Влез

View Full Version : Някой да знае защо?

gabi_94
03-26-2009, 16:32
Ох, хора бяснааа съм!!!!!!!! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :o :o :o :o Преди две седмици бях на олимпиада по английски 2ри кръг във 2 АЕГ, София и хубаво, справих се добре мисля. Днес проверих колко точки имам, дали съм се класирала и пишеше че не съм се явила :shock: :shock: :shock: , не е нормално това, явих си се. От всички от мойто училище имаше две деца, които не са се явили и на тях си им го пише, а на мен пък защо? Каква е тая несправедливост. Сега ме е яд ужасно, едва ли съм се класирала за 3ти кръг, ама исках поне точките да си разбера. Имате ли представа защо е така? Като разгледах списъка на учениците имаше доста неявили се, но защо пък аз, като те ме записаха, бях си там, направих си олимпиадата, всичко точно. Ако някой знае, да пише! :(

LittlePrincess
03-26-2009, 16:41
Сигурно е станала някаква грешка. Както каза имало е много неявили се и може да са объркали, не знам.

silver_moon
03-26-2009, 16:56
ако е имало някой неявил се с като твоето има може от това да идва грешката
много гадно са те прецакали :?

gabi_94
03-26-2009, 17:27
ако е имало някой неявил се с като твоето има може от това да идва грешката
много гадно са те прецакали :?

няма начин някой да има като моето име, просто не е възможно да му съвпадат имената с моите, особено фамилията

ThePowerOfLove
03-26-2009, 18:56
Станала е грешка. Поразпитай и дано се оправи