PDA

View Full Version : Новините..

Joro951
03-28-2009, 04:46
Виждам, че нямате много за какво да пишете..
http://www.teenproblem.net/news/s/12909-0.html#comments
Такам.Ако прочетете коментарите ше видите, че този вид новини са пълна простотия.Защо не пускате някакви поо - интересни?Има, наистина има за какво да се пише.Постоянно ги преглеждам и търся някоя интересна, но не намирам :)
А и в повечето много се преувеличава.Както и в посочената за професионалната протитутка Камелия - какво й е скандалното в случая?
А и не мислите ли, че днешната младеж е достатъчно затъпяла от подобни простотии?Можете да сложите нещо научно и любопитно, което да е интересно за четене и да ти обогатява общата култура по някакъв начин.Това не е сп.Блясък, а тийн сайт.Сайт за подрастващи хора.Хората, които са бъдещето на България.Замислете се с какво им пълните главите... :)
Вие си преценявате де..

Darkkiss
03-28-2009, 04:57
има различни неща защото хората харесват различни неща
това че някои от вас не им допада не значи че не добада и на другите
и преди да критикуваш защо ти не се захванеш с писането на новини?

Blab
04-01-2009, 08:06
Евтино, като за масите, бе, дребен.
Нормално..

PIF
04-01-2009, 15:56
днешната младеж
Можеш ли да спреш
Пияната младеж
Разкарай се, келеш
Ти не можеш да ни спреш!
8-)

таа по темата:
стига чалга... искаме МУЗИКА

eple
04-03-2009, 18:53
камелия надали ще прай тройка с някой от тоя форум,така,че и аз си мисля,че никой такива неща не го интересуват.
и що има само мацка на деня?
пич що няма?

eple
04-03-2009, 21:35
Галена бременна!
Алисия записа нова песен!
Преслава заминава за Пакистан!!

мноооооооого ме вълнува.

Blab
04-13-2009, 16:25
Имаше материал за сборник с разкази, бе!:Д
Догодина пак:Д

machoka
04-17-2009, 22:41
Ае да видим кой е по-голям инат?!
Виждам че редакторите на "НОВИНИТЕ" са се ограничили яко с чалгата и ViP бРаДър и не може да се напише нищо друго от едни тъпи клюки.
До кога ще трябва да гледаме кой от коя забременял колко часа и на коя поза? :)
Една препоръка!
Вземете напишете в google.bg "автомагистрали черно море" и погледайте из новинарските сайтове какво става. Ако има някакъв проблясък и някой разбере, че заплатите (за 4 месеца, вече тече петия не са изплатени) на частна фирма която има над 1000 работника са по-важни от някакви си гей скандали която тресли няк'ва си диво селянка.. ...
едит: няма да се учудя накрая ако ми на хакат банн за дето казвам истината. :smt059

пич, на кой свят живееш. Кой в тийн проблем ще го интересува автомагистрала тракия и заплатите на работниците.. естествено, че е нормално в сайт с такава насоченост да се пускат новостите около това, което интересува масата от тийновете. Това, че е жалко да е така е факт, но това е мое и твое мнение, а не на останалите 1млн млади хора, които са таргетната аудитория на този сайт.
Плюс това не се пише САМО за бг поп-фолк, а се отразяват и световните клюкарщини около ''поп иконите'', някои от които са много забавни и ги чета с интерес в някоя друга свободна минута.
Правилно си се насочил към това, че като те интересуват други новини - има си новинарски агенции и сайтове. Това не е такъв, а по-скоро въпросната рубрика е само притурка към основата. Ако не ти харесва - отминаваш и това е. Не може всички да са доволни, но по-голямата част - да.

DjBaloon
04-18-2009, 06:58
Евтино, като за масите, бе, дребен.
Нормално..

добре че ги има интелектуалките като тебе да ни поведат обществото,че ние масите какво ще правим без тях :oops: :lol:
Или и ти ще ни избягаш в чужбина,защото тука реализация няма :(

PainMonopoly
04-18-2009, 08:50
Аз съм си намерил решение за себе си относно всичките смотани новини и лигав дизайн на сайта:

http://prikachi.com/users/mendeleev/42B.jpg

Lucho
04-18-2009, 08:55
Аз съм си намерил решение за себе си относно всичките смотани новини и лигав дизайн на сайта:

http://prikachi.com/users/mendeleev/42B.jpg
Кажи как го направи ако не е тайна ?

PainMonopoly
04-18-2009, 09:10
Adblock Plus + Element Hiding Helper. Блокирах http://www.teenproblem.net/design/* 8-)

Другите филтри са:
teenproblem.net#DIV(class=friends)
teenproblem.net#DIV(class=opticons)
teenproblem.net#DIV(class=topAdv)
teenproblem.net#DIV(id=footer)
teenproblem.net#FORM(id=searchform)
teenproblem.net#H2(class=title)
teenproblem.net#P(class=white)
teenproblem.net#UL(class=clearfix)
teenproblem.net#UL(class=listBox clearfix)

8-)

PainMonopoly
04-18-2009, 09:28
teenproblem.net#UL(class=listBox clearfix)

Lucho
04-18-2009, 09:47
Благодаря за инфото, ще го ползвам.