PDA

View Full Version : Момичетата признават ли Любов ?

Shia
03-26-2009, 09:10
С едно момиче никогфа не можем да стигнем до единодушие по този въпрос-Редно ли е момиче да признае на момче ,че го харесва(първа)
Тя е на мнението,че е пълен Абсурд момиче да признае чуствата си.Вярва си в традиционното -момчето да признае на момичето своите чуства.

Аз на обратната теза,че след като сте се зарибявали еди колко време и започнеш да го харесваш,да не се страхуваш да направиш първата стъпка,за да не го изпуснеш и после да съжаляваш за несподелената ти любов.

hooliganka89
03-26-2009, 09:13
Според мен традицията е момичето да казва първа,че харесва човека отсреща.Поне винаги става така,защото ние сме много по-емоционални и винаги прибързваме.Първо действаме,а чак после почваме да мислим :D

Shia
03-26-2009, 09:15
Има го страха,че момчето ще ни сме изсмее в лицето,че го харесваме и по-скоро да се "изгаври" с нас,отколкото деликатно да ни заяви,че не иска

"Поканих едно момче в нас за по кафе,харесвах го и исках да направя аз крачката,но съвсем деликатно.Той каза,че ще се появи,обеща ми,но накрая никакъв го нямаше.Учим в едно даскало,но от този ден ни вест,ни кост от него"

plmn
03-26-2009, 09:18
Има го страха,че момчето ще ни сме изсмее в лицето,че го харесваме и по-скоро да се "изгаври" с нас,отколкото деликатно да ни заяви,че не иска

твърдиш, че вие, момичетата тва не го правите? айде моля ти се, кой знае на колко момчета сте казали "емиии съжалявам.... аре да си останем приятели, не искам да задълбочаваме .." бла-бла . има реален шанс това да се случи и на вас. на мнение съм, че не трябва да чакате на момчето, а като имате кажете нещо - просто го казвате.

cherinka
03-26-2009, 09:20
И двете сте прави, но не точно.
Не е нужно да му КАЗВА каквото и да било, защото не само мъжете, ами и всички хора ги естрах от директността, колкото и някои да твърдят, че обичат хората да бъдат с тях директни и искрени.
Когато с човека, когото желаеш, се виждате често, посещавате едни места и т.н. тогава е по-лесно да се прави каквото и да било. Иначее глупаво да харесваш някого и да го виждаш през 10 дена и да идеш да му изтърсиш, че искаш да имате нещо общо.
И такам. :)

hooliganka89
03-26-2009, 09:22
Апък и като се забиряваш с някой и си излизате заедно и се запускате,не виждам защо някой трябва да казва на някой,че го харесва.
То тея неща се подразбират.

MaLty
03-26-2009, 10:03
Аз съм признавала..е не ми беше лесно :D Всъщност няма значение кой пръв ще признае :)

summerlove66
03-26-2009, 11:09
Има много притеснителни както момчета така и момичета .. По принцип като имам нещо към някого му го казвам .. Момиче съм .. Няма такъв закон никъде , че момчетата трябва да правят първата крачка .. Както дойде .. Въпреки че не обичам момчета , които се срамуват да те целунат първи или нещо от този сорт .. да признаят чувствата си ;]]

myNameIsImmortal
03-26-2009, 11:14
Значи според мен, е редко, както момчетата казваме 1ви, понякога и момичетата да го правят (ако имат симпатии и харесват момчето, а не просто за шоуто)..
Само ми е чудно, за това което мисли, че момчетата трябва да казват 1ви че харесват момичето, то приятелката ти ако беше лесбийка щеше да си остане сама на тая логика, чакайки другия да каже че я харесва, но като харесва момиче става така, че никой не казва нищо и само се гледат в очите 8-)

Затова както единия пол може да го каже 1ви, то и другия трябва да може.. както и в една връзка се изисква внимание и компетентност от 2те страни така и тук е така.

:)

Gary
03-26-2009, 11:19
На мен ми се е случвало (момче съм) и бях шашнат, но връзката ни е страхотна. Няма лощо тя да направи първата крачка, щото иначе може да се размине с много приятни моменти.

Nitroglycerin
03-26-2009, 11:35
По-добре момиче да признае на момче.Момичетата от компанийката ми постоянно мрънкат,че харесват еди кой си дебил ама ,той дървото му просто, не им обръща внимание.

Converse333
03-26-2009, 11:59
По принцип,когато си харесам някого никога не признавам първа.Започвам да го закачам туй онуй :D и те сами ме харесват и после си казват...Или направо ако ме изпратят се целуваме и това е знак,че се харесваме...Понякога действията значат много повече от думите. 8)

Gary
03-26-2009, 12:09
Понякога действията значат много повече от думите. 8)
Абсолютно!!!

valdesbg
03-26-2009, 13:53
Бе вие престъпление ли вършите че признания ще правите?

Целувка, прегръдка и работата е ясна. Не си усложнявайте живота..

kypo
03-26-2009, 13:56
По-добре момиче да признае на момче.Момичетата от компанийката ми постоянно мрънкат,че харесват еди кой си дебил ама ,той дървото му просто, не им обръща внимание.

аааа як аватар! евала :razz:

по темата : не казвайте никога че обичате некой, не е здравословно! след раздяла ще видите ако не ми вервате 8-)

Shia
03-26-2009, 14:22
Приятелката не ми е лизбийка,досега е нямала приятел и си стои с тая логика и чака само,ама с качането си остана.Не прави нищо по въпроса и не иска да се разубеждава

Като грамофона плоча е

ToniStoraro
03-26-2009, 16:37
Абе аз не познавам досега някой, който да се е изсмял на някое момиче, дето му е казало, че го харесва, даже е по - вероятно момчето да се навие.

vlubeno_momi4e***
03-26-2009, 20:37
Няма такъв закон винаги момчето на прави първата крачка. Като едно момиче има някакви симпатии към някой най-добре да поговори с него и да види в каква посока ще се развият нещата , за да няма разочарования после..

cveteto64
03-26-2009, 21:15
Признавала съм не мисля да напрвя тази грешка 2ри път много боли... ;(

GossipGirl89
03-26-2009, 21:17
Абе за мен лично няма абсолътно никакво значение кой ще е първи и кой втори... Важното е крачката да се направи. Попринцип е прието момчетата да поемат инициативата, но както казах за мен няма никакво значение... ако с даден човек се харесваме не мисля че ще го чакам той да направи първата крачка...

lolitkata18
03-27-2009, 10:57
Нямам голям опит и досега съм имала само една връзка,но преди това и през ум не ми е минавало аз да направя първата крачка.За тази една връзка момчето пое инициативата,но от тогава аз много се промених.Преди време пожелах да се разделим,а след това много съжалявах.Вместо да чакам- аз този път го потърсих и направих доста неща,за да сме отново заедно.Да,не се получи,той не пожела,но нито за миг не съжалявам ,че съм направила всичко това.Знам,че ако човек наистина иска нещо,трябва да действа.Боли да те отхвърлят,но го препочитам пред това да се чудя какво е щяло да стане,ако...Все пак е по-добре да се появят и повече смели момчета,които също не ги е страх да бъдат отхвърлени. :) Малко активност няма да навреди на никого! :wink:

Hilary_
03-27-2009, 11:06
Ми аз и една приятелка го направихме първи и кво...не сме сгрешили... ако отговорът е "да" то тогава е още по добре и за двамата... ако е "не" няма момичето да се мъчи катъо пълната идиотка с напразни надежди... така че тези разбирания от преди 20 години не ми ги пробутвайте.... :? :?

boniboon
04-19-2009, 08:44
Абе ако всичко чакате на момчетата до никъде няма да стигнете.Е , не съм казала да им предлагате. 8-) :?
Вярно си е че момчето може да ти се изсмее в лицето и да разкаже на всички , както стана при мене - целия клас разбра :-D, ама на 3-тия ден не ми пyкаше , а и другите вече не ги интересуваше. Както се казва ''Всяко чудо за три дни''.Но така както може да ти се изсмее , така може и нещата да потръгнат , особено ако момчето е от по срамежливите и не иска то да прави 1-вата стъпка :) :P

Take_That
04-19-2009, 09:12
Приятелката не ми е лизбийка,досега е нямала приятел и си стои с тая логика и чака само,ама с качането си остана.Не прави нищо по въпроса и не иска да се разубеждава

Като грамофона плоча е

Понеже приятелката ти е на мнението, че момчето трябва да направи 1-та крачка, явно и затова все още не си е намерила някого.
По темата - Не мисля, че в света има закономерност: 1-во момчето трябва да признае на момичето, че го харесва. Аз съм момиче и да признавала съм 1-ва на момче, че го харесвам. Не виждам нещо лошо в това. Пък и както казаха по-горе: действията са много по-показателни от думите :)

justbebsi
04-19-2009, 09:20
Аз предпочитам момчето да направи първата крачка . Но ако той не се реши ще я направя аз . :)

xplay
04-19-2009, 09:22
Според мен традицията е момичето да казва първа,че харесва човека отсреща.Поне винаги става така,защото ние сме много по-емоционални и винаги прибързваме.Първо действаме,а чак после почваме да мислим :D

АЗ СЪМ НАГЛЕДНИЯ ПРИМЕР ЗА ТОВА :D :D

FancyGirl
04-19-2009, 09:44
Защо НЕ... прието е момчето да прави първата крачка, но понякога момчетата са по-срамежливи и въпреки, че си падат по момичето ги е срам и страх така, че ако се наложи невиждам нищо лошо :o

selens
04-19-2009, 09:50
Аз съм признавала..е не ми беше лесно :D Всъщност няма значение кой пръв ще признае :)

titinkaa
04-19-2009, 16:44
да :)

NaNa_SladuRana
04-19-2009, 17:10
аз съм го правила,както казва една приятелка : "ти си жена в 21 век,за Бага,бъди мъж" :lol:

slun4ice_90
04-19-2009, 17:28
Не ми се е случвало да кажа на момче,че го харесвам...Колкото и да го харесвам няма да призная... :D Даже,когато харесвам някой се дистанцирам от него.Ела,ме разбери хах.

AnzaRe
04-19-2009, 17:31
То ако не признае какъв е смисълът тогава?
Затова заедно трябва да си признаят иначе след 1 седмица може и да си омразнат взаимно.

slun4ice_90
04-19-2009, 17:34
То ако не признае какъв е смисълът тогава?
Затова заедно трябва да си признаят иначе след 1 седмица може и да си омразнат взаимно. Имаш право,но аз не мога да си призная... :-o Пречи ми това... :(

AnzaRe
04-19-2009, 17:36
То винаги вие момичетата и ние момчетата се разбираме по поведението ^^.Едни се зачервяват,други те гледат и се усмихват,четвърти не спира да се опитва да те доближи ^^ :P

slun4ice_90
04-19-2009, 17:38
То винаги вие момичетата и ние момчетата се разбираме по поведението ^^.Едни се зачервяват,други те гледат и се усмихват,четвърти не спира да се опитва да те доближи ^^ :P :D Аз съм от първият тип усмихвам се,изчервявам се и казвам нещо тъпо... :D ... :oops:

AnzaRe
04-19-2009, 17:40
Това е сигналът значи :)

slun4ice_90
04-19-2009, 17:42
:D О,моля те,ако ме скиваш ще се спукаш от смях...Веднъж едно момче,което харесвах ме пита колко е часа и аз скивам тела ми и казвам,че батерията ми е изпаднала...Не паднала,а изпаднала.И той като се засмя и аз. :lol:

AnzaRe
04-19-2009, 17:51
хахаха :D :D добър отговор. :D

PainMonopoly
04-19-2009, 19:28
Аби вие да не сте на 12, че да си признавате чувствата?

Bamb0la
04-20-2009, 14:39
мисля че ако момичето не покаже симпатия шанса момчето да каже че е я харесва е нулев

FiRe_LaDy
04-20-2009, 14:45
Признавала съм на момче,че го харесвам,но нищо повече не направих.Следващите крачки бяха негови и така тръгнахме и ходихме доста време :-D :-D

smileforyou12
04-20-2009, 14:48
Понякога действията значат много повече от думите. 8)
Абсолютно!!!
съгласна съм

stuci_i_miri
04-20-2009, 18:15
абе валдес, те от твоята тема само признания могат да се научат да правят кото през 10-те 20-те години на 20-ти век :razz:

beiho
04-20-2009, 18:31
Не сме в Романтизма, извинявай, така че всички са еднакви-няма жени, мъже, има хора и добитък!!!!!!!

gangsterkata
04-24-2009, 11:09
С едно момиче никогфа не можем да стигнем до единодушие по този въпрос-Редно ли е момиче да признае на момче ,че го харесва(първа)
Тя е на мнението,че е пълен Абсурд момиче да признае чуствата си.Вярва си в традиционното -момчето да признае на момичето своите чуства.

Аз на обратната теза,че след като сте се зарибявали еди колко време и започнеш да го харесваш,да не се страхуваш да направиш първата стъпка,за да не го изпуснеш и после да съжаляваш за несподелената ти любов.

ami li4no az ne bih nikoga priznala pyrva na mom4eto koeto haresvam primerno, no ne i gre6no da nqkoi da kaje na mom4e 4e go haresva 8)

:::

fc
04-24-2009, 11:13
Любовта няма традиции

fucklowebaby
04-24-2009, 14:30
да, но ако момичето знае, че момчето не я харесва добре ли ще е да му каже какви чувства изпитва към него ? :oops:

kristito3
04-24-2009, 17:09
Мисля, че и момиче може да признае на момче, ако наистина тя го харесва. Не е редно само единия на изразявя чувствата си - трябва да има взаимност. Но това с казването...по-добре е да се показва от колкото признава. :) ;)

djekityyy
04-25-2009, 09:56
е да де сори че няма да ти дам съвет ама аз харесвам едно момче от моя клас аз съм 5-ти клас и рано ли е или не шото много ме е срам да му призная че го харесвам кажете кфо да правя плс

djekityyy
04-25-2009, 09:57
да, но ако момичето знае, че момчето не я харесва добре ли ще е да му каже какви чувства изпитва към него ? :oops: и аз искам да знам това но не съм много сигурна дали той не ме харесва

Jumbie483
04-25-2009, 10:08
До сега съм признавала само на едно момче, на другите просто им давам знак 8)
Но аз бих признала само ако наистина харесвам някой, иначе ако имам само симпатии, бих предпочела той да направи първата крачка :-o

soul1199
04-25-2009, 10:13
aз съм признавала на момче,по принцип е най-добре момчето да е първи,но аз не мога да чакам и пребързвам с нещата :D :D

sextazy_baby
04-25-2009, 12:20
Който дойде :)

evelinka1122
04-25-2009, 12:33
ми момичето като си харесва някой... няма лошо да си каже първо... важното за мен е момчето да предложи на момичето... :)

sadme
04-25-2009, 12:49
аз съм казвала...тва беше много тъпо от моя страна...отговорът беше и кво ...не се нараних...все пак само го харесвах :-D :-D :-D но и аз съм отрязвала...както казвате важното е момчето да предложи !!!

kristito3
04-25-2009, 18:20
Който дойде :)
точно така си е :grin: :grin: няма определен подходл не може да се определая кой да започне :-)

moneycomeme
04-25-2009, 20:32
Кви работи само.. :) Няма значение никакво момичето ли ще е инициатора или момчето в първата стъпка към връзка.Колкото до страха от прецакване,колкото момчетата прецакват,толкова и момичетата :) От това застраховка няма никой,така че риска му е майката !

Henn
04-25-2009, 21:17
То винаги вие момичетата и ние момчетата се разбираме по поведението ^^.Едни се зачервяват,други те гледат и се усмихват,четвърти не спира да се опитва да те доближи ^^ :P :D Аз съм от първият тип усмихвам се,изчервявам се и казвам нещо тъпо... :D ... :oops:
аз май ходя със изгубената ти сестра близначка :D:D:D

smileforyou12
04-25-2009, 21:25
никога не бих споделила

KoRnFlAkE
04-26-2009, 03:46
"искаш ли да си станем гаджета" работи безотказно 8-)

lipsvashh_mi
04-26-2009, 04:38
...аз лично смятам,че жена след мъж не трябва да тича..той ако прояви интерес-ок,ако ли не-само той губи от цялата ситуация :)

sweet_nothings
04-26-2009, 11:05

"Поканих едно момче в нас за по кафе,харесвах го и исках да направя аз крачката,но съвсем деликатно.Той каза,че ще се появи,обеща ми,но накрая никакъв го нямаше.Учим в едно даскало,но от този ден ни вест,ни кост от него"

Такива са момчетата - гадняри :?

sweet_nothings
04-26-2009, 11:06
...аз лично смятам,че жена след мъж не трябва да тича..той ако прояви интерес-ок,ако ли не-само той губи от цялата ситуация :)
Ами и аз съм на твоето мнение :)

nAnIi
04-26-2009, 12:07
..да редно е момиче да каже на момччето че го харесва ся ще ви кажа що-едно момче няма само да доиде при теб и да ти каже а момичетата държат повече на чувствата и са по нахъсани в тва отношение .. :-D

nAnIi
04-26-2009, 13:53
въпроса трябва да е мом4етата признават ли любовта а не моми4етата....!!! :!: ;-)

PainMonopoly
04-26-2009, 16:40
има хора и жени !!!!!!! 8-)

aka6a_vamp
04-26-2009, 17:00
Боже...какви са тея глупости,бе хора...вие в кой век живвеете?!Какво лошо има в това,момичето да направи първата крачка?!Ми като има чувства естествено,че ще ги признае,няма да ги подтиска!Тва е най-голямата глупост!Аз направих първата крачка и сега не съжалявам,всичко върви супер :)
По-добре да съжаляваш за нещо, което си опитал, отколкото за нещо, което не си!

Hysteric_Bitch
04-26-2009, 23:09
За любов не знам, но пък нормално ли е за момиче да и личи, че много го харесва?? сериозно, а?