Влез

View Full Version : Двойна брадичка

kuklata_90
03-25-2009, 20:10
ot kakvo se polu4ava dvoinata bradi4ka? ima li na4in da se izbegne i ako se polu4i ima li na4in za opravqne?

Moderated by slun4ice
т.1 от правилника
Постове на латиница ще бъдат изтривани след 1-ви април

eXpl0d3
03-25-2009, 20:17
От много храна се получава и тройна смисъл ако си предразположен/а към надебеляване ...

Sladyranna
03-25-2009, 20:20
От много храна се получава и тройна смисъл ако си предразположен/а към надебеляване ...

+1

Ако ядеш много тлъсти храни..И мисля че само много дебелите хора имат двойна брадичка..Не съм виждала слаб човек с гуша

mysterious93
03-25-2009, 20:30
m ne samo debelite hora imat dvoina bradi4ka (no moje bi e po sre6tano pri tqx) ima i slabi. imam edna suy4eni4ka koqto e okolo 45 kg i okolo 150-155 edno ot nai slabite momi4eta i pak ima malko dvoina bradi4ka (e ne govorq za nqkva frapira6ta) . az su6to imam. ne spadam kum slabite :D ama ne i kum debelite :D nqkud epo sredata.. priqtno zakruglena v proces na svalqne na kg :D :D nadqvam se da se maxne oba4e toi ba6ta mi ima.. a to ponqkoga si e i do gen... spored nqkoi hora moje da se maxne s uprajneniq ( nz kvi..v neta samo namerix tezi pone koito razbrax :D da se izogavrq "A,Y,I" taka po izrazeno.. ima6e i nqkvi drugi ama tqx ne gi sxvanax :D i ne6to dr...da lapne6 himikal ili moliv i da se opita6 da napi6e6 trite si imena naprimer.. abe razni takiva.. no ima i hora koito sa otricatelno nastroeni i kazvat 4e ne se maxala :-o ddz nqkoi ako ima pove4e info da kaje :D nqkvi uprajneniq i t.n..

Loshotia
03-26-2009, 06:02
^ точно така. До ген си е при някои хора. Имам позната, която е също като гледам под 50кг, но си има двойна брадичка.

adkis
03-26-2009, 22:05
ot kakvo se polu4ava dvoinata bradi4ka? ima li na4in da se izbegne i ako se polu4i ima li na4in za opravqne?

Moderated by slun4ice
т.1 от правилника
Постове на латиница ще бъдат изтривани след 1-ви април

Парафинови превръзки..правят ги в козметичните салони, но не и в къщи ;)

brokeninside13
03-27-2009, 07:42
Tezi parafinovi prevruzki kakvo tochno se pravqt t.e maxat dvoinata bradichka? :-o

LovEsIckk
03-27-2009, 08:49
^ точно така. До ген си е при някои хора. Имам позната, която е също като гледам под 50кг, но си има двойна брадичка.
+ ;]

galu6a
03-27-2009, 10:56
някои хора се рашдат така и според мен и сладурско :)

mysterious93
03-27-2009, 14:24
някои хора се рашдат така и според мен и сладурско :)

abe drugo si e da ti e gladka kojata :-D

adkis
03-27-2009, 15:29
Ми точно това взехме в училище на същия ден в които и видях темата понеже уча фризиорство и козметика гарантирам че информацията е достоверна ;)

Ако има наличие само на двоина брадичка и отпуснати бузи без други дефекти по кожата на лицето тогава може да се направи..
Та..Долната част на лицето и подчелюсната област се намазват с тънък слой парафин.След това ленти от бинт се потапят в теч. парафин и се поставят върху кожата, след което отново се поставя бинт и се завързва на върха на главата (За да се повдигнат двойната брадичка и увисналите бузи) след което пак поставяме течен парафин..За правилна форма трябва да се приглади с ръка.. :)

mysterious93
03-28-2009, 09:35
Ми точно това взехме в училище на същия ден в които и видях темата понеже уча фризиорство и козметика гарантирам че информацията е достоверна ;)

Ако има наличие само на двоина брадичка и отпуснати бузи без други дефекти по кожата на лицето тогава може да се направи..
Та..Долната част на лицето и подчелюсната област се намазват с тънък слой парафин.След това ленти от бинт се потапят в теч. парафин и се поставят върху кожата, след което отново се поставя бинт и се завързва на върха на главата (За да се повдигнат двойната брадичка и увисналите бузи) след което пак поставяме течен парафин..За правилна форма трябва да се приглади с ръка.. :)

1. kakvi defekti?? kato pupkii belezi li??
2.kuv e smisula sled kato sme slojili binta otgore pak da majem parafin?
3. nqma li nqkuv po lesen na4in bez da se bintovame :D az po4ti nikoga ne ostavam sama v ku6ti i ne moga si hodq bintovana :D

adkis
03-28-2009, 13:37

1. kakvi defekti?? kato pupkii belezi li??
2.kuv e smisula sled kato sme slojili binta otgore pak da majem parafin?
3. nqma li nqkuv po lesen na4in bez da se bintovame :D az po4ti nikoga ne ostavam sama v ku6ti i ne moga si hodq bintovana :D

За първия въпрос да..Втория - парафина стяга и след като бинта е завързан стегнато за главата подпомага още повече за повдигането :) Третия - Както казах парафиновите превръзки се правят във козметичните салони, неможеш с едно прочитане на действието да го направиш както трябва за всичко трябва практика :)