога да си представя как така отказваш СЕКС С ЖЕНА с оправданието че си гей.
Много момчета искат да имат привелгията която ти имаш - момиче,което е готово на всичко само и само да прави секс с теб.
За да правиш секс просто трябва да кажеш "ами мисля,че ако правим секс може и да не съм вече гей" и тя ще си легне 100% с теб.
Готов съм да направя всичко,само и само да те направя хетеро,да наебеш мацката и да бъдеш пич.
Смятам,че всички истински мъже тук,трябва да се обединим заедно и да помогнем на тази забулудена душа да намери пътят към женската Клитосфера (хехе).
Гадно ми е за теб,жал ми е,че не можеш да изпиташ удоволствието от горещата и потна мацка под теб(а ох само колко и е топла п****та!),само защото притежаваш психично разстройство,което е ракът на мъжката раса.
Каква е п****та?
Влажна,топла,приятна.
Какъв е хуят?
Най лесното е да спя с момиче. По всяко време мога да го направя, с която си искам....но не там е вапроса...
Брато,
Каква е п****та?
Влажна,топла,приятна.
Какъв е хуят?
Мойто момче,ти си много тъпо същество...точно това мразим ние жените-момчета,който под връзка разбират секс...аман от побертетчета..има си к**ви за тая работа..ходи с тях се задоволявай и спри да пишеш гнусни неща...
ПС по темата:Още си малак,за да си гей...На 15 години гей-емо е много лоша комбинация..предлагам ти да си хванеш за гадже момиче и ако видиш,че нямаш никакви чувства към нея,тогава вече се наречи ГЕЙ...Честно да ти кажа приличаш на едно момче от моя клас,което е емо,и се хвали колко пъти си е рязало вените...и ти така 10 пъти си ги бил рязал...Направо си за рекордите на гинес...Според мен с тази тема искаш да привлечеш внимание и да се похвалиш колко пъти си си рязал вените....
Офф...глупости направих темата защото бях в кофти ситуация и исках подкрепа и савет...ама....
DemonchY
03-27-2009, 09:11
:shock: :shock: гей и емо :shock: :shock: рязял си си вените над 10 пъти :shock: :shock: и отказваш ей така на момиче :shock: :shock:
моят съвет е да обмислиш дали наистина искаш да си гей защото ако го искаш това е лошо за теб репотацията ти и още много неща ... 1во момчетата ако разберат ще ти се подиграват мн здраво даже може и да те бият така че внимавай + тва че си емо отношението на много от тях ще е ужасно :?
2ро помисли сериозно - дали наистина искаш да си гей ... огледай света около теб и как днес се приемат гей двойките и си помисли колко по-добре ще е да си като хората с нормални наклонности
ако искаш да е така просто всеки ден се убеждавай колко по-добър ще ти е живота ако харесваш момичета
и моля те кажи на момичето да почака тъй като след това не се знае дали отново ще имаш шанс все пак тя няма да чака цяла вечност ...
П.С. Аве ако аз се представя за гей дали ше ми налитат така момичетата :grin: :grin: :grin:
Niakoitam
03-27-2009, 09:18
Заповядай:
http://vbox7.com/search/?vbox_q=Avril+Lavigne
:-D
П.С. Аве ако аз се представя за гей дали ше ми налитат така момичетата :grin: :grin: :grin:
И аз вече взимам да се замислям над тоя въпрос. :razz: :razz: :razz:
:shock: :shock: гей и емо :shock: :shock: рязял си си вените над 10 пъти :shock: :shock: и отказваш ей така на момиче :shock: :shock:
моят съвет е да обмислиш дали наистина искаш да си гей защото ако го искаш това е лошо за теб репотацията ти и още много неща ... 1во момчетата ако разберат ще ти се подиграват мн здраво даже може и да те бият така че внимавай + тва че си емо отношението на много от тях ще е ужасно :?
2ро помисли сериозно - дали наистина искаш да си гей ... огледай света около теб и как днес се приемат гей двойките и си помисли колко по-добре ще е да си като хората с нормални наклонности
ако искаш да е така просто всеки ден се убеждавай колко по-добър ще ти е живота ако харесваш момичета
и моля те кажи на момичето да почака тъй като след това не се знае дали отново ще имаш шанс все пак тя няма да чака цяла вечност ...
1во класа ми разбра, че съм гей затова не ходя дори на даскало а уча задочно
2ро аз не исках да съм гей и се борих, но не мога...смисал аз съм създаден такъв немога да вървя срещу природата си....
3то ако ти се представиш за гей нищо няма да постигнеш щото ти е в кръвта да бъдеш, гадно, агресивно хетеро без капка нежност. Момичетата ме харесват защото ги разбирам, нежен съм с тях, знаят че могат да споделят всичко с мен.....и за тва си мислят че ме обичат след време...
ANTIHUMAN
03-27-2009, 10:22
1во темат не е ебавка
2ро Как да имам приятели момчета, като сички хетерота момчета мразят гейовете и не ги разбират. Момичетата са единствените сащества с които мога да общувам....
dimi93 защо имам тъпото чуство, че си идиот?! :-o
Как да имал приятели момчета като всички са хетеро и мразели гейовете и не ги разбират?
Това въпрос ли е или отговор? Аз ще ти отговоря пък!
Аз съм би, обичам/х(още не мога да определя) най-добрия си приятел. Най-накрая му казах, че го харесвам, бла-бла и той ок (хетеро е ) но ме предупреди изрично, че мрази гейовете и т.н.
Това, че в момента го ревнувам заради нещата каквито прави той, си е мой проблем, а не негов. Въпреки, че е хетеро сме много добри приятели!!!
Не ми се измъквай с това, че хетеро момчетата мразели гейове и бисексуални, те мразят такива където направо си крещят! Аз също мразя където парадират с това!
Моето мнение, че пък момчетата ме разбират повече от колкото момичетата! :lol: Защото малко или много се слагат на мое място и могат да помогнат! Колко пъти съм молил това момче относно съвети за друго момче не е истина! Не, че му е приятна темата, но това риска да имаш приятел с различна сексуална ориентация! Въпреки това сме приятели!!! :-| [-o<
CucAgMuH
03-27-2009, 10:27
2ро аз не исках да съм гей и се борих, но не мога...смисал аз съм създаден такъв немога да вървя срещу природата си....
Сега. Ти не си искал да си гей? Някой те е принудил?(болното самосъзнание не се брои). Не вярвам майка ти и баща ти да са ти отвъртели два шамара и да са ти казали "Глей какво, ти ще си геят в семейството!".
Създаден си такъв? Припомни ми - май родителите създават децата си. Я иди ги питай: "Вие ме направихте гей, нали... щото така съм създаден, разкрих ви!"(тук баща ми ще му се мержелее поглед между генералската парадна сабя на дядо ми и руската "Златоустъ" конна сабя, но само за миг преди да ми хвръкне главата)
Не можеш да вървиш срещу природата? :shock: Как да ти го обесня без да те засега... ще пробвам простичко - в момента вървиш срещу природата :) Защото в природата на съществата е да се размножват. А пък теб колкото и да те теглят мъжете, нито ти ще забременееш, нито ще направиш дете на някой мъж. Само не се паникьосвай сега.
офтопик: Чудихме се за рязането на вените. Като режеш на лява и на дясна, го броиш за две рязания, или едно(ама качествено)? И ако срежеш например наведнъж лявата на две места, дясната на три - брои ли се за пет пъти общо? Разрезите по дължина как се броят? Тоест, ако режеш четири пъти едната ръка на ширина, петият път трябва да е на дължина, да си задраскаш 5-чката. Този разрез брои ли се? С познати вече спорим ожесточено...
ANTIHUMAN
03-27-2009, 10:29
... огледай света около теб и как днес се приемат гей двойките и си помисли колко по-добре ще е да си като хората с нормални наклонности . . .
Света НЕ Е България!!!
Българите са параноични и ограничени! Мразят всичко различно, страх ги е от различното, ама и те не знаят защо!
Най-много се кефя на отговори като:
,,Обичам лесбийки, но много мразя гейовете!''
И двете се наричат хомосекусалисти!
В света гейовете се приемат като нещо нормално и това НЕ Е болест! 8)
O.o savet kum mom4eto :
1. da si gei ne e izbor ...
2. po4ni vizitacii pri psihoterapevt ( 6te ti se otrazi dobre)
3. istoriqta s momi4eto q ignorirai (sam si otgovarq6 4e e bezsmisleno)
4. ne obru6tai vnimanie na idiotite vuv foruma...
5. ne gubi kontakti s hora ... (smeni daskaloto etc ... )
6. stiga si si razql venite ... na nikoi ne pomaga6... nai - malko 6te dovede6 roditelite si do ruba ... gledat te 15 godini, za da izvur6i6 nai-nemoralni akt v 4ove6koto su6testvuvane .
7. suvet krii ot horata fakta 4e si gei ... kakto vijda6 niskata kultura vednaga napada i akcentira vurhu tozi fakt , za4erkvaiki te napulno kato li4nost, grajdanin i t.n
Niakoitam
03-27-2009, 10:34
1во класа ми разбра, че съм гей затова не ходя дори на даскало а уча задочно
3то ако ти се представиш за гей нищо няма да постигнеш щото ти е в кръвта да бъдеш, гадно, агресивно хетеро без капка нежност. Момичетата ме харесват защото ги разбирам, нежен съм с тях, знаят че могат да споделят всичко с мен.....и за тва си мислят че ме обичат след време...
Ама и ти малко се изказа доста силно.Да си хетеро определено не е синоним на да си гаден и агресивен.Хора различни,характери различни.Аз например не мразя гейовете или различните.Само да си знаят че дупето си ми е частна собственост.Леко се дразня,когато някои хора силно парадират с това и ти го набиват в очите да не би случайно да не си ги забелязал.Като гледам двама мъже да се целуват,даже и по телевизията,ми става леко гадно,за жени не се отнася.Може би така е възприето и затова така съм свикнал.Обаче два три пъти съм попадал на секс между мъже и направо ми се доповръща като видя някакъв как си завира чепа в гъза на някой от същият пол.
ANTIHUMAN не е честно.Щом си би имаш двойно по-голям избор.На далавера си.Кеф ти мъжко кеф ти женско. :D
П.П.Сега това не го казвам със злоба.Шегувам се просто. :-D
DiabolicalSoul
03-27-2009, 10:50
O.o savet kum mom4eto :
1. da si gei ne e izbor ...
2. po4ni vizitacii pri psihoterapevt ( 6te ti se otrazi dobre)
3. istoriqta s momi4eto q ignorirai (sam si otgovarq6 4e e bezsmisleno)
4. ne obru6tai vnimanie na idiotite vuv foruma...
5. ne gubi kontakti s hora ... (smeni daskaloto etc ... )
6. stiga si si razql venite ... na nikoi ne pomaga6... nai - malko 6te dovede6 roditelite si do ruba ... gledat te 15 godini, za da izvur6i6 nai-nemoralni akt v 4ove6koto su6testvuvane .
7. suvet krii ot horata fakta 4e si gei ... kakto vijda6 niskata kultura vednaga napada i akcentira vurhu tozi fakt , za4erkvaiki te napulno kato li4nost, grajdanin i t.nа бе идиотите не сме ли хора ????? :-x
значи всеки има право да е гей, да е циганин, да е жена и да получава подкрепа от обществото... а ако си хетеросексуален, мъж, от християнско семейство, сексист и тва значи, че си идиот - не е ли аналогично на предните случай, живеем в свят, където всеки може сам да избира възгледите си. и мойте да са коренно противоположни на тези на хората, които изброих.
само че ако не харесвам гейовете съм "идиот" - просто за дето природата ме е създала такъв какъвто съм... :(
Брато научи се първо да пишеш на български четливо... а по темата няма какво да направиш по въпроса след като ти е напълно ясно че си гей (а си само на 15) ... то тогава рано или късно ще свършат нещата зле... а щом описваш че си толкова "неустоим" не се надявай и на приятелки... :? Ай със здраве и успех от мен... :wink:
ToniStoraro
03-27-2009, 19:41
КОЛКО СИ ТЪП САМО!!! Абе ей, гей тъп! Опитвал се да не бъде, моля ти се! На 15 гей ми бил. Рязал си бил вените. Абе ти сериозно ли си толкова голям идиот, или само се правиш? Знаеш ли колко си мечтаят за такова момиче, а ти си толкова тъп, че не само не те е срам да правиш подобно нещо, ми му даваш и гласност!!!
Б*си майката!!! Леле такива като теб колко им се дразня само!!! Разбирам, нямам нищо против някой да си е гей, но да не парадира по този грозен и идиотски начин с това! Ти какво - все едно си дошъл тук и си ми написал Здравейте, аз съм най - големият идиот наоколо, моля, проявете разбиране!!! Леле както съм в момента с отскок лек как бих те напсувал, ама поне още не съм достатъчно почерпен, та да те псувам!!! Един съвет - като си толкоз тъп поне не се излагай!
Другарю, Другарю... Виж сега... защо не се оставиш наистина да те научи? Не виждаш ли, че това сексуалните привличания са само единствено за твое удоволствеи какво да не те е страх да станеш нормален? Единственото което ще се промени е, че ще изпитваш тези удоволствия по-нормални и естествен начин. Пак те питам защо не я оставиш да те научи? Ще ти помогне много повече в живота няма да имаш същите си проблеми... Представи си да имаш дете? Как ще го направиш... Как ще го вазпиташ? Може би си мислиш, че ще го възпиташ нормално, но наистина не е хубаво да си родител след като имаш такива наклоности детето най-малко не ти го заслужава. Няма от какво да се страхуваш да станеш нормален това са само хормони една биология... бля, бля.. така, че се хвани в ръце и ... за 2-3 месеца се съгласи от всичко което това момиче те накара ;) мисля, че, ако всичко стане както трябва ще си и благодарен.
EDIT:
Не слушай youRprincesS ... тя си е нормална и не знае какво говори някво момиченце на 15/6 годинки и си мисли, че всичко в този живот е розово като аватара и... обаче не е така...
Почни да гледаш документални филми което ти е най-интересно, Космос, Биология... намери някаква Философия в живота. Например П.Яворов е искал да заноли сексуалността си да бъде нещо като Асексуален да няма никакви привличания сигурно зареди изкувството си, но не е успял. Това не пречи на тебе да не опиташ... твойто е по-лесно защото трябва само да го обърнеш, а не да го спреш. Просто сега не си на годините които може да разбереш кое е най-правилното решение просто не можеш... Също така не може да бъдеш сигурен ... в мнението на другите и какво казват те и дали трябва да ги слушаш. Но едно е сигурно, че живота на нашия свят се създава с Любовта на един Мъж и една Жена... така както си създаден ти. В това съм убеден и затова толкова смело ти казвам всички тези неща. Защото това са сложни почви/води... и трудно може да даваш съвет за решението на някой друг (непознат) защто тези решения са за целия ти живот напред.
EDIT2
Също така може да ти е най-приятеля човек да слушаш от този форум., но мисля, че не най-полезния... Виж например вашите, ако ти се карат за нещо ... пък някви твой "Приятели" ти казват да направиш друго и си мисиш... е нашите кви са...., а приятелите са ми толкова добри, но след часове се оказва, че точно родителите са ти мислили доброто, а приятелите пак са те pwned_нали... ;)
Nofacenoname
03-27-2009, 22:45
Глупав гей виж кво щи кажа ся мойто момче ти нямаш място на тоя свят,нито ще имаш поколение,нито жена камоли семейство.Вашите ще се отречат от теб(което най-вероятно са направили вече) и ти оставаш сам самичък като куче,ще остарееш и все по-малко ще ти се навиват.Затова мойто момче този път не си режи вените,а направо се хвърли от някой блок или се застрелей.Повярвай това е най-доброто решение :)
Отностно другите потребители-хора не се опитвайте той е болен отвътре,за тази болест няма лек има само спасение :?
youRprincesS
03-27-2009, 23:01
Ей, дрисльо , къв си ти, че да казваш кой какво да прави, бе ?! Като гледам, не той, а ти си болен.. Отиди и се обеси някъде, голяма услуга ще направиш.! :)
Другарю, Другарю... Виж сега... защо не се оставиш наистина да те научи? Не виждаш ли, че това сексуалните привличания са само единствено за твое удоволствеи какво да не те е страх да станеш нормален? Единственото което ще се промени е, че ще изпитваш тези удоволствия по-нормални и естествен начин. Пак те питам защо не я оставиш да те научи? Ще ти помогне много повече в живота няма да имаш същите си проблеми... Представи си да имаш дете? Как ще го направиш... Как ще го вазпиташ? Може би си мислиш, че ще го възпиташ нормално, но наистина не е хубаво да си родител след като имаш такива наклоности детето най-малко не ти го заслужава. Няма от какво да се страхуваш да станеш нормален това са само хормони една биология... бля, бля.. така, че се хвани в ръце и ... за 2-3 месеца се съгласи от всичко което това момиче те накара ;) мисля, че, ако всичко стане както трябва ще си и благодарен.
EDIT:
Не слушай youRprincesS ... тя си е нормална и не знае какво говори някво момиченце на 15/6 годинки и си мисли, че всичко в този живот е розово като аватара и... обаче не е така...
Почни да гледаш документални филми което ти е най-интересно, Космос, Биология... намери някаква Философия в живота. Например П.Яворов е искал да заноли сексуалността си да бъде нещо като Асексуален да няма никакви привличания сигурно зареди изкувството си, но не е успял. Това не пречи на тебе да не опиташ... твойто е по-лесно защото трябва само да го обърнеш, а не да го спреш. Просто сега не си на годините които може да разбереш кое е най-правилното решение просто не можеш... Също така не може да бъдеш сигурен ... в мнението на другите и какво казват те и дали трябва да ги слушаш. Но едно е сигурно, че живота на нашия свят се създава с Любовта на един Мъж и една Жена... така както си създаден ти. В това съм убеден и затова толкова смело ти казвам всички тези неща. Защото това са сложни почви/води... и трудно може да даваш съвет за решението на някой друг (непознат) защто тези решения са за целия ти живот напред.
EDIT2
Също така може да ти е най-приятеля човек да слушаш от този форум., но мисля, че не най-полезния... Виж например вашите, ако ти се карат за нещо ... пък някви твой "Приятели" ти казват да направиш друго и си мисиш... е нашите кви са...., а приятелите са ми толкова добри, но след часове се оказва, че точно родителите са ти мислили доброто, а приятелите пак са те pwned_нали... ;)
youRprincesS е най-якия човек от този скапан фором който е пълен само сас идеоти и тапанари! Тя е единствения човек който ме разбриа и единственото момиче, което когато ми показа свой снимки и казах, че е сладка. Тя е страхотен човек....А ти си мноу зле!!
Глупав гей виж кво щи кажа ся мойто момче ти нямаш място на тоя свят,нито ще имаш поколение,нито жена камоли семейство.Вашите ще се отречат от теб(което най-вероятно са направили вече) и ти оставаш сам самичък като куче,ще остарееш и все по-малко ще ти се навиват.Затова мойто момче този път не си режи вените,а направо се хвърли от някой блок или се застрелей.Повярвай това е най-доброто решение :)
Отностно другите потребители-хора не се опитвайте той е болен отвътре,за тази болест няма лек има само спасение :?
Да, но ще бъда много по щастлив от теб! Ще намеря момчето до себе си и ще имам семейство което ще дарим с много повече лубов от едно хетеро семейство!!! Какво става при хетеротата? Наебаваш я забременява след тва тряа са жениш за нея, след тва решиш че не те кефи развеждаш са ама после си дърт и никой не та ще ;););) ей тва стаа и почти сички хетееота не са щастливи!!! АЗ много се кефя че сам гей!
ПХахахаха
Информативно били каулиц е по-скоро момиче.....
ПХахахаха
а ти си по скоро хермафродит
Абе смешник.. я махни тая трева от устата си и се осъзнай малко! Какви са тези филми,в които се вкарваш? Стъпи си на краката докато е време и спри да се поддаваш на някакви втълпени простотии.. Проваляш си живота ей! Ще те харесват до 1но време.. Ами после ?! Мислил ли си за това? Знаеш ли каква огромна дупка в живота си ще оставиш по този начин? Ама ще е късно.. Много добре знаеш за какво ти говоря.. Спри се за момент и помисли.. Остани верен на себе си.. Имай си малко уважение.. Ти на 15 години гей не можеш да се наречеш по абсолютно ниакакъв начин.. Още дори не си започнал периода,в който е нормално да осъзнаш,че имаш погрешни наклонности! Това си е пълна измислица,съчинена от теб,за да буди интерес.. А да не кажа и,че съм 90 % сигурна,че тези ЕМО измишльотини са ти повлияли пагобно на психиката.. Не го казвам за да те дразня,нито за да кртикувам някой или нещо,а го правя защото не е честно спрамо самия теб да си причиниш такова нещо,само и само за да си утолиш липсата на внимание.
Бъди мъж,какъвто си се родил !
ПХахахаха
Кой на кого казва хермафродит .. :razz: .
W/E youRprincesS е най-якия човек защото просто и 2мата харесвате Тея токио хотел.. Ела един ден с мене по мъжки ще си слушаме motorhead , ac/dc абе хубава музика ще отидем до някое барче да те запознаем с някое наистина красиво момиче да видиш как набързо след това ще се оправиш или ПОНЕ ще станеш бисексуален.. :D
CucAgMuH
03-28-2009, 08:25
АЗ много се кефя че сам гей!
Въй 8-)
Тогава защо не си намериш приятелче :) Поцелувайте се малко пред приятелката ти. Според мен това ще помогне, тъй като явно не ти вярва че си гей...
Всъщност тя какво - не ти вярва че си гей или те мисли за объркан? Е да ти имам приятелите. Приятелите по принцип те приемат такъв какъвто си и ти имат доверие...
XTREMEFREERIDE
03-28-2009, 08:32
Я марш в Биг Брадър...
Азис в момента е самотна душа.. 8-)
По Темата: Приятелката ти или се гаври с теб или не е никаква приятелка, щом не те приема като самия теб.
Ако си избрал да бъдеш гей, тогава бъди.
Помогни на приятелката ти да разбере това.
Успех.
:shock: уф хора...така като му казвате как да се промени не му помагате много май-да,вярно че е неориентиран и е тъпо ЕМО което само си причинява физическа болка-и азне ги приемам такива,НО всеки е такъв какъвто е-има ли начин да се промени без той самия да иска и без да мисли че точно промяната е правилния избор?
По темата-пробвай с нея,може да те е гнус само при мисълта но повярвай ми мисля че ще се промени след като пробваш :) И последно-реженето на вените помага ли ти с нещо?! Не се оправят проблемите с това :) :shock: достатъчно се ядосах,надявам се да си разбрал че начина ти на живот е грешен-успех :)
човек е истински гей само ако може да си напъха юмрука там, откъдето излиза храната.
Cellmate
03-28-2009, 10:19
И последно-реженето на вените помага ли ти с нещо?! Не се оправят проблемите с това :)
Доколкото знам тяхната филосифия (имам предвид на Емо) е че причинявайки си физическа болка, забравят за душевната, която според тях е доста по-страшна.
Друг е въпроса, че според мен са абсолютни малки ретарди, които още се чудят какви да "бъдат" и по какъв начин да привлекат вниманието. И съм убеден, че ако въобще не се беше появило това Емо движение нямаше никога да им дойде на ума да се режат или да стават гейове на поразия (въпреки, че съм чувал, че повечето Емо са би, а не гей, но както и да е). Режи си ако искаш и патката щом желаеш болка. А тук повечето се опитваме да ти помогнем да се осъзнаеш (нищо че сме малко цапнати в устите), а ти ни сложи мощно. Оправяй се сестро (без малко щях да напиша "братле", но си помислих, че може да е нарушение на някакъв гей кодекс).
[quote=kris4en]И последно-реженето на вените помага ли ти с нещо?! Не се оправят проблемите с това :)
Доколкото знам тяхната филосифия (имам предвид на Емо) е че причинявайки си физическа болка, забравят за душевната, която според тях е доста по-страшна.
Мале поне 1 човек да ме разбира малко от малко!!! пфх
ПХахахаха
W/E youRprincesS е най-якия човек защото просто и 2мата харесвате Тея токио хотел.. Ела един ден с мене по мъжки ще си слушаме motorhead , ac/dc абе хубава музика ще отидем до някое барче да те запознаем с някое наистина красиво момиче да видиш как набързо след това ще се оправиш или ПОНЕ ще станеш бисексуален.. :D
То май не аз ами ти ще станеш бисексуален... Аз сам си гей и никой и нищо не може да ме промени. А това, че си падам по момичета, т.е. мисля че са сладки, не означава нищо щото те не ме вазбудат!!! Да харесвам момичета, но не ме вазбуждат какво сам???
devilsown
03-28-2009, 11:26
По темата: Лично аз мисля,че ако и кажеш,че нищо в нея не те привлича,тя ще те разбере. :) Поне аз така мисля.
Аз сам си гей и никой и нищо не може да ме промениИ за ко направи темата? Да ни уведомиш. Честно ти казвам, съжалявам горкото момиче, ако наистина има такова. По-добре прекрати приятелството си с нея, защото според мен тя не заслужава да е до теб. А твоята е лесна, ще си прережеш още един път вените и ще се оправиш! ЕМО-тата са или фейк само заради модата, или са с наистина лабилна психика. Ако ние обикновените хора си режехме вените всеки път като ни се случи нещо лошо, бах досега да сме умрели. Вие не знаете какво е болка. Вечно никой не ви разбира и това заслужава да бъде означено на китките ви. Знаеш ли какво е да загубиш 2-ма родителя? Знаеш ли какво е най-добрият ти приятел да умре пред теб? Знаеш ли какво е да се грижиш за по-малката си сестра, която е на 2 иполовина, когато си само на 14? Да работиш, да си прекъснеш образованието само и само тя да е добре и да не умре от глад?Да си разкървавяваш крайниците всеки ден от многото работа? Не мисля. А хората с такова страдалческо минало не са си рязали вените. Щото не са пикльовци като теб дето ми се правят на много наранени, а гледат напред!
А аз иначе нямам нищо против гейовете, ама ти в момента парадираш и честно казано ме отвращаваш!
Айде със здраве! :)
NaughtyOne
03-28-2009, 11:50
Смятам да се съглася с това мнение.Нито на вас,нито на мене ми пречи това,че той е гей...
venom0706
03-28-2009, 11:51
Пфф,швестър.....Я се мани от тоя форум,че почваш да ме дразниш.Сам не знаеш какво говориш и за някои работи даже си противоречиш.Замисли се за това кво печелиш от това да си педал,пък барем ти влезне акъл в главицата.Не че те мразя.....Ам почва да ми става гадно за тва момиче,дето те харесва.Както и други казаха,много от нас само си мечтаят за такъв шанс,пък ти тука си дошъл да ни говориш колко обратен си бил и колко пъти си рязал вените си.Момичето заслужава някое "гадно хетеро",както ти се изрази,което да я обича и задоволява.Жалък си.По-добре се промени,стани хетеро,или така нищо няма да си спечелиш в тоя живот.Дори и вашите няма сигурно да им понесе и ще те заебат,и накрая ще стигнеш до степен да се утрепеш некаде от отчаяние...И защо?Само 'щото си падаш по чепове....Не те мразя и не искам да те обиждам,просто се замисли над думите ми. :wink:
Просто не си опитал, да се възбудиш от една жена/момиче. Ти казваш, че не си искал, ама явно си искал, щом не се мъчиш да се оправиш.
На 15 си имаш много време да оправиш тая простотия преди да те хване по-сериозното, от което може би няма отърване. А ако си си решил да си един гаден гей, еми бъди си. Ти ще си един ГЕЙ ЕМО, което след всяка загуба на МОМЧЕ ще си реже вените.
Избора си е лично твой, ама ако се позамислиш кое би било по-добре, ще осъзнаеш, че да си гей не добър начин на живот, освен ако не си някой богат та да правиш като азис.
Аз лично ги мразя гейовете.
venom0706
03-28-2009, 11:58
Просто не си опитал, да се възбудиш от една жена/момиче. Ти казваш, че не си искал, ама явно си искал, щом не се мъчиш да се оправиш.
На 15 си имаш много време да оправиш тая простотия преди да те хване по-сериозното, от което може би няма отърване. А ако си си решил да си един гаден гей, еми бъди си. Ти ще си един ГЕЙ ЕМО, което след всяка загуба на МОМЧЕ ще си реже вените.
Избора си е лично твой, ама ако се позамислиш кое би било по-добре, ще осъзнаеш, че да си гей не добър начин на живот, освен ако не си някой богат та да правиш като азис.
Аз лично ги мразя гейовете.
+1....
dimii vkliu4i me v spisuka za skaip :wink: iskam da ti kaja ne6to...
GameMaster
03-28-2009, 14:47
Hayde stiga ste go napadali momcheto kakvo kato e gei? Prosto kaji na tvoqta fr che ne te privlichat momicheta i che si zagrijen za neq i tova tq da ne strada.hayde uspeh ;-)
Infinity
03-28-2009, 15:08
Ох,да ти кажа честно малко преиграваш...цялата ситуация я пресилваш мнооого...Предпагам,че не искаш да и откажеш,защото ти е най-добрата фр и не искаш да я нараниш точно нея,и аз точно затова смятам,че пък не е толкова зле да пробвате,може пък и да стане нещо..не си прави изводи предварително!!!Но преди да започне каквото и да е по-добре и кажи,че ако нищо не се получи от връзката ми ще си останете пак същиту верни приятели,колкото и да е трудно в този момент...Това е моя съвет-Просто ПРОБВАЙ,защото си прекалено малък от един-два опита да си правиш изводи за цял живот! :)
ПХахахаха
То май не аз ами ти ще станеш бисексуален... Аз сам си гей и никой и нищо не може да ме промени. А това, че си падам по момичета, т.е. мисля че са сладки, не означава нищо щото те не ме вазбудат!!! Да харесвам момичета, но не ме вазбуждат какво сам???
Аз да стана бисексуален......... :lol: :lol: Ни ма познаваш.... :D
Толкова съжалявам за теб...
Явно никога няма да разбереш за истинската любов... за гениалноста да бъдеш истински човек с пълното си съвършенство и идеали.
Всъщност ти ще продължиш да бъдеш жалък и болен и никога няма да промениш това. Съжалявам отново, че бог се е 1-во изгаврил с тебе, после отрекъл от тебе, че целия свят ще е срещу тебе, а ти ще си по-слаб от 1 чучало за да се бориш с него.
Приятно изкарване на жалкия ти гаден живот.
Ами пробвай се да и обясниш че най-вероятно нищо няма да излезе между вас и за да не се чувства никои наранен много би било по-добре да не се пробвате :?
Поне ако си сигурен че абсолютно нищо няма да излезе между вас де
Не съм имал подобен проблем, защото не съм гей, но трябва да разговаряш с гейове, за да ти дават съвети.Но пък от друга страна погледнато момичето те е харесвало отдавна и е искало да е близо до теб, защото си и по-отворен към нежния пол.Само ще ти кажа-не я оставяй, след като ти е най-близка приятелка, пък и ще можеш да я обикнеш някой ден като нещо повече, сигурен съм!
youRprincesS
03-28-2009, 22:01
sarfi, жалък си ти бе, боклук такъв ! Я върви да си гледаш скапания живот и остави другите, комплексиран злобар!
DeViLgIlrL16
03-28-2009, 22:49
момчето си иска савет вия му скочихте като глутница гладни вълци... как може уе... не се ли виждате колко сте жалки... ами ако вия бяхте на неговото място??? мн яко щеше да ви е а... тъпи комплексари... гледайте си живота за кфо като някой си направи тема или като е различен треа да му скачат... немоа да ги разбера хората... само 1-2 ли от тоя форум имат сърца??? нужно ли е да се подигравате на някой за това че е различен и аз имах най-добър приятел ама и аз си го харесах и сега нищо не е както преди поговори с нея обясни и и как се чустваш и и кажи просто че си различен и че я обичаш като приятелка и то скъпа приятелка тъпо е да се развалят отношенията ви заради нещо такова... стискам ти палци всичко да се оправи... :smt001
ПС: неможе секи да е еднакъф се треа да има различни хора това е хубаво ф живота... еднакфото не е интерестно... :smt026
XTREMEFREERIDE
03-29-2009, 08:16
http://www.phatcowcartoons.com/images/Original/emo_kids_suck___by_c_t_supahfly.jpg
AllenWallker
03-29-2009, 10:53
Това сигорно е най - трудният случи в момента в форума на лубов на Теенпроблем-а. Гаранция че сички които прочетът това го отминават по простата причина явну, че е трудно хората да те опознаят, и не мисля че като си на 15 години ще значи че си обратен има доста време пред тебе... Тъка, че не мисля че едно момче, което и да е може да реши че на 15 години е обратен. А в този случай, помисли първо какво наистина искаш от себе си и от твоята приятелка, и тогава решавай какво ще направиш и какво не мисля, че тази тема леко не е нужна във форума защото трябва първо да помислиш преди да пишеш. Но за това сме ние тук да даваме съвети ... :)
CucAgMuH
03-29-2009, 11:59
В природата се забелязва хомосексуализъм, при животни, най-вече при птици: лебеди, пингвини и чайки; бозайници: делфини, бизони, горили, слонове, жирафи, лъвове, овце и хиени; още се забелязва при много влечуги и дори при водни кончета...
А пък някои кучета си гонят опашките, ама не съм видял хора да го правят :)
Хомосексуалистите винаги си търсят "оправдание" защо са такива, за да имат вътрешен мир. Просто понякога прекаляват :) В момента в който се изправят и кажат "Мен ме кефи да ми го подават мъже/Кефя се да го подавам на мъже", аз просто ще вдигна рамене и ще кажа "Окей :) Подавайте си, щом така ви допада".
Не ми харесва че дават откъслечни факти(а понякога и изопачени такива), за да подкрепят и изградят псевдотеория, която да оправдае поведението им пред другите и пред тях самите. Да поддържаш активно заблуда само за личното спокойствие е малко егоистично, а?
Имам познат който обича лютеница със сладолед. Странно, нали? Обаче той не е тръгнал да крещи колкото може "ама то е нормално, щото..." и да занимава който и да е. Харесва си и го прави, без да му пука кой какво си мисли. Разговора при откритието беше горе доли следният:
(виждам го как сипва лютенца при 1 кило сладолед)
Аз: "Саша, wtf? :shock: "
Той: (учуден, оглежда се) Какво?
Аз: "Лютеница..."(пръста ми увисва във въздуха сочейки бурканчето)
Той: "Да?"(продължава да сипва, гледа ме учуден...)
Аз: "При сладоледа?"(още очаквам да каже "Год дем ит Кольо, кво напрайх..." и да се плесне по челото...)
Той: "Ъхъ. Много добре става. Искаш ли да пробваш?"
Аз: "А, не мерси :shock: "
Саша вдига рамене, хваща лъжица и си го изкльопа всичкото. С кеф. Не е седнал да ми обеснява колко е нормално, колко не разбирам, или какви предрзсъдъци имам, че даже не искам и да пробвам. Аз пък не съм седнал да му обеснявам че "хората не правят така" или "това е отвратително". Толкова. Той не изпада в ожесточени спорове кое е нормално или не за да се оправдава, щото се сещаш през къде му е, че някой не харесва лютеница със сладолед.
Та така... надявам се схванахте какво се опитвам да ви кажа :)
vankovvv
03-29-2009, 16:48
Разговора при откритието беше горе доли следният:
(виждам го как сипва лютенца при 1 кило сладолед)
Аз: "Саша, wtf? :shock: "
Той: (учуден, оглежда се) Какво?
Аз: "Лютеница..."(пръста ми увисва във въздуха сочейки бурканчето)
Той: "Да?"(продължава да сипва, гледа ме учуден...)
Аз: "При сладоледа?"(още очаквам да каже "Год дем ит Кольо, кво напрайх..." и да се плесне по челото...)
Той: "Ъхъ. Много добре става. Искаш ли да пробваш?"
Аз: "А, не мерси :shock: "
Саша вдига рамене, хваща лъжица и си го изкльопа всичкото. С кеф.
:razz: :lol: От поста ти само огладнях 8-)
Към гейа ... нз кво да кажа :-o
vankovvv
03-29-2009, 17:24
"Първомай" с вафли "Боровец" кърти мивки. 8-) Сега като каза се сетих "Пица Капричоза" + вафли Ная МН ЯКО СТАВА :grin: 8-)
Nofacenoname
03-29-2009, 20:25
ПХахахаха
Човече ти найстина ли си вярваш,че ще създадеш семейство?Питам те сериозно вярваш ли си?Та кой ще позволи гей двойка да си осинови дете?Коя мадама ще иска да носи детето на гей двойка,а не собственото?Какъв баща ще си ти женчо глупав?Бащите трябва да са пример за децата,да се гордеят с тях,а кой ще се гордее с баща гейр,как ще го защитаваш от по-големите?Човече осъзнай се ти живееш в свой измислен свят.Форума ти е жив пример,че ти в живота няма да успееш,а като гледам си и доста неграмотен,спрял си да учиш какво бъдеще имаш ти изобщо?Мислиш си,че ще си намериш идеалния гей за теб и ще създадете семейство?Ти да не си новия Азис бе бате?Затова ти казвам още си малък и недорасъл с тез твои мечти няма да успееш #-o
EverythingBroken
03-29-2009, 20:37
аре бе не ви ли писна тоя емо педераст? и не разбрахте ли, че темата е гавра... :o
brokeninside13
03-29-2009, 20:56
:razz: :razz: :lol: :lol: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
много обичам такива забавни теми!!! :grin:
олеее, ти си клише, бе човеко, клише, банал! Просто как хората да не си създават такава представа за вас "емотата" кат има такива кат тебе? Кат си вейте гъза и се гордеете с тва колко пъти сте си рязали вените? Лично мойта представа за емо е такава. Пък некви ми викат, че не била... няма значение.
По темата, нека да приемем насериозно думите ти, че си от другия бряг. Според мен може, малко вероятно, но просто някой дяца така си се раждат - с женска психика, или вследствие на някви семейни проблеми я придобиват(твоя случай може и да е такъв, което не ми се вярва особено, заради емовската черта да попреувеличавате проблемите до колкосални нива). Та може и наистина да си гей. Момичето - ти най-добре си я познаваш, ама на нея може да й е станало интересно след като си станал гей, да търси приключение, или да иска да те "излекува". Може да иска (макар и да не го осъзнава напълно) да ти бъде нещо като "жената, която го направи нормален". Може и нейните чувства да не са съвсем истински.
brokeninside13
03-29-2009, 21:14
Да харесвам момичета, но не ме вазбуждат какво сам???
просто не можеш да го вдигнеш брато... "Трибестан помага!Да вдигнеш самолета!"
Първо това че си луд по как беше оня от нежната групичка изобщо не те прави гей, че той е по-женствен от половината момичета.... :lol:
А относно приятелката ти ... много кофти пич, надушвам че ще си развалите приятелсвтото като й откажеш. Винаги така става...
Jumbie483
03-29-2009, 21:30
Самата мисъл, че можеш да си с момиче (говоря за онази Аврил) ми показва, че никакъв гей не си..
Ай стегни се
portykalche
03-29-2009, 22:10
хората са прави че момче и момиче не могат да бъдат приятели,рано или късно единия се влюбва в другия и всичко рухва.
ами ти сигурен ли си че си гей излизал ли си момчета,възбуждат ли те?
защото може да се окаже че просто си объркан...не знам. се пак си на 15.в пубертета си а всички знаем че това е най-трудния период в живота.всичко те първа предстои...
sladkobaby
03-30-2009, 21:43
Спрете да се заяждате със момче бе то ви иска помощ а вие сте срещто него като не харесвате гейове и емота защо пищете изобщо.Нито го познавате нито нищо.Много добре го познавам и знам през какви неща е минало така че недейте се заяждате много много. :)
ПХахахаха
Човече ти найстина ли си вярваш,че ще създадеш семейство?Питам те сериозно вярваш ли си?Та кой ще позволи гей двойка да си осинови дете?Коя мадама ще иска да носи детето на гей двойка,а не собственото?Какъв баща ще си ти женчо глупав?Бащите трябва да са пример за децата,да се гордеят с тях,а кой ще се гордее с баща гейр,как ще го защитаваш от по-големите?Човече осъзнай се ти живееш в свой измислен свят.Форума ти е жив пример,че ти в живота няма да успееш,а като гледам си и доста неграмотен,спрял си да учиш какво бъдеще имаш ти изобщо?Мислиш си,че ще си намериш идеалния гей за теб и ще създадете семейство?Ти да не си новия Азис бе бате?Затова ти казвам още си малък и недорасъл с тез твои мечти няма да успееш #-o
И после емотата преувеличавали емотата си режели вените... И как като всички се опитват да им саборят мечтите....защо да не намеея идеалния човек до себе си? гледал ли си Queer as folk ? е гледай го! Всичко е вазможно рано или късно ще срещна момчето на мечтите си и ще заживеем наистина щастливо !!!
Спрете да се заяждате със момче бе то ви иска помощ а вие сте срещто него като не харесвате гейове и емота защо пищете изобщо.Нито го познавате нито нищо.Много добре го познавам и знам през какви неща е минало така че недейте се заяждате много много. :)
Бтв много те обичкаам и няам тарпение да се варнеш от USA (hug)(kiss)
ще срещна момчето на мечтите си
ГОСПОДИ, ИМАЙ МИЛОСТ.
ПП: дано не се множи неграмотния им род
valdesbg
03-31-2009, 06:17
дими..мой човек - ако искаш да те разбират - влез в реалния живот. Защо аз или един Селмейт или един уош не тръбим че никой не ни разбира?
Защо ти си единствената отрепка в тоя форум дето реве за внимание и когато го получава продължава да реве. Спри с глупостите за идеалния човек и "заживели щастливи и честити до края на дните си". Ти бягаш от проблемите си и те се множат. Това е едно, другото е че гей-двойка е ненормално и никога няма да се приеме за нормално. Ще бъдете мразени и оплювани, познай защо - заради тотално изкривените ви разбирания за "щастие и равенство между хората". Никое общество не толерира различните. Хиената изяжда болните си малки, орлето и изяжда по слабото си братче, мравките изгонват слабите индивиди от колонията... Не се надявай някога да бъдеш разбран. Най-малкото защото ти самия не можеш да се разбереш.
ANTIHUMAN
03-31-2009, 10:52
дими..мой човек - ако искаш да те разбират - влез в реалния живот. Защо аз или един Селмейт или един уош не тръбим че никой не ни разбира?
Защо ти си единствената отрепка в тоя форум дето реве за внимание и когато го получава продължава да реве. Спри с глупостите за идеалния човек и "заживели щастливи и честити до края на дните си". Ти бягаш от проблемите си и те се множат. Това е едно, другото е че гей-двойка е ненормално и никога няма да се приеме за нормално. Ще бъдете мразени и оплювани, познай защо - заради тотално изкривените ви разбирания за "щастие и равенство между хората". Никое общество не толерира различните. Хиената изяжда болните си малки, орлето и изяжда по слабото си братче, мравките изгонват слабите индивиди от колонията... Не се надявай някога да бъдеш разбран. Най-малкото защото ти самия не можеш да се разбереш.
. . . И това всичко във една държава наречена България! Няма да се приеме нормално в България защото българите ги е страх от различното. Имал съм приятел гей и повярвай ми, ако го видиш даже няма да разбереш, че е такъв! ;)
vankovvv
03-31-2009, 10:55
И после емотата преувеличавали емотата си режели вените... И как като всички се опитват да им саборят мечтите....защо да не намеея идеалния човек до себе си? гледал ли си Queer as folk ? е гледай го! Всичко е вазможно рано или късно ще срещна момчето на мечтите си и ще заживеем наистина щастливо !!!
Eto tova me razbi :shock: ti jiveesh v film ve brat ... mnogo si zabluden (nishto li4no) zamisli se za kolko hora ostavat samo "Всичко е вазможно рано или късно ще срещна момчето на мечтите си и ще заживеем наистина щастливо !!!" tezi me4ti...
valdesbg
03-31-2009, 10:59
Антихюман - определено бих. Досега интуицията не ме е подвела нито един път. И аз имам такъв познат.
А приемането на гейовете като нормални е нещото което ще погуби света.
(това разрешавам да си го слагате в подписи и където още искате)
Което означава сбогом приятелсвто сбогом спомени сбогом сичко ;( ш ми са разсарди ;( оф не знаам притиска ме не сам готов гнус ме е да я целува...не разбирам толкоз мн момчета сладки я свалят зако точно мене...и тя да е некфа грозна...а тя е мисс бг 2009 просто не я разбирам просто може да има почти сяко момче...ко толкоз е умряла за менее ;(;(;( офф
Виш ся мои човек момичето 100% иска да ти обърне резбата на норнална.ако те е гнус от едно моми4е маина незнам зна4и си голям ГЕЙ и нямаш работа с момичета
ANTIHUMAN
03-31-2009, 18:16
Антихюман - определено бих. Досега интуицията не ме е подвела нито един път. И аз имам такъв познат.
А приемането на гейовете като нормални е нещото което ще погуби света.
(това разрешавам да си го слагате в подписи и където още искате)
Имаш приятел гей, а ги мразиш?! Виж и аз мразя тези където парадират с това , но има и други гейове които не се различават с нищо от останалите хора! :)
Ivalinka
03-31-2009, 18:46
само не разбрах как така е мис България :-o
иначе, не знам това , което го приказваш, истина ли е или не, но... ако не е... (няма нужда от коментар) , ако е---> бъди си гей и се радвай!!! аз лично смятам, че гейовете са страхотни и заслужават щастие, колкото и да изглежда ненормално на някои.
а за тези, които не го възприемат... как очаквате да ги промените? все едно аз да се насиля да харесвам момичета!!!! ами просто няма как да стане. или някое момче да забрави за всичко, което може да изживее с едно момиче ( ако ще чисто сексуално удоволствие, ако ще платонична любов.... ) Ами това е промяната. струва ли ви се възможна. естествено, че не. защото хората да такива, каквито са!!! нищо не може да се промени. едва ли ще тръгнете да избивате всичко различно, да го отритнете в някой ъгъл на обществото. опс, то така става в момента (2рото). вярно... нормалното е двойка от 2 различни пола. така е устроен света. така се и продължава света. но другото съществува и трябва да се приеме, защото отричането на нещо съществуващо не значи, че него го няма.
valdesbg
03-31-2009, 19:03
Имаш приятел гей, а ги мразиш?! Виж и аз мразя тези където парадират с това , но има и други гейове които не се различават с нищо от останалите хора! :)
Имам познат който е гей, не ми е приятел и не общувам с него повече от здравей-здрасти. Познай защо. Нека се уточним :)
А иначе - парадира или не...не е нормално и не бива да се приема за нормално. На същия принцип и с лесбийките.
на 15 години и е гей... ти още не знаеш къде се мушка патката ама си гей... смърт за тебе.
sladkobaby
03-31-2009, 19:25
на 15 години и е гей... ти още не знаеш къде се мушка патката ама си гей... смърт за тебе.
абе я недей се заяжта със момчето бе.Тъпанар такъв
Според мен човеко сичко би могло да се промени в положителен план,но само при положение че имаш желание и наистина го искаш нито ше си развалите отношенията нито нищо.Бате незнам как си осъзнал на 12 ,че си гей незнам с колко момчета си ходил и до колко си падаш по мъже,но знам едно някъде дълбоко там в теб се крие истинско момче с точната орентация.!Това е природа неможеш да го промениш то си е заложено.Можеш само да си въобразяваш че си гей брато шото моа ти кажа че въображението такова силно влиание може да има,тва че на 12 си имал симпатии към силният пол нищичко не означава.Просто според мен си се объркал и си възприел тази орентация за правилна, след което дълго време си го вярвал че си такъв и в крайна сметка си станал такъв.Впечетление ми направи това че мн пъти в написаното по-горе от теб беше написал че си гей замисли се малко дали просто не си си го въобразил.(силата на внушението) Другото което искам да ти кажа е колкото и тъпо да звучи опитай да бъдеш с нея без да гледаш в миналото в времената когато еди кво се случило и еди кво си не било наред няма бъдеще в миналото.(говоря за случая с другата ти приателка)..Просто вгледай се в различията вгледай се в нея опитай се да почувстваш същината си,истинската си природа опитай се силно и мисля че ще се променят нещата коррено само ако го поискаш.!Огледай я докосни я и опитай да почувстваш нещу погледни очите й и опитай да видиш нещу различно от това което виждаш в огледалото и от себеподобните.Обеден съм че може циалата история да завърши красиво и това по никакв начин не може да пречи на взаимоотношенията ви само може да ги направи по силни!!!И съм почти сигорен там някаде дълболко в теб лежи мъжът!!!
абе я недей се заяжта със момчето бе.Тъпанар такъвти да не си момичето което е влюбено в него...
sladkobaby
03-31-2009, 19:37
абе я недей се заяжта със момчето бе.Тъпанар такъвти да не си момичето което е влюбено в него...
не съм.Ама като мразиш гейове просто недей пиши.
кво вэехте момчето на ебавка ... :-o има проблем да се упитаме да му помогнем :) :) първо: евала на момчето че има смелоста да си го приэнае :) 2ро седни и говори с нея и и кажи че я имаш эа сестра и неможеш да гледаш на нея като на жена ... :? (така каэах на моя бфр ... :lol: ) успех и ЕВАЛА от мен :-D :-D 8)
shmatka888
03-31-2009, 19:41
Щом ти е приятелка тя най-добре трябва да знае какъв си и от какво имаш нужда..няма право да те кара да правиш нещо против волята ти... Има и нещо друго... Още си малък и ще преминаваш през какви ли не промени, може да се окаже, че това е само увлечение. Това да се пробваш с нея е твой плюс...Тя ако наистина те обича и като приятел няма да те нарани... Може да говориш с нея да си изясните положението да и кажеш, че можете да опитате, но ако не се получи да си останете приятели...за нея това също ще е нещо ново и ако види, че наистина си гей тя сама ще се осъзнае и всичко ще си е както преди...повярвай ми ако наистина си гей тя ще го разбере и нищо няма да се получи...
не съм.Ама като мразиш гейове просто недей пиши.пуснал е тема, така че може всеки да пише квото си иска 8)
кво вэехте момчето на ебавка ... :-o има проблем да се упитаме да му помогнем :) :) първо: евала на момчето че има смелоста да си го приэнае :) 2ро седни и говори с нея и и кажи че я имаш эа сестра и неможеш да гледаш на нея като на жена ... :? (така каэах на моя бфр ... :lol: ) успех и ЕВАЛА от мен :-D :-D 8)
Как да имам смелостта да си го призная? Аз се гордея с това!!! Днес излизам с един мой приятел в морската, който също е гей. Минава една компанийка и две от момичетата си викат малее тези са гейове, аз са обарнах и казах да гейове сме проблем ли имате? И онез са изнизаха.... Тей че мене не ме е срам, а се гордея с това. И съм достоен за похвала, че се приемам какъвто съм, и не отричам това което харесвам и защитавам собствения си вкус!!!!!!
Щом ти е приятелка тя най-добре трябва да знае какъв си и от какво имаш нужда..няма право да те кара да правиш нещо против волята ти... Има и нещо друго... Още си малък и ще преминаваш през какви ли не промени, може да се окаже, че това е само увлечение. Това да се пробваш с нея е твой плюс...Тя ако наистина те обича и като приятел няма да те нарани... Може да говориш с нея да си изясните положението да и кажеш, че можете да опитате, но ако не се получи да си останете приятели...за нея това също ще е нещо ново и ако види, че наистина си гей тя сама ще се осъзнае и всичко ще си е както преди...повярвай ми ако наистина си гей тя ще го разбере и нищо няма да се получи...
ОФф.... Тwilight маниако бил сам с момиче и знам какво е!!!! НЕ ме привличат и това е!!! (бтв и аз сам фен на здрач и особено на Едуард.... малеее мн е сладаааак)
Как да имам смелостта да си го призная? Аз се гордея с това!!! Днес излизам с един мой приятел в морската, който също е гей. Минава една компанийка и две от момичетата си викат малее тези са гейове, аз са обарнах и казах да гейове сме проблем ли имате? И онез са изнизаха.... Тей че мене не ме е срам, а се гордея с това. И съм достоен за похвала, че се приемам какъвто съм, и не отричам това което харесвам и защитавам собствения си вкус!!!!!!евалата, тъп си за двама... по тоя начин убиваш човешки живот, та ебa в гея. Добре че не си от Пловдив....
shmatka888
03-31-2009, 20:03
ОФф.... Тwilight маниако бил сам с момиче и знам какво е!!!! НЕ ме привличат и това е!!! (бтв и аз сам фен на здрач и особено на Едуард.... малеее мн е сладаааак)
Дори и да си бил..тя не е била с гей...може да се жертваш за да се отървеш от неприятните чувства...нека тя да види какво е да си с гей :) сама ще се осъзнае
ANTIHUMAN
03-31-2009, 20:20
Имам познат който е гей, не ми е приятел и не общувам с него повече от здравей-здрасти. Познай защо. Нека се уточним :)
А иначе - парадира или не...не е нормално и не бива да се приема за нормално. На същия принцип и с лесбийките.
Това, че е гей по-малко човек ли го прави от теб?
Нормално е за мен, защото аз съм си идиотче и не ми прави впечетление заобикалящия ме свят!
[quote=LqPi7oO]кво вэехте момчето на ебавка ... :-o има проблем да се упитаме да му помогнем :) :) първо: евала на момчето че има смелоста да си го приэнае :) 2ро седни и говори с нея и и кажи че я имаш эа сестра и неможеш да гледаш на нея като на жена ... :? (така каэах на моя бфр ... :lol: ) успех и ЕВАЛА от мен :-D :-D 8)
Как да имам смелостта да си го призная? Аз се гордея с това!!! Днес излизам с един мой приятел в морската, който също е гей. Минава една компанийка и две от момичетата си викат малее тези са гейове, аз са обарнах и казах да гейове сме проблем ли имате? И онез са изнизаха.... Тей че мене не ме е срам, а се гордея с това. И съм достоен за похвала, че се приемам какъвто съм, и не отричам това което харесвам и защитавам собствения си вкус!!!!!![/quot
za towa ti kazwam evala :) 4e znaesh koi si i kakuw si i ne te isteresywa 4ujdo mnenie i pak ti kazwam evala i ne go priemai na ebawka ili podobno ne6to :) trqbwa da ima powe4e hora kato teb :)
valdesbg
03-31-2009, 20:58
Нормално е за мен, защото аз съм си идиотче и не ми прави впечетление заобикалящия ме свят!
Физически - не, социално обаче да, с риск да бъда причислен към Хитлер и неговите убеждения.
Тук е и проблема - мен ме интересува света в който живея. Мен ме интересува накъде върви и как се развива. Правят ми впечатление доста неща, за които дори не си си и помислял че съществуват. Хомосексуализма обаче е нещо което направо ще ти извади очите....
А съвсем се дистанцирам от автора и неговите открито идиотски убеждения, които си е втълпил. Как аджеба очакваш да реагират девойките, дими? Точно да се изнижат по терлици и единствения вариант по който биха реагирали. Не се лъжи че нямат и други идеи - имат, просто не ги иразяват. Мъжете обаче сме по директни. Но трябва ли да бъдем мразени заради това? И така.
youRprincesS
03-31-2009, 21:13
Ама вие продължавате..
Дори не го познавате, но пак говорите.
Много по-добре е да имаш за приятел един гей, отколкото някоя завистлива кучка, която се преструва...
'Що не го оставите на спокойствие бе ?!
Той е супер готин човек и приятел, макар че го познавам от скоро.. Гледайте си живота!!
ANTIHUMAN
03-31-2009, 21:29
Физически - не, социално обаче да, с риск да бъда причислен към Хитлер и неговите убеждения.
Тук е и проблема - мен ме интересува света в който живея. Мен ме интересува накъде върви и как се развива. Правят ми впечатление доста неща, за които дори не си си и помислял че съществуват. Хомосексуализма обаче е нещо което направо ще ти извади очите....
А съвсем се дистанцирам от автора и неговите открито идиотски убеждения, които си е втълпил. Как аджеба очакваш да реагират девойките, дими? Точно да се изнижат по терлици и единствения вариант по който биха реагирали. Не се лъжи че нямат и други идеи - имат, просто не ги иразяват. Мъжете обаче сме по директни. Но трябва ли да бъдем мразени заради това? И така.
Ако е възможно ми кажи защо като е гей, това го прави социално неспособен човек?
Какви неща ти правят впечетление, за които дори не съм си помислял, че съществуват?
Надявам да се аргументираш като образован човек и не с едно изречение. : )
Ама вие продължавате..
Дори не го познавате, но пак говорите.
Много по-добре е да имаш за приятел един гей, отколкото някоя завистлива кучка, която се преструва...
'Що не го оставите на спокойствие бе ?!
Той е супер готин човек и приятел, макар че го познавам от скоро.. Гледайте си живота!!
+1000000000000000000000000000000000
[quote=Neftochimic]а 15 годинки, а твърдиш, че си гей
Мислех че този форум е за тийнове от 13 до 18 - 19 годишна възраст... ами ти не си на мое място (радвай се че не си) и за това не знаеш как се чуствам ;)
1.КФИ ЧУСТФА ИМА ЕДИН ПЕДАЛ?
2.ЕЛА ДА ТИ ИЗБИЯ ЗЪБИТЕ ЧЕ ДА ЛАПАШ ПО ЛЕСНО!
3.ДА ТИ ПИКАМ НА ПЕДАЛИТЕ ВЕ!
4.КЪФ ТИЙН СИ ТИ МА,НЕ СИ ЛИ ТИЙНКА ВЕ?
5.Я СЕ Ши***
ако модераторите сметнат мнението за грубо(каквото е) и не им ахресва нека го изтрият.това е моето мнение и имам право да го изразявам.изпитрвам нетърпимост към "леви".....
е тва е .. като някои е раэличен и ае да го храним .. ми не е така :? в българия сме и доколкото знам сме свободни в иэбора си :)
ООООО и ти ли спадаш към "левите" е да сру ама аз си праа кфот си искам и такива като него и тебе може би ми допадат най-много......
аэ съм момиче и съм си нормална ... просто уважавам иэбора на др :)
оПа къде ми се дяна възпитанието :d сръ незнаех извинявам се че бях груб,но това не променя мнението ми към педалите...
океи .. но сега даваме савет не иэраэяваме мнение :-o
Защо по-дяволите момичетата харесват гейове... Защо ГОСПОДИ? ЗАЩО???
youRprincesS
03-31-2009, 22:08
Хахаха, какво като е различен бе?
Хайде целия свят да бъдем като стадо овце,а?!
Толкова сте тесногръди..
Темата е за съвет, а не да му се присмивате, че е гей, емо и т.н., след като целта ви не е да му помогнете просто не влизайте в темата, толкова ли е трудно?
Аман вече от вас, прекалявате изключително много.
Както казах вече, той е един изключителен човек!
:-) :-) :-)
С гей трудно се говори по мъжки. който го беше написал тфа +1
А по женски няма и да се опитвам...
:D :D :D
Толкова сте тесногръди..
Темата е за съвет, а не да му се присмивате, че е гей, емо и т.н., след като целта ви не е да му помогнете просто не влизайте в темата, толкова ли е трудно?
евала на момичето :)
Толкова сте тесногръди..
Просто е трудно за нас - истинските мъже да приемем, че не ставаме за вас жените защото не сме изнежени...
mom4eto tolkowa qsno si kaza problema wie do kade oburnahte temata :razz:
Обикновено, бих отговорил на всеки мъж/момче - "забивай!", но той не е мъж...
Мисля, че е добре админите да заключат темата ...
Брато... осъзнай се! Казвам ти го като приятел - имаш изкривено психика, изкривена наклоност. Върни обратно обърната резба. А GUNTEK малко пресили нещата, но го прави за твое добро и с цел да те вкара в правия път. Да - знам, че за теб е важно приятелството. И аз имам момичета приятели и знам какво е, но просто трябва да се осъзнаеш - найстина трябва мъжете в тая тема да се обединим и да ти покажем правия път.
Обикновено, бих отговорил на всеки мъж/момче - "забивай!", но той не е мъж...
тва че е гей не го праи по малко мъж :?
ANTIHUMAN
03-31-2009, 22:41
Толкова сте тесногръди..
Просто е трудно за нас - истинските мъже да приемем, че не ставаме за вас жените защото не сме изнежени...
СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯЯ :@ !!!!
Jingles продължавай да обиждаш в същия дух и се надявам скоро да не си сред нас. Срам и позор за България си ти. Сега ще ти кажа и аргументите си.
1. Гейове има по целия Свят, не само в България!
2. Това, че е хомосексуалист не го прави по-малко трудоспособен от теб.
3. Избивай си комплексите, все някъде трябва да си изхабяваме отрицателната енергия. ;) Аз също мразя идиотите, ама ги търпя.
Брато... осъзнай се! Казвам ти го като приятел - имаш изкривено психика, изкривена наклоност. Върни обратно обърната резба. А GUNTEK малко пресили нещата, но го прави за твое добро и с цел да те вкара в правия път. Да - знам, че за теб е важно приятелството. И аз имам момичета приятели и знам какво е, но просто трябва да се осъзнаеш - найстина трябва мъжете в тая тема да се обединим и да ти покажем правия път.
Не може да го вкараме във правия път. Той е избрал своя избор. ;)
спамер
спамер
харесва ми... чувствам прилив на кръв към пещерите
спамер
вплетен в битка с разярения съблзъб тигър
спамер
вплетен в битка с разярения съблзъб тигър
вкусен е просто ... не за друго
marin4itu
03-31-2009, 23:19
Дими, ок, осъзнал си се като гей, няма лошо. Но защо трябва да парадираш с това? Защо трябва да парадираш с това колко пъти си си рязал вените? Мамка му, вени се режат само веднъж, повече е невъзможно! (Между другото на тва течение емо ли, имо ли, не му ли мина модата? :-o ) Просто обличай си се като нормален човек, няма нужда да робуваш на някакъв стил (емото), бъди уникален! Престани да повтаряш, че си гей и т.н., ако някой друг гей има интерес към теб веднага ще си проличи ;) А за прияелката ти, просто говори с нея, обесни й, затова хората имаме дар слово :)
Lovesick
04-01-2009, 00:05
С всеки пореден ден изминъл от моя живот...Аз не спирам да се изненадвам от хората...на какво са способни...
Според мен никой нормален няма да тругне да разправя на лявоо и дясно ,че е гей. Темата е ебавка. :)
ааааппфффф е эа тфа му каэах евала на момчето ..энае какъв е и не го е срам или страх да го каже :? малко са такива хора .... :)
Имам чуството, че ти си един неосазнат гей и затова мразиш толкова много гейовете и ги нареждаш, като по този начин си мислиш, че прикриваш себе си и сички ще те мислят за хетеро!
Според мен никой нормален няма да тругне да разправя на лявоо и дясно ,че е гей. Темата е ебавка. :)
ааааппфффф е эа тфа му каэах евала на момчето ..энае какъв е и не го е срам или страх да го каже :? малко са такива хора .... :)
мале не мога да повярвам, че освен ограничени и тесногради имало и свесни хора в този форум...
мале не мога да повярвам, че освен ограничени и тесногради имало и свесни хора в този форум...
Ти си болен. Това, че 2-3 педалчета те подкрепиха и вече скочи...
CucAgMuH
04-01-2009, 10:31
Зарежи какви са хората във форума, ами кажи как се развиват нещата със момичето :) Току виж се намерил някой "свестен" да те посъветва нещо полезно ;-)
youRprincesS
04-01-2009, 10:49
Вече и момичетата ли могат да бъдат педали?
psychedelic
04-01-2009, 11:43
Господи боже мой, защо живея в тази България по дяволите :smt120
Че какво пък и е на "тази" България, дето ние сме си я направили такава?
Хора досега ме мързя да пиша ама вие вече се насирате :-x като е е гей момчето- голяма работа, нали не търчи след вас да ви го доказва!Аз лично нямям нищо против гейовете, стига да не вървят по улиците с розови пера стърчащи от гъза :-D А пък вие тука- пуснал тема и дайте да си мериме речниците с псувните! Че има свобода на словото,има... ама вие нямате мярка бе! Дими моя съвет е да си отклониш ориентацията поне малко надясно защото никога на гейовете не им е било лесно,и дори поносимо, да се справят в обществото, особено пък в днешно време(виждаш повечето мнения тук...) Относно момичето,дай му шанс да ти покаже и другия път(да, другия, а не правилния), защото наистина ще е за твое добро. :wink: (и не драматизирай толкова щото на малко хора им пука колко пъти си си рязал вените)
Вече и момичетата ли могат да бъдат педали?
явно да ...няколко пъти каэах че съм момиче .. :o
малко сме но ни има ... :D :-)
на тоя емо стил не му ли мина модата ? :?
Че какво пък и е на "тази" България, дето ние сме си я направили такава?
НАВСЯКЯДЕ ИМА ГЕИОВЕ ... !!! КВО БЪРКАТЕ БЪЛГАРИЯ ... !?!?!?! :-x
на тоя емо стил не му ли мина модата ? :?
охххх мода .... эа поэиорчетата да мода е ,,, эа някои си е техен стил неэависимо от модата ... :? :? :? 8)
за някои може би.. но точно тези тук -- автора ии принцесата ми приличат точно на позиорчета.. :? 8)
егати пароията на тема :Д
lisi4ety
04-01-2009, 13:03
2ро осъзнах го на 12
:shock:
8-) +1 :lol:
за някои може би.. но точно тези тук -- автора ии принцесата ми приличат точно на позиорчета.. :? 8)
не ги поэнаваме да не праим прибърэани эаключения :)
не ги поэнаваме да не праим прибърэани эаключения :)
то се вижда.
SounDScaPe
04-01-2009, 13:57
w0sh харесваш ми :lol: :lol: :lol: :lol: :razz:
аз пиша тема за едно...то става савсем друго.. Искам савет и помощ...то ко стана? За или против гейовете сте... пфх
аз пиша тема за едно...то става савсем друго.. Искам савет и помощ...то ко стана? За или против гейовете сте... пфх
говори с нея сериоэно и и кажи че ти е като сестра и неможеш да я въэприемеш по др начин :)
аз пиша тема за едно...то става савсем друго.. Искам савет и помощ...то ко стана? За или против гейовете сте... пфхспри да пишеш че ма депресираш чесно.
XiPiXoPiGiRL
04-01-2009, 17:25
1. Защо му се нахвърляте? Все пак това си е неговият живот и той ще прави каквото си иска с него... Ако мислите, че в този форум може го промените се бъркате и то сериозно.
2. Не познавам автора и не го защитавам.. просто си казвам мнението и ви моля да не ми се нахвърляте, защото не ме познавате...
3. Към автора: Обясни и това, което ни каза на нас т.е. примерно: "- За мен ти значиш невероятно много, но само като приятел. Ти си ценна за мен и мисля, че си сред малкото, които ме разбират, точно заради това не искам да губя нашата дружба. Нали знаеш, че ако имаме връзка тя все някога ще приключи зле и дори и след това отношенията ни няма да се са същите. Обичам те както брат обича сестра си и винаги ще си е така" След като изнесеш тази тирада я гушни и ако не се примири - не знам...
gLypChenCee
04-01-2009, 17:47
Браво на вас.
1. Защо му се нахвърляте? Все пак това си е неговият живот и той ще прави каквото си иска с него... Ако мислите, че в този форум може го промените се бъркате и то сериозно.
2. Не познавам автора и не го защитавам.. просто си казвам мнението и ви моля да не ми се нахвърляте, защото не ме познавате...
3. Към автора: Обясни и това, което ни каза на нас т.е. примерно: "- За мен ти значиш невероятно много, но само като приятел. Ти си ценна за мен и мисля, че си сред малкото, които ме разбират, точно заради това не искам да губя нашата дружба. Нали знаеш, че ако имаме връзка тя все някога ще приключи зле и дори и след това отношенията ни няма да се са същите. Обичам те както брат обича сестра си и винаги ще си е така" След като изнесеш тази тирада я гушни и ако не се примири - не знам... \
Пробвал сам, но тя казва, че братската обич е прераснала в любов и че ако не е с мен - гаже не можем да сме приятели. мхх не искам да я губя като приятел...наскоро загубих близка приятелка и много ми липсва не искам да загубя и нея ;(
Като не приемаш съвети и ще си правиш твоето... к'вото ще да става зак'во си пуснал... тази тема?
Хора я го хранете и да не ви пука... :D
ДИМИ,
ти си мазен,гнусен **** на който искам да счуп физиономията!
Disturbed - Get Down whit The Sicknes (music) :smt002 :smt097 :smt066 :smt067 :smt065 :smt063
няма такава песен.
3. Към автора: Обясни и това, което ни каза на нас т.е. примерно: "- За мен ти значиш невероятно много, но само като приятел. Ти си ценна за мен и мисля, че си сред малкото, които ме разбират, точно заради това не искам да губя нашата дружба. Нали знаеш, че ако имаме връзка тя все някога ще приключи зле и дори и след това отношенията ни няма да се са същите. Обичам те както брат обича сестра си и винаги ще си е така" След като изнесеш тази тирада я гушни и ако не се примири - не знам... \
Пробвал сам, но тя казва, че братската обич е прераснала в любов и че ако не е с мен - гаже не можем да сме приятели. мхх не искам да я губя като приятел...наскоро загубих близка приятелка и много ми липсва не искам да загубя и нея ;(\
кажи и да помисли колко пъти си бил до нея и си и помагал и че не си струва да губите всичко ...или по просто и напиши ''губим всичко а не искаш да го проумееш'' :? :)
УСПЕХ :-#
ДИМИ,
ти си мазен,гнусен **** на който искам да счуп физиономията!
Disturbed - Get Down whit The Sicknes (music) :smt002 :smt097 :smt066 :smt067 :smt065 :smt063
няма такава песен.
има ама е Disturbed - Down With The Sickness и е мн добра ... :-({|= :-({|= :-({|=
indeed
Disturbed - Inside the fire
shmatka888
04-02-2009, 11:17
Абе момчето има нужда от помощ...я вижте какво пише малко по-нагоре "тийнпроблем" Мислех че във форума хората си споделят проблемите и търсят разбиране, защо трябва да го нападате?! Живеем в 21 век не сте ли се примирили, че винаги ще има различни....Аз пък чесно да си кажа много мразя такива като вас койтото нападат различните...той е различен, значи не е човек..така ли?! абе хора осъзнайте се!!Неможе света да е пълен с еднакви хора, винаги ще има различни и ако не им помагате поне не им пречете да бъдат такива каквито са!!! :-x
Та как вървят нещата с приятелката ти :)
ще ви помоля да не цитирате с повече от 2-3 цитата !!
myNameIsImmortal
04-04-2009, 20:18
indeed
Disturbed - Inside the fire
Disturbed - Torn ..
Disturbed - The night.. (music) ..
rockstar
04-04-2009, 22:27
Дистърбед нямат слаба песен!Единствено баладите им не ми харесват особено,но все пак ДИСТЪРБЕД Броо :)
По темата няма к'во да кажа..посмях се на коментарите ако не друго :)
FallOutGirl
04-06-2009, 00:17
Мен много ме е страх от обратни мъже, взема да се влюбя иии той харесва най-добрия ми приятел, е какво да правя ;( бтв познавам само един такъв, добре, че не е красив даже ми е противен ...
LudoMlado
04-06-2009, 00:40
Проблема ти е че си обратен, тва е. Сори ако звучи грубо ма си е истината.
anyfany2
04-06-2009, 13:58
Здравей!
Аз искам да ти кажа,че съм толерантна относно сексуалните наклонности на хората. Искам да споделя с теб,че госпожата ми по психология си поговори с целия клас,относно това да си хомо или бисексуален. Тези неща се появяват в по-късен етап от живота ти. Не съм сигурна,че си гей.. може би имаш някакви сексуални мисли за същия пол,но това далеч не ми прилича да си обратен. :) По-нанатъка ще си говорим пак.. 8) Трябва да си наясно със себе си.. Нямам съвет за цялата тази ситуация.Помисли какъв си. :)
martinelka_kuklata
04-17-2009, 08:48
Първо да кажа, че четох до 5-6 страница, а не цялата тема..
Здравей!
Аз искам да ти кажа,че съм толерантна относно сексуалните наклонности на хората. Искам да споделя с теб,че госпожата ми по психология си поговори с целия клас,относно това да си хомо или бисексуален. Тези неща се появяват в по-късен етап от живота ти. Не съм сигурна,че си гей.. може би имаш някакви сексуални мисли за същия пол,но това далеч не ми прилича да си обратен. :) По-нанатъка ще си говорим пак.. 8) Трябва да си наясно със себе си.. Нямам съвет за цялата тази ситуация.Помисли какъв си. :)
Напълно съм съгласна. Защо не опиташ да тръгнеш с момиче. Наистина е невъзможно да 15 да решиш, че си гей. Ако вече след като си станал на 18-19 още мислиш така - няма нищо лошо. На никого не пречиш. И гейовете са си хора. Но тези работи дето ги разправяш са малко съмнителни.
1-во преди и аз харесвах Бил Каулиц, но сега страшно ми прилича на момиче и Том е по-сладък. Може да го харесваш заради външние му вид, защото е нежен, а не защото си гей.
2-ро Това за емотата са глупости. Един път се депресираш малко и вече си режеш вените. Това не те прави емо. Съветвам те когато имаш проблем за нещо да говориш с родителите си. Така ще ти олекне, а и те ще те разберат.
3-то Почакай още малко, кажи на момичето, че не си готов или нещо такова. Може след време да разбереш, че не си гей, а ако се окаже, че наистина си просто и кажи каквото чувстваш и, че не искаш да загубиш приятелството и.
Пожелавам ти късмет, какъвто и да си там.. :-)
Стига бе... тая тема още ли се върти..
jambo_bs
04-17-2009, 10:07
опъни я баце, или како...незнам как да ти кажа... ама ако я опънеш може и да напраиш баща си щастлив! едва ли нечии родители летят от щастие, ако синът им е дупедавец... гей на 15!? отде си го решил?
:razz: :razz: :razz:
gangsterkata
04-23-2009, 16:14
2ро осъзнах го на 12
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ЕмО?! Гей?! трудна работа...
m3ch3ncee
04-23-2009, 17:49
Не обръщай внимание на тъпите коментари ;) Избора си е твой и щом не си падаш по момичета,не трябва да се чувсваш длъжен да си с нея.Просто й обясни нещата,а ако ти е истинска приятелка,би трябвало да те разбере :) :)
Начи, много ме дразните. Изобщо не е малък, за да знае кой пол харесва.
Аз на 5 години знаех, че съм хетеросексуална и си харесвах един батко. На мен никак не ми се вижда объркан и няма никакъв смисъл заради общественото мнение или това на родителите си да бъде с момиче, което не го привлича.
И няма нищо извратено в това да си гей (това го има дори при животните), на който не му харесва, да не гледа. Много сте ограничени, бе, мама му стара.
Dollystar
04-24-2009, 10:28
Недей да й се сърдиш, че те харесва, тва не го е решила тя а й е дошло отвътре !
Недей да й се сърдиш, че те харесва, тва не го е решила тя а й е дошло отвътре !
правилно! Нещо като тва да си гей...що си гей бе? а?
Начи, много ме дразните. Изобщо не е малък, за да знае кой пол харесва.
Аз на 5 години знаех, че съм хетеросексуална и си харесвах един батко. На мен никак не ми се вижда объркан и няма никакъв смисъл заради общественото мнение или това на родителите си да бъде с момиче, което не го привлича.
И няма нищо извратено в това да си гей (това го има дори при животните), на който не му харесва, да не гледа. Много сте ограничени, бе, мама му стара.\
в интерес на истината и аз от 5 годишен си падах по един батко :Д:Д:Д и исках да ми е брат и да ми е фр :Д:Д:Д после осазнах че съм го харесвал
CucAgMuH
04-24-2009, 21:23
Много сте ограничени, бе, мама му стара.
Всъщност не - смешно ни е :)
Можеш ли да обясниш какво е "извратено"? Ако успееш да ме убедиш че да си педераст не е извращение, аз ще те убедя(с аргументи подобни на твоите) че да си канибал не е извратено.
Всъщност добре го нацелих. Защо подтискаме човекоядците, а пък към педерастите проявяваме разбиране? :) А де? И двете са еднакво извратени според мен. Щом няма лошо да пошляпкаш космато мъжко дупе, що да не си похапнеш малко бяло месце от човек?
Свобода за човекоядците! Не на двойните стандарти!
Ако си се съгласил да те шляпат отзад - няма лошо. Ама ако си се съгласил да те изядат - има лошо? Чакай, как така? Wink, сега кой е ограничения? :)
NastyGirl3597
04-24-2009, 21:40
2ро осъзнах го на 12
пич :D ти си некфо извратени емо :D
Решението е да отидеш в ъгала и да почнеш да ревеш :D .А пробвал ли си да си преместиш бретона отдясно??? Може да се променят нещата
ANTIHUMAN
04-25-2009, 00:06
Много сте ограничени, бе, мама му стара.
Всъщност не - смешно ни е :)
Можеш ли да обясниш какво е "извратено"? Ако успееш да ме убедиш че да си гей не е извращение, аз ще те убедя(с аргументи подобни на твоите) че да си канибал не е извратено.
Всъщност добре го нацелих. Защо подтискаме човекоядците, а пък към педерастите проявяваме разбиране? :) А де? И двете са еднакво извратени според мен. Щом няма лошо да пошляпкаш космато мъжко дупе, що да не си похапнеш малко бяло месце от човек?
Свобода за човекоядците! Не на двойните стандарти!
Ако си се съгласил да те шляпат отзад - няма лошо. Ама ако си се съгласил да те изядат - има лошо? Чакай, как така? Wink, сега кой е ограничения? :)
Нямаше никаква база за сравнение между двете неща, но ще приема, че е от омразата ти към различните от теб, а не от недостига на умствен багаж.
,,Ако успееш да ме убедиш че да си гей не е извращение, аз ще те убедя(с аргументи подобни на твоите) че да си канибал не е извратено. ''
Ако ме обидиш, че да ти лапа, момиче и да ебеш момиче в гъза не е извращение, ще съм много учуден, ако отговора ти е от рода: ,,Не е извращение!''
База за сравнение между хомосексуалисти и канибали няма никаква!
CucAgMuH
04-25-2009, 01:29
ANTIHUMAN, душичко, сексуалните ми предпочитания са си моя работа :) Никъде не съм казвал че не съм извратен, нали? :-D
Но за твое успокоение - не, не практикувам пошляпване в дупето :) Не мнение съм че оттам където излизат отпадъците на храносмилателната система, моят полов орган работа няма. Някакви хора пък се кефят да им пикаят отгоре. И от тях не съм...
Че голяма част от обществото в днешно време се е извратило - тук си прав. Погледни разликите между съвременният човек и този през 1900-тната година. Но какво ни е извратило? Напредъка на технологията във всичките си форми. Не смятам да подхващам подобна обширна тема - трябва да пиша около 5-6 часа за да нахвърлям само основите...
Накратко: нали се сещаш, че ако нямаше радио/телевизия/интернет Иванчо(например) хич нямаше да му хрумне да пикае върху Марийка и да й обеснява че това е нещо хубаво? Или че ако нямаше презервативи, Иванчо нямаше да му писне да прави едно и също(ами щеше да гледа деца) при което да търси други дупки по тялото на Марийка в които да го напъха? :) И още доста неща влият пагубно - за огромно съжаление не само в областта на сексуалните контакти.
Пак не дефинирахте какво е "извратен". Нещо което се отклонява от нормите? Нещо аморално? Мога да ти изредя поне десет определения за "извратен" и всяко ще е вярно в отделен пример. За съжаление нямам тълковен речник под ръка - останал ми е на 200 километра на запад. Ако никой не даде определение, в петък мога да намина покрай семейната библиотека(това е стая в която има много книги, включително и речници) и да намеря точното определение на думата в българският език.
Стой и ме гледай как сравнявам :) Не аз започнах сравненията с животните... и тем подобни глупости.
И канибализма и хомосексуалността са поведенчески модели, всеки със своята специфика. Имай предвид че аз не ти говоря за буен канибализъм - да ходиш и да трепеш за да ядеш. Аз ти говоря за кроткото похапване на трупове.
Щом на база "има животни хомосексуалисти" има искания, то също на база "има животни канибали" може да има искания от човекоядците.
Щом казвате "има обратни от дълбока древност, но са били преследвани" и изисквате нормално отношение заради това, аз мога да кажа: "има канибали от дълбока древност, но са били преследвани" и да изисквам нормално отношение към канибалите.
Мога да продължавам до безкрай ако се налага. Давай примери, аз ще ти набивам контрааргументи.
Не ме разбирай погрешно - нямам нищо против нито към педерастите, нито към човекоядците(вторите ме кефят повече :) ). Просто хомосексулистите използват смешни аргументи за да извинят поведението си. Със същите смешни аргументи може да се извини и канибализма, както дадох пример. А и доста други неща.
Ти ако видиш някой да обеснява че десет на степен минус трета е равно на минус хиляда(10^(-3)=-1000) няма ли да се смееш от сърце? Включително и на хората които подскачат да ги подкрепят викайки "Ние сме 21-ви век" и "Колко сте ограничени"... По същият начин аз виждам аргументите на хомотата, защо са хомота...
Разбирам че хомотата имат нужда от някакво психическо спокойствие и да не се чувстват сбъркани. :) Проблема са използваните от тях аргументи... Аз например като кихам, кихам няколко пъти подред. Но не съм тръгнал да търся причини и да обеснявам на хората че "това е нормално понеже еди-какво-си". Кихам си и се кефя :) Казват ми че е странно - дреме ми. Не започвам да изграждам теории "някои животни кихат по много пъти..." или "по много пъти се киха още от древността". Нали се сещаш че мога и да го направя...
ПП. За да не изпадаме в тотални офтопици, просто дефинирайте "извратен/о". Всеки после може сам да си прецени, без дори да пишем.
moon_flower
04-25-2009, 06:04
Обясни и спокойно,че просто няма как да се получи нещо,защото си осъзнал отдавна,че си гей и момичетата просто не те привличат.
ANTIHUMAN, душичко, сексуалните ми предпочитания са си моя работа :) Никъде не съм казвал че не съм извратен, нали? :-D
Но за твое успокоение - не, не практикувам пошляпване в дупето :) Не мнение съм че оттам където излизат отпадъците на храносмилателната система, моят полов орган работа няма. Някакви хора пък се кефят да им пикаят отгоре. И от тях не съм...
Че голяма част от обществото в днешно време се е извратило - тук си прав. Погледни разликите между съвременният човек и този през 1900-тната година. Но какво ни е извратило? Напредъка на технологията във всичките си форми. Не смятам да подхващам подобна обширна тема - трябва да пиша около 5-6 часа за да нахвърлям само основите...
Накратко: нали се сещаш, че ако нямаше радио/телевизия/интернет Иванчо(например) хич нямаше да му хрумне да пикае върху Марийка и да й обеснява че това е нещо хубаво? Или че ако нямаше презервативи, Иванчо нямаше да му писне да прави едно и също(ами щеше да гледа деца) при което да търси други дупки по тялото на Марийка в които да го напъха? :) И още доста неща влият пагубно - за огромно съжаление не само в областта на сексуалните контакти.
Пак не дефинирахте какво е "извратен". Нещо което се отклонява от нормите? Нещо аморално? Мога да ти изредя поне десет определения за "извратен" и всяко ще е вярно в отделен пример. За съжаление нямам тълковен речник под ръка - останал ми е на 200 километра на запад. Ако никой не даде определение, в петък мога да намина покрай семейната библиотека(това е стая в която има много книги, включително и речници) и да намеря точното определение на думата в българският език.
Стой и ме гледай как сравнявам :) Не аз започнах сравненията с животните... и тем подобни глупости.
И канибализма и хомосексуалността са поведенчески модели, всеки със своята специфика. Имай предвид че аз не ти говоря за буен канибализъм - да ходиш и да трепеш за да ядеш. Аз ти говоря за кроткото похапване на трупове.
Щом на база "има животни хомосексуалисти" има искания, то също на база "има животни канибали" може да има искания от човекоядците.
Щом казвате "има обратни от дълбока древност, но са били преследвани" и изисквате нормално отношение заради това, аз мога да кажа: "има канибали от дълбока древност, но са били преследвани" и да изисквам нормално отношение към канибалите.
Мога да продължавам до безкрай ако се налага. Давай примери, аз ще ти набивам контрааргументи.
Не ме разбирай погрешно - нямам нищо против нито към педерастите, нито към човекоядците(вторите ме кефят повече :) ). Просто хомосексулистите използват смешни аргументи за да извинят поведението си. Със същите смешни аргументи може да се извини и канибализма, както дадох пример. А и доста други неща.
Ти ако видиш някой да обеснява че десет на степен минус трета е равно на минус хиляда(10^(-3)=-1000) няма ли да се смееш от сърце? Включително и на хората които подскачат да ги подкрепят викайки "Ние сме 21-ви век" и "Колко сте ограничени"... По същият начин аз виждам аргументите на хомотата, защо са хомота...
Разбирам че хомотата имат нужда от някакво психическо спокойствие и да не се чувстват сбъркани. :) Проблема са използваните от тях аргументи... Аз например като кихам, кихам няколко пъти подред. Но не съм тръгнал да търся причини и да обеснявам на хората че "това е нормално понеже еди-какво-си". Кихам си и се кефя :) Казват ми че е странно - дреме ми. Не започвам да изграждам теории "някои животни кихат по много пъти..." или "по много пъти се киха още от древността". Нали се сещаш че мога и да го направя...
ПП. За да не изпадаме в тотални офтопици, просто дефинирайте "извратен/о". Всеки после може сам да си прецени, без дори да пишем.
и аз почти винаги кихам няколко поредни пати един след друг и на никой не му прави впечатление, нито някога сам го мислел за странно. Ти и най-малкото нещо го намираш за ненормално така ли? Секи човек е различен! Се пак ако беше еднакав света нямаше да е интересно нали? Да ядеш мъртви трупове наистина е извратено и много гнусно. Има и хетерота които го правят нали? Да правиш секс с жена струва ли ти се толкова извратено и гнуно? М? даже те кефи нали? Е представи си секса с мъж? Струва ти се извратен? Е тъка е и при нас обичаме да правим секс с момчета и си ни кефи а секса с момичета го мислим за извратен. Ти кой си? Господ ли си, че ще ни казваш кое е извратено и кое не е? Щом ни има значи не сме по случайност тук! И само господ може да ни съди защото той ни е саздал! Да аз съм гей от както се помня! И на тази база твърдя че съм саздаден такъв. Ако ти беше гей как щеше да се чувстваш? М? Кажи де? Не съм вярващ, но помисли синът ти е ако е гей? Какво ще направиш ще го изгониш ли? Ще му кажеш ти си канибал???? ОМФГ!!!! Жалак си много! Ужасно, ужасно много..... Но сега като се замисля, защо да е извратено да ядеш хора (вярно че при мисалта ми се повръща), но мога да ги разбера.... Ние как ядем животни м? Животните как се самоизяждат? Нима за тях това е извратено? Хамстера като роди изяжда децата си? Това е извратено? Ако интернет е виновен за извращението при хората кой е виновен при извращението при животните? Кажи де? М? |(|(|(|(
dimi93,не започвай спор,който не можеш да спечелиш.По-добре спори с някой на твоята възраст,не CucAgMuH е човекът,когото можеш да обориш с толкова глупави и изтъркани,типично гейски аргументи. "Какво ще правиш,ако твоят син е такъв" бла, бла...Самият факт,че половият акт между двама мъже не може да осигури продължаване на потомството го прави ненормален.И не е само това.Това само от биологична гледна точка.Няма нужда да споменаваш и господ,само ще ти кажа,че ако Адам беше гей,нямаше да ни има (въпреки,че не вярвам в тези глупости ) 8-) .Защо господ не направи Адам и Евчо,а направи Адам и ЕВА ?Въпросът не е конкретно към теб,а към някой по-възрастен хомосексуалист.Теб дори не те възприемам толкова сериозно.Все още се развиваш,не знаеш какво искаш.И още нещо (този път конкретно към теб),никога не е късно да научиш нещо ново.(визирам правописа)
CucAgMuH
04-25-2009, 12:07
Dimi, май съм те засегнал, а пък не съм целял това :) Но да започнем подред...
Ти и най-малкото нещо го намираш за ненормално така ли?
Да, и най-малкото нещо. Нормално е да кихаш по един път :) Следователно всички останали варианти на кихането са извън нормалното... тоест - ненормални. Тук и двамата с теб по парграф кихане не сме нормални :smt011 Мен не ми дреме, тебе дреме ли ти?
Да ядеш мъртви трупове наистина е извратено и много гнусно. Има и хетерота които го правят нали?
Че кой е казал че канибалите са само хомота? Аз ги разглеждам независимо от сексуалните им наклонности. Това не изключва съществуването на гей двойка емо канибали, които искат да си направят дете, което да ги изяде след като починат или какъвто и да е друг вариант.
Господ ли си, че ще ни казваш кое е извратено и кое не е?
Не, аз не ви казвам кое е извратено и кое не - българският език ще ви го каже :) Колкото до Господ - аз не вярвам в него. Поне не и в този който ти вярваш. Единственият бог наоколо съм аз. Даже съм адски толерантен бог. Не искам никой да ми се кланя, не искам да ми принасят в жертва девици... абе аз направо съм бога мечта - не занимавам хората с глупости! 8)
Щом ни има значи не сме по случайност тук! И само господ може да ни съди защото той ни е саздал!
Почитател съм на теорията на Хаоса и теорията на Верятностите. Според мен твоето съществуване е възникнало напълно случайно, вследствие от съществуването на майка ти и баща ти. Тяхното съществуване зависи от бабите и дядовците ти, което пак е напълно случайно. Също както и моето съществуване, също както и това на мусаката която ще похапвам скоро. Всичко във вселената се оповава на открити и неоткрити закони на физиката, случайна поредица от събития. С твърдението си за една висша сила, която уж те е създала, ти плюеш на цялата физика, химия, биология и прочее науки. Което съм склонен да извиня понеже беше споменал че не ходиш на училище. :)
Всъщност, ако дори приемем че вярваш в Бог, който е създал Адам и Ева, то през поколенията знаеш ли каква е вероятността изобщо да си бил "замислен" от Бог по един начин и да се родиш такъв?
Вероятността на взаимнозависимите събития е равна на едното умножено по другото, разделена на сто(в процентни изражения). По най-простата теория за вероятност(която не дава точни резултати при много променливи). Тоест, ако има 36% вероятност да те изпитат днес и 5% вероятност да изкараш 6-ца, то 5х36/100 = 1.8 ... има 1,8% вероятност в този ден да те изпитат и да изкараш 6-ца. Ако вероятността в същият ден да си купиш дъвка и да я дъвчеш докато те изпитват е 50%, а вероятността даскала да ти се скара заради дъвката е 90%, то получаваме 50х90/100 = 45% вероятност в същият ден учителят да ти се скара че дъвчеш дъвка докто те изпитва(това е още преди да си си купил дъвката, моля да се забележи и осмисли - след като си я купиш верятността отново е 90%). Ако дъвченето на дъвка няма да ти позволи да получиш 6-ца и го съпоставим с онези 1.8% да имаш 6-ца, то се получава 1.8х45/100 = 0,81% в този ден да имаш шестица, само поради факта че има 50% вероятност да си купиш дъвка, 90% вероятност да ти се скарат за това, 36% вероятност да те изпитат и 5% вероятност да изкараш 6-ца.
И ти ми говориш, че някой е планирал как след 9-10-12 хиляди години някой е планирал че ти си обратен? И е имало замисъл? Dimi, ти не можеш си сметна вероятностите за това какво ще се случи само докато четеш този пост. Сега си представи за няколко милиарда човека, плюс няколкостотин хиляди квадрилиона живи организми - в реално време. С почти неограничен лимит за възможни изходи на всеки един, милиалрди възможни действия всяка част от секундата. И не само да предвиждаш какво правят - да ги предопределяш! И то не с ден два за напред, ами за хиляди години :shocked: Без отклоняване, без грешки. Все си мисля че ако имаше подобна сила, тя нямаше да си губи времето с нас. Ако примем теоретично че има сила, с възможностите да предвиди и насочва цялата Земя, дори за секунда напред - за тая сила ние изглеждаме както на теб ти изглежда амебата(най-образно казано, иначе сме далеч по-долу и от амебите...). Ебаси интересното - да предопределяш живота на колония амеби 12 хиляди години. Да преопределяш какво ще правят и да направляваш. Нали се сещаш през къде ни е за амебите и колко си играем да ги направляваме :) По същият начин - ако има някаква висша сила, на нея й е през едното място за нас.
Ако ти беше гей как щеше да се чувстваш? М? Кажи де? Не съм вярващ, но помисли синът ти е ако е гей?
Аз не мога дори за момент да се поставя на твоето място. Понеже ако бях гей, от гледната ми точка в момента - веднага щях да взема единодушно решение да престана да бъда гей... Ако синът ми е гей - ще хвърчат глави :) Буквално.
Доколкото владея книжовен български език - некрофилите, зоофилите, педофилите, хомосексуалистите и канибалите не са нормални. Техните предпочитания, желания и поведения са различни от нормалното. Аномалиите в която и да е област, различаващи се от общият случай се дефинират като ненормално. Също толкова ненормално е ако на калкулатор при опит да сметнеш 1+1 да получаваш резултат 11. Или да кихнеш не един път, ами седем.
Сега успокои ли се, dimi :) А какво стана с приятелката ти, оправихте ли се, или още имаш проблеми по този въпрос? :)
[quote="MP"]dimi93,не започвай спор,който не можеш да спечелиш.По-добре спори с някой на твоята възраст,не CucAgMuH е човекът,когото можеш да обориш с толкова глупави и изтъркани,типично гейски аргументи. "Какво ще правиш,ако твоят син е такъв" бла, бла...Самият факт,че половият акт между двама мъже не може да осигури продължаване на потомството го прави ненормален.И не е само това.Това само от биологична гледна точка.Няма нужда да споменаваш и господ,само ще ти кажа,че ако Адам беше гей,нямаше да ни има (въпреки,че не вярвам в тези глупости ) 8-) .Защо господ не направи Адам и Евчо,а направи Адам и ЕВА ?Въпросът не е конкретно към теб,а към някой по-възрастен хомосексуалист.Теб дори не те възприемам толкова сериозно.Все още се развиваш,не знаеш какво искаш.И още нещо (този път конкретно към теб),никога не е късно да научиш нещо ново.(визирам правописа)[/quote
no comenr btw защо мразиш скайпа???
малееее аве вие сте болни мозъци :D :D :D :D родени с хромозоми ХХУ :D :D :D
ANTIHUMAN
04-25-2009, 21:53
малееее аве вие сте болни мозъци :D :D :D :D родени с хромозоми ХХУ :D :D :D
Хехе всички сме болни, братле! :lol:
dimi93 включих се в темата за да те защитя, но май съм сгрешил. Никъде CucAgMuH не ти е казал, че си жалък или те е обидил по някакъв начин!
В момента ти си жалък. Но не знам, защо CucAgMuH твърди това:
Защо подтискаме човекоядците, а пък към педерастите проявяваме разбиране? :) А де? И двете са еднакво извратени според мен. Щом няма лошо да пошляпкаш космато мъжко дупе, що да не си похапнеш малко бяло месце от човек?
Канибализма е заложен у човека, поне така си мисля. В един документален филм гледах в планина 5 човека оживяват и изяждат единия за да оживеят. Но това се случва само в екстремни ситуации. При хомосексуализма нещата не стоят така. Той се появава когато е отключено първичното. Аз до колкото знам, човек се ражда бисексуален и времето и ситауциите го правят хомо или хетеро или би.
(Не съм сигурен, може да говоря глупости, не съм компетентен много)
sweet_nothings
04-26-2009, 14:46
Това, което аз мисля може да прозвочи просташки, но е факт! Всички се раждаме бисексуални, но просто родителите ни въспитават по друг начин, защото от страна на обществото, да си бисексуален се смята за нещо лошо.
В крайна сметка ти избираш какъв да си - да продължиш традицията да си хетеро или пък да си нещо по - различно.
А сега по твоя проблем :) Ами мисля, че е нормално да те харесва момичето, ти си красив, чаровен и разбираш най - добре момичетата( ами аз какво не бих дала да имам приятелче като теб) :grin:
:oops:
Колкото и да й е трудно да те разбере, тя рано или късно ще се примири със ситуацията. И ако ти е наистина истинска приятелка няма да те разочарова, просто няма да си тръгне ей така като останалите ти приятелки.
Смятам, че това е човешко да те харесва. Ти също си човек - т'ва не го забравяй ;) Не си по - различен от останалите, просто сексуалната ти ориентация е друга, но това не е проблем, на някои хора може да им пука, но някой непознат кат те погледне едва ли ще разбере, че си хомо :lol: Така, че няма смисъл да се тревожиш толкова, че приятелката ти харесва, и аз харесвам най - добрия си приятел и е нормално. Това, че си гей не те прави по - малко мъж от останалите, нали?! А напротив, защо момичетата се въртят около теб си мислиш, а?! Запитай се 8-) Защото си момче, а гей е друга дума, която се обяснява по друг начин :D :-P
Това, което аз мисля може да прозвочи просташки, но е факт! Всички се раждаме бисексуални, но просто родителите ни въспитават по друг начин, защото от страна на обществото, да си бисексуален се смята за нещо лошо.
В крайна сметка ти избираш какъв да си - да продължиш традицията да си хетеро или пък да си нещо по - различно.
А сега по твоя проблем :) Ами мисля, че е нормално да те харесва момичето, ти си красив, чаровен и разбираш най - добре момичетата( ами аз какво не бих дала да имам приятелче като теб) :grin:
:oops:
Колкото и да й е трудно да те разбере, тя рано или късно ще се примири със ситуацията. И ако ти е наистина истинска приятелка няма да те разочарова, просто няма да си тръгне ей така като останалите ти приятелки.
Смятам, че това е човешко да те харесва. Ти също си човек - т'ва не го забравяй ;) Не си по - различен от останалите, просто сексуалната ти ориентация е друга, но това не е проблем, на някои хора може да им пука, но някой непознат кат те погледне едва ли ще разбере, че си хомо :lol: Така, че няма смисъл да се тревожиш толкова, че приятелката ти харесва, и аз харесвам най - добрия си приятел и е нормално. Това, че си гей не те прави по - малко мъж от останалите, нали?! А напротив, защо момичетата се въртят около теб си мислиш, а?! Запитай се 8-) Защото си момче, а гей е друга дума, която се обяснява по друг начин :D :-P
Благодаря, че ме подкрепи (хуг)
CucAgMuH
04-26-2009, 17:25
Това, че си гей не те прави по - малко мъж от останалите, нали?!
Това вече ме метна в тъч... http://www.badmin.org/f/images/smilies/blink.gif
ПП. "Това че си прост не те прави по-малко умен от останалите, нали?!". :-o
Това, че си гей не те прави по - малко мъж от останалите, нали?!
Това вече ме метна в тъч... http://www.badmin.org/f/images/smilies/blink.gif
ПП. "Това че си прост не те прави по-малко умен от останалите, нали?!". :-o
ами като се замисля е права. Много маже не могат да свалят нито едно момиче а при мен момичетата ми се лепят хмм.... Дори някои момчета от бившия ми клас искаха да свалят най добрата ми фр и питаха мен за савети :Д:Д:Д....тц тц тц....
soulja_girl4e
04-26-2009, 17:52
Щом няма лошо да пошляпкаш космато мъжко дупе, що да не си похапнеш малко бяло месце от човек?
ние жените, като шляпаме вашите космати мъжки дупенца, сме извратени канибали така ли?
TikvenaElhichka
04-26-2009, 17:54
@dimi: Едва на 15 си, тресат те хормоните, защо по дяволите си си втълпил такова нещо? ;) C'mon, още си малък да гейчасваш. (:
Tова, че си гей не те прави по - малко мъж от останалите, нали?!
Извинете, кой ще ми дефинира понятията: "по-малко мъж" и "повече мъж"?
ние жените, като шляпаме вашите космати мъжки дупенца, сме извратени канибали така ли?
Нормално е жените да пошляпват мъжки дупенца, но виж ако шляпнех/щипнех някоя кака по сочното й, поклащащо се дупе не би било особено в нормите. See?
@CucAgMuH: Мнооого добро сравнение. :) Човекоядци и гейове. Амин.
2ро осъзнах го на 12
не е важно дали си гей или не просто говори с нея това че сега си гей не винаги по някога просто хормоните удрят погрешно стискам палси знам какво е но при мен е малко по различо защото си падам и по двата пола :oops: :oops: :oops:
L0VeS0Ngs
04-27-2009, 16:25
Не мога да разбера каква е връзката с повечето коментари и въпроса по-горе.Човека смята,че е гей,ами хубаво,нека си вярва,а 98/100 почват да му се нахвърлят.Ша го биете или кво?....ибаси...К’во им е на гейовете и к’во ви пречи не мога да разбера.Не знам дали това те прави по-малко мъж или не,но определено не те прави по-малко Човек.А някой какво са се разписали като чели добиче им седи на среща.И защо трябва да го е разбирал въобще.Някой са родени да бъдат момичета,за тва че оня горе им е дал п**** никой не е виновен.Като чели повечето сноби със „интелигентните” коментари са перфектни.Ох,недай си боже да си търсим недостатъците,никога няма да му се види края.
Тая тема ужасно много ме дразни заради шибаните бози които се изляха тука...пфф да ти се додрайфа.Или приемете хората такива каквито са,или не пишете.Аман от простотия и обиди.
По темата:Ако държиш толкова много на приятелството й,по-добре не я забърсвай,пък дано разбере.
[quote=MP]dimi93,не започвай спор,който не можеш да спечелиш.По-добре спори с някой на твоята възраст,не CucAgMuH е човекът,когото можеш да обориш с толкова глупави и изтъркани,типично гейски аргументи. "Какво ще правиш,ако твоят син е такъв" бла, бла...Самият факт,че половият акт между двама мъже не може да осигури продължаване на потомството го прави ненормален.И не е само това.Това само от биологична гледна точка.Няма нужда да споменаваш и господ,само ще ти кажа,че ако Адам беше гей,нямаше да ни има (въпреки,че не вярвам в тези глупости ) 8-) .Защо господ не направи Адам и Евчо,а направи Адам и ЕВА ?Въпросът не е конкретно към теб,а към някой по-възрастен хомосексуалист.Теб дори не те възприемам толкова сериозно.Все още се развиваш,не знаеш какво искаш.И още нещо (този път конкретно към теб),никога не е късно да научиш нещо ново.(визирам правописа)[/quote
no comenr btw защо мразиш скайпа???
Не мразя скайпа,както не мразя и цигарите.Това обаче не ги прави по-малко вредни.Зависи от човека разбирасе,но скайпът спомага за умствената деградация на поколението.
Не мога да разбера каква е връзката с повечето коментари и въпроса по-горе.Човека смята,че е гей,ами хубаво,нека си вярва,а 98/100 почват да му се нахвърлят.Ша го биете или кво?....ибаси...К’во им е на гейовете и к’во ви пречи не мога да разбера.Не знам дали това те прави по-малко мъж или не,но определено не те прави по-малко Човек.А някой какво са се разписали като чели добиче им седи на среща.И защо трябва да го е разбирал въобще.Някой са родени да бъдат момичета,за тва че оня горе им е дал п**** никой не е виновен.Като чели повечето сноби със „интелигентните” коментари са перфектни.Ох,недай си боже да си търсим недостатъците,никога няма да му се види края.
Тая тема ужасно много ме дразни заради шибаните бози които се изляха тука...пфф да ти се додрайфа.Или приемете хората такива каквито са,или не пишете.Аман от простотия и обиди.
По темата:Ако държиш толкова много на приятелството й,по-добре не я забърсвай,пък дано разбере.
Съветвам те да почетеш малко по-внимателно написаните мнения.Има отговор и на твоите въпроси.Това,че е гей не го прави по-малко човек,прави го по-малко мъж.
Аве ако ми кажете, че гейовете не се болни хора не знам, научно доказано е че сексуалните им влечения са генетично предадени от майката.... Развалени хора!!!
Epicphail
04-27-2009, 17:27
Както вижда, повечето хора са много против гейовете.... И те са хора все пак! Бъдете толерантни! Как бихте се чувствали ако вие бяхте на тяхно място?А иначе по темата: Еми мен ако питаш, говори с нея и и кажи за какво става въпрос, ако не те разбере - Не и давай никакви признци че това е възможно и сама ще те забрави :)
L0VeS0Ngs
04-27-2009, 17:47
Съветвам те да почетеш малко по-внимателно написаните мнения.Има отговор и на твоите въпроси.Това,че е гей не го прави по-малко човек,прави го по-малко мъж.
Прочетох ги Няколко пъти,Внимателно.Става въпрос,че вие се държите се едно не е човек.И аз ви съветвам да си прочетете съветите и да ги пробвате върху себе си,а?
Незнам момче ли си ли или момиче (предполагам момиче), но ти искаш ли ако живот и здраве имаш деца да растат сред хора, като този индивид, който е създал темата. Ти как ще обясниш на 5 годишното си момченце защо онези батковци на съседния тротоар се целуват. Би ли му казала, че това е нормално и че ако иска и той може да го прави?
Ненормална работа :D на 15 години .. прегледай се :grin:
Не ве аз искам да го видя с приятеля ми ше му покажем нещо :)
ха ха ха :Д момичетата от гетото? Знаеш ли ме ти от кой град сам? Каква е компанията ми, че ще говориш момичетата от гетото :Д:Д:Д тц тц тц... аз сам от Варна града с моловете и морето хмм самнявам се да си чувал за него :Д да от тва гето съм аз :Д:Д:Д:Д и ко ще ме прибииш ли? мислиш че се страхувам? м? мислиш, че като съм гей съм беззащитен така ли? Нито знаеш връзките ми нито нищо...ако искаш цялото гей общество във Варна да се обарне срещу теб...а сред тях има доста богати и влиятелни хора ;) .... оф както и да е не ми са занимава с боклуци като теб сигурно си от някакво забутано и заданено село.... ми то си личи по елементарния ти селски манталитет...много хора мислят че гейовете сме надути ами в сравнение с боклуци като теб....ти не заслужаваш дори да ти се изплюя в лицето!!!!
Хаха И аз съм от Варна, само като те сбарат ултрасите те праят леш. ОТделно в даскалото ти не знам какво те правят. НО в моето даскало дето е елитно педалите ядат бой от момичетата :)
btw, приятелката ти е влюбена в теб защото си педал.
btw, приятелката ти е влюбена в теб защото си педал.
Дай да се сабереме тфа лято да го набараме тоя да му покажем МЪЖЕ малко :lol: :lol:
Луд ли си, ще ни се смеят, че се занимаваме с такива отрепки.
Consequence
04-27-2009, 23:50
btw, това е най-смешното нещо, което някога съм чел.
И не визирам проблема на автора, а темата като цяло.
Толкова прости хора на едно място не съм виждал.
Не визирам всички, разбира се.
Първоначално не ми се четеше, понеже подобни педалски истории не ме касаят, но като видях 15 страници и ми стана ясно, че ще е пълно с бисери.И не съм сбъркал ...
Няма да анализирам всеки прочетен пост, но ще кажа няколко неща ...
Това, че автора е на 15 няма никакво значение за ориентацията му.Доказано е, че хомосексуализмът е нещо вродено.Просто влеченията към противоположният пол се появяват по различно време.
После, авторчето ... Или авторката, както искаш.
Няма да си кривя душата, не го харесвам вашият вид.Но знам, че търсите нормално отношение от хората.Като парадираш с това какъв си, няма да го получиш.А това, че уж си "емо" (макар че съм сигурен, че дори не знаеш какво означава това), ти пречи още повече.
Подразни ме много един от последните постове на хомо-бандюгата, който тръгна да заплашва ... "Гей-обществото на Варна" ?
Дришльо, ела да ти покажа Хетеро-обществото на Бургас.
Града с моловете и морето вика :D Забавен.
Как да е ... Да не излезе, че из го храня, макар че не ми дреме.
Такива като тебе, моето момче, сте за хоспитализиране.Не `щото си педал, а `щото си малоумен.
Нямам нищо против хомосексуалистите като цяло, стига разбира се да не ми се мяркат много-много пред очите, но мразя простите селяци.
За съжаление такива индивиди има и на млади години ... То се и видя.
Айде със здраве ...
sweet_nothings
04-28-2009, 15:01
ХАХХАХАхахахахаххахха КАЗАХА ЛИ Ти ГО ВЕ АХхахахахаХАХхаххааха
Брао пич.....събираме се 3-ма на едно мнение ;д :lol:
Ако т'ва на подписа ти е вярно, че си на 13... Баси големия отворко дет си :?
:razz: :razz: :razz: :razz:
е като си гей неможеш да чукаш момиче ли?? пробваи.... може би още не си се ориантирал... не си ли прекалено малак да си гей??? както и да е пробваи може да се откажеш от момчетата.. оспех.. господ е саздал маже и жени демек трябва да си с момиче не с момиче :razz: :razz: :razz: :razz: