View Full Version : Какво може да ми има ?
ifkataAa
03-26-2009, 17:55
Цикълът ми закъснява с 15 дни, което не е нормално, защото от доста време ми е дошло и от година ми идва точно по датите.В смисъл с времето си се възтанови и най-много да ми изпревари или закъснее с 2-3 дни, но 15 :-o Днес много ми се гадеше и ми е много отпаднало.Какво може да ми има, като изключим вариянта да съм бременна.Благодаря на всички които ще изразят мнение.
ПП.Страх ме е да ида на гинеколог :D
ifkataAa
03-26-2009, 17:59
Не
Sebastianek
03-26-2009, 18:01
след 9 месеца да почерпиш за бебето
ifkataAa
03-26-2009, 18:03
Сигурна съм, че не съм бременна.За последно правих секс с бившия ми, с който скъсахме ноември.Не е възможно да съм бременна.Какво друго може да ми има :(
kris4ann
03-26-2009, 18:10
Ако ти пука кво е може да отидеш на гинеколог няма ништо страшно в тва, а и може без родител :) Действай!!
ubuntureload
03-26-2009, 18:11
От смяната на сезона е .... времето те вкарва в тежкия филм .... Ама все пак отивай да разтваряш краци на магарето...
JenataNaShefa
03-26-2009, 18:12
Аз не че искам да те плаша, ама все пак щом ти е бил точен преди цикъла значи нещо е станало... срам не срам отивай на гинеколог !!!
от смяната на сезона е ;) няма страшно :)
LovelyGirl
03-26-2009, 19:32
15 дни са прекалено много за само смяна на сезон.По-добре иди по-скоро на гинеколог,че може да е нещо сериозно.Доста проблеми идват със спирането на цикъла..
Няма от какво да те е срам ;)
Shenkito
03-26-2009, 20:12
Сигурна съм, че не съм бременна.За последно правих секс с бившия ми, с който скъсахме ноември.Не е възможно да съм бременна.Какво друго може да ми има :( Как да не е възможно като от ноември до сега до март са 5 месеца .. Имаш да го държиш още кажи речи 4 месеца а и ако си запозната има и цветни бременности така , че според мене по добре отиди да си купиш тест за бременност и тогава си вади изводи дали е възможно или не е
NeSumJenaTi
03-26-2009, 20:25
ами ние не сме лекари за да ти кажем какво ти е . . . най-вероятно по-ранно настъпваща пролетна умора
Pr3t3ntious
03-26-2009, 20:26
стига сте я плашили с бременност... щом до сега е нямала абсолютно никакви симптоми на бременност за какво говорите... дори и цветна да е трябва да е в 5тия месец, което означава, че до сега е щяла да качи някое друго килце, което няма как да не е забелязала и да се е досетила... А пък щом толкова те е страх да отидеш на гинеколог, говори с майка си или с някой друг по-близък, от които не се притесняваш... но не мисля, че специално за това има от какво... :-) :-)
Shenkito
03-26-2009, 20:27
стига сте я плашили с бременност... щом до сега е нямала абсолютно никакви симптоми на бременност за какво говорите... дори и цветна да е трябва да е в 5тия месец, което означава, че до сега е щяла да качи някое друго килце, което няма как да не е забелязала и да се е досетила... А пък щом толкова те е страх да отидеш на гинеколог, говори с майка си или с някой друг по-близък, от които не се притесняваш... но не мисля, че специално за това има от какво... :-) :-) Човешкия организъм е толкова фин , че не се знае какво може да ти поднесе не мислиш ли :)
ice__kiss
03-27-2009, 12:09
Цикълът ми закъснява с 15 дни, което не е нормално, защото от доста време ми е дошло и от година ми идва точно по датите.В смисъл с времето си се възтанови и най-много да ми изпревари или закъснее с 2-3 дни, но 15 :-o Днес много ми се гадеше и ми е много отпаднало.Какво може да ми има, като изключим вариянта да съм бременна.Благодаря на всички които ще изразят мнение.
ПП.Страх ме е да ида на гинеколог :D
аз също мисля че си бременна,но отиди на генеколог и там ще разбереш...незнам от времето да става така
GabisiTa
03-27-2009, 12:41
Може да е от смяната на сезона... :)
LovEsIckk
03-27-2009, 12:47
Абе как ще е бременна.От смяната на сезона е ;] + тва може да е от притеснение.Мене ми закъсня с 15 дена и нищо ми няма,нормално е ;)
стига сте я плашили с бременност... щом до сега е нямала абсолютно никакви симптоми на бременност за какво говорите... дори и цветна да е трябва да е в 5тия месец, което означава, че до сега е щяла да качи някое друго килце, което няма как да не е забелязала и да се е досетила... А пък щом толкова те е страх да отидеш на гинеколог, говори с майка си или с някой друг по-близък, от които не се притесняваш... но не мисля, че специално за това има от какво... :-) :-)
Ти чуваш ли се какво приказваш,в пети месец знаеш ли на какво трябва да прилича най-малкото,да не говорим за самото състояние бременност,явно си нямаш и ни най-малка представа за какво говориш.
Не се притеснявай,на мен ми закъснява също четвърти ден и предполагам че е от времето.