Влез

View Full Version : Уж приятелка...

beb4yy
03-26-2009, 18:38
Искам да споделя моята дълга история значи имах една приятелка преди време беше ме наранила жестоко и аз се праих че нищо не е станало а тя продължаваше да се държи както си иска ! Един ден взе да ми писва спрях да я търся и както винаги всичко се върна тя започна с всекидневното търсене :-o помислих си тя с е променила и постепенно и простих и старото ми отношение се върна и ейто сега след 6 7 месеца за няколко дни тя има коренно различно държание държи се както си иска !!! КАТО ПИТАМ кога ще се виждаме, защото попринцип всеки ден заедно тя започна с оправдания незанамм лошо ми е, а преди това навънка с едно момиче беше навънка казах и за всички имаш време само за мене не и тя оффф не разбра ли че ми е зле при положение че с 39 градуса температура съм била навън !!! ЗАРАДИ НЕЯ ! Със всички се е видяла и вика ми всички имат нужда от компания тея дни и аз и разпраам и аз ИМАМ ПРОБЛЕМИ И АЗ ИМАМ НУЖДА ОТ РАМО ДА ПОПЛАЧА А ТЯ ОТГОВОРИ А АЗ ИМАМ НУЖДА ОТ ПОЧВКА НЕМОГА ДА СЪМ НАЛИНИЯ ЗА ВСИЧКИ ! нямам думи всеедно нищо не съм и казла по късно беше с гаджето си навън и се обаждам и я питам ИСКАШ ЛИ ДА СЕ ВИДИМ 8 И 30 и тя незнам бля бля с него съм а попринцип си тръгва към 8 а и не е било проблем и да съм била с тях тя самата ме е карала СПОРЕД ВАС ЗА КВО СЕ ДЪРЖИ ТАКА НЯМА НИКФА ПРИЧИНА :? Супер гадно ми е имам нужда от подкрепа от фр особено сега когато и любимия човек ме смачка и ми се качи на главата!!!ИМАМ НУЖДА ДА ИЗЛЕЗНА С НЯКОЙ А ВСИЧКИ СЕ ПРАВЯТ НА ЗАЕТИ! П.П СЪЖАЛЯВАМ ЗА ГРЕШКИТЕ КОЙТО ИМАМ ПРОСТО В МОМЕНТА НЕМОГА ДА ГЛЕДАМ ТОВА...

rusova
03-26-2009, 18:58
tvurde dobra si................

beb4yy
03-26-2009, 19:04
:-# :cry: Кво да направа немога да спра да съм такава дайте некфи съвети по темата

fluffka1
03-26-2009, 19:47
разбирам те, аз също преди време имах една такава, ако може да се нарече 'приятелка', ааа, искам да попитам тва момиче от класа ли ти е? от даскалото ти ли е изобщо, или? аз мисля че просто трябва да я зарежеш, не се занимавай с нея, според мен тя просто те използва, знам какво е да те разиграват като кукла, а за това че нямаш рамо, което да те подкрепи, аз ти предлагам едно! ;)

beb4yy
03-26-2009, 20:42
разбирам те, аз също преди време имах една такава, ако може да се нарече 'приятелка', ааа, искам да попитам тва момиче от класа ли ти е? от даскалото ти ли е изобщо, или? аз мисля че просто трябва да я зарежеш, не се занимавай с нея, според мен тя просто те използва, знам какво е да те разиграват като кукла, а за това че нямаш рамо, което да те подкрепи, аз ти предлагам едно! ;) благодаря не ми е от даскалото изобщо

beb4yy
03-27-2009, 06:27
Окей давайте си мненията за ситулацията

PIF
03-27-2009, 13:21
както си го направиш,
в случая патиш с добротата и търпението си...

аз досего да съм я зарязала, да излиза с другите за които има време!

Magichkaa_
03-27-2009, 14:30
Горката :( Или мога да ти кажа,че приятелката ти не е постоянна и явно е на моменти.Предполагам,че те използа само,когато тя има нужда от рамо,на което да поплаче.Пълен егоист!Пази се от такива само това мога да ти кажа.Или другия вариянт е с нещо да си я обидила ?

bloodyF
03-27-2009, 16:45
намери си нова приятелка.... а на тая и тегли една и толкова... :o

iveetyy
03-27-2009, 16:53
Ми виж кво..Явно приятелката ти наистина те използва или нз..ти опита ли да поговориш с нея по тоя въпрос?Я си я хвани под ръчичка и си се изяснете.Аз не мога да ти кажа защо се държи така.Не я познавам.Ти си я познаваш най-добре.Ако пак започне зарязваш и толкова.Такъв човек като тебе (поне от това ,което написа) няма нужда и не е справедливо спрямо теб да я търпиш.Явно е свикнала да ходят след нея.Еми няя пък да стане.Покажи и го ясно.Ако не се промени огледай се около теб и съм сигурна,че ще намериш много по-добри приятелки.Има много чудесни хора,които си заслужава да опознаеш.Просто намери точните за теб :] ..

sladka__droga
03-27-2009, 17:24
както си го направиш,
в случая патиш с добротата и търпението си...

аз досегa да съм я зарязала, да излиза с другите за които има време!

подкрепям с две ръце и два крака \:D/ xdd

<< кво въобще я търпиш ..

weezybaby
03-27-2009, 18:37
Ууфф..имам горе долу същия проблем,обаче в край на сметка си ги качих (при мене са 2) на оная работа,щото и 2-те ми говорят една против друга,аз приемам информация и ги гледам в същото време заедно и кво аз пак със пръста в .... . Не се ядосвай,не е единствената,не оценява,ще загуби приятел заради някво гадже..аз искам да сме приятелии (сън )

Converse333
03-27-2009, 18:52
Мдам...приятелката ти ако вьобще може да се нарече такава е голяма егоистка и използвачка.По-добре я зарежи.Бъдете си пак фр ама не толкова близки. :)

beb4yy
03-28-2009, 07:11
Искрено Благодаря аз съм такъв човек че търпа до последно смисълл да разбрахте ме ! Ще ви послушам а сега всички може да сте ми ПРИЯТЕЛИ :grin:

fluffka1
03-28-2009, 07:13
Искрено Благодаря аз съм такъв човек че търпа до последно смисълл да разбрахте ме ! Ще ви послушам а сега всички може да сте ми ПРИЯТЕЛИ :grin:
:-) :-) :-) така е, казвай какво те тревожи, ние ще сме насреща! ;)

beb4yy
03-28-2009, 20:23
:-) :-) :-) така е, казвай какво те тревожи, ние ще сме насреща! ;) За тебе спец много целувки :-) :-) тенкс

fluffka1
03-28-2009, 20:29
:-) :-) :-) така е, казвай какво те тревожи, ние ще сме насреща! ;) За тебе спец много целувки :-) :-) тенкс

hah, ms :-) :)