View Full Version : Влюбена в момче по-малко от мен
Drogiranata_
03-28-2009, 05:02
Много си харесвам едно момче , но той е с 2 год по-малък от мен. Много ни е приятно заедно и много добре се забавляваме. Имаме общи интереси и теми за разговор. Но ме притеснява факта че той е на 14 , а аз на 16 и ако евентуално решим да въдем заедно може много бързо да скъсаме. Поради липсата му на опит , той може би все още незнае какво иска. Та въпроса ми е като се поставите на моето място или ако сте били на мое място как бихте постъпили. :)
:? Не мисля,че имате шанс ... Повечето 14 годишни момчета наистина не знаят,какво точно искат и определено не са готови за връзка (и най-вече за връзка с доста по-зряло момиче ... защото,както знаем момичетата се развиват доста по-бързо от момчетата)
Иначе и аз преди време имах връзка с едно момче,което беше 1 год. по-малко от мен (тогава той беше на 16,а аз на 17),нооо той си приличаше на 18-19 годишен :) И визията му и начина му на мислене ... Нооо това между нас беше просто временна зарибявка :-D Издържахме 1 месец и предпочетох да се разделим :)
Честно казано не съм много „За“ връзките с по-малки. Обикновено не са достатъчно пораснали за каквато и да било връзка. Има и изключения. Такива момчета, които са с доста повече акъл от много на моите години и по-големи от мен.
Просто трябва да прецениш от кои е той и да решиш. Но на 14 не мисля, че има някакъв шанс за връзка. След като ви е приятно заедно останете приятели и се забавлявайте. :)
Ти се завърна 8-) Ко стана с приятеля ти дето де биеше, защото спиш с приятелите му :lol:
Bellatrix
03-28-2009, 07:07
Аз пък не виждам защо не. Зависи си от момчето дали на 14 е нехранимайко, който само играе на WoW. Един мой близък приятел е на 14 и по-мъдро момче не съм познавала...
Аз когато бях на 14 знаех какво искам.. Точно някоя опитна какичка на 16-17 :D
nicolepcd
03-28-2009, 07:48
Поради липсата му на опит , той може би все още незнае какво иска.
Ми ти като си на 16, да не би да знаеш какво точно искаш? :-o
soul1199
03-28-2009, 09:02
emi probvaite,no nai veroqtno ni6o nqma da se poly4i,koito ne riskyva,toi ne pe4eli :wink:
Според мен, ако наистина се харесвате, може да пробвате, да видите какво ще излезе.. Все пак за любовта няма граници. А и то във всяка връзка има риск, никой не може да ти гарантира дали ще стане нещо, но нищо не пречи да опиташ..
Успех!
Sebastianek
03-28-2009, 09:27
не знам ама пича е намазал 8)
Push7heTemp0
03-28-2009, 11:19
Аз когато бях на 14 знаех какво искам.. Точно някоя опитна какичка на 16-17 :D
плюс много единици :D
Какво като е с 2 години по-малък?
Ние него не го познаваме, че да кажем точно. Ти си го познаваш, ти прецени дали е зрял или има още да расте.
Drogiranata_
03-28-2009, 17:55
Какво като е с 2 години по-малък?
Ами по принцип е всеобщо прието момчето да е по-голямо от момичето. А в случая е обратното. Говорим и на сериозни теми и умеем да се забавляваме. Той ми е казвал , че иска да е с мен и аз искам да съм с него. Но се познаваме от 1 месец и не мисля ,че съм го опознала много добре. Има моменти в които ми се струва , че е все още с детския си мозък. А аз искам човек с перспектива , който знае какво иска и се стреми към него. На 14 год едва ли се е порадвал на детските си години и едва ли е готов за сериозна връзка. :( А много искам да съм с него...