PDA

View Full Version : Харесвам си едно момче,дали ще стане пак така !?!??!?!

mim4ety_sara
03-26-2009, 17:43
Значи харесвам си 1 момче,аз съм на 14 той на 18 :oops: .Страх ме е да му призная,че го харесвам,защото при миналото момче стана така.Една негова бивша искаше да ме бие,абе големи проблеми имах.И сега ме е страх да не стане пак така.Той стои пред мойто даскало с приятели,и единия негов фр ходи с една от др клас (7) ии тя мъкне още 2 нейни приятелки,които сядат до мойто момче,приказват си..... :x И аз като съм срамежлива нз...Кажете какво да правя?!? :(

mirkisss
03-26-2009, 17:46
Тони?! :razz:

ifkataAa
03-26-2009, 17:47
Намери му от някъде скайп.Там му намекни, че имаш чувства и разбери дали и ти си му симпатична.Ако и тои чувства нещо с времето ще се отпунсеш и ще започнеш да казваш по едно "здрасти" и накрая ще започнете да си говорите.Иска се търпение.Късмет :)

mirkisss
03-26-2009, 17:49
Аа .. по темата .. ако не се познавате запознайте се .. имайте добри отношения .. и ткоа .. ам .. 8-) признай му кфо чустваш ..

п.п.
Мимче онея двете скочубри ги чупи :-) :-)

3volu7i0n
03-26-2009, 18:03
Тони?! :razz:

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

а иначе по темата давай и да не ти пука..

mim4ety_sara
03-26-2009, 18:10
Намери му от някъде скайп.Там му намекни, че имаш чувства и разбери дали и ти си му симпатична.Ако и тои чувства нещо с времето ще се отпунсеш и ще започнеш да казваш по едно "здрасти" и накрая ще започнете да си говорите.Иска се търпение.Късмет :)
имам му скайпа,но дай пример как да му намекна,аз мисля направо да го питам дали си има гадже!? :?

ifkataAa
03-26-2009, 18:38
Не, не бъди толкова директна.Пиши му нещо от сорта "кво пр".Когато той те попита същото ти му отвърни " ами аз не спирам да мисля за теб" И от там започни да дрънкаш за чувствата си, и че много искаш между вас да има нещо.Попитай го дали има чувства и ако няма, му намекни, че си готова да се бориш за него.В смисъл, че си готова да изчакаш малко.Питай го за напред дали може да стане нещо.Късмет

ThePowerOfLove
03-26-2009, 18:39
По-добре недей да му признаваш направо, защото щом дори не си говорите наживо...ще му дойде като гръм от ясно небе ;] И се досещаш отговора какъв ще е, може би. Първо гледай да му направиш впечатление, да си приказвате и лека-полека намеквай, но моя съвет е да не се разкриваш от самото начало :)

mim4ety_sara
03-26-2009, 18:49
Ох нз и аз сега си беше написал на скайпа Alone писах му здр и той на мен..питах го как е той нашия вика,да ..после го попитах какво и той не..и накрая ми писа ставам :x Предложиха ми да му кажа здр ей така,но как.Имам чуството,че така ще ме помисли за смотана,да си ходя аз по центъра и той като е на пейкитеи да му изтърся само едно здрасти?! Как като не сме на живо си казвали имената... 8-)

relax4o
03-26-2009, 18:54
Еми по това си личи, че много много не обича да отрзява хората по скайп. Остава ти варианта направо да отидеш при него и да се запознаете. Това е най-добрия вариант. Не прави като моите грешки да се запознаваш постоянно в скайп.

mim4ety_sara
03-26-2009, 18:57
Абе не казвайте отиди се запознай с него :lol: как да стане тфа ся отиам и казвам аз съм Марина,егати тъпото :razz:

hooliganka89
03-26-2009, 18:59
Ох нз и аз сега си беше написал на скайпа Alone писах му здр и той на мен..питах го как е той нашия вика,да ..после го попитах какво и той не..и накрая ми писа ставам :x Предложиха ми да му кажа здр ей така,но как.Имам чуството,че така ще ме помисли за смотана,да си ходя аз по центъра и той като е на пейкитеи да му изтърся само едно здрасти?! Как като не сме на живо си казвали имената... 8-)

Не се отказвай.Продължавай да му пишеш по скайпа и някой път като си пишете му кажи,че си ядосана,защото си щяла да излизаш с приятелки,а те са те вързали.
И ако видиш,че почвата е подходяща го попитай той дали е зает и ако не,му кажи така и така,че си се оправила за излизане,да излезнете двамата.Ако не стане здраве да е.

relax4o
03-26-2009, 19:00
Е чак пък да не измислиш за какво утиваш... Не че аз пък съм толкова добре в запознанствата, ама... :)

mim4ety_sara
03-26-2009, 19:06

Не се отказвай.Продължавай да му пишеш по скайпа и някой път като си пишете му кажи,че си ядосана,защото си щяла да излизаш с приятелки,а те са те вързали.
И ако видиш,че почвата е подходяща го попитай той дали е зает и ако не,му кажи така и така,че си се оправила за излизане,да излезнете двамата.Ако не стане здраве да е.
Добре де..ама сега идва проблема :( срам ме е ,просто като идем примерно,ако се съгласи какво да си говорим,аз ще се спека ш е ебати... :? или с някоя приятелка .. :( аа нищо няма да стане,ще стоим на масата и ...

relax4o
03-26-2009, 19:10

Добре де..ама сега идва проблема :( срам ме е ,просто като идем примерно,ако се съгласи какво да си говорим,аз ще се спека ш е ебати... :? или с някоя приятелка .. :( аа нищо няма да стане,ще стоим на масата и ...

Това попринцип не е нормално. Момиче да се спече на разговор :shock: . Попринцип все вие сте по-приказливите :D:D

hooliganka89
03-26-2009, 19:15

Това попринцип не е нормално. Момиче да се спече на разговор :shock: . Попринцип все вие сте по-приказливите :D:D

Да,дай ми на мен само слушател и като се развихря...Хахаха :razz:

relax4o
03-26-2009, 19:19
Приказвай ми на мен колкото искаш :D Аз чувам само по-интересните неща :D

kotora
03-26-2009, 19:25
Към авторката - нали знаеш, че сте на различни възрасти с различни интереси и може ти да искаш едни неща от връзката а той напълно различни? Съвета от мен е да си пишете известно време като междувременно разбираш какво иска от момичетата, какви харесва и какво го кефи изобщо и ест какво не му харесва и спрямо тази информация вече си реши дали си заслужава да променяш нещо в теб (ако се налага де) и тогава да започнеш сериозно да го омайваш... :)
Успех!

mim4ety_sara
03-26-2009, 19:26
Реших накрая..една приятелка да говори с негов фр и той да му каже,че го хар. и да попита дали ще стане нещо.! Но май не е удачно.. :(

relax4o
03-26-2009, 19:28
Не се обиждай, ама ако е човек на място едва ли ще се интерисува от момиче 4-5 години по-малка от него.

mim4ety_sara
03-26-2009, 19:38
Или почвам да му казвам здр,да сядам на пейката при тях и така..и след време да го извикам на 4 очи :lol: и да го питам,дали ще стане нещо...дали така ще ме помисли за по,по от другите,защото още 2 момичета го харесват! ?
:)

relax4o
03-26-2009, 19:42
Или почвам да му казвам здр,да сядам на пейката при тях и така..и след време да го извикам на 4 очи :lol: и да го питам,дали ще стане нещо...дали така ще ме помисли за по,по от другите,защото още 2 момичета го харесват! ?
:)

Еми опитай. Какво ти коства. Все трябва да види какво представляваш отвътре... :)

mim4ety_sara
03-26-2009, 19:45
Само да не е от онези,дето като им кажеш и те кажат на вс си фр .. :?

XTREMEFREERIDE
03-26-2009, 20:13
^ Май не го познаваш много добре.
Първо това направи, опознай го...
За да си сигурна, че той е това, което искаш.

mim4ety_sara
03-27-2009, 05:54
Abe po-chesto,da si pishem po skype,da go opoznaq....i sled tova priznaniqta 8-)

mim4ety_sara
03-27-2009, 08:37
Abe idiot vijte :
[11:32:05] {*..Born t0 haTe y0u..*} каза: zdr
[11:32:15] каза: ne
[11:32:18] каза: da
[11:32:21] каза: moje bi
[11:32:22] каза: zdr
[11:32:24] {*..Born t0 haTe y0u..*} каза: :D
[11:32:24] каза: ;)
[11:32:32] {*..Born t0 haTe y0u..*} каза: ko pr
[11:32:39] каза: mislq si za nqkoiq ama ne e za tebe :S
[11:32:42] : :D
[11:32:51] {*..Born t0 haTe y0u..*} каза: : x
[11:33:05] {*..Born t0 haTe y0u..*} каза: tfa kvo li shte reche
[11:33:06] {*..Born t0 haTe y0u..*} каза: :D
[11:33:36] каза: che stawam
[11:33:37] каза: ;)
[11:33:38] каза: bb

mim4ety_sara
03-29-2009, 07:50
Петък се случи следното:
Вървя по центара с приятелки и той е на пейката с онези кифли от другия клас..той се обръща,вижда ме и прегръща оназии мръсна,гадна Ралица... :o Аз направо като влязох в двора,който е близо до пейките почнах да пищя.. 8-) 8-) Идеше ми тази да я убия!След това гонех по центара едно момче от класа ми и както го гоня изведнъж пред мене застава той и се блъсна в мене и ми каза извинявай...аз стоях като гръмната ест.. 8-) Та така ще видим...като си помисля сега ваканция 1 седмица,ужас! :x

maybe
03-29-2009, 08:18
чудех се дали познаваш някой от неговото обкръжение, не е задължително да сте близки, ако сметнеш, че можеш да й/му имаш доверие сподели с нея/него - ще ти помогне, а и като те подкрепя някой може би ще се отпуснеш малко повечко :)
какво мислиш :)

mim4ety_sara
03-29-2009, 08:41
Da,poznavam edno momche ...

BigFakeSmile
03-29-2009, 10:45
имам му скайпа,но дай пример как да му намекна,аз мисля направо да го питам дали си има гадже!? :?

разбира се че не трябва да го питаш..
ще изгуби интерес
излезте на разходчица..забавалявайте се..вметни ''как върви любовта?''
ии така...не му показвай изцяло...не е интересно :) 8)
и не се притеснявай от бивши скочубри..така никога няма да си намериш гадже

teengirl4e
03-30-2009, 06:27
До някоя степен и аз съм като тебе ... :( само дето при мене е адски по- гадно :( но ще те посъветвам да даваш сичко от себе си :-D

teengirl4e
03-30-2009, 06:28
:) ***

mim4ety_sara
03-30-2009, 06:55
Vsichko ot sebe si....qsno.. 8-) :lol:

Basketball
03-30-2009, 18:34
Не, не бъди толкова директна.Пиши му нещо от сорта "кво пр".Когато той те попита същото ти му отвърни " ами аз не спирам да мисля за теб" И от там започни да дрънкаш за чувствата си, и че много искаш между вас да има нещо.Попитай го дали има чувства и ако няма, му намекни, че си готова да се бориш за него.В смисъл, че си готова да изчакаш малко.Питай го за напред дали може да стане нещо.Късмет
По тъпо мнение от твоето не съм чел, съжелявам под сяква критика си, ако си такава по принцип относно момчетата :?
ТАа.. няма смисъл да му признаваш нещо.. пиши му.. и от там мисля сама на себе си ще ти стане ясно дали въобще той иска нещо от теб или не.. А ако му признаеш какво чувстваш ще може по най-лесния и глупав начин да си играе с тебе и да те прави на нищо.. просто пиши му и от там ще ти стане ясно дали въобще те е погледнал и дали те е харесал :)

Basketball
03-30-2009, 18:34
По тъпо мнение от твоето не съм чел, съжелявам под сяква критика си, ако си такава по принцип относно момчетата :?
ТАа.. няма смисъл да му признаваш нещо.. пиши му.. и от там мисля сама на себе си ще ти стане ясно дали въобще той иска нещо от теб или не.. А ако му признаеш какво чувстваш ще може по най-лесния и глупав начин да си играе с тебе и да те прави на нищо.. просто пиши му и от там ще ти стане ясно дали въобще те е погледнал и дали те е харесал :)

mim4ety_sara
03-30-2009, 20:42
Днес бях до него и един негов приятел в театъра иии приятелят му ми вика - вярно ли е че го харесваш .. и аз викам що..и той ами и той те харесва! :lol: После се разминахме с него по центъра и той ми вика и аз те обичам.. :oops: ма на базик явно,не знам иаз какво да мисля,дали ме харсва или само си прави базици с мене .. :?

mArMaLaDkA
03-30-2009, 21:04
'Ми от това,което ти е писал по Скайп .. "мисля си за някоя,ама не е за тебе" могат да се заключат две неща:
1-во:той знае,че го харесваш.Я някой му е казал,я сам е забелязал.
2-ро:просто те гаври.Дразни те умишлено,защото знае,че имаш чувства.

На мен лично ми е много смешно как 18 годишен и компанията му се занимават със седмокласнички,а една 14-годишна изолират и се бъзикат с нея.Смисъл,къде е разликата?13-14,все там.Пък и все пак..запознай се с него,опознай го,пък сетне му говори за чувства и любов.Наистина е плашещо да изскочиш изневиделица и да започнеш да му се обясняваш в любов.Просто...намали темпото.Това,което ти е казал по центъра "и аз те обичам"-съжалявам,че ти разбивам илюзиите,обаче с това изречение един съученик редовно ми се лигави,като му се ядосам. 8-) Взели са те на подбив.Поне на мен така ми изглежда.Момчето,съдейки по постъпките му,които описваш,е пълен грубиян,за него е много забавно да се подиграва с чувствата на малко момиче.Съветвам те да вземеш да посвалиш малко летвата с годините и да си управляваш чувствата,защото това издаване и нетърпеливост до нищо хубаво не водят.Личен опит..донякъде. :D И СПРИ с тоя Скайп.Когато искаш да започнеш да общуваш с някого,отиваш до него,питаш го дали иска да се запознаете,после си подаваш нагло ръката и си казваш името. 8-) Скайпове,майпове,всеки се прави на интересен и се мисли за велик.Отношения по Скайп не могат да се изяснят!Само и единствено очи в очи!Въпреки,че лекетата си остават такива-дали в Скайп,дали навън-все тая.

mim4ety_sara
03-30-2009, 21:16
Да наистина е хулиган 8-) ,но нали знаете..сърцето не пита 8-) А скайп не си пишем въобще,щото той винаги е зает с нещо ! :x Аз ще почна да си говоря с него да го опозная,пък после ще го дръпна да си поговорим.. .. за някои неща.. :-D

mArMaLaDkA
03-30-2009, 21:32
Абе сърцето..я върви се наплискай!Просто го харесваш,'щото е по-голям,'щото се пра'й на лош и някакъв малък процент,че и външността има пръст тук.Като дойде следващата звезда,пак така ще си-с избухващи емоции и отворена уста,като минава ,и ще видиш как много бързо ще го забравиш тоя.А и много ми е интересно какво разбираш под думата "хулиган"?Нека се опитам да позная:той излиза от час,когато си поиска,чупи чинове,отговаря на учителки,постоянно бяга от час,за да ходи някъде с компанията да се напушват и напиват и..о,боже!Толкова е секси,като върви като нас**н!Пък и тази физиономия,излъчваща непукизъм!Бас държа,че съм познала.Само че това не е хулиган-това е просто един вдетинен лигльо,жадуващ за внимание.И това,че в Скайп винаги бил зает с нещо...съмнявам се да ти кажа.Потвърждава ми се горното описание,чувствам просто. :D

mim4ety_sara
03-31-2009, 06:46
Toi ne hodi na uchilishte.. :lol:

Farbat
12-16-2009, 16:12
абе гледам е минало доста време та нз кво е станало :D ,но да ти кажа като гледам как се интересуваш от него и постоянно мислиш за него ,а той така се държи и подиграва с теб като И Аз ТЕ ОБИЧАМ (просто е разбрал за чувствата ти и се гаври) ,си мисля че нема смисал толкова след него да ходиш и такиа работи ... заеби го по голям е кво от тва ти си добро момиче и не заслужаваш такова отношение :oops: (поне си мисля че си такова :D ) иначе ако сте се събрали честито хах

Hilary_
12-16-2009, 16:15
Преодолей срама си .. к'во друго можеш да направиш? :lol: От злобеене отстрани, заради това, че си е говорил с некви полза няма .. :razz: :razz: А т'ва за бившите .. ахьхахьхах к'во ти пука .. нали са БИВШИ!! Щели да те бият .. божее божее .. :lol: :lol:

BlueFace
12-16-2009, 16:16
Абе на 14 години къде бягаш подир 18 годишни ... :? Яяяя се стегни малко .... :?