PDA

View Full Version : Баща ми.....

FlashMX
03-28-2009, 07:20
Значи имам проблем с баща ми.. Дразни ме супер много. Държи се като тийн .. Ту е убер сериозен ту се лигави .. Прави ми забележки за всичко (защо не съм затворил шкафа защо съм си оставиш чашата с вода на бюрото а да не говорим като седнем да ядем на една маса... Не пий докато ядеш не троши хляба не държи вилицата така ...) Беше напуснал майка ми за някаква 22 годишна пикла (той е на 49-50 в момента ) и затова когато бях във възраста на развитието ми 12-15 го нямаше.. супер рядко идваше и се радвах като идваше... сега откакто живее с нас не го търпя .. дразни ме начина по който говори прекалено много се лигави.. обаче ме дразни когато е раздразнителен и строг.. обаче той буквално ту в едната крайност ту в другата.. Много лесно се пали за всичко.. често се сбиваме и след като си хвърлим по един бой 15 мин след това пак се държи като некъв лиглю.. Обаче ТОВА което най-много ме дразни е че не си спазва 99.99% от обещанията... Вечерта говори едно на сутринта съвсем друго.. Например днеска се сабират 2000 мотористи на Ал. Невски и той сам ми каза че ще ме закара до мястото кадето си държа моя мотор за да го пооправя малко да му сипа бензин и да отида натам обаче естествено това не стана и сега ще отида само като наблюдател.. Супер много се дразня ..Точно така да ме прецака тая дата я чаках 1 година... За съжеление мотора не близко до мен а зимува в един гараж извън София и няма как сам да стигна..Всичко което ми е обещавал се е проваляло.. Нова екипировка ми трябваше той каза че е поръчал от ebay и до 2 седмици трябвало да дойде... чаках 5-6 месеца и се оказа че дори не я е поръчал... Не мога да седна да говоря с него защото ще се ядоса супер много а тия дни не ми е до гавги , казвал съм всичко на майка ми обаче тя нищо не може да направи.. Обича го... Той не е лош баща и аз не съм много добър син ...Не съм мислил да пиша въобще тази тема никога.. обаче днеска толкова ме разочарова.. Горчи ми просто...

MrUndaztood
03-28-2009, 07:27
И моя беше такъв.На 41 години се направи целият в кичури.Постоянно ми дава акъли за всичо и се прави на нз какво ... сега на 46 изневерява.Бе луда работа.Иначе и моят много пътува между три града,като единият освен работа прави и друго с курвата си и аз се радвах/м да го виждам,пък и пари дава.Пак ... моят също рядко спазва обещанията си или пък винаги намира приина да ги отложи поне с 6 месеца.
Нищо просто не може да се направи.

FlashMX
03-28-2009, 07:36
Поне 50% от обещянията да си спазваше...Или ги отлага или се прави на ударен или например ми е обещал да отидем до някаде понеже трябва да ме закара и тои ще си е легнал и ще спи... Всички други недостатъци са му г/д прощаеми обаче това със обещанията... + Не мога да му опорствам защото както споменах в 1вия ми пост не съм и аз много добър син.. Още съм учащт не влизам с часовете имам слаби оценки прибирам се по нощите.. И когато тръгвам да споря с него и му кажа нещо от сорта " Безотговорен си никога не си спазваш обещанията " той отвръща "еми как да ти ги спазвам като ти имаш само една работа учението и не я правиш" и ме затапя по такъв начин.,,

MrUndaztood
03-28-2009, 07:49
Eми добре де,защо не седнеш малко,за 1 месец при правилно и учене с резултат,по всеки предмет ще имаш минимум 1 оценка и не е изключено да бъде 5-6,недей да бягаш,стегни се,пък тогава вече ти ще можеш да го затапваш,защото ти правиш това,което се изисква,а той не и просто може да го закопаеш като нищо!А и самото удовлетворение да имаш висока оценка пак е приятно.Пък и дори да ти е трудно с ученето,толкова ли не можеш да преписваш.Единият път 3,после 4,5 и накрая 6,а не изведнъж от 2 на 6.

FlashMX
03-28-2009, 07:52
Eми добре де,защо не седнеш малко,за 1 месец при правилно и учене с резултат,по всеки предмет ще имаш минимум 1 оценка и не е изключено да бъде 5-6,недей да бягаш,стегни се,пък тогава вече ти ще можеш да го затапваш,защото ти правиш това,което се изисква,а той не и просто може да го закопаеш като нищо!А и самото удовлетворение да имаш висока оценка пак е приятно

Аз кривнах от този път точно когато него го нямаше.. Майка ми не можеше да ме контролира.. Сега просто не мога да седна да уча.. Не мога да се съсредоточа.. Пробвал съм не става.. Не ме разбирал че съм тъп.. не е така обичам да чета книги гледам си дискъвъри обичам политиката но просто в училището когато МЕ задължават не мога незнам защо... + Когато седна да уча в главата ми се мъдрят само Мотори и жени :D

MrUndaztood
03-28-2009, 08:03
:D с преписването не става ли?

FlashMX
03-28-2009, 15:25
:D с преписването не става ли?
Не.. всички от класа са уроди 8-)

FlashMX
03-28-2009, 16:52
Днес поне мога да отбележа че въпреки всичко успяx да се приесъдиена към моториститие с моето KAWSAKI ^___^

MrUndaztood
03-29-2009, 12:38
:lol: е поне това добре.Не знам.Късмет,дано измислиш нещо.Жертвай се поне малко за няои 3-ки,4-ки де. :D 8)
Абе вчера се връщах към Варна и почти във всеки голям град,рокери.Някакъв събор ли,какво ? ужас :D

FlashMX
03-29-2009, 16:00
:lol: е поне това добре.Не знам.Късмет,дано измислиш нещо.Жертвай се поне малко за няои 3-ки,4-ки де. :D 8)
Абе вчера се връщах към Варна и почти във всеки голям град,рокери.Някакъв събор ли,какво ? ужас :D

Да вчера беше официалното откриване на сезона за мотористите :-D .
Ние от Ал. Невски в София се сабрахме 2000 мотористи (сякакви пистарки , харлита , ендуро , мотокрос и АТВ ) и обиколихме София и после в панчарево имаше сцена с конкурски нявсякаде пилене на гуми ръмжене на мотори хубава музика жени бира.... :D

Crystaline
03-29-2009, 17:01
не се нервирай така сте мъжете

summerlove66
03-29-2009, 17:18
На колко си ? .. Смисъл то и моя не си спазва обещанията и е супер раздразнителен .. Меткаме си и ние бой само дет аз съм момиче ;) .. Обаче гледам да съм внимателна с него поне докато стана на 18 и ще мога да си събера куфарите :D .. Просто сядаш си в твоята стаяя .. Слушкаш си музика , а като ти вика нещо си свиркай .. ;)

FlashMX
03-29-2009, 17:33
На колко си ? .. Смисъл то и моя не си спазва обещанията и е супер раздразнителен .. Меткаме си и ние бой само дет аз съм момиче ;) .. Обаче гледам да съм внимателна с него поне докато стана на 18 и ще мога да си събера куфарите :D .. Просто сядаш си в твоята стаяя .. Слушкаш си музика , а като ти вика нещо си свиркай .. ;)

На 17 съм, иначе не е баш толкова зле с него понякога се забавляваме като отидем някаде с него по мъжки .. Ти на колко си че ми стана инт. :D

summerlove66
03-29-2009, 18:16
Е и моя е пичага по някога , ама ... На 16 съм иначе :P :-P

FlashMX
03-29-2009, 18:30
Е и моя е пичага по някога , ама ... На 16 съм иначе :P :-P

Тфа е най-яката възраст :-P =)

summerlove66
03-29-2009, 18:35
:D :D Прав си .. Доста лудотии падат .. Ама за мене 17 е .. Суер просто .. Абе 16 17 18 :х .. Все години за живот .. Живей !

FlashMX
03-29-2009, 18:39
След 18 вече..... Остаряваме. Имам един прител на 26 години и казва че 1вата 1 година след 18 е яко ама после като мине 19 започва да се депресира че остарява :D .. Иначе 16-17 си е перфектно.. Никаква грижа.. Можеш да сгавиш нещо в закона по лесно се разминаваш.. И така :D

summerlove66
03-29-2009, 18:44
:D :D Хиихи .. Засега гледам да не гафя поне в закона (angel) :D :D :P

FlashMX
03-29-2009, 18:47
Аз гледам да си изживея живота сега по пуберски отколкото после да има Криза на средната възраст :razz:

summerlove66
03-29-2009, 18:52
ххии аа прав си .. Евала :-)